Ville du dele din mand med en anden kvinde?

Dick-pics er sendt i god mening! Vær nysgerrig!

FØLGENDE INDLÆG ER IKKE FOR BØRN OG SARTE SJÆLE. INDEHOLDER STØDENDE SPROG OG BILLEDER.

Så er dét ligesom på plads. Det her er verdens sværeste indlæg at skrive, fordi jeg SÅ let kan træde ved siden af. Misforståelser er nærmest uundgåelige, og jeg har faktisk en lille smule angst over at skulle udgive det her indlæg. Men jeg gør det alligevel, fordi mit budskab er vigtigt, og fordi jeg synes vi er alt for sex- og kropsforskrækkede. Derfor snakker jeg højt om det. Jeg skal alligevel læse til sexolog en dag, så hvad fanden..

Nedenstående samtale foregår mellem 35-årige.. Lad os kalde ham Lars og jeg selv. Jeg har fået tilladelse til at dele al indhold i samtalen såfremt Lars kunne få lov til at være 100% anonym.

Lars er en modig mand. Han kontaktede mig ud af det blå og begyndte straks at udfolde sine  fantasier og følelser uden at have fået grønt lys fra mig. Det kan for nogen være MEGET grænseoverskridende at få smidt tekst og billeder af den kaliber lige i fjæset, men det ændre ikke på det faktum, at Lars går efter dét, han vil ha’. Det er sejt, synes jeg. Samtidig giver han klart udtryk for sine seksuelle behov, og det synes jeg ikke, vi skal være så forskrækkede over. “Ej, så er jeg bare et offer , han vil udnytte og bruge sin pik i..” Det ER, hvad du gør det til. Alle har ret til at sige nej. Eller stop. Ligesom jeg gjorde. Og det respekterede Lars, omend han var ærgerlig over situationens udfald.

Der er ingen grund til at være grov. Jeg kunne ha’ været tarvelig og svaret: “Fuck af med din klamme pik, og find en anden du kan udnytte. Hvem tror du, jeg er!?”. Men hey. Er det en naturlov, at kvinder ikke skulle ville have nydelse fra en fremmed, sød og i øvrigt pæn mand? Er det givet, at mænd er nogle usympatiske, perverse røvhuller BARE fordi, de finder din krop og hele dig yderst attraktiv. De er bare mennesker. Og HVAD SÅ, hvis de tænker med pikken? Hvem siger at den delaftale kroppen er mindre okay at tænke med end knolden? Hvem har besluttet det?

Jeg følte mig smigret. Uanset min interesse i den pæne mands foreslag tog jeg det som et kompliment. Det er da et kæmpe kompliment. Fandme nej om jeg gider at spilde mit liv på at føle mig stødt over sådanne henvendelser. Jeg indrømmer gerne – som jeg også fortalte til Lars på en MEGET pæn måde – at dickpics ikke lige er sagen for hverken mig eller nærmest ALLE andre kvinder. Som jeg forklarede Lars, er vi kvinder ikke visuelle på samme måder som mænd. Men istedet for at svine manden og male mine farverige ord ud over lærredet, spurgte jeg ind til, HVORFOR han sender den slags billeder? Hvad hans tanker er bag.

Læs lige beskederne, og så skal jeg forsøge at komme til en pointe efterfølgende:

img_9484

img_9474 img_9475 img_9476img_9477 img_9478 img_9479 img_9480 img_9481 img_9482

Jeg er et MEGET nysgerrigt og tolerant menneske. Jeg vender ikke folk ryggen eller sender snoppede blikke til bejlerne i byen i et eller andet latterligt forsøg på at udstråle, at jeg er hard to get eller mere værd end dem, der kontakter mig. For det ER jeg ikke.

Jeg får en del henvendelser fra modige mænd(det KAN man bare ikke sige uden at lyde meget selvhøjtidelig!), og jeg ved ikke hvor mange dillermænd – både ivrige og besvimede – jeg har lagt øjne til. Haha. FEDT for mig. Det betyder, at nogen finder mig interessant.

