Sexfester

Jeg skriver om det, der fylder!

img_0271

Et par stykker har påpeget den – efter deres mening – ærgerlige drejning min blog har taget i den seneste tid? Der er åbenbart for meget fokus på sex, dickpics og åbne forhold. Hmm.

For det første er JEG skide ærgerlig over, at nogle af jer har det sådan. Øv. Selvfølgelig vil jeg da skide gerne skrive om noget, ALLE gerne vil læse. Sådan fungerer verden bare ikke. Nogle ELSKER den øgede opmærksomhed på menneskekroppen og dens lyster, imens andre krummer tæer og hellere vil læse om livet som mor. Fair nok. Den følelse kan jeg ikke tage fra jer.

I må gerne være uenige. I må dele jeres mening alt det i vil, så længe i holder en pæn tone. Jeg synes fx, at det er vildt interessant at høre, at en læser mener, at man som menneske må have problemer med psyken, hvis man frivilligt lader sin kone knalde en anden. Jeg er dybt uenig, men jeg kan li’ at høre, hvad folk tænker om sådanne ting. Hvad jeg ikke bryder mig om, er når folk begynder at lege psykolog på mig. At vende et indlæg til, at det hele handler om min egen sårbarhed. At det handler om at pege fingre og sige, at alle der ikke er som mig, er kedelige!? What The fuck 😅😂 ?

Det må være ris til egen røv. Jeg må øve mig i at bruge mere tid på at formulere mig, hvis jeg ikke vil misforstås. Som i ved, skriver jeg mine tanker ned på tastaturet direkte, som de flyver ud af mit hovede.

Lad mig i hvertfald slå følgende fast! DU er ikke kedelige, bare fordi du har helt almindelig sex med din partner. DU er ikke kedelig, fordi du aldrig har prøvet en trekant. DU er ikke kedelig, fordi du ikke bryder dig om dickpics. Sådan bundærligt. Det synes jeg ikke! Faktisk griner jeg lidt, samtidig med jeg skriver dét her, fordi jeg nærmest finder det komisk, at nogle skulle tænke sådan om mig.. Tænke at jeg skulle tænke sådan om andre. Sådan er jeg jo bare slet ikke. Jeg er dybt seriøs, når jeg siger, at man skal gøre det, der virker for en selv. Ligesom med børneopdragelse. Whatever Works. Nogle gange glemmer jeg bare, at i ikke kender mig lige så godt, som jeg selv gør, hvorfor jeg tager det som en selvfølge, at i jo ved, hvad jeg mener.

Jeg forsøger at bryde tabuer omkring  blandt andet kroppen og seksualitet for at rykke med folks rummelighed. Så der er plads til os ALLE. Så nogle folk ikke tænker, at man har problemer med psyken, fordi man ikke udelukkende dyrker ondsdagssex i dobbeltsengen med sin faste partner!? Shit, så er der lang vej igen(abe der holder sig for øjnene). Ligesom jeg for lang tid siden skrev om og forsvarede voksenbabyen. Ikke fordi det på nogen måde omhandlede min egen sårbarhed, eller jeg på nogen måde har samme lyster, men fordi jeg netop ønsker en større tolerance overfor folk, der ikke følger normen, når det gælder seksuelle behov og ønsker. Jeg er selv ekstremt rummelig, men én ting er jeg dårlig til at rumme; når folk ikke kan rumme andre. Giver det mening? 😅 Derfor har jeg altid talt “mindretallets” sag. Render jeg ind i én, der tænder på afføring, skriver jeg også gerne et anerkendende indlæg om det, uden det på nogen måde betyder, at jeg selv vil skides i munden. Jeg vil meget nødigt lyde som om, at jeg er bedre end andre, men det er faktisk rigtig svært at lade være, når man på skrift rummer noget, som rigtig mange ikke rummer. Så kan det næsten ikke undgåes, at nogle vil føle sig set ned på, selvom det ikke er min hensigt.

