Jeg skriver om det, der fylder!

Er jeg den eneste enlige mor, der..

img_5745

Jeg er enlig mor til en lille skid på 2. Det kan til tider være en smule udfordrende. I dag kom jeg til at tænke lidt over livet som alenemor(singlemor.. Kald det hvad du vil.)  Så fortæl mig lige, om jeg er den eneste enlige mor, der…
..formaterer tarmsystemet med lilleskiden på skødet eller tæt klamret op af mine behårede ben, jeg ikke har haft tid og overskud til at få skrabet glatte i flere uger?

..er blevet kronisk skæv i ryggen af at bære mit genetiske mesterværk under armen, imens den anden laver mad, vasker op, støvsuger etc.

..sover med mit afkom hver evig eneste nat, bare fordi jeg kan og ikke bryder mig om at fylde dobbeltsengen ud alene?

..stikker barnet ipadden, når jeg skal gøres klar om morgenen, og der af gode grunde ikke er en farmand til at underholde ungen imens?

..aldrig får et bad for mig selv?

..spiser aftensmad med arvingen foran fjernsynet størstedelen af ugens dage, fordi middag ved spisebordet simpelthen kræver for meget af mig som menneske?

..går kold under putningen og aldrig kommer ud af soveværelset igen? Der er alligevel ikke nogen at stå op til.

..får lyst til at hoppe ud fra en bro, når både junior og jeg selv er syg, og ingen anden forældre er der til at tage over eller i det mindste give mig medynk? Barnepige er ikke en mulighed, da det kun er de færreste der træder til under en omgang roskildesyge, der desværre smitter af helvede til.

..drømmer om en kæreste bare for at kunne være to om de daglige pligter?

..snakker til mit barn, som om han er min bedste ven og forstår alle aspekter af livet og dets udfordringer?
..giver lilleskiden is eller andre fristende madvarer for at få 10 minutter for mig selv?

..til tider overvejer at lægge mit barn i seng allerede kl 17.30 bare for at få noget alenetid, inden jeg selv går kold?
Ps. Det er obligatorisk at kommentere eller like, hvis kan nikke genkende til bare ét af punkterne . Med mindre i vil efterlade mig med troen om, at jeg er den eneste underskuds-enlige-mor, der findes derude 😉

Pps. Hvis i ikke i forvejen følger mig og min tinderbaby på Instagram, kan i gøre det lige HER <3

53 kommentarer

 • Anne

  TAK for dig!!!
  Kærligst hilsen fra en anden enlig mor, der kan sætte flueben udfra nærmest samtlige af dine punkter 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alenemor til to søde unger

  Kan genkende stort set det hele – falder dog aldrig i seng, når jeg putter. Chokolade og lidt alenetid trækker åbenbart mest;-)
  Jeg har i øvrigt at dårlig samvittighed er spild af tid og accepteret, at jeg gør det så godt jeg kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Samsovning, ipad, bad, dårlig ryg (dårlig ryg før baby og nu endnu værre), tegnefilm v. maden (on and off), går kold ved putning, klar til at overgive mig bår vi r syge samtidigt – tjek, tjek, tjek til alle nævnte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg kan nikke genkendende til super mange af punkter og jeg er ikke engang enlig 😱Ved snak ikke hvad der er værst 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det tror jeg, der er mange der Kan 😅🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fellow single mum

  Haha, fantastisk ærligt og rammende indlæg som altid, jeg troede så meget jeg var den eneste, der efterhånden aldrig bruger sin stue efter 19.30, fordi jeg ender i soveværelset med mobilen ved siden af sovende 2-årig.
  Og damn ja, jeg drømmer nok også allermest om en kæreste for at slippe for altid at være den, der handler ind, laver mad, vasker op og alt det andet praktiske.
  Synes du gør det skidegodt og fordelen ved at have barnet alene størstedelen af tiden er jo, at vi kan tage full credit for at have sådan nogle fantastiske og velfungerende unger. Tanker fra en fellow mum som idag er hjemme med sygt barn og allerede glæder sig til putning i aften 😳🙈😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er alenemor også og jeg kan nikke genkende til næsten alle punkterne. Det er nemlig super hårdt at være enlig mor, og til tider nemmere at gøre de punkter du skriver. Jeg nyder at sove sammen med min søn hver nat, spurgte ham i dag om han ville have en ny seng det ville han gerne, spørger så om han vil sove i den, det ville han ikke 😂. Han er ligeså gammel som din Elliot 😊😊.
  Tak for en god blog, syntes det er dejligt at følge andre i sammen situaiton som en selv 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jeg har spurgt Elliot om præcis det samme. Var lige ved at gå i panik, da han sagde ja til at ville have en ny seng. Men da han så sagde, at han ikke ville sove i den, faldt jeg til ro igen. Haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg sover med min datter – som næsten er 7 år, hver eneste nat…Hendes far – som bor et andet sted, med sin nye kone og andet barn, synes det er en dårlig ide. Jeg er ligeglad – hjemme hos os bestemmer vi heldigvis alt selv 🙂 PS: Tak for din befriende blog om lort og lort og alt det andet gode ved de små kloner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jo også bare skide hyggeligt 😉 Elliot får også lov, så længe han vil 🙂 Og Tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina H

  Jeg er ikke singlemor, men kan alligevel nikke genkendende til rigtig mange af tingene.
  Når vi ikke begge er hjemme på en gang kan det godt nok være svært lige at have hænderne fri. Og voksentid om aftenen… Jeg kommer som regel senere i seng end jeg burde fordi jeg bare har brug for lidt tid uden børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tror jeg de fleste ikke-single-mødre kan. I hvertfald nogle af punkterne. Om ikke andet når man er på barsel og manden måske arbejder. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Bor sammen med min søns far (som også er min kæreste) og vores søn er lige lidt yngre en Elliot. Min kæreste arbejder dog i perioder i Sverige hvorfor jeg er alenemor på deltid og der kan jeg kun nikke genkendende til punkterne på din liste! En del af dem gælder dog også når farmand er hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er faktisk næsten hårdere, end “bare” at være alene. Sådan havde jeg det i hvertfald, da jeg boede sammen med pilotmanden og var græsenke. Så hatten af for dig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er min dreng kun 4 måneder, og jeg er da heller ikke alenemor – (men oftest alene) men kan da godt se hvor jeg arbejder mig hen af! For en to måneder siden prøvede jeg lidt nervøst og meget forsigtigt at tage skrigeballonen med på toilettet, da jeg ellers havde tisset midt på gulvet.
  Nu ryger han bare med under armen uden jeg tænker over det hvis han har en af de dage. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det bliver hurtigt en vane 😀 haha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Men kan han ikke lege selv nogle gange, f.eks mens du er på potten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jo jo.. nogle gange sidder han og leger imens, men altid ude hos mig. Så sidder han nede ved mine fødder 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smaaskridtblog

  Selvom vi er to her hjemme kan jeg kende en del 🙈 Især den med wc, den skæve ryg og at sove i samme seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, den kunne jeg også nikke genkendende til, da jeg var med partner 😀 Haha. Tror jeg, der er mange der kan Også fædre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Kan nikke genkendende til så mange af de ting🙋🏼😅 overskuddet er bare slet ikke det samme, som hvis man var to. Livet som enlig mor❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Mit overskud er faktisk en lille smule større på nogle områder, fordi jeg ikke bruger energi på at være skuffet og sur og uretfærdig arbejdsfordelign. Nåe det så er sagt, er der FANDME mange ting, hvor det lige kunne give lidt overskud, hvis man var 2! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg nikker genkende til ALLE punkterne! og hvor ér det dejligt at vide, at man ikke er den eneste enlige mor derude, der af ren og skær manglende mand/kæreste/far tyer til de mindre pædagogiske overlevelsesstrategier, som iPad, is og samskidning…eh – badning 😁 tak for en fantastisk blog. Har fulgt dig næsten lige siden du startede..første kommentar er denne…
  -tak for dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jaaaah ! En trofast læser 😀 Hyggeligt at du endelig kommenterer. Og dejligt at høre, at jeg netop IKKE er den eneste, der handler, som jeg gør(abe der holder sig for øjnene) 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Skønt indlæg.
  Nej nej og nej… du er ikke den eneste. jeg er alene mor 24/7 og sover med min datter i sengen hver eneste nat og vi nyder det begge. Vi har et helt særligt bånd.
  Min ryg er også skæv og aftensmaden bliver også spist ved sofabordet ind imellem.
  Det er sååå hårdt st være syg når man er mor og skal passe ens guldklump.
  Jeg falder i seng hver aften når jeg putter mig og går jeg ikke, så bliver jeg liggende. For gider ikke sidde alene i stuen 😂😊
  Så jeg kan sige. Du er ikke den eneste 😉❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er præcis det samme her. Haha. Falder faktisk sjældent i søvn under putningen. Jeg bliver bare liggende inde i sengen med min telefon .. Jeg gider nemlig heller ikke sidde alene i min store sofa og glo. Haha 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke single-mor, men jeg kan se ligeså mange fordele ved at være det, som når man ikke er det. Seriøst jeg synes det er hårdt at være to om tingene! Ville oftest ønske jeg styrede det hele selv – også selvom det ville betyde at jeg aldrig gjorde noget alene, uden baby på armen 😅

  / livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kan SAGTENS følge dig. Det var noget af det, der var en kæmpe lettelse for mig, da jeg blev alene. Så der er fordele og ulemper ved begge dele. Men jeg er stadig af den overbevisning, at hvis man er i et velfungerende parforhold med en fair farmand og en fair mutter, så er det lige dobbelt så let at være forældre. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jojo

  Er alenemor til en lillefis på 2 år og kan genkende næsten dem alle!! 😅❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Præcis .. Føler mig dig. Jeg ved ikke, hvordan jeg skulle klare 2. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Jeg er GIFT og tjekker HELE din liste af 😂 Måske det egentligt bare er en mor-tjekliste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg håber da, at den med, jeg ønsker mig en kæreste for at være to om tingene, er noget du allerede har, hvis du er i forhold. Og at du får medynk og hjælp, når du er syg 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah!! Fuck jeg elsker den her blog!!!! Jeg laver lige flueben ved dem alle (næsten). Så sent som idag da vi fik aftensmad foran tv’et tænkte jeg “shit det her må snart stoppe”…. Men det kommer ikke til at ske foreløbigt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og det er sgu HELT okay. Haha.. Tak for din kommentar! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Haha😂 Ja til størstedelen og jeg er ikke alene mor☺ men har været meget alene med baby pga fars studie og arbejde. Du er SÅ meget ikke alene😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Kunne forestille mig det næsten var endnu være.. Fordi man ligesom ved, man har en mand et sted derude. 😉 Tak for din kommentar i hvert fald! Alenemor eller ej. Så længe vi ikke føler os alene i det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg kender det alt for godt, jeg har endda to banditter på 2 og knap 4 år 🙂 der kommer tit en is eller andet på tidspunker hvor jeg bare lige må have et par minutters ro. En dag legede vi gemmeleg der var fantastisk med lidt ro i de tidspunkter man gemte sig 🙈 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Det er sgu da genialt. Hvorfor har jeg ikke tænkt på det. Elliot må da snart være gammel nok til at forstå sådan en gemmeleg. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Total korrekt, er dog ikke helt alenemor, men manden er sømand og afsted lige p.t. i 6 uger, så kan nikke meget genkendende til det meste 😅 Specielt samsovning er bare det hyggeligste 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og shit. Har altid haft stor respekt for alle sømandskonerne. Eller hvad fanden det hedder? 😀 I er jo nærmest alenemor på halv tid. Plus i skal deale med, at jeres børn uanset hvad, ikke kan se deres far i 100 år af gangen. Puha.. Respekt til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Ja til det hele!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Er ikke engang alenemor, men kan mere eller mindre nikke genkende til mere eller mindre alle overnævnte punkter – skræmmende 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, den er sgu ikke helt god 😅😳🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  KÆMPE respekt til alle enlige/alene/singlemødre/fædre derude… tænker tit på hvordan f….. man kan klare det helt selv. Alle situationer egentlig, men især om natten, når ungerne ter sig, eller når de er syge og man selv er det samme… der er jeg satme glad for, at der er en anden til at overtage, når man er ved at få pip 😳😳😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, nattevagterne er pain in the ass, når man er alene om dem, og der er MANGE opvågninger. Man kan jo helt syg i hovedet af det . Haha. Men man finder jo bare nogle kræfter, man ikke troede, man havde. 🙂 …Og tak for din søde kommentar !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  Mange er sande – også for de af os der ikke er single. Man behøver ikke være single for at gøre mange af ovenstående punkter hver dag 😉 Men at du aldrig får et bad alene er vel ikke helt sandt, når du er hjemme hele dagen mens han er i vuggestue 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nu har jeg lige haft sommerferie, men ellers er jeg fuldtidsstuderende på min kandidatuddannelse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ano

   Okay, der var jeg heldig på min kandidat kun at ha 20 timers undervisning om ugen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jamen du skal vel så læse og forberede i de resterende 17? Er alle kandidater ikke fuldtid, hvis man tager de 30 ects point pr semester, man skal? Det er vores i hvertfald .

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hahahahaha 😂
  Man behøver skam ikke være alene mor for at opleve de ting du beskriver 😉
  Men jeg syntes at du og andre enlige mødre er så enormt seje! Og i kan kun være stolte af jer selv! Jeg syntes du gør det godt! 🖒👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nej, jeg kunne nærmest også have skrevet det her indlæg, da jeg var med partner 😅😅🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skriver om det, der fylder!