Dick-pics er sendt i god mening! Vær nysgerrig!

Hvad fuck bilder i jer ind?

img_9693

I dag fik jeg tilsendt nogle billeder af en læser, jeg ALDRIG skulle have åbnet. En masse screenshots om folk, der bagtaler mig som en anden flok retarderede teenagere. Undskyld mit franske, men jeg er pissed lige nu. Hvad FUCK bilder i jer ind?

Følgende er skrevet på et anonymt forum for ensomme svagpissere, der ikke har noget liv og ikke tør stå frem og sige det, de virkelig mener. …Det mente jeg selvfølgelig ikke. Jeg er bare EN LILLE SMULE gal lige nu.

img_9678 img_9679 img_9680 img_9681 img_9682 img_9683 img_9685

img_9687

Har i nogen ide om, hvor sindssygt sårende det er for mig som menneske OG SOM MOR, at læse den her slags udmeldinger? Drop den gængse undskyld med, at jeg er blogger, hvorfor jeg må forvente den slags. Nej, jeg vil sgu ikke! Jeg kan være grov, jeg kan være umoden, jeg kan være unfair, men sgu ikke på den der ondskabsfulde måde som set ovenfor. Jeg er et menneske. Der sidder et helt rigtigt og i øvrigt sårbart menneske på den anden side af skærmen?

Jeg er blogger, så of-fucking-corse er jeg selviscenesættende! Jeg iscenesætter mig selv gennem de sociale medier. Suprise! Det er dét, vi gør. Opmærksomhedskrævende? Hell yah! Jeg elsker det. Jeg fik ikke nok som barn, så nu craver min smertefulde sjæl alt det, jeg kan få. Er det dét i vil høre?

Og don’t even get me started med, om jeg er en dårlig mor, der ikke har overvejet HVER en fucking millimeter af min blog i forhold til, hvad jeg vælger at udlevere om mig selv og alle mulige andre. I er muligvis pisse følelsesforskrækket og temligt sikkert en smule snævertsynet også, og lige præcis SÅDAN skal min dreng IKKE vokse op. Jeg kan 100 procent stå inde for ALT, jeg har skrevet i det her forum, og skulle der være et indlæg eller to lillemanden ikke nødvendigvis skal læse, så lur mig om ikke jeg får ryddet dem af vejen inden han – engang om 10 år – er gammel nok til at fatte en eneste sætning på skrift.

Fair nok at man ikke er enig. Overvej dog at deltage i debatterne med de andre søde læsere så? Jeg så fx ikke én, der nævnte noget som helst om, at mit indlæg om dickpics var hverken umodent eller upassende?

Kan i ikke li’ lugten i bageriet, så smut. Længere er den ikke. Hvad venter du på!?

“Tænk på din søn.” …Are you fucking kidding me? Jeg lever og ånder for min søn. Og havde jeg ikke haft den her blog, følelsen af at jeg hjælper andre samt den FANTASTISKE støtte jeg får herinde fra så ku’ i finde mig på den lukkede afdeling. Og hvor glad ville min søn så være? Jeg gør hvad jeg kan for at overleve, indtil jeg en dag bliver stærk nok til bare at leve. Man skal ikke være specielt empatisk ELLER intelligent for at forstå, hvorfor jeg gør, som jeg gør.

Jeg ville nødigt bede jer om at tænke før i taler, for ovenstående skriveri er et rigtigt godt eksempel på, at jeg ikke selv gør det. Men overvej for fanden, at JEG er et menneske. Et menneske der absolut intet har gjort direkte rettet mod jer.

I har ingen ide om, hvor voldsomme nogle svigt jeg har været igennem de sidste 3 år. Og Gues what? Det bringer det værste frem i selv de bedste. Måske kan netop I følge mig i det?

Jeg forstår, at i i den grad må have jeres egne problemer at rode med, siden i har behov for at spilde jeres tid på at omtale et fremmed menneske på den måde offentligt. Formentlig har i ikke engang haft dårlig smag i munden efterfølgende, fordi dén type mennesker er i bare. Selv JEG har ondt i maven lige nu over overhovedet at være så grov i munden uden at vide, hvem jeg i virkeligheden snakker til. Men det skider jeg et stykke lige pt, for jeg er træt af at blive grænseovertrådt.

Selvfølgelig rammer det mig. Alt det i skriver. Om jeg bruger for meget tid på min telefon,  imens jeg har Elliot? Ja, forhelvede. Og jeg hader det. Jeg hader, at jeg er afhængig. Jeg hader, at jeg er nødt til at flygte ind i et virtuelt univers for ikke at se virkeligheden i øjnene. Jeg hader, at jeg ikke altid kan være 100 procent til stedet, men jeg gør mit fucking bedste, og jeg er en GOD mor!

Jeg er ikke et offer. Jeg er et menneske med følelser, og de er lige blevet trådt godt og grundigt på. Tænk over det næste gang, du gemmer dig som anonym og sviner folk til.

Mit borderline-flip er hermed slut og jeg kan trække vejret dybt, tørre øjnene(ja, tud tud fra offeret) og forberede mig på, at min dejlige søn kommer hjem fra sin far om en lille time. Så kan jeg bruge resten af aftenen på at have dårlig samvittighed over hver gang, jeg forsøger at dele min fantastiske søn med nogen i et forsøg på ikke at være så pisse ulykkelig over at jeg er helt alene om elske ham så højt i hverdagen.

God søndag !

 

191 kommentarer

 • Mejse

  Kære Alexandra
  Jeg ved ikke om du kan bruge det, men for mig har dette citat fra T Rosevelt været en kæmpe hjælp i at sortere i hvem jeg lytter til her midt i en skilsmisse. Måske du også kan bruge det.
  Folk kan have de bedste eller værste intentioner, men hvis de ikke selv er i arenaen…tja så er det ikke dine rette kritikere.

  “It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood; who strives valiantly; who errs, who comes short again and again, because there is no effort without error and shortcoming; but who does actually strive to do the deeds; who knows great enthusiasms, the great devotions; who spends himself in a worthy cause; who at the best knows in the end the triumph of high achievement, and who at the worst, if he fails, at least fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat. “

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er fandme et genialt citat. Det tog mig lige lidt tid at forstå det, men det giver mening! 😍 tAk

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mejse

   Det er nemlig genialt. Jeg hørte det første gang i en ted talk med Brené Brow. Hvis du ikke allerede kender hende, så tjek hendes to Ted talks om sårbarhed (hendes første talk) og skam (nummer 2). Hun er awesome.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mejse

   Hov, det er Brown ikke Brow

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er pisse sej og får italesat, hvad jeg tænker, mange ville ønske at få sat ord på! Tak for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Er målløs. 😳

  Jeg hepper på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Er simpelthen så forarget over de sceenshots. Jeg håber, at du ved, at vi er rigtig mange der er dybt uenige i, hvad der bliver skrevet på jodel. Jeg sad lige i kantinen på uni den anden dag, hvor vi snakkede om, hvor sjov, intelligent og skarp din blog er. Jeg elsker at følge dig, fordi du giver mig følelsen af, at det er okay at være menneske og forælder på samme tid. Og det gør ondt på mig at se, hvordan folk kritiserer din opdragelse. Jeg kan kun forestille mig, hvor ondt det ville gøre på mig selv. Jeg synes, at du er så sej, og jeg elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak, det betyder rigtig meget for mig ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er sgu da kun fordi de er pisse misundelige på dit liv.. du er sikkert alt det de ønsker at være, og de har det jo mega dårligt med sig selv… ellers har man ikke behov for at snakke om andre… det er simpelthen så meget til grin at folk spilder tid på at snakke om andre… du ved du er en pisse sej mor og kvinde- og vi bør rose hinanden istedet for at være så misundelige som de tydeligt er…
  klaphatte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Synes ikke det er særligt modent at du kalder folk for ensomme svagpissere. Det er ikke et anonymt forum til at diskutere DIG, det er til at tilkendegive meninger, diskutere alverdens holdninger med platformens brugere. Så du sviner faktisk eller dem der bruger app’en 😉

  Jeg synes det er til grin at du ikke har vist de beskeder, hvor der bliver snakket om, at du laver indlæg hvor du whiner, hvis du får det mindste modstand – lige som du gør nu. – Ja, jeg var en af dem der deltog i debatten på Jodel. Der bliver stillet et simpelt spørgsmål, der kunne lige så godt stå “Hvad synes i om spegepølse?” – der ville jeg også tilkendegive min mening. Jeg synes faktisk at det var rart at høre, at jeg ikke var den eneste der sad med de tanker om dig.

  Når du udstiller dig selv, må du også forvente, at det du fremlægger, bliver diskuteret. Det handler ikke om at vi er ‘syge’ eller ‘ondskabsfulde’. Hvor mange diskuterede ikke da Bieber kørte helt af sporet, eller senest Prins Henrik?? Man diskuterer ting med veninder.
  Hvis jeg snakkede med en veninde om et af dine blogindlæg og om dig, på samme måde som det foregik på jodel, ville det så være mere fair? Selvom du gik forbi og hørte det?
  Det er ligegyldige og alverdens ting der bliver diskuteret på den app altså…

  Jeg er hverken følelsesforskrækket eller snæversynet bare fordi jeg ikke deler samme holdning som dig. Du skærer alle over en kam. Jeg er ikke enig i mange af dine holdninger, men jeg har ikke behov for at skrive min mening om dickpics. Jeg læser blogs for hyggens skyld, og er ikke aktiv i kommentarfeltet, men derfor kan jeg godt have en mening. Jeg følger med her, fordi jeg synes samtidig at du skriver godt, og laver nogle gode indlæg indimellem, men du kan altså ikke sige ‘enten-eller’ i, at hvis ikke man kan lide lugten i bageriet, skal man daffe. Sådan ligger landet ikke.

  Det handler ikke om, om jeg har nogen problemer, siden jeg diskuterer andre offentligt – FOR DET GØR ALLE! Det må være noget du skriver for at trøste dig selv.

  Håber du kommer over det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg gider ikke engang spilde min tid på at argumentere i mod det der, for det er bare latterligt. Velkommen til! Du kan læse og svare på alle de andres kommentare, hvis du mangler drama i dit liv. Jeg har sagt, hvad jeg vil sige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Men Sarah, hvor er det da bare pisse trist du skal spilde dine egentlig velformulerede sætninger på at diskutere om spegepølse eller dickpics. Hvis du ikke bryder dig om nogle af Alexandra’s indlæg, så som du selv skriver læs dem du godt kan lide. Alle mennesker diskutere korrekt, men der er stor forskel på at diskutere med hjertet på det rette sted og hovedet oppe i røven. Alle bloggere møder modstand og de skal have ret til at skrive hvad de vil, ligeså som du vil have ret til at skrive hvad du vil. Så lidt dobbeltmoralsk sagt egentlig.
   I bund og grund er du faktisk bare lidt af en svagpisser, der burde være lige så “opmærksomhedskrævende” som Alexandra. Vi andre gider sku da ikke læse din tåbelige kommentar, over noget du bare kan scrolle forbi.. Du får tydeligvis ikke nok opmærksomhed, siden du skal træde på en der ligger ned, bare lige for du får det godt med dig selv. Blogindlægget må virkelig have ramt dig, siden du formentlig IGEN vælger at give lidt velformulerede og meget personlig kritik.
   Håber du en dag vil hjælpe til istedet for at sparke, fordi at hjælpe hinanden giver kærlighed. Men du vælger at give det komplet modsatte. Så den dag karma smækker det tilbage i hovedet på dig, håber jeg du trøster dig selv 😂
   Undskylder til Alexandra på dine vegne. Tak for denne gang, din taletid er udløbet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes du er for sej og dejlig uperfekt – og dette ment kærligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Miv

  Du er en FANTASTISK mor, der vil gøre alt for sin dejlige søn, som iøvrigt er hele dit omdrejningspunkt ❤️❤️❤️ Du har hjulpet mig og inspireret mig i arbejdet med min frygtelige angst som jeg fik konstateret nogenlunde samme tid med at du var “nede i et hul” med samme lidelse. Jeg følte mig så alene, og hver gang jeg fik følelsen af tomhed og ensomhed når angsten var på sit højeste, var jeg her inde på DIN blog! Du inspirerer mange mennesker hver dag. Du har dir hjerte med i ALT hvad du foretager dig, lad ikke nogen tage det fra dig. Du er for sej! Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg virkelig glad for at høre. Jeg håber, at du også er i bedring og har fået bedre styr på angsten, den satan 🙂 Tak for de dejlige ord. Det gør mig glad. Og alting skal nok blive bedre. Det lover jeg dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis man ikke kan se at du vil Elliot det bedste, er man simpelthen for blindt altså! Du har fundet dig i langt mere end du egentligt skulle have gjort, for at give ham en kernefamilie.
  Jeg forstår udmærket godt at det er sårende, men vi er rigtig mange der elsker at følge med i jeres lille familie. Keep up the good work 🙂😘❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Sofie. Er glad for at læse din kommentar her fra morgenstunden. Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • j

  De læser åbenbart din blog, siden de ved hvad du skriver om, så de må da finde den interessant, hvilket den også er, for du er autentisk og pisse sej. Glem dem, og tænk på alle os, der elsker dine indlæg, og få en masse hjælp ved at læse dem. Du er en SUPER mor, og din søn er heldig. Du kæmper hver dag for ham, jeg er selv alene med min søn, og du er en kæmpe inspiration, der motivere en til at kæmpe, kæmpe for sit barn og for sig selv. Tusind tak for din blog, fra en meget taknemmelig læser, der er meget glad for at du findes. Og godt svaret igen med dit indlæg, håber de stopper med at læse din blog, og læser alle “de perfekte mødres” blogge i stedet for. Kram og kærlighed til dig. GLEM dem, du skal ikke bruge din kostbare energi på sådan nogle mennersker og deres ligegyldige meninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, det er jeg virkelig glad for at høre! Det betyder så meget for mig, at jeg ligefrem kan være en inspiration for nogle andre. Mødre som ikke-mødre. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  De læser åbenbart din blog siden de ved hvad du skriver om, så de må da finde det interessant 😉 – og det er det også, for du autentisk og pisse sej. Du er en SUPER mor, på alle måder, og din søn er heldig. Lad være med at lade dig gå på af det, de kan bare lade være med at læse din blog, og lad os der synes du er inspirerende læse med. Mange knus til dig og din søde dreng. – og godt svaret igen med dette indlæg, håber de holder sig væk fra din blog, og læser “de perfekte mødres” blogge istedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ELSKER din blog, din snapchat og din dejlige dreng. Vanvittigt hvor meget overskud du kan have. Det er så inspirerende. Bliv ved med at være dig!! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ved ikke, hvor i ser alt det overskud henne, men jeg må tydeligvis være for hård ved mig selv. Tak altså ❤️ Og dejligt, du kan li’ at følge med !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia M

  Årg, gode gamle Jodel. Folk derinde er frygteligt lede, og har af og til meget travlt – ofte lidt for travlt. 😯

  Alexandra, du gør det du føler er rigtigt over for E, og det er pissefedt du deler ud af dit liv. Du skriver det du synes er rigtigt, og egentligt kunne man godt få en lille fornemmelse af jalousi fra de mennesker der skriver sådan der om dig (og andre for den sags skyld).
  De må sejle deres egen sø, og så må du tro på, at du nok vinder i sidste ende – fordi wow et liv de må få sig, hvis det er sådan der de bærer sig ad over for omverdenen.

  Sender kram jeres vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Mia. Du har jo ret. Og det gør mig sgu glad at få sådan en kommentar. Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det er også første gang, jeg nogensinde kommenterer er blog-indlæg, men følte alligevel lidt jeg havde noget at sige, så her kommer det:
  Du virker som en fucking fedt menneske. Sådan en man godt gad hænge ud med.
  Elliot er røv sød, og du virker til at være en fantastisk mor, med konstant overskud – som, hvis man har fulgt med på bloggen, ved ikke altid er der. Al respekt for det!
  Men! Synes du skal passe en anelse på ikke at synke ned på deres niveau – for du siger også grimme ting. Ikke kun om dem – men du har tidligere henvist til “insta-sluts” (nu kan jeg ikke huske hvad de blev kaldt). Ved godt det var en generel kommentar, der ikke var myntet på een bestemt person, men snarere en tendens på Instagram. Men det var godt nok ikke rart på nogen måde, og jeg er virkelig ikke fan af at man skal kommentere negativt på hvad andre gør. Det er deres liv, og der kan være nogen ting, der gør, at de er som de er, som vi ikke kender til. De ovenstående ting i dit blogindlæg, er IKKE okay, men lad nu være med at svine dem til også. Så kommer vi jo ingen vegne. Det kan til tider virke som om, du kan have en anelse svær ved kritik. Dit seneste indlæg om dick-pics er jeg dybt uenig i, for jeg mener at det er et overgreb. Jeg skal ikk have smidt en diller i hovedet når jeg ikke har bedt om det. Et barn kunne være i nærheden – DIT barn kunne være i nærheden og det ville jo ikke være rart. Når det så er sagt, valgte jeg ikke at kommentere på det, for du til tider, kan virke som om at holdninger modsat dine egne, ikke helt er velkomne. Måske bare noget at tænke over fra din side 🙂
  Men når alt kommer til alt synes jeg du er smuk, sjov og virker til at være en skide optur mor! Jeg bliver ved med at læse med, for det er interessant og spændende, men forbeholder mig retten til, til tider at være uenig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  GODT BRØLT!!!!
  Du og din blog er skønne lige som I er -masser af kram og kærlighed fra Gammelmor på 41 år
  PS Til striglerne: Har man intet godt at sige, så hold munden lukket….almindelig pli kommer man langt med _OG DER ER FOR FANDEN DA INGEN, DER TVINGER JER TIL AT FØLGE MED!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jaaah! Jeg elsker at alle aldre følger med. Og tak !! Ps. Jeg synes overhovedet ikke du er gammel. Dit liv er LIGE begyndt 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg er umildbart ret enig med dine “tilsvinere”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Der er en knap der hedder “følg ikke længere”. Bare til info;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Og umiddelbart ville det jo så passe perfekt at daffe af, når du ikke kan lide lugten i bageriet! Almindelig pli skader sjældent, det havde det heller ikke gjort her, Susanne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Mygind

  KÆMPESTOR krammer fra mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper og Vic

  Store kys fra os to…:-)
  Altså… virtuelle kys. Ikke rigtige kys! For du er jo ikke Louise;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Tak ! Kys tilbage til jer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Åh søde Alexandra! Der vil altid være nogen der ikke synes du eller jeg er deres kop the. Du kan ikke ændre det. Hvor er det tarveligt at sende til dig bare for at såre dig. Du er en god og kærlig mor. Du kæmper hver dag. Har såååååå meget respekt for dig. Du er så sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, og det er også rigtigt. Det har jeg bare svært ved at forstår nogle gange. haha 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Pyha fik da lige helt ondt i maven på dine vegne! Hvad bilder folk sig ind? Jeg er så ærgerlig, ikke kun på dine vegne, men på alle der stikker næsen frem på de socialemedieres vegne. Den kultur der er med, at nogle føler at de har ret til at skrive, hvad de vil er så frastødende. Håber ikke, at du lader dig gå på af det alt for længe. Vi er så mange der nyder, at følge med den del af dit liv, som du deler ud af. Knus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg bryder mig bestemt heller ikke om det. Det er ytringsfriheden, der tager overhånd. Jeg vil forsøge at komme videre og se det positive i det. Nu har jeg fået et hav af søde læseres rosende ord til gengæld. Og dét varmer. Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du er fantastisk ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Det her må være min første kommentar på bloggen, selvom jeg har fulgt med i lang tid efterhånden – både her, på snapchat og på instagram. Jeg har selv en datter på Elliots alder og hun ELSKER at se videoer med ham. “Mere Basser” siger hun. Hendes yndlingsklip var den snap, hvor han tog en bid af parmesanosten. Det hylede hun af grin over 🙂

  Nå tilbage til det jeg virkelig ville skrive.
  En ting der ofte slår mig når bloggere bliver “dømt” – både positivt såvel som negativt er, at det aner dem der sidder bag skærmene jo overhovedet intet om. Jeg har intet belæg for (eller interesse i) at kunne dømme dig hverken som en god eller dårlig mor, for dine sociale medier er jo kun et lillebitte glimt ind i jeres verden.
  Min egen instagram og facebook og tildels også min snapchat ser jo så pastellyserød og idyllisk ud at det næsten er forfærdeligt – jeg er generelt virkelig dårlig til at vise de dårlige sider frem. Det mine følgere ikke kan se er, at jeg hvæsede til min datter at hun IKKE kunne være med nu og skulle lege selv, da jeg “overskudsagtigt” udskar meget kreativt frugtdyr til hendes fødselsdag i dagplejen. Frugtdyret kom selvfølgelig på Insta 😉

  Summasummarum. Der er ingen af os følgere (på nær de der også kender dig personligt) som på nogle måde kan dømme dine evner som mor. Vi kan kun dømme dine evner som blogger – og det synes jeg du gør fantastisk godt og så har du tilmed en skidesød dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh jeg husker godt det klip med parmesan osten . Hahah. Hvor der det DEJLIGT at høre, at din datter elsker at kigge med!
   Udover det har du jo helt ret. I princippet kunne jeg være den sygeste psykopat. I ville ikke vide det. Sagen er den, at jeg poster ca 30 snaps om dagen af 10 sekunders varighed. Det er hvad der svarer til 5 minutter ud af et døgn på 24 timer. Det er netop en lille bitte bid af min hverdag, som jeg helt selv udvælger. Det glemmer folk. Jeg er god til at vise “det dårlige”(men menneskelige) frem, fordi jeg ved det hjælper en masse folk, med at få det okay med deres sikkert hårde indsats som mor. Det betyder ikke, at mit barn får aldrig får grøntsager eller almindelig vand, frem for juice. Jeg filmer det bare ikke, For jeg har ikke behov for at vise, hvor perfekt jeg er hele tiden. Jeg har behov for at sænke stressniveauet og presset om at skulle være perfekt derude i verden. Det blev en længere smører, men det er bare for at give udtryk for, hvor enig jeg netop er med dig, i dét du skriver her i din kommentar. Tak for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Bliv ved med, at gøre hvad du gør.
  Jeg elsker at følge med i dit liv og der er ingen tvivl om, at Elliot har en fantastisk mor der absolut gør sit bedste og lidt til ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Han her nemlig en fantastisk mor. Hehe. Tak altså ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Vi elsker at følge med i dit liv herhjemme – så bliv ved med at gøre det du gør 😍 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Op i røven med dem *fuckfinger*. De er ikke det værd. Og misundelsen er en grim ting 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er nemlig ikke det værd. Det prøver jeg at sige til mig selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Kære Alex, jeg har lige læst alle kommentarer til dit indlæg. Det er jo tydeligt at jeg ikke er den eneste der synes at din blog, insta og snap er noget af det mest ærlige og inspirerende vi kan finde i hverdagen. Sikke en opbakning, det håber jeg du tager ind og fokuserer på.
  De kvinder der har gemt sig bag en anonym profil og kun har grimt at sige, skal kvæles med kærlighed. Send dem nogle positive tanker, de har sikkert brug for dem. Er man glad og lykkelig selv, har man ikke brug for at nedgøre andre.
  Du er modig, stærk, inspirerende, smuk både indeni og udenpå og du viser et ærligt liv. På trods af at jeg er en del ældre end dig (10 år tror jeg) er du en inspiration for mig og en profil som jeg tænker at min 14 årige datter langt hellere må følge end de polerede “perfekte” og overfladiske profiler hun også følger. Jovist er pæne billeder også inspirerende, men verden er blevet svær at navigere i, hvis man tror man skal leve op til alt det photoshoppede der er tilgængeligt pga de sociale medier i vor tid. Der skal være en balance i tingene og det kan din skønne ærlige blog være et rigtig godt bud på. Og dermed intet nedsættende, du er jo pisselækker, bor flot, klæder dig lækkert, har den sødeste dejlige søn og venner og familierelationer man sagtens kan være misundelig på 😍
  Så løft hagen og send kærlighed ud i verden! Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg synes, det er så stor, at nogen skulle finde mit indhold inspirerende. Det betyder alt for mig, at i tager jer tid til at skrive sådan nogle ting til mig. Det er netop sådanne ord, der får mig til at løfte hagen og få endnu mere lyst til at sende kærlighed ud i verden. Derudover er jeg VILDT glad for anden del af din kommentar også. Jeg tænker netop det samme. Selvfølgelig gør jeg det. Det er min blog(abe der holder sig for øjnene). Men jeg mener netop jeg viser et ærligt og helt normalt liv med alt, hvad det indeholder. Og jeg forstår fuldstændig, hvad du mener. Jeg håber, at din 14-årige datter en dag vil følge med 😉 Tak for dine søde og indsigtsfulde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Sjovt som “folk” altid skal kommentere negativt på noget som de helt frivilligt selv har valgt at følge og være en del af 🙄 Det er folk der ikke har noget bedre at tage sig til og som har ondt i røven over at andre har succes med noget de ikke selv tør. Jeg synes du er pisse sej og glæder mig dagligt til at se dine snaps og følge med. Keep going ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er lidt skørt ikke? Og tak for de dejlige ord! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Alexandra.
  Jeg er helt ny på din blog, stødte tilfældigt på den tidligere i dag da netop dette indlæg dukkede op i mit FB feed. Jeg har brugt et par timer på at sluge det ene indlæg efter det andet, og jeg er helt hooked på din blog. Du skriver humoristisk og relaterbart, så det er jo umuligt andet end at synes godt om dig 🙂
  Jeg er ikke vildt god til at finde rundt her på siden, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at starte fra begyndelsen med dit 1 indlæg og så arbejde mig fremad. Kan man det på en smart måde? 🙂
  Vh. Josephine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvor dejligt! Jeg elsker, når der kommer nye til. Jeg er selv en hat til at finde rundt og navigere i alt det her blog halløj. Det er derfor min side også ligner lidt lort. Hehe. Men hvis du går på fra en computer, er jeg ret sikker på, at der er en overskrift i den sorte bjælke, der hedder “ARKIV”. Derinde kan du gå helt tilbage til den første måned, jeg begyndte at blogge og læse indlæggene i kronologisk rækkefølge. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Respekt til dig som menneske med alt hvad du er og alt hvad du vælger at dele <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Du er så sej! Og jeg har fulgt dig så længe nu! Folk aner slet slet ikke hvad de taler om! Og det siger virkelig meget mere om dem end det gør om dig!
  Tænk overhovedet at falde ned på så lavt et niveau og skrive det på et anonymt forum! Ej jeg sidder og bliver helt arrig og ked af det på dine vegne! ❤️
  Det menneske der overhovedet har fået sig selv til at skrive det, må sidde med den dårligste smag i munden lige nu! Føj og føj! Og jeg håber du læser med, det er for usselt og ikke særlig menneskeligt!
  Husk dig selv på hverdag at du er god nok, og at du er fucking pisse sej! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg blev sgu også lidt arrig og ked af det. Og faktisk også lidt angst. Men nu hvor jeg har sovet på det OG læst alle jeres kommentarer, har jeg det meget bedre. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Wow! Tænk sig at nogen kan finde på at være sø grov mod andre bare fordi de sidder bag en skærm! Jeg forstår det ikke! Jeg følger dig på både blog, Instagram og snap og jeg kan kun sige at de kan ikke komme længere væk fra sandheden, som er at du er en SKIDE GOD MOR! Det er der ingen tvivl om og ingen tvivl om at Elliot trives. Det kan enhver se! Og du giver ham fin mad. Du er bare så sej at du også viser alt det som folk gør bag lukkede døre eller slukkede skærme og det synes jeg fortjener en masse respekt! Du viser alle sider af forældrelovet – på godt og på ondt. Det er beundringsværdigt! Fortsæt med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg gætter på, at de måske ikke er særlig gamle og bare ikke tænker sig om? Det håber jeg i hvertfald. Men ellers så vi jo i kommentarsporet til indlægget på facebook, hvordan nogle mennesker absolut INGEN grænser har, for hvad der er okay at kaste ud af munde. Shit. haha. Men tak! Tak for alle de søde ting, du siger. Det varmer mit hjerte. OGSÅ at du lige nævner det med maden, for AV den gjorde nas. Jeg ved jo godt, jeg ikke er nogen mesterkok, og at vi ofte får det samme flere dage i streg, men jeg gør sgu hvad jeg kan, og så kæmper jeg med at få ham til at spise generelt. Så Av. Så Tak !! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Nogen gange skal man lære at sige pyt, du er fantastisk, brug dit krudt på os der følger dig og dejlige Elliot (som ikke ser ud til han lider nogen nød iøvrigt) med glæde hver dag Alex👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg skal virkelig lære at sige pyt. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg følger med på din Snapchat HVER ENESTE DAG og ofte mange gange i løbet af dagen – og jeg elsker det! Hold kæft hvor er du bare god og mega humoristisk! Og for at tale om din fineste lille søn, som jeg netop i går har snakket om, med et par veninder, vi nyder alle 3 at følge med og var alle imponeret over hans udvikling og sprogkundskaber! Det er dejligt at du deler jeres hverdag med alle os, bliv endelig ved med det, vi er mange der nyder det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvor er det nice at høre altså! Tænk sig at jeg ligefrem kan være et lille samtaleemne på en postiv måde. Det er jeg glad for, at du fortæller mig. Tak !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Fuck dem!!! Du Recycling sej og en fantastisk mor for din søn ❤❤ det kan godt være at de spader ikke kan lide din blog eller den person du er men vi er mange der godt kan og elsker at læse.med og se din skønne søn og følge med i jeres liv.❤❤. Bliv ved og lad røvhuller være røvhuller du er pisse sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er alt hvad du skal være. Både som kvinde, menneske og mor. Dine mennesker er heldige at have dig.
  Kærlighed din vej<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mary

  Ihhh 🙂 sikker nogle mennesker.
  Din søn virker glad, det er det vigtigste <3 så kan folk sige hvad de vil, du kender sandheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Han er nemlig verdens gladeste og verdens mest harmoniske lille menneske. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  du er en FUCKING FANTASTISK mor. INGEN tvivl om det!!!!! ❤️❤️❤️ ELSKER dine snaps og din blog. og gør rigtig meget brug af de ting du deler i hverdagen som mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg er glad for at høre, at i er så mange, der drager god nytte af det, jeg skriver om. Tak for at fortælle mig det :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er i chok! Klamt voksenmobning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er sgu lidt mobning faktisk. Følte mig lige sat tilbage i folkeskolen, hvor børnene på skift – inklusiv jeg selv – holder hinanden udenfor. Det er sgu grimt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg tjekker din blog som noget af det aller første hver dag – for det kuuunne jo være du havde skrevet et nyt indlæg jeg ikke havde læst 🙌🏼
  Folk er ualmindeligt grimme bag en skærm, og de ter sig som var de 10 år. Og vil godt vædde med at alle de kvinder der er minimum 35-40 år, ulykkeligt gift, og mangler spænding i deres liv. Hvis det ikke er opmærksomhedskrævende, selviscenesættende osv. Så ved jeg ikke hvad der er

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg tror desværre måske du har ret. Men jeg håber ikke, at du har. Det ville sgu være rigtig sørgerligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nu hvor jeg tænker over, det du har skrevet, så giver det jo egentlig fin mening. Jeg kan umuligt være 100 procent på i 5 timer i streg fra han kommer hjem fra vuggestuen til han skal sove. Og jeg lavet ALT med min søn. Rengøring, opvask, mad, ordner vasketøj, formatere tarmsystemet, går i bad, sover med ham.. ALT. Selvfølgelig har jeg brug for et break en gang i mellem. Og selvfølgelig er et okay. Og som du netop siger, er det jo nok meget fint, at min dreng også får lov til at lege selv lidt. Ja.. Jeg tager din kommentar til mig. Det gør jeg virkelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Jeg kender ikke så meget til din blog, men faldt lige over dette indlæg gennem Facebook. Vil bare lige sige at jeg har en søn på 20 måneder, og vores hverdag og trivsel er godt nok blevet væsentlig bedre efter jeg begyndte ikke at være nærværende det meste af tiden.
  Det var faktisk min terapeut som sagde at jeg skulle give ham mere tid for sig selv, og lære ham at nogle gange sidder mor ved computeren eller laver andet, og vil ikke snakke eller synge eller bare forstyrres. Så siger jeg at han skal lege selv. Så er jeg til gengæld også nærværende når vi er sammen, og nu har jeg et helt andet overskud til det.
  Håber du formår at pakke din dårlige samvittighed væk. Efter hvad jeg har læst af dig, så gør du i forvejen mere end rigeligt for den lille fyrs trivsel, så du har ingen grund til at spekulere over om du kan gøre mere. Tværtimod, giv endelig dig selv mere omsorg, det kommer også ham til gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nu hvor jeg tænker over, det du har skrevet, så giver det jo egentlig fin mening. Jeg kan umuligt være 100 procent på i 5 timer i streg fra han kommer hjem fra vuggestuen til han skal sove. Og jeg lavet ALT med min søn. Rengøring, opvask, mad, ordner vasketøj, formatere tarmsystemet, går i bad, sover med ham.. ALT. Selvfølgelig har jeg brug for et break en gang i mellem. Og selvfølgelig er et okay. Og som du netop siger, er det jo nok meget fint, at min dreng også får lov til at lege selv lidt. Ja.. Jeg tager din kommentar til mig. Det gør jeg virkelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det kræver fanme MOD at vise folk, hvor sårbar man er. Du gør det konstant og du giver SÅ meget til mange fordi du er dig. Og jeg synes faktisk, du viser et endnu større mod ved at skrive det her blogindlæg. Det er nemmere skrevet end gjort, men spørg dine nærmeste “er jeg en god mor?” Svaret er selvfølglig en rungende JA! Og det er dem, du skal lytte til. Ikke din angst, ikke nogle mennesker der på ingen måde kender dig. Og så skal du selvfølglig også lytte til os andre, der heller ikke kender dig, men som jo tydeligt kan se, du gør dit allerbedste for lillemanden ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du har ret. Og ja, jeg sætter mig i en yderst sårbar situation ved at blogge på den måde jeg gør, og jeg forsøger dagligt at gøre op med mig selv, om jeg(og min angst) kan holde til det. Men det hele er en læringsprocess. Jeg er ved at opdage, hvordan jeg kan hvile mere i mig selv. Stole på mig selv og min EGEN opfattelse af mig som både menneske og mor. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandras mor ❤️

  Kære modige datter. Du er dig, modig og grænse søgende, bliv ved med det. Du skal være dig og jeg kender dig om nogen, din blog repræsentere en del af dig ( den offentlige) 😉 Vær stolt at din evne til ærlighed og nyd fællesskabet små glæder (Snapchat, blog og insta) alt det du magter. Vi er ikke født med en masse følelse og tanker, og slet ikke med et færdigt sprog 🙄 I den psykologisk modning, er der fokus på at TÆNKE klart, før vi lærer at føle klart. Det giver ofte problemer i voksenlivet, at blive anskuet udefra, fordi vi hele tiden tror.. alting skal SPROGLIG vurderes. Du – derimod, bruger og mærker dine følelser og sætter derefter “sprog” på disse. Det er f… RET så inteligent 👏🏻 Du kan noget med sprog, billeder, tabubelagte emner og børn, som du kan være “en bette kun stolt af”. Så fra mig til dig 🎁 Tag det du ka’ li’ og bruge, og i den mentale skraldespand med resten. Fodre du dig selv og Elliot med ufordøjelig mad??? Nej, vel 😂 Så spring de andres ( energivampyrene😈) levninger over, de er HELT uden næring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ved du har ret mor. Tak <3 Elsker dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Du er det mest fantastiske, og helt igennem ærlige blogger menneske jeg længe har fulgt! Elsker at du er så hudløs ærlig! Dem der har skrevet det der kan bare finde et andet sted at være hvis de ikke kan lide luften i bageriet. Ingen tvinger hende/ham om at følge med! Tak for dig! Du er pisse sej! ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Seriøst!!!!!! Jeg får lyst til at ringe dig op! Du må virkelig ikke tage deres ord ind…. det er lort! Og folk som sviner andre til med fordomme og holdninger aner intet om noget som helst og de spejler kun deres eget mindre værd.
  Din dårlige samvittighed over må ikke sættes i gang (den er kronisk for os mødre/ fædre) og fuldstændig unødvendig. Man gør sit bedste og der hvor man kan blive bedre vil alligevel opvejes af den kærlighed som du udstråler til din søn, som kan ses gennem en skærm! Alt andet er vanvittigt!
  Du er en god mor og du er den allerbedste for din søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Misundelse er en grim ting ! Hold da op A, du skal høre for meget bare fordi du er ung, smuk ( som i pisse lækker), en Fantasisk mor ( ja du er!!!), ærlig og skarp!! Du må prøve at lade det passere.. jeg kunne ikke holde til det. Du er virkelig en stærk kvinde! ❤❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det vil jeg prøve at gøre. Det er allere meget bedre i dag. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Psmor

  Du behøver slet slet ikke at skulle forsvare dig på den måde ! Du er så meget ok ! Og så meget dig? Sådan som du er? Det er jo sådan man er når man tør at være sig selv, og sige og gøre alt det man har allermest lyst til .. du perfekt som du er ✌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak altså. I er sgu så søde alle sammen . <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  1 – Fuck dem!! 💪❤️
  2 – Har du borderline? Synes ikke at have læst dig skrive det.. Hvis ikke du har, er det ikke så smart ar bruge ordet på den måde; det bliver lidt som et skældsord. Jeg har borderline og skammer mig ikke over det, nævner bare ikke lige det ord i flæng, da der netop er en opfattelse blandt en del, at det er skøre hysteriske kvinder 🙁
  Borderline eller ej, du er ikke skør eller hysterisk. Eller en dårlig mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det var BESTEMT ikke ment som et skældsord overhovedet ! ❤️ Om
   Nogen er jeg den sidste der dømmer folk med diagnoser. Jeg er jo selv en af dem. Det var mit forsøg at være lidt sjov på, men jeg kan godt se, at det for nogen kan være lidt for grov’.. Sorry ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Ved godt du ikke er dømmende overhovedet ❤️ Tak for dit svar. Bliver helt rørt. Ved ikke helt hvorfor. Hvem sagde emotionel ustabil? 😂🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha, du er sgu sød! ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Søde smukke dig! Der vil altid være haters, det vidste du godt, så fred være med det!
  Det sgu da dem der til grin – det er om nogen der er skadet mennesker der har brug for sådan en omgang ondskabsfuld gruppe chat😂 Shit de mangler kærlighed! Måske hvis de havde haft dig som mor havde de set mere lyst på livet💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, dét var sødt sagt. Det er jeg sikker på! Så skulle jeg sat’me gi’ dem noget kærlighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvis du var en dårlig mor, er vi fandme mange dårlige mødre. Vi gør alle det bedste vi kan, sikker på du gør det samme og din glad ser glad og lykkelig ud, så du gør det jo rigtigt. Heldigvis findes der ingen opskrift på at være forældre, folk har en ide om det, men børn trænger forskellige opdragelse selv søskende. Ingen af dem kender din søn og hans behov, kun du. Du er en fantastisk mor.

  Blogger? Opmærksomhedskrævende? Tja de vil jo gerne se på dig, ellers smuttede de jo bare, så lidt fascineret må de jo være, ligesom alle os andre der vender tilbage hver dag❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du har ret. TAK. Sætter pris på dine søde ord! Bliver så glad for at læse sådan nogle opmuntrende kommentarer. !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en ganske ubehagelig oplevelse, som du nok godt kunne have været foruden.
  Jeg bliver nødt til at spørge, om du også gerne have været foruden, at en af dine læsere sendte dig de screendumps? Det står ikke helt klart for mig, og du ‘risikerer’ jo, at der fremover vil være flere, der ‘sladrer’…
  God aften ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det havde jeg meget gerne været foruden. Og det ved denne læser også godt, der dog er virkelig sød og sendte mig dem i en god mening, fordi hun var sur på mine vegne . Intet ondt om hende. Men jeg må snart få formuleret nogle ord ud om, hvad jeg kan tåle og ikke kan . Får blandt andet en del henvendelser om, hvad Pilotmanden går og laver, og det er absolut det sidste, jeg har brug for. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du er en FANTASTISK mor, og Elliot er pisse heldig, at han har dig ❤️ Tror ikke du har skrevet noget om hans far på bloggen, som du ikke alligevel ville have fortalt E når han blev gammel nok. Og E for da super lækker og varieret kost ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nej, Elliot skal nok få en fornuftig historie, når han bliver ældre. Også om hvordan man kan blive MEGET uvenner og sige en masse ting, man ikke mener. Og det er okay. Det må han gerne lære. Og ja.. Han gør sgu så ! Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  F*ck dem! Du er skøn som mor og som menneske! De har bare ondt i røven!
  (Normalt elsker jeg bare at læse dine fantastiske, sjove og menneskelige indlæg, men det her gør min så f*cking vred – de skal ikke have lov at påvirke og nedgøre dig sådan! )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak. DEJLIGT at mærke, at nogen føler vreden med mig. <3 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamilla

  Jeg elsker alt ved dig og din blog,og specielt din snap! op i røven med deres holdninger og meninger. de er garanteret ikke en skid bedre selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   <3<3<3 Dejligt at høre! Sikke et kompliment! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Du er en god mor ❤️ Du gør det godt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nasim

  Jeg ser dine snaps sammen med min datter på 3 hver eneste dag og vi elsker det. Du er en fantastisk mor og en sej kæmper. Jeg har læst med på din blog fra starten af og føler som om jeg kender dig. 😍 PS. Du er også mega god til at give dit barn sund og varieret mad. Det mener jeg seriøst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, hvor lækkert. Det er så hyggeligt, at så mange små børn følger med! 😀 Og tak. Det mener jeg seriøst ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ELSKER din blog – den er ærlig, opmuntrende og nedbryder tabuer. Jeg elsker at se at du tør at være den “ikke-perfekte” mor, for hvem fanden er i bund og grund det? At nogle overhovedet vil tillade sig og kommentere på hvad Elliot får at spise….. Det er simpelthen under lavmål. De ville da få et kulturchok hvis de så de unge mødre 😳😳
  Tak for din blog, tak for din ærlighed – jeg er en ud af mange der elsker at følge med i dit “selviscenesættende” liv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis dét med, at der bliver kommenteret på og sat tvivl ved, hvad jeg brødføder mit barn med, gjorde mig også VIRKELIG vred. Kom ikke her og sig, jeg ikke passer ordentligt på mit barn. Især fordi vi siden han var ligge ofte har haft problemer med, at han ikke ville spise, Så det har altid være et ømt punkt for mig. Når det så er sagt, synes jeg INGEN bør kommentere på den måde. “Giv dit barn noget ordentligt mad?”.. Undskyld, hvad?! Jarh.. Det er sgu under lavmål. Tak for din kommentar. Den hjælper mig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kisia

  De der sviner “de andre” her i alle kommentarerne, er i mine øjne heller ikke bedre end forbryderne.

  Selvf. Er dit blog indlæg på sin plads, det var dig der blev personligt angrebet- men alle andre går præcis det samme og det synes jeg er lidt sørgeligt.

  De piger der har skrevet amok sådan, har det tydeligvis rigtig skidt med dem selv.

  Det bedste råd:
  Tak fordi jeg måtte mærke jeres, jeg aflevere lige tilbage igen.

  De skal da ikke engang have æren af, at ændre på hvordan du er.

  Jeg er ikke en blog pige. Men må ærligt indrømme jeg tit læser din.
  Elsker din ærlighed og selverkendelse.

  Keep up the good work✌🏼️❤️

  One love

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg er til dels enig. Men jeg synes, der er forskel på at forholde sig kritisk til det givne indhold og til svine. Men jeg er sikker på, at du ved, hvad jeg mener. Det er okay at sige, at det ikke er okay. Håber det giver mening.
   Men jeg er glad for at du læser med, selvom du ikke er en blogpige. Det er jeg heller ikke, og jeg ville også læse min egen blog. Haha. Seriøst 😀 ..Tak for din kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes det er skønt at følge jeres hverdag fuldstændig som den er og uden forskønnende censur❤️ Dejligt at se andet en perfekte opstillede hjem, billeder, måltider og så videre❤️ Men rent faktisk et hjem og liv helt som de fleste nok rent faktisk lever men ikke tør vise❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg er glad for, at du synes, det er skønt!! Jeg synes det er dejligt, at i er så mange, der gider at følge med ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  amen for fanden hvor folk er åndsvage! Du er en god mor og jeg elsker at følge med!! Lad dem da bare snakke, du ved da det ikke er sandheden. Din smukke, sjove, dejlige dreng vokser op sammen med 1.000.000.000 andre hvis liv er på de sociale medier – stakkels de børn der ikke gør – de kommer til at være (om 10 år) udenfor i skolen.
  Jeg er sikker på du gør alt det bedste for dig og din søn og det ER godt nok!
  Op igen, de skal da ikke ha’ lov til at få dig ned!
  Og ja, jeg syntes måske at det for mig personlig er over grænsen med dickpic og detaljeret sex historier, men det er min holdning, den har jeg for mig selv og så scroller jeg videre lide den dag 😉😘.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg tror faktisk, du har fat i den lange ende. Virkelig. Jeg burde skrive noget mere om det på et tidspunkt. Om 10-15 år er alle(eller mange) på den ene eller anden måde bloggere. Jeg tror facebookstatuserne bliver længere og længere og mere og mere personlige. Indholdet på insta bliver mere og mere dagbogs-agtigt. Redigeret indhold eller ej. Privatlivet bliver ikke det samme. Elliot bliver på ingen måde “noget særligt”, fordi han er bloggerbarn. Til den tid gætter jeg på, at han selv er igang med skrive om skøre sin mor og fjollede far, der ikke fattede at få lortet til at fungere, dengang han var lille 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annabell