Og til jer der skulle være irriteret over den sidste måneds overskrifter her på bloggen, kan jeg kun sige følgende. Jeg blogger om, hvad der fylder i mit liv. Hvad der fylder i mit hoved. Og lige nu er det sex. Både fordi jeg er single efter mange år i forhold. Men også fordi jeg højst sandsynligt skal læse til sexolog på et tidspunkt og synes det er vanvittigt spændende at læse og høre om. Jeg vil vildt gerne tilfredstilde alle, men jeg har efterhånden lært, at det er en umulig opgave. Derfor starter jeg med at tilfredsstille mig selv, da min lykke i mit eget liv vel må være vigtigst 🙂

Når det så er sagt indrømmer jeg, at jeg til tider kan være lidt provokerende i mit sprog. Når jeg skriver “giv lidt slip”, skriver jeg det, fordi jeg synes, det er skide morsomt. Ligesom man aldrig skal bede en hormonel kvinde om at slappe af. På det punkt er min humor nok lidt grov. Det har i hvertfald aldrig været min hensigt at støde nogen. Så det beklager jeg selvfølgelig, hvis i har følt.

Jeg håber mine rodede formuleringer gav lidt mening. Om ikke andet har jeg fået clearet mit hovede og kan måske få en fuld nats søvn.

Sov dejligt!

Ps. Jeg bliver klogere på mig selv og jer, hver gang i kommenterer eller kontakter mig, så bliv endelig ved 😘

24 kommentarer

 • meget god artikel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har ganske vist hverken børn eller et så vidunderligt bredt ordforråd som dig, men jeg kan relatere til dig og dit liv alligevel!
  Jeg kan heller ikke prale med at have fulgt dig i månedsvis, da jeg først opdagede din blog for en lille uges tid siden – men alligevel har jeg på magisk vis kæmpet mig igennem alle dine blogposts, fra du startede din blog til nu – alt det i løbet af et par søvnløse nætter og ved hjælp af et par overspringshandlinger. Og jeg elsker samtlige blogposts, hvad end de handler om uduelige mænd, historier fra Tanzania, en flækket tisselise eller sexfester. Det er din blog, dine tanker – og jeg er bare taknemmelig for at få lov til at kigge med!

  Mest af alt holder jeg så meget af din åbenhed omkring alle emner. Jeg synes, det er vanvittigt rart med nogen, som gider/tør vise og forholde sig til bagsiden af medaljen og pille det der ih-så-vidunderlige billede ned for en gangs skyld. Undskyld mit fransk, men det er så fucking behageligt at støde på et åbent, ægte menneske en gang imellem.

  Øv, hvor skulle du altså bare ha’ en kæmpe krammer her fra det mørke Jylland – du skal ikke ændre en skid ved dig selv, hverken udenpå eller indeni!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Det er din blog = dig, der bestemmer. Kan man ikke lide lugten i bageriet, kan man jo enten springe et specifikt indlæg over eller helt lade være med at læse med.

