Hvad nu hvis min baby dør? ..Om tiden som gravid og nybagt mor.

Ville du dele din mand med en anden kvinde?

Victoria på 29 og Casper på 40 er kærester. Sammen udveksler de kropsvæsker med andre lækre piger. Det har jeg fået de søde (og lækre!!) to mennesker til at skrive et par ord om, og de er IKKE typerne, der holder sig tilbage! #nofilter

God fornøjelse: 

img_9360

Victoria klynker lidt da Louises tunge rører hendes fisse for første gang. Victoria har mit lem DYBT i sin røv, og sidder reverse cowgirl-style på mig. Louise ligger mellem vores ben og er blevet grådig. Hun slikker skiftevis Vics gudesmukke fisse og mine nosser. Om lidt presser jeg mig for første gang op i Louise, imens jeg kysser Victoria dybt og inderligt. Jeg elsker Vic og er samtidig betaget af Louise. Hendes fremmedhed. Og andethed. Hendes ikke-Victoria-hed.

Senere sender vi Louise hjem… Glad. Med et smil på læben. Hun kysser os begge farvel på munden og lover at skrive, når hun er kommet godt hjem.

Da døren lukker, kigger Victoria og jeg på hinanden og griner. Vic siger smøret: “So, that just happened”. Vi kravler i seng… Overvejer at skifte lagnerne. Men det må vente. Det er torsdag imorgen. Og vi skal begge arbejde. Vi lægger os i ske og går prompte kollektivt kolde.

Hvordan havnede vi her?

Victoria og jeg havde et langt indløb, før vi blev kærester. I over et år var vores forhold – eller hvad vi nu havde gang i – meget hængt op på en stærk erotisk connection. Det tog lidt tid før vi (måske især mig) ville kendes ved, at vi var skideforelskede. I indløbs-perioden så vi begge andre. Og gik også i seng med andre end hinanden, uden at det rykkede en tomme ved vores lyst til hinanden.

Da vi (jeg) omsider tog os sammen, og blev kærester, var vi allerede meget trygge ved hinanden. Og kommunikationskanalerne imellem os stod på vid gab. Vi var et sted, hvor der ikke var noget, der var farligt at sige til hinanden.

Victoria vidste godt, at jeg havde haft et relativt kulørt sexliv. Jeg er lidt ældre end hende, og hun syntes det var spændende at høre historier fra min fortid.

Måske var der bare mange faktorer, der gjorde det nemt for os at involvere andre i vores sexliv. Ihvertfald var det ikke svært for mig, at spørge Vic, om hun havde lyst til at have en kvinde med til at lave ulykker.

Og hun sagde ja. Eller måske snarere JA!

Victoria er smuk. Virkelig smuk! Og mega sjov. Tinder blev hendes foretrukne jagtmark, og det viste sig hurtigt, at mange smukke piger er eventyrslystne. Vic matchede ihvertfald med mange… Og hun var (og er) skrap til at få skubbet samtalen derhen, hvor hun gerne vil have den. Det er sjovt for mig, at se min kæreste i rollen som forførerske. Og virkelig frækt.

Hele projektet er drevet af lyst, og en reel interesse for de piger, vi sammen kysser på. Det er ikke så sex-objektificeret, som man måske skulle tro. Faktisk har de nætter været en blanding af at være vanvittigt intime. Kærlige. Sjove. Og sindssygt frække.

På en særlig måde styrker det vores forhold og intimitet, at have re-tænkt det fra standard-forholdspakken. Det er blevet VORES forhold. Vi har ikke bare blindt accepteret forholds-normen. Vi har decideret smidt den ud af vinduet, og talt åbent og ærligt lige fra hjertet om, hvad vi hver især havde lyst til i et forhold. Det er blevet helt og holdent vores eget. Der er ingen skuffelser, fordi den ene part ikke overholder de uskrevne, eller egentligt ret beskrevne regler for, hvad man må og ikke må i et forhold. De ting man ikke må, dem er vi ærlige om, og vi gør dem sammen. På den måde styrker de “forbudte” ting os. Vi lyver ikke overfor hinanden, for at gøre hinanden bjørnetjenester om at følge regler, der er blevet os indkodet på forhånd. Vi er ærlige omkring lyster og fantasier og bruger dem åbent, til at komme tættere på hinanden.

Og ja, Vics og mit forhold er aldeles intakt. Og det samme er vores sexliv.
Vi bor sammen… og er vidst nok igang med at kigge på hus. Voksenlivet trænger sig på. Heldigvis er lege-genet stadig levende!

