I er så vanvittige!

Mit barn.

Elliot ligger i min behårede armhule. Ja, det er noget tid siden, jeg har været på date eller gået i kortærmet t-shirt, så høet får lov til at gro. Generelt føler jeg mig lidt klam. De sidste par dage har jeg fixet understellet ved hjælp af den velkendte trucker-vask. Hurra for vådservietter! Min mascara har efterhånden siddet på vipperne siden i onsdags. Hver dag har jeg klattet lidt nyt oven i for at se bare LIDT frisk ud. Derudover er min stofskiftesygdom gået amok igen. Denne gang viser blodprøverne, at det er for lavt, hvilket giver god mening, da jeg har taget tre kilo på, har hudproblemer, væske i fjæset og er ufattelig træt! Jeg kunne sove hele tiden. Jeg kan ikke koncentrere mig om mit studie, og jeg er lidt halv-depri. Jeg var slet ikke i tvivl om, at den var gal med mine tal, og jeg er spændt på at høre, hvilken dosis jeg nu skal indtage, når jeg besøger endokrinologerne i næste uge.

Ud over det har der jo været lidt kaos i mit liv på det sidste. Og selvom angsten har banket på et par gange, har det lykkedes mig at takle det så godt, at jeg ikke har haft et eneste angstanfald. Dog er mit hoved FYLDT med bekymringer. Der er mange store ting i mit liv, jeg dealer med lige nu, og jeg synes lidt, det hele ramler sammen. Og selvom stofskiftet gør mig sindssygt træt, sover jeg dårligt. Men ikke sådan, at det ikke er til at holde ud.

I dag er jeg faktisk fortrøstningsfuld. Elliot ligger som sagt lige her, og jeg nyder ham SÅ meget i de her dage. Jeg har fået skabt mig verdens dejligste lille dreng. Han får mig til at grine hver dag. Han er så fucking sjov, at være sammen med, og så siger han de sødeste ting. Han er kun lige fyldt 2 i sommers, og han snakker jo nærmest flydende. Her er nogle eksempler på, hvad han slynger ud af sin lille nuttede mund:

“Mor elsker mig, igås?”

”Det var så lidt”

“Mig lige fage en lille fugle af din is mor, okay?”

”Lad os lige købe det først mor, og SÅ spise”

“Ellers tak. Mig ik’ li’ det. Du få det mor”

”Det vil jeg rigtig gerne”

”Mig er rigtig god til det, igås?”

”Må jeg gerne det mor? Det okay?”

”Mig 2 år. Mor er 26. Far er gammel”

”Har du lyst til burger mor? Vi lige finde en til dig”

”Mig bliv lidt ked af det.”

”Min far er pilot og flyver i stor flyver. Helt oppe i luften”

”Stoooop mor! Du ikke synge mer. “

Og hvis jeg er ked af det eller slår mig, løber han hen til mig, puster på mig og siger:

“Det bedre nu mor? Du gerne være ked af det. Mig puste, igås? Du ha’ krammer.”

Jeg har verdens dejligste unge. Han har krudt i røven og skal aktiveres fra morgen til aften og vil altid bæres rundt alle steder, men han er sindssygt mild, betænksom, harmonisk og dejlig at være sammen med. Det lyder måske irriterende, men jeg har aldrig brug for at hæve stemmen. Det er måske sket 2 gange i hele hans liv. Jeg er ekstremt tålmodig med ham. Og anerkendende.. ..også selv om han gør nogle ting, der virkelig bringer mig pis i kog. Jeg formår på på en eller anden mystisk måde at bevare roen, og nu kan jeg så småt begynde at se, hvordan det VIRKELIG Betaler sig.

71db90aa-b9a3-44fc-b7e1-f819fcd654bb

Så springer jeg til gengæld over, hvor gærdet er lavest på så mange andre områder. Jeg er på ingen måde perfekt! Men jeg er alligevel lidt stolt af mig selv og min lille dreng.

..Og med det sagt vil jeg ønske jer en god søndag!

PS. Hop ind på min Instagram og se mit seneste opslag! Det vil i ikke gå glip af!

 

8 kommentarer

 • Ud fra alle de billeder og snap, ser han også ud til at være en rigtig dejlig gut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Jeg synes det er SÅ dejligt, når mennesker kan rose sig selv! Inspirerende! Kudos til dig, Alexandra! 😊😍
  (Og nej, det her er altså ikke en kommentar, der drypper af ironi!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Wow, er din søn kun 2 år og kan allerede sige så meget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu har jeg virkelig ikke forstand på børn og sprog, men er virkelig imponeret over hvordan han bare charmer afsted for fuld musik med snak og omsorg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • (min netforbindelse er lidt dårlig, så der er chance for at jeg nu har skrevet 2 nogenlunde ens kommentarer i træk😅 – håber ikke!)
  Men ville bare sige, at jeg synes du fortjener kæmpe ros for, den kamp du kæmper hver dag. Nu kender jeg dig ikke personligt, men i vært fald når man lurer udefra – så virker du som en rigtig god mor!
  men det jeg især synes du fortjener ros for, er at du fokuserer så meget på Elliot og hvad der er bedst for ham – i forhold til hans far. At du gør hvad du kan, for at han stadig har et godt forhold til ham. Det kan så nemt gå ud over barnet når mor og far ikke kan enes – og det er sikkert rigtig svært når man mest af alt har lyst til at sige: “jamen så kan du da helt blive fri for at se ham!” Så stor ros herfra 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvad med at flytte hjem til Ålborg for at få det trygt og du har din familie tæt på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klem til dig og din søde dreng. Du er en god mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I er så vanvittige!