  Jeg synes i hvert fald ikke, du skal lade dig begrænse. Der er så mange blogs i dag – hvis man ikke kan klare at læse om en diller i ny og næ, så findes der masser af mommy blogs, hvor sådanne ikke nævnes. Jeg synes, det er helt fint – og kan sagtens skelne mellem, at du den ene dag skriver om, hvad dig og lillemanden har lavet i weekenden og den anden dag, hvad du synes om sexfester.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak, hvor er det DEJLIGT at læse din kommentar !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Nå, nu skriver jeg lige min første kommentar herinde fordi jeg lige føler, at jeg vil give mine to cents med.
  Personligt bliver jeg ikke provokeret af sådanne indlæg/overskrifter, men særligt den med ‘sexfester’ synes jeg var random, mest fordi jeg ikke kunne se meningen med det – måske det var en ‘opdagelse’ der bare kunne have blevet i dit hoved? jeg mener, hvad bidrager indlægget med, ikke noget særligt udover at du havde opdaget konceptet sexfester, men ikke rigtigt mere? Det er ikke en kritik, men lige i det tilfælde kunne jeg ikke se pointen i at jeg skulle læse det. Der er mange ting der eksisterer uden man behøver skrive et indlæg om det, blot for at sige det findes, hvis du kan forstå mig?
  Så for at summe op: jeg bliver ikke provokeret, efterlyser bare en pointe eller en grund til, hvorfor jeg skulle læse det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kan også finde på at skrive om den ostemad, jeg spiste til frokost. Min blog er min personelige dagbog, så der behøver skam ikke være en pointe 😂 Hvis det giver mening for mig, er det indhold til bloggen. Det behøver ikke nødvendigvis give mening for nogen andre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Nu har jeg læst med siden du først startede din blog, og jeg må ærligt indrømme, at du aldrig har stødt mig. Måske er vi bare meget ens på de punkter!🙂 Jeg er med på, at vi alle er forskellige, og som du selv gør meget ud af at skrive: der skal være plads til alle! Både dem der er en del af normen, og dem der ikke er. På samme måde skal der også være plads til, at du skriver om de ting som gør dig glad, også selvom at de emner ikke hører til normen. Det her er jo trods alt din blog. Hvis man ikke har lyst til at læse bestemte blogindlæg, og kun vil læse en specifik del af hvad du skriver om, så er det helt fint. Så må man bare lade være med at læse de indlæg, der ikke interesserer en. 😉 Hvis du begynder at presse dig selv ned i en bestemt kasse, angående hvilken slags blogger du skal være, så vil du ikke længere være “vores” Alexandra. Hvis det giver mening, haha😂! Lad være med at miste din Alexandra-hed, den synes vi så godt om.😉
  Mange hilsner fra Horsens❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det giver god mening. Men det er sgu svært at navigere i. Nogle gange bliver jeg helt forvirret oven i bøtten over, hvad jeg overhovedet selv vil. Men det behøver jeg vel i realiteten jo heller ikke selv at vide. 😉 Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  “jeg skriver om det der fylder” = “jeg skriver om det der sker i mit liv”. Jeg fortolker det som om det er fordi det er noget DU gør. Deltager i sexfester, knalder med par osv. 😉 det behøver du selvfølgelig slet ikke kommenterer på!
  Jeg anede ikke at der fandtes sexfester, så synes det er mega grineren at vide! Jeg elsker din blog og alle dine opslag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det behøver bestemt ikke at være tilfældet. Tolkede du det så også som om, at jeg klæder mig ud som en voksenbaby, da jeg skrev om det? Det var noget der fyldte, men ikke noget jeg dyrker. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker din blog og elsker dine indlæg, hvad enten det er om skønne lille Elliot, om jeres ferier, dramaer, sexhistorier og andre personlige ting. Jeg elsker din ærlighed, din personlighed og at du “tør” dele alt det der ikke snakkes om.

  Og ja, har et indlæg ikke interesse kan man jo bare lade være med at læse det – Forsæt dit gode arbejde og mix af indlæg med alt mellem himmel og jord! <3

  Hilsen en trofast læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dejligt at høre! Jeg elsker simpelthen, når i trofaste læsere kommenterer. TAK for din mega søde kommentar! <3 Det gør mig sgu glad

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er single med stort S og får altid at vide at jeg er meget rummelig og forstående overfor andre – og sådan ser jeg også mig selv. Og er heller ikke snerpet på nogen måde – hvem sætter ikke pris på et godt sexliv 😉 Det er bare ikke alt jeg gider læse om – f.eks. nogle af de ting der ryger op herinde for tiden. Noget finder jeg spændende, andet ikke. Og så er det jo så smart at jeg bare kan lade være med at følge med, hvis jeg ikke har lyst. Og evt. kigge ind senere for at se om der er kommet noget andet spændende op jeg har lyst til at læse. For jeg synes rigtig godt om dig og har nydt at følge med her og på snap. Det jeg prøver at sige er vel egentlig bare at du da selvfølgelig skal skrive om lige nøjagtigt det du har lyst til og så kan de af os der måske ikke finder det så spændende holde os væk eller kigge ind af os til 🙂 Alt godt til dig og din skønne søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og det er jo helt fair. Nu læser jeg generelt ikke så mange blogs, men de få jeg læser, er det på ingen måde alt jeg gider at læse. Noget af det er dødsygt(i min optik) og andet er mere spændende. Det sorterer jeg jo selv i. Så TAK for dig og din skønne kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg må indrømme jeg også er begyndt at springe dine indlæg over. Ikke fordi jeg er sart eller dømmer folk, der går til sexfester. Men det synes jeg egentlig bare ikke er så spændende 😀