  Jeg forstår ikke at der findes forummer hvor omdrejningspunktet er at svine andre. Det er virkelig grimt. Hvorfor har man det behov?!
  Alexandra – du gør det pisse godt. Både som mor og som blogger. Du er ihvertfald en af de meget få jeg trofast følger. Bla netop fordi du er så ærlig. Det er så vigtigt det du gør; taler hvor andre tier, og bryder tabuer. Det der “perfektheds-syndrom-alt-er-perfekt-hele-tiden” er jo mega usundt og fører kun til overfladiskhed, distance mm. Så det du gør er netop så vigtigt.
  Jeg håber du kan vende den om og se at det er dem som peger fingre/mobber, der har et problem, da de virkelig mangler nogle vigtige medmenneskelige egenskaber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er nemlig pisse usundt! Tak for din DEJLIGE kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er overhovedet ikke Crazy. Jeg får mange henvendelse fra folk som dig, der selv kæmper med alt muligt lort, som får en hel del ud af, at jeg skriver om alt det lort, jeg kæmper med. Og det gør mig sindssygt glad og stolt. Jeg føler, at jeg faktisk udrette noget. Det lyder så selvhøjtideligt, men sådan skal det slet ikke forstås. Jeg er bare skide glad for, at du skriver til mig. At du fortæller mig, hvad jeg gør for dig. Det bekræfter mig i, at jeg skal blive ved med det, jeg elsker. Og dejligt, at du kan se mine fremskridt. Det kan være svært at se, når man selv står i det. Så det er rart at høre, at nogen kan se forandring, selvom jeg selvfølgelig godt ved og kan mærke en kæmpe forandring fra dengang jeg var i et forhold med Elliot til nu. Nu LEVER jeg. Dengang var jeg ødelagt og mere død en levende. Tak for dig. Hold kæft, jeg ævler.. Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wow jeg er i chok over det der! Hvem fanden skriver sådan noget? :-O De forsøger at ramme på det sted, der gør allermest ondt, nemlig ved at så tvivl om dine evner som mor. Hold kæft hvor bliver jeg gal!! Endnu mere ynkeligt er det, at det bliver gjort i et anonymt forum, men det er jo bare typisk, når nogen skal svine andre til på internettet og ikke tør/evner at gøre det på en konstruktiv måde. Det er eddermame deres børn, der tager skade af at vokse op i et total facade-liv, hvor de lærer deres børn at det er okay at svine andre mennesker til på den måde. Jeg har fulgt med i lang tid – både på bloggen og insta/snapchat. Jeg er ikke én, der normalt kommenterer, men får bare sådan brug for at sige, at jeg elsker at følge med. Især dine stories, og det var så tomt, da du holdt pause. Ikke mindst elsker jeg at læse både dine anderledes, sjove, tossede og seriøse indlæg. Ting som kæresteproblemer, svigt i barndommen og angst er noget, jeg selv kender til, og jeg kender ikke en blogger, der giver de samme filterløse og ærlige beskrivelser. Derfor bringer det virkelig mange følelser frem for mig, når du skriver om den slags, og jeg tror på, at det hjælper til at bearbejde mit eget… det lyder crazy, I know. Min pointe er bare… du er ikke opmærksomhedskrævende. Du KRÆVER ikke opmærksomhed, men du FÅR opmærksomhed, fordi du har SÅ meget at byde på – og det er vi mange her, der synes. Jeg har elsket at følge din rejse, og se hvordan du har fået det med dig selv og din krop efter du valgte at tage et kæmpe ansvar for dig selv og Elliot. Du har en helt anden selvtillid.. smilet når op i dine øjne. Bliv ved, for fanden! Du må ikke lade sådan en flok bitre trunter ødelægge det her. Jeg tror på, at de selv har et opmærksomhedsproblem, som de bare ikke selv vil erkende http://livetsperspektiv.dk/projektioner/ .. Anyway! Aldrig stop med det, du gør – og jeg tror på, at du er den bedste til at vurdere, hvad der er bedst og rigtigst for Elliot. Han er heldig at have fået dig som mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er overhovedet ikke Crazy. Jeg får mange henvendelse fra folk som dig, der selv kæmper med alt muligt lort, som får en hel del ud af, at jeg skriver om alt det lort, jeg kæmper med. Og det gør mig sindssygt glad og stolt. Jeg føler, at jeg faktisk udrette noget. Det lyder så selvhøjtideligt, men sådan skal det slet ikke forstås. Jeg er bare skide glad for, at du skriver til mig. At du fortæller mig, hvad jeg gør for dig. Det bekræfter mig i, at jeg skal blive ved med det, jeg elsker. Og dejligt, at du kan se mine fremskridt. Det kan være svært at se, når man selv står i det. Så det er rart at høre, at nogen kan se forandring, selvom jeg selvfølgelig godt ved og kan mærke en kæmpe forandring fra dengang jeg var i et forhold med Elliot til nu. Nu LEVER jeg. Dengang var jeg ødelagt og mere død end levende. Tak for dig. Hold kæft, jeg ævler.. Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Jeg forstår virkelig godt du blev ked af det. Det er så nemt for os at sige “Fuck dem”! For det er klart deres ord rammer. Men jeg håber du kan fokusere en hel masse på alle de positive kommentarer du får❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg. Eller det prøver jeg i hvertfald for. Det hjælper mig rigtig meget, at i er så mange søde mennesker, der skriver til mig . <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristiane

  Jeg læser din blog!! Og jeg elsker dig, din ærlighed og måden du er på over for dit barn..
  Der vil uanset hvad du gør altid være nogen, som blir jaloux og taler grim om dig. Ryst det af dig, ret ryggen og tænkt på alle os andre. Spild inke din tid på den slags lige gyldige mennesker. Du er dejlig, som du er. Vi er mange der er vild med din ærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Folk glemmer tit princippet i, at har man ikke noget pænt at sige – så er det bedre at tie… fair nok man ikke er enig eller man ikke kan lide noget nogen gør; men man kan i det mindste sige det på en konstruktiv måde!
  Men ignorante mennesker er svære at diskutere med…
  Anyways! Du er en god mor, en god ven, en god datter, en god søster og en god blogger! Du er åben og ærlig omkring svære emner! Du har ikke den fjerneste fantasi til at forstå, hvor meget din blog har betydet for mig i forhold til min angst, ocd og depression…. INGEN taler om den slags! Det er sådan noget som kun er i privat-regi… gu helvede er det ej! Mine diagnoser er blandt andet kommet og vokset ud af den overbevisning (self er det ikke den eneste)! Jeg får så vanvittig dårlig smag i munden, hver gang folk siger det… fair nok, at de ikke selv ville dele den slags, men hvad med at bifalde andre for at TURDE snakke om de svære ting? I stedet for at slå på nogen som ligger ned i forvejen….
  Mht. Elliots far; jeg er rimelig sikker du har clearet det med ham, hvilket du har givet udtryk for… så det må folk altså bare blande sig uden om…
  Prøv om du ikke kan ryste det her af dig, ikke lad anonyme mennesker få dig ned på den måde. Jeg ved det er svært! Men prøv ❤️ De er simpelthen ikke det krudt værd… ❤️

  Kram fra jyden i Odense ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, sådanne typer kan man oftes ikke trænge igennem til.
   Og GUD, hvor er jeg glad for at høre, at min blog har betydet så meget for dig.. Og heldigvis også for mange andre! Og selvfølgelig skal det være fuldstændig frit at snakke om, hvis man har lyst. <3
   Og mht til pilotmanden er jeg altid i dialog med ham om, hvad jeg udgiver. Han er ikke altid enig i det, jeg skriver, men han forstår mit behov for at gøre det, og han forstår, hvor nødvendigt det nogle gange er for mig, for at kunne fungere nogenlunde normalt som både mor og menneske 😉 Ligesom han havde min ryg, da de her svinere kom ud og fortalte mig, at jeg skulle skide hul i dét. Lorte-kæreste-type, men okay god på mange andre områder 😉 hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Fuck nu dem og det faktum, at de ikke har andet at gå op i. Vi er mange, som elsker at følge med i dig og elliots liv med alt hvad der hører til, og som finder din ærlighed og skildring af livets mange facetter pisse befriende. Bliv ved, du er elsket for det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg fælger dig på div. Sociale medier og jeg kan kun have respekt for alt det du gør! Jeg ser dig som en inspiration på flere måder og deler mange af de samme holdninger, problemstillinger og er alene med min datter. Du skal skide på hvad folk mener og siger om det dig. De har åbenlyst ikke noget bedre at foretage sig end at skilte med det offentligt, det er sa tydeligt et tegn på at de ikke kan have særlig meget mellem ørerne, har man så meget dårligt at sige, burde man holde det for sig selv!!!
  Du virker som en mor der giver din søn alt det han har brug for, virker så overskuds agtigt og giver andre i i samme situation lyst til at sparke røv med blandt andet træning 😉.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   En inspiration ligefrem. Det er et kæmpe kompliment og det vil jeg tage til mig. Og fedt, at jeg giver jer lyst til at sparke røv!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Heldigvis er der SÅ mange flere der elsker at følge med fordi vi synes du er fantastisk end de andre. Ville virkelig også blive ked af, at læse sådan om mig selv.

  Du er ikke en god mor! Og med det mener jeg, ikke bare… For du er en FANTASTISK mor.
  De ved lige hvad de skal ramme dig på og gætter på de ikke selv er mødre, for hvis de var, ville de vide hvor sårende det ville være hvis de fik sådan noget afvide om deres rolle som mor. Hvis de er, så gætter jeg på, at de prøver at fjerne fokus fra deres egen skulder, eller også er de nogen af dem, som tror de er så skide meget bedre end alle andre mødre derude.

  Hvis man gør ALT hvad man kan, for sit barns bedste, så er man fandeme en god mor. Også selvom vi ikke gør alt ens.

  Tør dine øjne. De skal ikke spildes på så usympatiske mennesker. Og så smil, fordi mange er taknemmelig for netop dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, heldigvis for det! Og jeg tror du har helt ret i dine gætterier. Tak for din herlige kommentar. Den varmer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er sårende at læse, men det kommer fra folk der ikke har andet at gå op i end at finde fejl og sladre om andre. Du gør det skide godt, du giver angst fokus, det er tydeligt at du elsker din søn ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Du er en fantastisk dejlig mor og enhver der har mødt glæde kan se, at Elliot intet mangler 💕 Hvordan I håndterer fremtiden kommer ingen ved, men med dit ved roret kommer det til at blive helt skønt! Skide være med de smålige ude bag skærmene. Kæmpe kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for de dejlige ord. Du har ret. Ligesom mange andre herinde. Pyt. Jeg gør det godt! Kram til dig også ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kæreste du.
  Vi to er SÅ forskellige som man kan være tror jeg… Og må ærligt indrømme at jeg nogle gange krummer tæer når jeg læser dine indlæg. MEN jeg synes du er så fanden modig og faktisk skide stærkt og jeg misunder dig at du tør være offentlig på den måde ❤️
  Jeg synes de anonyme skal holde deres kæft og lukke røven og alt muligt andet grimt… og blive i deres egne lyserøde perfekte spelt verdener…
  Jeg er tit ikke enig med dig, men oftest heller ikke uenig, for ofte vender du nogle emner som jeg slet ikke har tænkt på før. Det synes jeg udvider min horisont og er en af grundene til at jeg ELSKER din blog…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er HELT OKAY at krumme tæer. Nogle gange sidder jeg SELV og krummer tæer over det, jeg skriver! Haha. Og det er HELT OKAY ikke at være enig med mig i alting. Det forventer jeg på ingen måde, at alle er. 🙂 Jeg er bare glad for, at jeg kan udvide nogen horisont, ligesom du skriver. Tak for din kommentar! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie M.

  Tænk at man har behov for at svine et andet menneske til på den måde. Det er så usmageligt…

  Alex, du gør det så godt! Din blog er den bedste jeg nogen sinde har læst, den er sjov, ærlig og seriøs!

  Det er aldrig sjovt at finde ud af at der er blevet talt grimt om en bag ens ryg. Det rammer jo en lige meget hvor ”nærtagende” man så end er. Desværre skal der bare så mange positive ting til før man glemme den ene negative ting 🙁

  Jeg vil alligevel prøve og hjælpe dig på vej med noget positivt… Jeg synes du fortjener at vide du gør det skide godt som mor.
  Du skal vide at for mig og min kæreste er du en inspiration. Vi planlægger barn og har derfor snakket flere gange om at vi ønsker at lade os inspirere af din måde at være forældre på. Du er så god til at indrage din søn i så mange ting og du er stadig ung og du husker at passe og plejer dig selv – du er en skøn mor med massere humør. Der skal være tid til at kunne gå i byen, hygge sig med sine venner og veninder og det giver du dig tid til. Det så fedt!! Og når du er mor igen forstår du at gå tilbage i mor rollen, bevare roen og opdrage på din søn!
  F.eks. når Eliot henter is i fryseren og vil have is til f.eks. morgenmad så siger du nej og venter pænt på han selv går tilbage med isen. Du tager den ikke bare fra ham og råber af ham selvom det måske er 3 gang på ugen han forsøger at få is til morgenmad og man måske nogle gange bliver presset og får lyst til at råbe og skrige. Du er bare så skide sej!!! Hatten af for dig..

  Og ja du bruger da meget tid på din telefon, men det gør vi alle om vi har børn eller ej.. Det kan man ikke komme udenom, vi er opvokset med elektronik i vores hverdag og det er de færreste som ikke filmer deres børn, tager billeder af dem eller lige skal opdatere Instagram med et billede eller to.

  Du skal forsætte med alt hvad du gør, du skal ikke have dårlig samvittighed når du senere opdatere snappen eller Instagram med videoer af Eliot. De synes jo alligevel du er interessant ellers ville de ikke følge med hvis de synes du var så forfærdelig som de skriver de synes.

  Ps. Jeg elsker du ikke er bange for at vise alt ikke er perfekt hjemme hos jer. Dine snapstorys med dit køkken sejler, stuen er fyld med legetøj og badeværelset flyder med snavset vasketøj er sgu så fedt for det er noget man virkelig kan relatere til selv.
  Forsæt det gode arbejde og med bare at være så hudløs ærlig – jeg er sikker på det er derfor vi er så mange som elsker at følge med I dit liv 😀

  Hav en rigtig god søndag aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sikke nogle komplimenter! Og de varmer. Helt ned i maven. Tænk sig engang, at nogle(lige som dig) giver sig tid til at skrive sådan nogle søde ord til mig. Det sætter jeg virkelig pris på, og det betyder så meget for mig. Det er sindssygt betænksomt af både dig og alle jer andre.
   Og SPÆNDENDE at i planlægger barn. Og at jeg ligefrem er en inspiration på det punkt(emoji med hjerteøjne). TAK altså. Hvor er det vildt at læse. Jeg bliver så glad. Din kommentar gjorde, at jeg alligevel turde sende en snap ud af Elliot ved sengetid igår. For jah.. Jeg må sgu gerne dele ham med alle jer. <3 Tak for dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Smukke du ❤️ Tænk at du skal forsvare dig selv på den måde. Lad endelig være med det! Man skal ikke forsvare sin rolle som mor. Hvis andre ikke kan tåle det, så må de lade være med at følge med.
  Det er bare SÅ nemt at “bagtale” og svine andre til på de sociale medier, fordi man ikke skal stå ansigt til ansigt med personen. Men det er ikke ens betydning med at det ikke sårer en. Det sårer en ligeså meget som face to face… Det glemmer folk bare…
  Prøv at lukke ude hvad folk siger… Du skal lade det prelle af…
  Mange kram fra Sofie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er bare virkelig svært at lade være. Har ikke lyst til, at der er nogen, der skal tænke andet, end at jeg er en god og kærlig mor, som gør sit bedste. Men jeg vil prøve at lade prelle af, som du siger. Jeg øver mig. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anon

  Hej Alexandra.
  Jeg er måske ikke enig i alle de ting du gør og siger – men det betyder ikke at jeg tænker dårligt om dig.
  Jeg har i mit liv lært t at du er som du er – jeg er som jeg er – min nabo er som han er – og det er helt i orden..
  Jeg synes det er så befriende, at du er så meget dig selv på de sociale medier, at du viser når Elliot har skidt på dit ben, når du er ked af det og når du er skide glad og har det godt. Jeg synes det er så dejligt at du er et ‘helt’ menneske ‘online’. Du er ikke en perfekt ‘skal’ som så mange andre ”offentlige” personer. Jeg er her ikke for at slikke din røv og sige, at alt du gør er perfekt – for alle laver fejl. Du er en voksen kvinde som gør det du mener er bedst for dig og Elliot. Du har fejl og mangler – men det betyder ikke at du er mindre værd end andre mennesker – det betyder bare, at du er modig nok til at være dig selv foran mange tusinde mennesker og netop #brydetabuer.
  De fleste mennesker bruger hele deres liv på at opretholde en perfekt facade og jeg tænker, at det må være så befriende, at du bare kan være dig selv og sige hvad du tænker. Det synes jeg fandme er inspirerende – uanset om jeg er enig i det du siger og gør eller ej
  Ps. Som en ivrig snapchat-følger er der overhovedet ingen tvivl om, at du er verdens bedste mor for Elliot. Du elsker ham, det er tydeligt han elsker dig – og så er alt andet (skærmtid, is, bloggen osv.) fuldstændig lige meget.

  Jeg synes du er for sej og jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke bare kan være søde mod hinanden…
  Kæmpe kram og stop endelig ikke med at dele – især lorte snapsene – græder altid af grin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg glad for at høre ! Og vi kan jo ikke allesammen være enige altid. Det ville være en dødsyg verden at leve i 😀
   Og årrrrh, hvor jeg ISÆR elsker den sidste del af din kommentar. Tak for kæmpe kram og søde ord. Skal forsøge at filme næste gang, der er lort på banen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fuck dem og Fuck deres snæversynethed og deres behov for at dømme, sårer og mobbe et andet menneske. Jeg får så ondt i maven af tanken om der findes voksne mennesker som dem. Føj! Tag dig ikke af dem. Du er et dejligt og smukt menneske med et kæmpe hjerte og det er jeg ikke den eneste der synes, der er heldigvis mange flere mennesker der deler denne mening end deres ubetydelige og barnlige attitude. Keep your head held high 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du har ret! Tak for din kommentar. Var skønt at læse !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg elsker at følge dig. Jeg ser maaange af dine snaps. Og jeg ser en god mor og en glad dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og så ser du HELT rigtigt. Har verdens gladeste lille barn. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine

  Kæft nogle latterlige mennesker, men jeg er så vild med alle dine indlæg, snaps og andet godt, så bliv ved med det du gør og skid på hvad andre siger! Haters gonna hate. Vi er mange der er vilde med dig og lillemand ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er glad for, at du kan li’ alle mine indlæg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg tænker bare lidt, hvorfor læser de din blog hvis de synes du er så pisse forfærdelig? 😏
  Det er virkeligt sørgeligt, at vokse mennesker sidder og opføre sig sådan.
  Du ER en god mor. Og grunden til man følger dig er jo netop fordi du deler ud af din hverdag, på godt og på ondt. Forstår godt du bliver ramt af at læse sådan noget om dig selv. Men det siger virkekelig så meget mere om dem. Lad det ikke ødelægge din dag ❤ Du er simpelthen sådan et dejligt og åbent menneske. Og har den dejligste søn som IKKE mangler noget. Hverken mad eller kærlighed. Folk burde se op til en som dig. Alt det bedste herfra til dig og Elliot ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det ved jeg sgu heller ikke. De kan nok bare ikke lade være 😀 Og TAAAAAK for de mega søde ord. Altså hvor bliver jeg glad i låget af alle jer og jeres kærlighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Alex.
  Jeg har fulgt dig siden begyndelsen, og du har inspireret mig til at turde få min søn, trods min kæreste ikke ville have ham. Jeg så dine snaps dagligt, og syntes det så så idyllisk ud med dig og lille Elliot. Jeg tænkte “hvis hun kan, så kan jeg også” – og her ligger den lille guldklump – 6 uger gammel. Han er det bedste der er sket for mig, ooog hans far og jeg bor sammen nu, så tak fordi du er lige præcis som du er, og at du vil dele det med os.
  Ps. Jeg synes da at det ligner din søn får en sund varieret kost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Kære Nina,
   Wow, hvor er det dejligt at høre! Virkelig stort! Og Alexandra – det må jo seriøst være en af de største komplimenter man kan få! Folk, der sidder i sådan et forum og skriver grimme ting om dig – det er formentlig rigtig ensomme mennesker, der ikke har andet at tage sig til. Det siger mere om dem end det gør om dig, og i bund og grund er det bare skide trist – ja og synd for dem, selvom man kan have svært ved at have ondt af dem. Men det har jeg sgu lidt. For man kan ikke have det specielt godt med sig selv når man har behov for at nedtale andre på den måde.
   Kæmpe knus og kærlighed til dig og bassemanden. DU GØR DET SKIDE GODT <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og Julie. Jeg synes faktisk også, det er lidt synd for dem. Fik lidt ondt i maven igår efter mit vredesudbrud, fordi jeg pludselig blev bekymret for, om JEG nu trådte nogle over tæerne. Eller om nogle af kommentarerne til mit indlæg, ville gøre ondt på nogen, hvis de læste med. Men tak for knus og kærlighed. Det sætter jeg pris på <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Folk har altid så travlt med at dømme, om det er bloggere, andres livsstil eller whatever. Tag det ikke til dig, du er god som du er 😘 Og Hey! Man siger jo også at når man har fat i noget RIGTIGT vil der altid være hatere! Desuden læser de jo tydeligvis med, så hvor meget kan de lige hade din blog når det kommer til stykket 😂 Keep up the good work! Det dejligt at læse en hudløs ærlig blog, vil folk hellere læse endnu en tak fashion blog, så de jo velkommen til at rulle videre 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du siger noget! For det siger man jo faktisk. Det havde jeg helt glemt at have med i mine overvejelser. 😀 Og ja, ingen tvivl om, at de læser med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hej Nina. Hvor er det VILDT. Og FANTASTISK at høre. Tænk at du har fået en lille søn. Jeg synes, du er skide sej. Og skide modig. Og netop. Hvis jeg kan, kan du også. Det kan være skide hårdt, men du klarer den. Det er jeg sikker på!
   Og en lille skid på 6 uger nu.. Det er så vildt altså. Er virkelig helt paf. Og rørt. Har lyst til at græde. Det betyder så meget for mig, og jeg synes det er så smukt. Og som Julie skriver er det sgu et af de største komplimenter, jeg nogensinde har fået. <3 Og sødt af dig lige at skrive det med kosten også. Det varmer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M

  Kun kærlighed herfra. ❤️ Jeg synes du er pisse modig, stærk, en fantastisk mor og en skøn kvinde.
  Folk der bagtaler på den måde i et offentligt forum burde skamme sig.
  Husk på vi er mane som bakker dig op, også selvom du ikke kender os.
  Kæmpe kram herfra 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, og det er SÅ dejligt, at i er så mange, der bakker mig op !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Anonyme mennesker er de mest ubehagelige af slagsen.. halvdelen af dem der har skrevet de ting der, elsker at følge med i dit liv alligevel 😂

  Ud fra hvad jeg ser, så synes jeg du klarer det fucking godt. Især med din angst og de svigt du har oplevet, taget i betragtning.. Jeg elsker at følge med i din og elliots udvikling, og du skal bare fortsætte præcis som du gør. Den eneste der kan tillade sig at have en holdning til din evne som mor, er Elliot. Og han ligner ikke ligefrem én der lider. Og er det ikke det vigtigste? 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er bare ikke særlig rart overhovedet ikke at vide, hvem der siger sådan noget. En lille smule angstprovokerende.
   Og jo, det ER nemlig det vigtigste. Mit barn lider ingen overlast <3 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Nogle mennesker 😡 heldigvis er vi MANGE der ELSKER og kan relatere til din fantastiske blog. De personer der har skrevet det (lort) er nogle selvhøjtidelige, højrøvede mødre (eller måske ikke engang mødre), som uadtil er 100 procent perfekte, i deres øjne, og ALDRIG træder ved siden af eller fejler, men guess what, det er vores fejl der gør os enestående og giver os dybde.
  Nu følger jeg dig både her, på snappen og i vores termins gruppe og du er intet mindre end enestående og en fantastisk mor.
  Tusind kram herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jaaaah endnu en fra terminsgruppen. Den gruppe redede min røv i starten. Og i graviditeten for den sags skyld. Så det er så hyggeligt, når i lige giver jer tid til at skrive til mig. Så tak Thea! Og Tak for de søde ord. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg synes, at du gør det skide godt!!
  Din søn er glad og rask, det er sgu det vigtigste! Og ALLE sidder med deres mobiler foran deres børn, selv i børnehaverne får børnene en iPad i hånden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, og jeg vil selvfølgelig gerne øve mig i nogle gange at sidde LIDT mindre med den, men det er sgu svært. Tak for din forståelse og dejlige ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Søde søde søde dig, som jeg har fulgt næsten lige fra begyndelsen, du er FANTASTISK! Jeg elsker at se alle de videoer du ligger ud af din skønne søn og hvor er det FEDT at du åbner så meget op om dit liv, på både godt og ondt! Tak for det og tak for at være som du er! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, jeg elsker, når jeg hører, at nogle har hængt ved så længe 😀 Tak for dig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg sender dig lige er virtuelt kram ❤️ Tror nogengange at folk glemmer, det er et rigtigt menneske, der sidder bag skærmen. Vi er allesammen uperfekte individer, og det SKAL der bare være plads til.

  Husk på at du er den bedste mor for Elliot, i det at du gør ALT hvad du kan for at gøre ham til et sundt og fornuftigt væsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Virtuelle krammer bliver altid modtaget med kyshånd. TAK! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Åh Alex! Hvor ville jeg bare kunne hjælpe på en eller anden måde! Men der er fandme nogen som burde få deres guldske ud af røven(undskyld mit franske)
  Vi kender alle de problemer du også tumler med i hverdagen, både kost, sengetider, mobilen i hånden og whatever, hvis folk siger noget andet så lyver de!
  Og ja, til jer som har skrevet det her anonymt, så tag dog forhelvede og stå frem! I har jo ikke nosserne til det som Alex har!
  Du har min opbakning og den fortsætter for det viser at vi er menneskelige og alle kæmper deres kampe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Præcis! Og ja, jeg har kæmpe nosser. Og jeg er stolt af dem. 😉 Tak for dine herlige ord. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh folk må altså stoppe med at være efter alle andre og se ind istedet. Ja vi er sku ikke altid enige men man har jo muligheden for at lade være med at læse med istedet for at bitche over det. Kan godt forstå du bliver sur!
  Jeg elsker at følge med i dit univers også selvom jeg ind imellem ikke er enig i din måde at gøre ting med lillemanden men vi er mor på hver vores måde og respekt for det. Man kender ens eget barn bedst ❤️
  Knus og kram til dig, håber ikke du tager det for tungt at verden er fuld af snæversynet mennesker 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Please lad være med at have dårlig samvittighed og aldrig stop med at dele fantastisk lækre video af din dejlige dreng. Det ville være fuldkommen egoistisk ikke at dele så dejligt et barn med omverdenen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha. Ja, det ville faktisk være meget egoistisk at lade være. Han er så DEJLIG jo . 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og man SKAL bestemt ikke altid være enig, og som du netop skriver, så er der forskellige måder at være mor på. Og det er bare rigtig fint, så længe børnene trives. ! 🙂 Andet ville være mærkeligt. Taaak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  FUCK hvor bliver jeg gal på dine vegne!!!
  Det er en flok bitterfisser hele bundet!! Der ikke kan klare at nogen tør stå ved at alt ikke er picture perfekt… Er sikker på at alt de ligger på sociale medier er nøje gennemtænkt, med happy filter, det rigtig lys.. Rene pæne børn.. Og så en eller anden lige gyldig lorte tekst der viser hvor lyyyyykeligt et liv de har!! Jeg brækker mig😫 De tænder sikkert på, at få en ordentlig labrador gynter i nymmi og blive skidt i munden af en beskidt kloakarbejder!! Hurra til dig for at være tro mod dig selv, sige din mening og være mere autentisk end nogen jeg før har set!! At du får nogen til at skrive sådan om dig, viser kun at du har fat i den lange ende..-bliv ved med det TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Elsker din ivrighed for at vise, du er på min side. Du virker til at være et menneske med KRUDT I, ligesom mig. Og det kan jeg sgu godt lide. TAK ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kæmpe meget kærlighed til dig og din søn..
  Elsker at følge med i dit univers.. Du er en GOD mor. Der er ingen opskrift på en god mor. Alle børn har forskellige behov. Men du er den perfekte mor for din dreng.. Den tro på ingen pille ved. Bliv ved med at være din fantastiske, sjove, skønne, åbne og dejlige jeg.. You rock! ❤
  Mange kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for kærlighed Cecilie. Dejligt at du ka’ li’ det ! 😀 YOU rock. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg har fulgt med på din blog i over et år nu og jeg er så imponeret over hvem du er som menneske og som mor. Den dejlige søde dreng du har der stråler uanset hvor han er burde være bevis nok til at han trives – for det gør han! Du er så sej at du har kunne klare alt det du har været igennem samtidig med at du har været der 100% for din søn! Desuden er der heller ikke noget mere befriende end det faktum at du godt tør at brænde nallerne og tage fat på emner der ikke altid er ligetil og du ikke er bange for at vise at man ikke altid er lige organiseret, har nået alle indkøb og rengøring inden kl.20 fordi det er fandme svært altid! Du gør det godt❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dejligt du har gidet at følge med så længe 😀 Og tak ! Dine søde ord varmer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  For helved nogle fjolser der skal få sig et liv og en hobby at gå op i!!!!
  Alexandra, du er en pisse god mor, en sindsygt lækker kvinde, der udelukkende fortjener det bedste!!! Nemmere sagt end gjort, men luk ørene overfor de røvhuller :*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dick-pics er sendt i god mening! Vær nysgerrig!