Tak til Vic og Casper. Jeg synes, det er VILDT smukt og fascinerende, at et parforhold kan fungere på den måde! Men kunne jeg selv klare det? Det ved jeg sgu ikke.. Kunne du? 

Ps. Jeg har selv tegnet tegningen. Er jeg ikke dygtig..

40 kommentarer

 • Line

  Altså… jeg tænker bare, hvordan kommer jeg i kontakt med de to? 🙈😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha .. De er desværre optaget pt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Casper og Vic

   :-D… vi får helt røde ører:-)

   Tegner du ligeså flot som Alexandra Line??:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kan sagtens se det frække i det. SAGTENS! Men på den anden side ville jeg DØ af jalousi! Altså.. det er jo MIN mand? 😂 Men ville da ikke udelukke at kunne have sådan et forhold, men det ville nok ikke være med en jeg elskede og så ville det nok ikke ende med villa, Volvo og vovse.. honest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Hvad om spørgsmålet var : Ville din mand dele dig med en anden mand ?
  Jeg tror at svaret siger sig selv….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg er virkelig ikke til piger. Jeg kan slet slet ikke tænde på det. Min kæreste er bi, så da muligheden bød sig på en mfm trekant var det naturligt. Vi har haft et semiåbent forhold i nogen år men valgte at lukke det for solooplevelser da sex er noget vi vil have sammen. Som fælles oplevelser. Det havde ikke noget med jealusi at gøre men savn til hinanden. Nu er der kommet et barn ind i billedet så lige for tiden er det bare os to – men på sigt vil vi gerne have en husven igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Super fedt emne, du tager op her på bloggen – du må hjertens gerne sige til dette par, at de skal oprette en blog, hvor de skriver lidt om deres forhold – for hold kæft man, dér ville jeg følge med.
  Når det så er sagt, så har jeg selv været i et forhold hvor min ekskæreste havde udlevet denne fantasi op til flere gange, og hvor er det fedt. Jeg går stadig den dag i dag, og dagdrømmer om dette forhold. Jeg har selv et lille snært af lyst til en kvinde, men også til at der sker lidt nyt som par. Dog tror jeg også, at man skal hvile i sig selv, sin partner og ikke mindst forholdet. Jeg HÅBER at dette bliver mit forhold en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Brandrup

  Har været sammen med min kæreste(mand) i snart 14 år og de sidste 8 år har vi leget med andre både ekstra mænd og kvinder når det har passet med tiden & lysten(job, børn etc), vi syntes det er et frækt ekstra krydderi på et i forvejen dejligt sexliv- og klart at der er stor forskel på når vi leger “alene” og når der er andre med – super cool blog – knus Katja 34

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min kæreste og jeg går og leger med tanken om at finde en pige mere til en trekant (dog uden helt at vide hvordan man lige gør det). Jeg ser det ikke som, at jeg deler min kæreste med en anden pige, hele pointen er, at han jo også deler mig med en anden pige. Jeg synes netop at tanken om, at VI deler en pige (sagt på en mindre besidderisk måde måske 😉 ) og oplevelsen sammen er fræk. 🙂 Men kan sagtens se, at hvis trekanten kun foregår med ham som bindeled, så er det ikke en fed oplevelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg har haft sex med min kæreste og en anden pige. Det var en sjov oplevelse, men kunne ikke finde på at gøre det igen. Vi klare det fint selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg synes det er MEGA fedt sådan noget!
  Jeg har selv været i et forhold med en mand der delte mig med andre. Det øgede vores sexlyst og vi havde i perioder sex flere gange om dagen, til trods for at vores forhold ikke var nyt.

  Det startede med at vi bare var bollevenner i et år. Jeg havde hele tiden sagt til ham at jeg ikke ville starte et forhold med ham, til trods for at vi begge var forelskede, da jeg ikke ville kunne holde mig til en mand. Det endte så ud i at jeg overgav mig 😂…
  Det startede med at vi delte billeder offentligt på reddit, men mere ville have mere, så jeg begyndte også at mødes med andre, på min kærestes opfordring. Det endte med at det tændte ham lige så meget som det tændte mig. Vi havde et FUCKING fantastisk sexliv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Interressant! (Især hvem hende den 3. Pige er, efter “nogen” har udvidet søgefunktionen på tinder😜)

