M A L L O R C A

VILD STATUS

20642081_10155107089893952_564118725_o

En lille opdatering på, hvad der egentlig foregår i mit liv. Bare fordi jeg jo er så VOLDSOMT interessant et menneske. Man kan selv springe over de overskrifter, der ikke umiddelbart synes at være vildt interessante. Pisse smart, ikke!?

SINGLELIVET 

Jeg er i en spændende periode af mit singleliv. Spændende og en smule angstprovokerende. Jeg ku’ forstå på nogle af mine læsere, at i troede, jeg stadig levede i cølibat(Griner virkelig højt for mig selv lige nu). Det er i hvert fald én kæmpe stor misforståelse. Det er korrekt, at jeg i en lang periode – 2 fucking hårde måneder – holdte alle slanger ude af grotten, men så var det vidst også det. Lige pt. har jeg fået øjnene op for noget helt nyt. Jeg er i det sygeste eksperimenterende humør! For TÆNK hvis jeg pludselig finder drømmepartneren! Så ville jeg være fucking ærgerlig over, at jeg ikke havde prøvet alt det spændende, der er at prøve derude. Jeg tænker meget over, om vi er bygget til at være monogame. Jeg tror ikke selv, jeg kunne leve i et åbent forhold, men jeg er fandme klar på at blive inviteret indenfor hos de par, der kan…. Jeg har også udvidet min søgefunktion på både Tinder og Happen. Tænk hvis jeg går glip af noget, fordi jeg har besluttet mig fast på ét køn? Det vil jeg sgu ikke! Jeg vil opleve det hele. YOLO.. Som man siger.

FLYTNING

Jeg er ikke blevet en skid klogere! Efter lillemand og jeg er kommet hjem fra vores ferie, synes jeg egentlig, det er meget rart at være tilbage i København. Desuden skal det siges, at jeg var et meget dårligt sted med farmanden, da jeg skrev mine tanker ned om at flytte til Aalborg(læs indlægget her). Dermed ikke ment, at jeg ikke stadig mener hvert et ord af det, jeg har skrevet, men mit indre tankemylder var måske lidt præget af hele min situation i de pågældende dage. Mit problem er, at jeg bedst kan li’ københavn som by. Men i Aalborg er de mennesker, jeg har brug for at være tæt på. Hvis jeg flytter til Aalborg er jeg dog lidt på skideren med fremtidige job. I min branche hænger den slags ikke på træerne. Arrhh. Jeg ved det ikke. HVIS jeg flytter, bliver det når Elliot skal starte i børnehave. Så jeg har et lille halvt år til at beslutte mig. Det kommer også fuldstændig an på, hvor godt et samarbejde jeg har med sønnikes anden skaber til den tid. Hvis vi alligevel ikke nyder godt af de fordele, der er ved at bo i samme by – som fx. spontane aftaler på farmands eget initiativ – så kan jeg sgu lige så godt bo i Aalborg. Ja.. Mit hovede er rodet.

STUDIE 

Om 2 uger fortsætter jeg på min kandidatuddannelse i Teatervidenskab og performanceteori. I dette semester skal jeg forsøge at gennemføre to fag i mit sidefag, dansevidenskab. De to fag jeg i forrige semester måtte udskyde. Grundet mangel på studerende i disse fag foregår begge som selvstudie. Det er mildt sagt en KILLER, da det kræver en ordentlig røvfuld selvdisciplin. Noget jeg ikke har meget af. Især det ene fag er ekstremt læsetung med hardcore akademiske tekster. Lækkert! Næste år skal jeg i praktik, og SÅ skal der skrives speciale. FUCK.