Jeg synes, vi skal rumme hinanden noget bedre. Være nysgerrige i stedet for afvisende! SPØRG.. “Hvorfor siger du det? Jeg er nysgerrig!”. Der kommer nogle ret interessant samtaler ud af det. Jeg er stadig i dialog med Lars. Og han er velvidende om, at hans fantasier ikke kommer til at gå i opfyldelse. Ihverfald ikke med mig. Om han håber? Det tror jeg da helt sikkert. Og hvad så?

“Han vil bare knalde. Han er en fuckboy!” …Og hvad så? Jeg tror vi skal øve os i, at lade være med at være så optaget af, hvad resten af verden tænker om os. Det vigtigste er, hvad du har lyst til. Hvis du også bare har lyst til se, hvad en given mand har at byde på under lagenerne, FØR du præsentere ham for dit indre sind og hvad din skønne personlighed har at byde på, så gør det. Fuck it! Bogstaveligt talt. Hvis du føler dig krænket så sig pænt nej tak og lad være. Er du betænksom smider du et lille kompliment eller en rar kommentar med på vejen:”Sætter pris på din åbenhed”. Hvad går der af dig, ved at handle på den måde?

Det er BARE sex. Misforstå mig nu ikke. Men det er SÅ privat, som du gør det til. Nogle ville sige: “Mit sexliv rager ikke andre”. Fedt for dig, hvis du har det sådan. Men hvis du reelt har lyst til dele det med andre, så åben op. Snak om det. Tænk hvor meget vi kunne lære af og om hinanden! Tænk hvor meget, vi går glip af fordi samfundet har besluttet, at sex ikke er noget, vi taler højt om. Jeg har udelukkende veninder og venner, jeg kan dele selv den mest intime detalje med velvidende om, at deres grænser ikke ville blive voldsomt overtrådt. Og det er sindssygt fedt! Jeg siger det bare: VÆR NYSGERRIG OG UDFORSK!

Ps. For at hele pointet i blogindlægget ligesom skal komme til sin ret, bliver i så nødt til at turde kommentere på mit indlæg(abe der holder sig for øjnene)!

35 kommentarer

 • Mel

  Alexandra, kan du ikke skrive, at han bare skal lave en profil på Scor.dk? Er det ikke det, som man laver derinde? Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jo, jeg har hørt meget om
   Det der scor 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes, du rammer forkert her. Grænser er forskellige, og det skal der være plads til, men mænd eller drenge skal sgu da ikke synes, det er okay bare at sende nudes eller dickpics til piger, uden at de eksplicit beder om det. Det er jo ren blotteri og – vil nogen mene – overgreb.

  Lars er voksen, ja, og det er du også, men i den her SoMe-tid er grænserne sgu svære at finde, specielt for børn. For yngre piger, der ikke hviler nær så meget i deres egen seksualitet, må det da også være enormt grænseoverskridende at skulle forholde sig til.Mænd og drenge skal da vide, at det ikke er i orden. Det er jo heller ikke en “kompliment” lige at blive raget på i nattelivet, selvom mange mænd nok vil bruge det som forsvar,

  Jeg har selv en søn på samme alder som din, og jeg håber da virkelig, at han aldrig kommer til at gøre noget lignende, og at jeg får lært ham, at man ikke skal behandle andre mennesker påden måde, bare fordi det er let og fuldstændig uforpligtende for ham. Hvis han en dag sender dickpics afsted til alle mulige piger, vil jeg ikke just føle mig stolt.

  Bottom line, det kan godt være, du synes, det bare er sjovt, men det er sgu en tendens i det her samfund, som det ville være smukt, hvis man kunne kvæle, før den udvikler sig yderligere. Når du med en platform på 1.000 youngish piger går mændenes ærinde og siger, det bare er en kompliment, så rammer du altså seriøst uden for skiven. Sorry to say.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er meget muligt, at du mener, jeg rammer forkert. Men så må mit hovede jo være forkert, for det er nu engang sådan, det tænker? Jeg har blot skrevet mine rodede tanker ned sort på hvidt. Jeg synes, jeg gør det meget tydeligt, at der ikke er noget rigtigt og forkert, men at man selvfølgelig skal respektere hinandens grænser og tage et nej for et nej. Jeg siger også, at der IKKE er noget forkert i, at føle sig stødt. Sandheden er bare, at der er nogle, der IKKE føler sig stødt. Hvorfor ikke anskue emnet fra alle perspektiver i stedet for kun fra den fordømmende side. Jeg giver dig ret i, at det er det samme som blotteri, men faktum er bare at alle ikke vil se det som en negativ ting. Derfor kan vi heller ikke bede alle mænd om, IKKE at synes, at det er okay at sende dickpics. Uanset hvor krænket man end må føle sig af at modtage sådan et billede(jeg forstår det, omend jeg ikke selv har det på samme måde), må man overveje at mændende ikke gør det i en ond mening. De BLOTTER netop sig selv og gør sig sårbare ved at sende en privat del af dem selv til en andet menneske. Det er et kompliment. Så før man begynder og svine de stakkels mænd bag billedet, kan man måske omformulere sig og snakke pænt eller sige fra på en venlig måde. Det synes jeg faktisk er på sin plads. Går blotteriet ud over små børn, er vi pludselig på grænsen til noget ulovligt, og SÅ er jeg enig i, at mændende SLET ikke skal synes, at det er okay at sende den slags billeder. Du nævner at du ikke ville være stolt, hvis dit barn sendte dickpics rundt til damerne, når han bliver stor. Hvad ville du så være? Hvad er det modsatte af stolt? Skuffet? Jeg ville aldrig blive skuffet over, hvis mit barn handlede på den måde. Jeg ville se det som en del af hans måde at udforske livet på. Jeg synes, jeg har et sundt modsvar til alle de fordømmende tanker om andre mennesker, der handler på en anden måde, end man selv ville have handlet. Jeg siger ikke, man skal acceptere alt. Men jeg siger, at der skal være plads til folks forskelligheder. Og i stedet for konstant at dømme og blive forargede, så stil spørgsmålstegn ved tingene. Reflekter.
   Jeg kan sagtens se, hvor du kommer fra. Hvad du mener, med det du skriver. Og det kan jeg, fordi jeg ser forbi dine ord og meninger. Fordi jeg tænker over, hvorfor du som menneske sikkert har denne holdning. For det skal der være plads til. Og jeg er oprigtigt talt glad for at du kommentere med en anden holdning om min, selvom jeg har et meget anderledes syn på sagerne end du har. Så: Don’t be sorry 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tak for svaret. Nej, vi bliver ikke enige, men diskussionen er da meget sjov 🙂

   Jeg synes ikke, der er noget som helst sårbart over at sende et fuldstændigt uforpligtende dickpic til en pige, man ikke kender, over de sociale medier. Intet som helst. Hvad er det, de blotter? De tillader sig det jo netop fordi, det er 100 pct. uforpligtende og de ikke kan komme til skade med det. Ikke på nogen måde. Måske finder de en pige, der rent faktisk synes, det er pissefrækt, men den ratio er formentlig ret lav.

   Det bliver måske for tæt på, men du har selv en lillesøster (ved jeg fra insta!), der er ung-voksen. Synes du virkelig, at Lars og andre bare skal have lov til at sende hende eller andre 18-19-årige piger dickpics og virkelig pornoficerede beskeder om, hvordan han vil gennemkneppe pigen, uden hun beder om det? Skal en 18-årig pige virkelig bare tage det som en kompliment, at den her +30-årige mand, hun ikke kender eller har lyst til at kende, har lyst til at slikke og kneppe hendes røv til hun sprøjter ud over hans ansigt (pardon my french.)?

   At nogen kan lide det, har jeg ingen problemer med. Ingen overhovedet. Porno FTW. Sexting FTW. Hvis man kan lide det, go for it.

   Men alle de andre, hvor det bare bliver et helt uselvvalgt overgreb..?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg tror på, og har ladet mig fortælle, at nogle mænd synes, at det også for dem kan være grænseoverskridende. Og endda sårbart. De udstiller en del af dem selv, og de kan modtage alle mulige kommentarer dertil. Og det ved de. “Fjern din klamme pik”, “Er det hvad du har at byde på?”, “Den er ikke stor nok til mig”, “Tror du selv, jeg tænder på den der!?”… Der sidder meget stolthed i en mands pik. Den stolthed kan knækkes på ingen tid. Det er selvfølgelig deres eget valg, at løbe den risiko, men jeg synes ikke det skader at have med i betragtningen, når man (hvis man) har tænkt sig, at afvise dem. Jeg siger ikke, man ikke må sige fra. Det må man. Og skulle verden være perfekt, havde det sikkert også været mest rigtigt at spørge om lov først. Men der tror jeg sgu, legen dør for nogle. Jeg tror du har ret i, at flertallet bestemt ikke synes, det er særlig frækt med dickpics. Men derfra og så til at synes, at det er direkte stødende og føles som et overgreb, der er langt.
   I forhold til min lillesøster, der er ung-voksen. Hun er ligesom jeg selv vokset op hos en meget rummelig mor. Vi har et naturligt forhold til kroppen og ved godt, hvordan en tissemand ser ud. Jeg er overbevist om, at hun ville tage det som et kompliment og synes, at det var skide skægt. Min søster var hos mig, da jeg modtog tunge-røv-kneppe-beskederne fra lars, og vi smilte lidt af det sammen og snakkede netop om, hvorfor nogle mennesker sender den slags. Det synes jeg, hun er gammel nok til. Vi grinte lidt af det sammen, fordi det var så vildt skrevet. Man kan ikke skærme unge mennesker for alt. Jeg vil meget hellere snakke med mine børn(og små søskende) om det, end jeg vil lade dem blive præsentere for lignende ting i pornofilm og alt muligt andet, de kommer til at støde på. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Måske nogen mænd føler de virkelig udstiller sig selv og viser, hvor sårbare de er, når de tænker “jeg gør lige pikken stiv og sender det til hende pigen, der ser fræk ud på facebook/instagram/snapchat som jeg aldrig har mødt eller talt med.” Jeg vil påstå, det er mindretallet, og at de snarere tænker: “Hun skal sgu se min pik og vide, at jeg vil kneppe hende.” I min bog er det ikke sårbart. Men jeg anerkender da, at det sikkert er det for nogen.

   Fint at din søster også kan håndtere det. Men jeg kan simpelthen ikke forstå, at du ikke kan se et problem ved, at 30+-årige mænd sender pikbilleder til 18-årige piger. Eller 26-årige piger. Og uanset om man som pige opfatter det som stødende, sårende eller “bare” irriterende, har jeg svært ved at forstå, hvordan det kan legitimeres. Og hvis man ikke beder om det, kan jeg da sagtens forstå, at man kan finde det stødende, hvis en “ældre mand” i meget grafiske vendinger fortæller, hvordan han vil “kneppe ens røv med masser af olie og komme dybt oppe i den.”

   Præcis som folk heller ikke kan forstå, at det er enormt krænkende og sårende at hænge andre folk ud på nettet, som du jo selv har været offer for. Her kan man jo også bare sige, at man burde kunne grine lidt af deres uvidenhed og komme videre i teksten. Det er jo sikkert ikke som sådan “ond mening” at de skriver, som de gør. De er bare ikke rigtigt klar over, at den person, de sviner til, nedgører, eller siger er en dårlig mor, rent faktisk er et menneske med følelser og grænser og ikke bare en eksistens på et socialt medie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg siger ikke, det skal legitimeres. Jeg siger, vi skal prøve og forstå, hvor de kommer fra. Ligesom mord ikke er okay, men jeg synes stadig, at vi skal prøve og forstå og sætte os ind i, hvorfor det finder sted. Se tingene fra en anden vinkel.
   Jeg synes ikke det er skide genialt at sammenligne de to ting. Personlig heads der kører på, at nogle ikke kan udstå dig og dickpics, der er sendt fordi en fyr virkelig gerne vil ha’ dig. Jeg kan forstå at begge dele kan være krænkende, men jeg synes på ingen måde det giver mening at sammenligne de tonting ellers . Intentionen bag handlingen er jo vidt forskellig. Og det er intentionen samt det, der driver folk til at handle som de gør, jeg synes vi skal reflektere mere over i stedet for at sende en velmenende mand franske verber.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   I mine øjne kan man ikke legitimere dickpics mere end at kalde det en kompliment, som du gær i overskriften, og bare opfordre til at man som pige skal være nysgerrig. Som sagt: jeg tror ikke intentionen med uopfordrede dickpics er at fortælle, man synes en pige er sød. Det kan man jo fx skrive ved at sige, hey du ser sød ud. I mine øjne er det også meget mere modigt.
   Mht. sammenligningen – nej det er ikke 1-til-1, men i begge tilfælde er det anonyme udsagn på nettet lavet af personer, der kan gemme sig bag en skærm i vished om, at deres handlinger ikke får konsekvenser. Nogen bliver krænket af det ene og vifter det andet væk. Andre håndteret det modsat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Men sÅ længe intentionen er langt fra den samme, synes jeg ikke det giver mening at sammenligne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er enig i at vi skal være nysgerrige og rummelige. Jeg betragter også mig selv som et nysgerrigt og et tolerant menneske, men jeg vil ikke være rummelig, når det kommer til andre menneskers respekt for mine grænser, og det er ikke respekt for mine grænser, når en fremmed gør mig til en aktiv del af hans seksualliv.

  Der skal sgu en godkendende smiley eller en besked til – hvad jeg nu også tolker dine svar til fyren som. Held og lykke til ham 😂

  Ps. Ivrige og besvimede dillermænd er jo den BEDSTE beskrivelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er vild med din blog! For min skyld måtte du gerne ligge meget mere ud 😉
  I forbindelse med det her blogindlæg, bliver jeg nysgerrig på, hvordan dit næste drømmeparforhold ser ud? Skal der være plads til sex med andre? Det rager i princippet ikke mig, men når nu du selv kaster bolden op til at stille åbne spørgsmål giver jeg det a try og tillader jeg mig at spørge 😉
  Før var du jo i et (som jeg forstår det) monogamt forhold med pilotmanden, hvor sex med andre var utroskab (hvilket det selvfølgelig er, når man ikke har aftalt andet!!!!!) Men hvad tænker du om det nu efter du er blevet nysgerrig på seksuelle udfoldelser? Blot nysgerrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg synes personligt, at Lars’ beskrivelser lyder vildt frække og som en go’ aften mellem lagnerne. Derudover er hans diller også ganske pæn. Når det så er sagt, så forstår jeg ikke, at hans handlinger bliver dømt okay! Han får på intet tidspunkt entydigt grønt lys fra Alexandra om at hun er interesseret i noget seksuelt, tværtimod. Hendes beskeder er høflige, men let afvisende. Og så fyrer han en voldsomt dirty smøre af, helt ud af det blå?! Det er da mærkeligt at gøre. Dog ikke decideret “ulovligt”, men i hvert fald sindssygt upassende. Pludseligt kommer der så et billede af hans – jojo, pæne, men stadig uinviterede – pik! WTF?! Jeg er en af de åbenbart få kvinder, som synes dick pics er the shit! Jeg elsker, når min kæreste sender sådan et! Men ham er jeg også seksuelt tiltrukket af og har givet grønt lys for sådanne handlinger. Kan vi ikke blive enige om at der da skal et minimum af seksuel dialog til, før man “lovligt” kan tillade dig at sende sådan et? Det andet er jo lige trinnet under at hoppe ud fra en busk med stiv diller og råbe: “Se mig!”
  Jeg synes Lars lyder som et interessant selskab og gør og siger ting, som umiddelbart tiltaler mig. Men han er totalt præmatur, hvilket ville få det til at falde totalt til jorden for mig. Og som måske ville gøre at andre kvinder ville blive decideret utrygge eller føle sig krænkede. Det synes jeg sgu ikke er i orden. På trods af pæn pik og fræk tankegang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AMEN SISTER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Super fedt indlæg! Folk ER alt for forskrækket på det punkt. Sex burde være mere frit og åbent. Det er trodsalt det mest naturlige i verden! Så hvorfor holde det i lukket forum blandt kun to personer (i soveværelset).
  Som du skriver- vær nysgerrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frisk type, ham Lars! Nu er jeg gift og har en halv-slatten mor-krop, så jeg får overhovedet ingen dickpics, men jeg synes det er et ret interessant fænomen. Jeg synes dog ikke det er okay at sende den slags – med mindre modtageren siger ja tak. Twerk Queen skrev på et tidspunkt et debatindlæg i Politiken, der ret fint beskriver hvorfor: “Jeg kan godt overleve at se en fremmed diller, men det er grænseoverskridende, at jeg skal være en del af en seksuel akt, som jeg ikke har bedt om at deltage i. En fyr fortalte mig, at det var et kompliment, at jeg gjorde hans diller stiv. Derfor viste han mig den. Men hvorfor i alverden er det okay at være blotter på de sociale medier?
  Blottede han sig over for mig ansigt til ansigt, havde det både været socialt upassende og ulovligt.”

  Hele artiklen kan læses her: http://politiken.dk/debat/art5617401/Nej-tak-jeg-vil-ikke-se-din-diller

  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maren

   Meget enig i denne kommentar. For ja, hvorfor er det lige pludselig okay at være blotter, bare fordi det foregår online?
   I dine beskeder med Lars, er han jo cool fra starten, og du siger ja til, at han må gå skridtet videre, og så er der selvfølgelig ikke noget problem 🙂
   En penis sendt ud af det blå, er på ingen måde okay, og det skal den heller ikke blive, for det er det samme som at være blotter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Rigtig godt indlæg og må sige han er modig! 😊
  Jeg sidder tilbage og små griner, men også med en del spørgsmål

  var udstyret ikke tilfredsstillende eller hvad fik dig til at vrage ham? Havde det været en af de flotte knægte fra fitness som du måske havde kigget lidt på! Kunne du så have takket ja? Eller nævnte han røv en gang eller 2 for meget! 😁
  2. Spørgsmål til de frelste kvinder ( Undskyld provokation) det her med billeder ud a det blå og fantasier på skrift! Det går aldrig den anden vej? 😎

  Til jer der snakker om det hele på tasterne og i munden! Hvis det kun tager 5 min! Så spring da på igen inden i begynder at hænge med skuffen og skrive rundt til veninderne! Hvis i først gør det vil jeg love jer han os begynder at hænge med næsen ☺

  Igen Alex! God blog godt indlæg! ( men du ødelagde min træning )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maren

   Jeg er ikke frelst, men et uopfordret billede af en penis er det samme som at blotte. Hvad med at skrive “du ser fræk ud, vil du se hvor fræk jeg helt præcis synes du er på en skala fra hængemule til enhjørning?” Og hvis du får go så send da det billede :-)))))))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Først vil jeg sige rigtig fedt indlæg, hvor er han modig! 😊
  Jeg sidder tilbage og små griner, men også med en del spørgsmål
  var udstyret ikke tilfredsstillende eller hvad fik dig til at vrage ham? Havde det været en af de flotte knægte fra fitness som du måske havde kigget lidt på! Kunne du så have takket ja? Eller nævnte han røv en gang eller 2 for meget!
  2. Spørgsmål til de frelste kvinder ( Undskyld provokation) det her med billeder ud a det blå og fantasier på skrift! Det går aldrig den anden vej? 😎

  Til jer der snakker om det hele på tasterne og i munden! Hvis det kun tager 5 min! Så spring da på igen inden i begynder at hænge med skuffen og skrive rundt til veninderne! Hvis i først gør det vil jeg love jer han os begynder at hænge med næsen ☺

  Igen Alex! God blog godt indlæg! ( men du ødelagde min træning )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Han er en frisk fætter, ham Lars, og hatten af for det. Selvfølgelig er der nogle kvinder for ham derude, som tænder lige så meget på at modtage hans beskeder, som han tænder på at sende dem. Man kan måske sammenligne det med, at der også er den slags kvinder i byen, der synes, at det er for nice, når en fyr uopfordret spørger, om man vil med hjem og knalde. Den der lige på og hårdt metode er der jo nogle, der synes er mega frækt! Det er så bare ikke lige mig, og jeg må indrømme, at Lars’ beskeder gjorde absolut intet ved mig. Jeg tror, at jeg har brug for flirten og kemien først, men der er vi jo alle forskellige. Jeg har fx en veninde, der modtager vilde snaps fra en på Snapchat, og hun er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Vildt fedt indlæg! Jeg mener selv at man skal møde en sådan samtale med åbent sind. Mit yngre jeg ville have frastødt en hver samtale som bare nærmede sig noget seksuelt, men nu ser jeg virkelig ingen grund til at skulle ligge låg på det.
  Jeg har personligt ingen præferencer i stil med Lars’, men hvis det er det han tænder på så er det da fedt at han tør melde det sådan ud 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena L.

  Jeg er stor fan af din åbenhed overfor Lars, og at du tager det hele så cool som du gør, at du ikke netop bare sviner ham til, men ret faktisk lader ham komme ud med det han har brug for. Mange mennesker, inklusiv jeg selv, ville kunne lære meget af dig. 🙌🏼 Det handler jo netop om at være åbne overfor forskelligheden, byde nysgerrigheden velkommen, og måske tage modsatte parts sko på.
  Også din modighed for at bringe dette i offentligheden skal du have en KÆMPE cadeau for at turde. Jeg er fan af, at du tør bringe de tabubelagte emner frem, og skriver om dem fra hjertet af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena L.

  Jeg er stor fan af din åbenhed overfor Lars, og at du tager det hele så cool som du gør, at du ikke netop bare sviner ham til, men ret faktisk lader ham komme ud med det han har brug for. Mange mennesker, inklusiv jeg selv, ville kunne lære meget af dig. 🙌🏼 Det handler jo netop om at være åbne overfor forskelligheden, byde nysgerrigheden velkommen, og måske tage modsatte parts sko på.
  Også din modighed for at bringe dette i offentligheden skal du have en KÆMPE cadeu for at turde. Jeg er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Skønt og ærligt indlæg.
  Hvor er det bare dejligt, at du er sådan en rummelig kvinde, der ikke lader dig skræmme af en ærlig mand. Jeg ville nok selv have svært ved at være så cool som du er. Tak fordi du deler så meget med dine følgere. Tak for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er det bare et mega fedt oplæg! Jeg er vild med at du lige fik vendt det hele på hovedet for mig, for må indrømme at du jo har fuldstændig ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er vild med Lars! (Og lidt nysgerrig)
  Hvor er han sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg syntes det en fed tanke måde, du skriver der. Dog er jeg en af dem der også få mange uopfordrede dick pics og grænseoverskridende beskeder ang sex. Jeg er dog ikke overraskede over de beskeder, det ligesom om alle skriver de samme ting. Som om det er blevet normalt at man skal skrive man gerne vil bruge 700 stykker legetøj i div huller og de så tror at alle piger bliver våde. Min erfaring siger mig, de mænd snakker og røven går og når det kommer til stykket, kan de dårligt nok holde i 5min i missionær 😅. Men jeg håber da at ham Lars mener det og ikke kun tænder på at skrive om det, som de fleste gør. Hvis der nu var nogle der skulle byde sig 😉👍. Men sejt indlæg Alexandra 👌.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Kære Alexandra,

  Super fin måde at håndtere det på… Jeg har selv da jeg var single fået min del af pik-billeder og engang også et billede af en bar røv med et kæmpe blåt mærke!