  Synes det er sejt hvis man virkelig kan få et forhold til at fungere på den måde. Jeg kunne sagtens have en fantasi om at have en pige med i sengen, og tror at min mand ville synes det var frækt. Men jeg er alt for jaloux anlagt, jeg ved at jeg ville blive så ked af at se ham kysse (m.m) en anden, så det er udelukket. Tror det vil ødelægge vores forhold. Men hvem ved, måske når barnet er flyttet hjemmefra og vi keder os😃😂

  (Og flot tegning😂)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi har haft snakket om det herhjemme. At prøve det. Ikke at gøre det til en livsstil. Men “problemet” ville være at jeg ikke vil have at det skulle være en anden pige, men en anden mand – og min kæreste selvfølgelig modsat. Men jég ville ikke kunne klare tanken om at se ham være sammen med en anden og tænde på hende.. for ja, måske jeg er old fashion (og i bund og grund egentlig jaloux og ved at hvad der er mit er MIT), men han er sammen med mig fordi det er mig han tænder på og VIL tænde på. Ikke alle andre piger – for hvorfor så mig? Da jeg satte det op for ham på den måde, gav han mig ret. Sådan havde han slet ikke tænkt på det – for det er jo også sådan han har det, det “burde” være ham jeg tændte på og ikke alle andre fyre – så mig og en anden fyr, nej tak. Men jeg synes det er skide fedt for folk som kan leve den vej og gør det uden at tøve. Ligeså vel som polyamorøse folk/par, fuld respekt. Jég ville bare ikke kunne. Hvad der er mit er mit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dani

  100 på at du er “Louise”! 🙈
  Jeg kunne personligt ikke nyde min mand og en anden pige, da jeg nærmest tænder på den tosomhed i sengen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det bliver et stort nej tak herfra! Det siger mig absolut intet. Og virker decideret frastødende i mine ører. Jeg vil aldrig kunne have en trekant med min kæreste eller to andre parter, det fungerer slet ikke i min verden. Jeg er nok lidt gammeldags i forhold til sex. Min kæreste og jeg har været sammen i 10 år og venter nr. 2 barn, jeg er 26. 😄 Men nej, det vil aldrig komme på tale. Jeg har Inter imod folk der går ind for dette, men det er absolut ikke mig. 🙈 Eller min kæreste for den sags skyld. Der må vi bare være for kedelige, eller blot være ganske tilfredse med der hvor vi lige præcis er, i vores liv! 😊 Og der har intet at gøre med jalousi, vi ved hvor vi har hinanden og stoler 100% på hinanden. 😊
  Tak for en fed blog, jeg elsker at læse med selvom jeg ikke altid deler dine meninger. Så er det sjov at læse hvordan andres holdninger er, til forskellige ting 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maren

   Synes absolut ikke man er kedelig, fordi man er tilfreds med og glad for tosomheden! Det er bare ikke alle, der er til trekanter, gangbangs og hvad ved jeg! Jeg ville give min højre arm for at være i et fast forhold med 100% tillid og tosomhed! Tillykke med graviditeten, håber den forløber godt 🙌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Ha ha ha .. sikke et stykke kunst 👍 Claude Monet vol. 2. Er du sikker på, du har valgt den rette vej ?
  Når tilbage til sagen.
  Jeg tror jeg ville være for bange! Bange for at blive jaloux, bange for at han ville smutte til fordel for den anden.. bange for alle de ting der kunne ske, som ville såre en.. samt tror jeg også, at det ville være for grænseoverskridende for mig.
  Men hatten af for dem, der hviler nok i sig selv, til at kunne udleve denne fantasi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Inden jeg blev kærester med nu ekskæreste fantacerede jeg også om trekanter både med en pige og med en fyr. Og i starten af vores forhold spurgte jeg ham også, hvor han var meget afvisende og sagde selvfølgelig nej. Flere år efter spørger han pludselig om vi skal have en trekant. Og da jeg så kun ville med en fyr blev det aldrig til noget. Jeg har stolet 110% på ham hele tiden. Men mit selvværd blev dårligere og dårligere og bare tanken om og se ham have sex med en anden gjorde mig virkelig ked Af det og meget vred.
  Jeg synes det er fedt andre kan have så åbne forhold. 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tror det handler ekstremt meget om at hvile i sig selv, og hvile i det forhold man er i ^ som der er kommenteret.

  Jeg har selv som single vild tøs – prøvet at være 3. Part i en trekant med et par. De stolede fuldt ud på hinanden, og jeg følte på ingen måde at jeg kom “imellem” dem. Det de lavede sammen var elskov, og det vi lavede var ren sex. Hvis man kan sige det sådan 😀
  Jeg er selv i et forhold nu, og kunne godt tænke mig at dele sådan en oplevelse med min mand. Mest fordi det er frækt, men også fordi det skaber et helt unikt bånd i forholdet.
  Min mand derimod, er bange for min reaktion efterfølgende. Hvilket jeg 100% godt forstår. Når man først har “gjort” det, er der jo ingen vej tilbage ?
  Så jeg har det sådan, man skal ikke gøre det hvis begge parter ikke er 100% sikre, og man skal ihvertfald ikke bare gøre det for at gøre den anden part glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Fedt at være i stand til at have sådan et forhold… men hvad der også er interessant er hvordan du kender Victoria og Casper? 😄 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er det frækkeste i hele verden at se en anden kvinde blive forkælet og nydt af sin kæreste. Det gjorde mig jealoux og jeg kunne slet ikke vente på det blev min tur igen. Det er så frækt men Samtidig også mega grænseoverskridende. Jeg har prøvet trekanter, parbyt og pigesex og det er fedt at udforske sin seksuelle lyst og behov. Men reglen er at når man har haft andre med i legen, så skal man bagefter bare ha tomandssex og være kæreste. Det er en for vild energi og lyst man får efter swingersex😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Altså jeg kunne godt tænke mig at min kæreste delte mig med en anden mand. Ikke nødvendigvis en trekant, men mere et åbent forhold. Bortset fra at han ikke skal være sammen med andre 😂 Totalt dobbeltmoralsk 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  !! Aldrig prøvet det før, men både min kæreste og jeg er meget fascineret af tanken. Vi er 22 begge to, kun været kærester i små 10 måneder, men vi er meget forelskede og har snakket meget omkring vi begge er af den overbevisning af kærlighed og sex KAN (ikke nødvendigvis for alle) være to vidt forskellige ting. Jeg har fortalt det til et par veninder, og de spørger meget indtil om det betyder det går dårligt imellem os. Tværtimod svare jeg. Det er fordi det går SÅ godt vi har lyst til at dele sådan en oplevelse sammen. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Har du set serien ‘you, me and her’ på Netflix. Ret interesant i forhold til dette emne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det kunne være så Mega frækt. Men nej! Jeg vil ikke dele min mand med en anden. Jeg er sygeligt jaloux. Så jeg vil ikke kunne ta hvis andre så meget kysser min mand.. men tanken har været der, men jeg kan ikke med min mand og en anden kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og det er jo en ærlig snak! Jeg ved sgu heller ikke om jeg ville kunne omprogrammere min hjerne til det. 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kolding

  Crazy og Awesome par – fantastisk , at de tør at udfolde sig og eksperimentere sammen og samtidig kunne sortere i deres følelser.
  Jeg kan kun tale på mine egne vegne – synes det er dejligt, at mennesker finder noget der passer til dem .. jeg har ikke behovet for at dele min kæreste med nogen og slet ikke med en kvinde .. selvom jeg stiller 100% på min kæreste, så vil jeg være bange for , at hun vil få mere berøring/opmærksomhed end mig og det vil give et knæk på selvtilliden.. tænker det handler meget om en selv i dette og hvor meget man hviler i sig selv .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det tror jeg, du har rigtig meget ret i. Ens selvværd skal kunne bære det. Og det er jeg ikke sikker på, at alles kan. Og ja, så er der jo også bare mange, der ikke har hverken lysten eller behovet for at dele nogen med nogen. Og det er sgu også helt okay:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia kolding

   WORD ! Men når man læser en historie og nogle realiteter for nogen som dette .. så er det en pirrende tanke- selvom jeg nok aldrig vil gå fra tanke til handling .. men hvis jeg havde venner der gjorde det .. så tror jeg at ,Jeg vil være tilfreds med at blive “fodret ” med deres kinkye oplevelser 😂😂
   Og igen tror faktisk slet ikke det handler om ens partner .. men en selv først og fremmest . . Man skal kunne skille følelser og sex ad , tænker jeg .