SAMVÆR 

I denne måned er det planlagt således at fisen skal overnatte hos sin far 7 gange. 7 gange spredt ud over hele måneden. Oftes får han max 2 døgn af gangen med lillemand. Derudover er det egentlig mening, at pilotmanden selv skal byde ind med et par timer hist og pist, når han er hjemme. Fx ved at hente Elliot i vuggestuen og bruge et par timer på legepladsen med ham. Det bliver dog ofte mig, der sætter den slags aftaler i værk også. Mange af jer anbefaler mig at få mere struktur på og lave faste samværsaftaler, så Elliot ikke bliver kastet frem og tilbage i kraft af, hvornår ham luftkaptajnen lige har fri. Det er desværre ikke muligt. Pilotmanden har ikke noget fast skema. Helt lavpraktisk får han nyt skema d. 17. hver måned. Et skema der fortæller, hvordan han skal arbejde den efterfølgende måned. Det vil fx sige, at jeg absolut ingen planer kan lave for september måned endnu. Først d. 17. august kan jeg ligge skema for september måned. Skemaet er aldrig ens, så selv om flere af jer skriver til mig, at det må være muligt for Farmand at forlange et fast skema af sin arbejdsgiver, er jeg altså ret så sikker på, at han havde gjort det, hvis det var muligt. Så Elliot må fortsat blive “kastet” frem og tilbage alt efter, hvornår hans far befinder sig i landet. Sådan er det at have fået barn og blive skilt med en pilot, der har valgt longhaul ruterne som sit job.

BØRNEFRI

Det er stadig så skide mærkeligt at være børnefri. Man mangler ligesom bare noget. En tom fornemmelse. Samtidig giver det jo mig en frihed, som mange andre mødre måske ikke har. Jeg kan træne på alle tider af døgnet. Jeg kan skippe aftensmaden, hvis jeg heller vil spise kl 23. om aftenen. Jeg kan tage i byen impulsivt. Tage en gæst med hjem. Date. Se serier til klokken lort om natten. Sove MEGET længe. Barbere ben uden at misse halvdelen af hårene, fordi tumlingen står og river en i armen. Formatere tarmsystemet i fred. Spise slik uden at skulle dele. Der er masser af fordele. I starten græd jeg mine øjne ud og følte mig så voldsomt magtesløs, fordi jeg NÆGTEDE at skulle undvære min lille søn i et helt fucking døgn af gangen. Nu kan jeg undvære ham i 2 døgn NÆSTEN uden at græde. Haha.

MØDREGRUPPERNE 

Jeg har som tidligere nævnt to mødregrupper. Jeg kan fortælle jer følgende; statistikkerne holder! Halvdelen af os er fraskilte, lever livet som enlige mødre og liderlige vildbasser, når vi er børnefri. Den anden halvdel er enten nybagte mødre for anden gang, gravide eller igang med at bolle sig til nummer 2. VILDT hvad der kan ske på et par år.

ALKOHOL

Jeg har ikke rørt alkohol i over 4 måneder, og jeg er sindssygt stolt af mig selv! Det er ikke fordi, jeg på nogen måde var alkoholiker før, men jeg oplevede simpelthen tømmermænd og angst i nærmest 3 døgn efter en døddrukken bytur. Jeg er i en periode, hvor jeg virkelig har lært, at jeg har ansvaret for mig selv. Jeg har ansvaret for, at mit liv bliver godt. Det lyder måske lidt skørt og selvfølgeligt, men det giver god mening for mig. Jeg skal lære at passe på mig selv. Være god ved mig selv. Det er ingen andres ansvar, at sørge for, at jeg har det godt. Det er mit. På nogle områder har jeg stadig meget at arbejde med. Og jeg ved ikke om det er mening, at jeg skal være alkoholfri for evigt. Men lige nu er det helt okay. Jeg slår mig løs på andre måder! Slipper kontrollen og gør hvad jeg har lyst til! Og dét er sgu også både VILDT og sjovt! Faktisk er nogle ting bare endnu vildere, når man er tvungen til at opleve dem ædru!…

.. Alt for nu! Jeg kunne sagten læse lortet igennem for stavefejl, men det ville gå ud over mine børnefri timer, så i får lov til at blive irriteret over alle de små fejl, der sikkert er her og der. Slev tak ! 😉

2 kommentarer

 • Haha, du er fantastisk!

  .. Nu vil jeg også ud og formatere tarmene, mens far har babyen.

  / livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hahaha kan ikke finde ud af om din sidste sætning “SLEV tak” er af provokation og med vilje eller om det var en reel fejl. I hvert fald skide sjovt at det kommer lige efter din opsang om mulige stave-/trykfejl 😁😁😁 PS tak for opdate på dit pisse spændende liv, elsker at følge med! Kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M A L L O R C A