Er jeg den eneste enlige mor, der..

MINE 9 MEST LÆSTE INDLÆG NOGENSINDE!

Hæmorider, fødsler, sprækkede tissekoner, lort, strækmærker, slaskelår, hængepatter, speltkusser, bedrevidende mødre og ulykkelige kærlighedshistorier er åbenbart populære emner her på domænet. Nedfor har jeg – i kronologisk rækkefølge – samlet bloggens 9 mest læst indlæg, hvor førstnævnte nærmer sig knap 100.000 besøgende.

Så velkommen til alle jer nye, der er begyndt at følge med. Gør jeg selv en tjeneste og læs de har SINDSSYGT FEDE indlæg 😉

 

Når Farmand (TROR) han tager nattevagten!

 

5 STING, 2 HÆMORIDER & 1 BABY RIGERE!

 

Første STORE toiletbesøg efter fødslen. Puuhaaa

 

Sådan ser efterfødselskroppen i virkeligheden ud – 40 mødre viser sig frem!

 

.. Og sådan blev en TinderBaby til!

 

Hvad sker der helt præcist med Tissemarie under fødslen?

 

En ny start

 

Slap nu fucking af Fru Spelt-Mor!

 

6 slags mødre INGEN bryder sig om

 

…Hold kæft, jeg er genial. ..Og rebel fordi jeg vælger 9 istedet for 10 indlæg. Kom ikke her og sig, at jeg ikke er original!

img_0816


Følg den SPÆNDENDE kvinde, der står bag ovenstående FANTASTISKE indlæg på instagram ved at klikke  HER.

1 kommentar

  • Det er altså sjovt at kigge tilbage👏🏻😂 Som blogger er det jo en dagbog, og de gamle indlæg kan man jo næsten selv have glemt, hvertfald når man har været igang i mange år. Fandt for nyligt et frem fra da jeg var 19, for at se hvornår jeg eksakt fik min lejlighed 😁. Det er altså så sjovt at læse.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste enlige mor, der..