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Så fedt at man som kærestepar kan være åbne på den her måde og begge nyde en fri seksuel form uden jalousi osv. blandet ind i det hele. Selv ville jeg nok aldrig kunne gøre det – jeg ville simpelthen blive knust indeni, hvis det blot blev foreslået af min kæreste, haha! Hvis det var en lyst, han havde, måtte vores veje nok skilles. Men respekt for tresomhed/firsomhed whatever. Og respekt for tosomhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg tror også, jeg ville føle, at jeg ikke var “nok”, hvis min kæreste pludselig foreslog at en ekstra pige skulle joine. Men det er nok i virkeligheden ikke dét, det handler om for ham.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maren

  Jeg kunne aldrig i livet leve på den måde. Jeg finder det helt aldeles frastødende. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i deletanken. Jeg har kun skimtet indlægget, fordi det sitrer i kroppen af dårlige følelser, og jeg har kvalme, fordi jeg slet ikke kan med de følelser. Jeg kunne aldrig dele en fyr, og jeg ville aldrig være en ekstra fisse i et i eksisterende forhold. For mig er det der alt andet end kærligt. Men jeg er også typen, der slet ikke kan håndtere fyres tidligere historier, og jeg er ret jaloux. Jeg respekterer alles behov og følelser, og man skal da bare gøre det. Jeg siger bare kæmpestort NEJ TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Der skal også være plads til dem, der finder det frastødende. Selvom jeg langt fra har det på samme måde, har jeg selv levet med en jaloux partner tidligere, og jeg kan godt sætte mig ind i, hvordan sådan et skriveri kan sætte gang i både ubehagelige tanker og fornemmelser i din krop. Så TAK fordi du deler dine tanker. Det er interessant og se, hvor forskellige alle er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maren

   Ja, det er superinteressant, hvordan folk er forskellige. Det kan man jo også se her i kommentarsporet, meget spændende oplæg. Jeg kan bare virkelig slet ikke forene mig med det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ærlig talt, så synes jeg det er så fuldstændig fantastisk, at nogle har sådan et forhold. Jeg har tit tænkt på hvordan det kunne styrke et forhold, hvis der altså så absolut ikke var et gram jalousi indblandet.
  De laaange dage og uger, hvor jeg personligt har været alt for træt (pga børn) til at kunne tilfredsstille min mand, har jeg haft lyst til, at tage snakken med ham om, at han burde gå i byen og få noget på den dumme, men…. Hvad nu hvis, han bedre kan li hende? Jeg ikke længere kan tilfredsstille ham ordentligt bagefter, fordi han hellere vil have noget andet end det jeg giver? Tænk hvis det ødelagde vores forhold fuldstændig?
  Jeg er en person der er meget klar på nye ting, specielt seksuelt, og fordi jeg har været sammen med min mand laaang tid, har jeg ikke fået prøvet min sexfantasi om en trekant. Hver gang emnet er kommet op, har min mand fuldstændigt afvist det, for man kan ikke have lyst til andre end den man er i et forhold med, mener han.
  Jeg ville nok selv også være for jaloux til en trekant, mens jeg er i et forhold, netop af samme grunde som spørgsmålene ovenfor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg ville ALDRIG selv kunne have en trekant (firkant osv.) med en kæreste. Mest fordi jeg aldrig ville ønske at se ham med en anden pige end mig. Så skulle det selvfølgelig være to fyre og mig, men jeg ville umiddelbart ikke tænke, at min kæreste synes det var fedt.

  Men jeg synes virkelig, at det er fedt, at nogen kan få det til at fungere.

  Men altsååå, var jeg single, ville jeg ikke have noget imod at være 2. pige med et par.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kan høre, at vores tanker er meget lig hinanden. Tror der er mange, der deler den mening med os. Men tænk hvis man kunne rykke lidt med sine grænser. Jeg synes, det er ret interessant!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Det kunne være sjovt at prøve og pille ved grænserne! Men jeg ville nok hele tiden være nervøs for, om det ville ødelægge noget i mit forhold. Men var jeg single og bliver jeg (7/9/13, Gud forbyde det) en dag single, er jeg ikke afvisende overfor at prøve grænser af! 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Kolding

   Mia , Jeg har det på samme måde som dig .. ved dog ikke om jeg vil føle mig lidt “udnyttet” ved, at have to fyre .. men jeg vil heller ikke haft noget imod , at være kvinden sammen med et par , hvis jeg var single .. Men der har man jo heller ingen forpligtelser i forhold til følelser og man er den spændende i trekanten .

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad nu hvis min baby dør? ..Om tiden som gravid og nybagt mor.