  Synes også din blog har ændret sig utrolig meget. Men hvis det er dét du vil blogge om, så skal du da bare gøre det. Så er det nok bare nogen andre der læser med, end dem der “plejede” at gøre det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og det er jo bare så fint. Det ville være mærkeligt hvis alle læste alt. Vi er jo alle sammen forskellige. Og selvfølgelig har min blog ændret sig. Alt andet ville være virkelig sørgerligt, synes jeg. Min er blog er jo mig. Og jeg har ændret mig. Heldigvis. Jeg havde det forfærdeligt og var dybt ulykkelig og rasende og bitter, da jeg startede med at blogge. Nu er jeg ved at finde mig selv. Mange har sikkert elsket mine raserianfald og fået dem til at få det bedre med sig selv. Dem er der ikke så mange af flere. Så falder nogle fra, og nogle andre kommer til . Det kan jeg sagtens leve med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du støder ikke mig; jo måske meget kortvarigt fordi man kommer til at reflektere over nogen ting som man ikke lige forholder sig normalt. Men så bliver jeg mindet om af dig eller mig selv, hvad meningen med indlægget er, og så griner jeg af mig selv 🙈
  Og du skal da skrive om det du sys der er fedt at skrive om; ellers bliver din blog ikke interessant at læse!
  Og! Jeg kan godt nikke genkendende til det med ikke at kunne rumme personer, som ikke er rummelige 😅😂

  Mange kram fra jyden i Odense ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   FEDT at høre, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan .. Haha 😀 Tak for din kommentar. Og kram direkte tilbage fra jyden i KBH 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara baune

  Skriv lige et indlæg om afføring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du synes ikke, der er nok af dem ? Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og ved du hvad. Jeg tror, du har fat i den lange ende! Kan jeg sige det, uden at virke som en bitch? Haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lara

  Nu er jeg selv en “kedelig” “onsdagselskende” tåkrummer der nogle gange kan blive overrasket og forarget over hvad der kan skrives på bloggen her, ikke fordi det bliver sagt og skrevet, men bare fordi jeg ikke kender til de afkroge af verden som du beskriver.
  Men ved du hvad, så får jeg udvidet min horisont, jeg kan sige hmm… og komme videre med min dag.
  Tror du har for mange spelttissekoner der læser med, som får det bedre med sig selv når de ser en rodet lejlighed eller et barn der spiser en is og (gisp) overlever sukkerchokket. Men ikke kan håndtere når de dybeste og mørkeste usikkerheder og hemmeligheder kommer på banen. For det er jo ikke den “rigtige” måde at skille sig ud på, eller bryde et tabu på.
  dine læsere elsker dig fordi du er ærlig og uden filter. Hvis ikke de kan håndtere for meget af det gode, er det måske dem der er igang med en god omgang selvindbildning om hvor meget de værdsætter når man tænker outside The box. Spis hellere jeres spektboller, red det fedtede hår og vent på at manden gider knalde jer med et halv stift lem om et par uger, når han bliver liderlig nok og youporn er udtømt for muligheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Jeg forstår hvad du mener – men har du overvejet at dele det lidt op? Du vil gerne være sexolog, måske skal det ud på et andet forum? en ny blog? Den her hedder jo Mig og min tinderbaby, og tror mange læser med for mor-delen? 🙂 Kan sagtens være jeg tager fejl 🙂

  Ellers så skriv måske lidt mor-agtige sex opslag 😀 fx hvordan man kan have sex uden ungerne opdager det, hvad man skal sige hvis man bliver opdaget, eller andet 😀 (nu freestyler mine tanker bare lidt, men tænker du godt kan kombinere de to lidt, for at fastholde den originale læserskare, hvis det er i din interesse 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Min interesse er at have det sjovt med at blogge. Så jeg blogger bare om det, jeg kan li’ at læse om. Jeg er både mor og single. Så i får sgu hele pakken. 😉 Men god ide til blogindlæg! Det ku’ jeg godt få meget sjovt ud af at skrive om 😂 tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexfester