Færdig med det pis!

I er så vanvittige!

img_0792

Jeg vågner op kl 9.20 efter små 4 timers søvn. Jeg er forvirret og tror i et kort øjeblik, at det hele er en drøm. Efter 5 minutters blunden går det op for mig, at jeg postede et indlæg midt om natten. Et indlæg der i den grad er MEGET personligt og på mange måder sætter mig i en ekstrem sårbar situation. Jeg så ingen anden udvej. Jeg kunne ikke falde til ro, før jeg fik sendt det afsted ud i cyberspace. Men hvordan ville folk reagerer?

Jeg havde ondt i maven, da jeg vågnede. Fordi jeg havde leveret mit sande jeg. Jeg havde ladet alle vide, at jeg for alvor ikke gad at finde mig i det pis mere. Jeg havde fortalt åbent om, at jeg ikke længere kunne være den rummelige person, jeg så gerne vil være. Jeg var grov i mine ord. Jeg var hård i munden. Jeg gav bare slip!

Med rystende hænder tog jeg forsigtigt min telefon. Den var blevet bombarderet i løbet af de sidste 4 timer med henvendelser, kommentarer og omsorgsfulde hjerter. Det er så vanvittigt. I er så vanvittige. De fleste af jer kender mig slet ikke, og alligevel tager i jer tid til støtte mig i det kaos. På snapchat, på min instagram-profil, på facebook, her på domænet. Alle mine sociale medier var bombarderet med folk, der vil mig det godt.

Jeg bliver SÅ varm om hjertet. Kun én negativ besked har jeg modtaget ud af et par og hundrede beskeder. Dét er vanvittigt. Jeg er rørt over, at der er så mange, der vil mig det godt. Nogle gange bliver jeg også lidt forvirret. Det siger jeg med et smil på læben. Læser i hvad jeg skriver, når jeg siger, at jeg kan skrive de grimmeste ting til de få mennesker, der træder på mig på den måde. At jeg kan været pænt flabet og provokerende, når mine grænser ikke bliver respekteret. Jeg er sikker på, at i har læst det, men jeg bliver i tvivl om, om i glemmer det, når i roser mig for, hvor god jeg er(indsæt grine-emoji).

Jeg vil så nødigt give et forkert billede af, hvordan virkeligheden er. Derfor forsøger jeg også at gøre opmærksom på, når JEG fucker op. I hvertfald i sådan et omfang, at jeg ikke udleverer andre uskyldige mennesker, der aldrig har sagt ja til at være en del af den her blog.

Tilbage til det varme hjerte. Jeg VED jo, at jeg udleverer sandheden. Derfor gør det mig så fandens glad, når i fortæller mig, at jeg ikke er forkert på den. Når i støtter mig i de grænser, jeg så ihærdigt forsøger at sætte. Jeg arbejder på at blive så stærk, at jeg ikke behøver alle andres medhold, før jeg tager store beslutninger, men indtil videre behøver jeg jer lidt endnu 😉

TAK FOR JER. I forstår ikke, hvor taknemlig jeg er. Tænk engang.. Mange af jer har børn, arbejde, studie og står i jeres egen lorte op til halsen, og alligevel er i så skide betænksomme, at i finder tid til mig. Det er empati på højt plan, og jeg elsker jer for det. I er for vanvittige! Jeg har læst HVER ENESTE ENE kommentar, men jeg får desværre ikke svaret jer alle. Det ville gå ud over min weekend med lillemand, og det kan vi ikke ha’ 😀 Men TAK! Bliv ved!

Ps. Hvis der er nogen, der har meget erfaring med statsamtet eller blot har mega meget forstand på den slags, så kontakt mig gerne. Det samme gælder, hvis der sidder nogle enlige mødre derude, der har en x-mand med skiftende arbejdstider(pilot, sømand mm.) og har gode råd til, hvordan man kan fastsætte samvær, når skemaet altid ændre sig.

Kys!

Hop lige ind på min instagram-profil. Jeg er åbenbart sjov at stalke! 

12 kommentarer

 • Rosa

  Københavns kommune tilbyder gratis anonym familierådgivning – bare google “Københavns kommune familierådgivning” – det kan være at de kan rådgive dig om sandsynlig udfald af et møde i Statsforvaltningen, så det kan give lidt ro i maven inden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg har rigtig god erfaring med skilsmissebarnet.dk, det er jurister som virkelig er gode til at være konstruktive, hjælpsomme og hjælper hele vejen igennem statsamtet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Min eks mand er i diskoteksbranchen, så at finde tid til vores lille mand, det har kunne være et problem. Nå men efter 3,5 år har vi ENDELIG fået en fast samværsplan, som er hver 2 weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Forstår rigtig godt din frustration og higen efter struktur, og dette er på ingen måde noget surt opstød, så håber heller ikke det opfattes sådan, men du har jo hele tiden også før Elliot kom til verden vidst besked om din ex livsstil i form af arbejde. Har selv arbejdet i 10 år som stewardesse, noget jeg fravalgte da jeg selv blev mor, så kender desværre alt for godt til hvordan der er med stand-by tider og kortvarige arbejdsplaner der bliver lavet om hele tiden. Men som pilot er det jo ikke bare et arbejde, men en investering og noget man næsten har skabt en million gæld for at blive. Du skal selvfølgelig gøre det der er bedst for Elliot og dig, og hvis det er at flytte hjem til dit netværk, hvor du har mulighed for at få hjælp i hverdagen af familien må det jo være sådan og det må far jo også kunne forstå. Men synes ikke far kan bebrejdes for sit arbejde og måden det fungere, det kendte du til da du valgte at få børn med manden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Farmand havde et andet pilot Job da jeg valgte at lave barn med ham. Et med fast 4/5 skema. Det vil sige at vi kunne planlægge 4 år ud i fremtiden, hvis vi havde lyst til det. Derudover fløj han short haul og var derfor aldrig væk i mange dage i træk. Jeg var blevet lovet, at det job han har nu, aldrig ville komme på tale netop pga uforudsigeligheden og de lange ture væk fra en meget lille dreng. Så det var ikke lige det, jeg havde sagde ja til . Jeg havde faktisk sagt, at jeg ville lave barn på den betingelse, at det job han har nu IKKE blev søgt. Det blev jeg lovet. Men da Elliot var 10 måneder gammel og vi stadig var et par blev det søgt uden min accept alligevel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JR

  Samvær kan ik påtvinges.. hvis manden ik ønsker at fastsætte samvær kan der kl gøres noet.. min datters far ønskede ik at fastsætte samvær til trods for vi har gift og hun var planlagt så hun har aldrig set ham.. Det bare vigtigt at huske at det du ønsker for E ik er sikkert er de samme ønsker hans far har ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej,
  Min X havde også skiftende arbejdstider, da vi blev skilt. Vi var også hele møllen igennem med statsforvaltningen.
  Men det blev til en 9/5 ordning, hvor jeg har dem 9 dage og far 5 dage. Vi blev enige om, at far havde dem hver torsdag, og hver anden uge torsdag til søndag eftermiddag. Far lagde derefter sit skema efter den aftale, så han altid havde fri i de dage, hvor han skulle have børnene.
  Da din søn ikke er så gammel, kan aftalen jo også hedde 10/4 eller noget helt andet.
  Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak! 🙂 Det vil jeg prøve at foreslå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  I statsamtet vil de holde fast på 12/2 til dig. Altså hver anden weekend hos far. Så må far få sit arbejde til at passe ind. De er RØV ligeglade med hvad i arbejder med.

  Jeg har selv tvungen ferie i ALLE skoleferier. Junior skal pr automatik være hos sin far i ALLE skoleferier. Dvs at jeg egentligt ikke har krav på at se min søn i mine ferier 🙄

  Selvfølgelig vil statsforvaltningen opfordre til samarbejde og vi har derfor valgt 50/50 i ferier.

  Men forvent intet hjælp i statsforvaltningen. Jeg har selv boet på krisecenter pga fars psykiske problemer og ALLIGEVEL skal min søn se sin far fordi det har far krav på.

  Forbered dig! 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Okay, men det er da positivt, at de vil foreslå noget fast! Det er det eneste vi har brug for. Struktur, 🙂 I forhold til resten får jeg jo hjælp af en dygtig psykolog, så der klare jeg mig fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Alexandra. Statsforvaltningen er klart en god løsning. De tænker kun på, hvad der er bedst og sundest for barnet og dets alder. Jeg kan varmt anbefale det. De sikre at der bliver lavet en god, sund og fast aftale, så det bliver en god løsning for ALLE. Min dybeste medfølelse. Jeg ved godt hvordan du har det. Mit råd er at tage kontakt til en familierådgiver, som kan komme med input til en løsning og fx også tage med som bisidder til mødet. Det har givet mig en helt særlig ro og tryghed at gøre det. Kh Sofiya

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Du får lige endnu et hjerte herinde <3

  Kram fra _everlun_ fra IG 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Færdig med det pis!