  Omkring pik billeder og lige på og hårdt beskrivelser af seksuelle fantasier:
  1. Det må virke for nogen!
  2. Dem der sender disse ting får en lyst dækket ved at “påtvinge” andre deres tanker og billeder. – Lidt som blotteren med frakken tilbage i 80’erne.
  Jeg syntes dog stadig at det at blotte sig for folk på skrift, billeder eller i virkeligheden er dårlig stil. I jeres kommunikation lade du ham gøre det fordi du også er nysgerrig på hvad han har og sige, og så er det helt fint.
  Jeg har et par gange skrevet tilbage og spurgt “hvorfor”? og “hvor tit har det her egentlig virket for dig”?

  Men modigt og fedt at du turde gøre noget andet, end og give manden en sviner.

  Knus
  M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har fulgt med i et stykke tid nu og jeg syntes bare at du er super sej 👍🏽 jeg er vild med at du snakker så åbent og direkte om ting der er tabu men også svære at snakke om. Det er aldrig kedeligt at følge med i dine opslag og indlæg!

  Nå til dette indlæg du har lavet her..
  Jeg kan sådan set kun give dig ret!
  Jeg er selv vokset op i et hjem hvor der altid har været en åben og sund dialog omkring sex, seksualitet osv. Så jeg har altid været vant til at det er ok. Og det gør at jeg også selv er meget åben og ikke bliver flov over en snak om sex.
  Sex er en så naturlig ting, det er intet at skamme sig over eller være flov over. ALLE gør det 🙄
  Og som du også skriver så er det da en kompliment når mænd henvender sig, det er fordi de finder DIG tiltrækkende.. bevares de kan nogle gange gøre det på en måde der støder nogle, men ja sig pænt nej tak hvis det ikke er noget for dig..
  Men ja Alexandra jeg kan sådan set kun give dig ret i de ting du skriver. Og igen så syntes jeg bare det er skide fedt at du tager de her emner op 👍🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Wow han er vild ham der… kender et par stykker af samme kaliber. Der er mænd som tænder på at fortælle hvad de har lyst til at gøre og sende dig dick pics. Synes bare ofte det bliver lidt fesent, hvis vi kommer til et sted hvor vi rent faktisk mødes for at prøve nogle af de ting af. Og nej der er som regel ikke så leget “anal talk” fra mine bejlere, tror jeg ser for uskyldig ud, any way, det er ALDRIG så frækt i virkeligheden. Han kommer efter jeg har suttet lidt og han lige har dyppet den, og så kan det godt være at det er fordi jeg Mega fræk (ellers fordi han ikke har fået sex i laaang tid), men det er da træls(!) så troede man lige at man skulle gennem kn*****, og så lå det hele kun i munden/på tastaturet 🙂
  Håber han finder en kvinde som er med på lidt af hvert 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg er kæmpe fan af dine seneste to indlæg! Du er modig, sej og åben og er sikker på, at du bliver den bedste sexolog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Du er altså bare mig!! Jeg er så glad for jeg er faldet over din instagram, snap og blod, jeg elsker dig simpelthen (ikke sådan forelsket 😉) Har aldrig hørt om en med så mange ligheder. Du har helt ret i alt du skriver, folk er simpelthen for lukkede, dømmende og uforstående.
  Synes Lars er for nice, flere mænd som ham, som ikke pakker tingene ind, men rent faktisk forsøger at få hvad han vil 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maren

   “Folk er simpelthen for lukkede, dømmende og uforstående.” Det er en fjollet sætning, skal vi ikke alle have ret til vores forskellige grænser? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • H-E

  Jeg er fuldstændig enig!
  Jeg har også fået tilbud, hvor jeg har tænkt aaaaarh.. men man skal ikke skyde folk ned og sige, at de er klamme, så hellere sige til dem at man ikke er interesseret. Jeg har også set på sex som noget helligt, men har efterhånden fået øjnene op for, at det er nydelsen, der er vigtig for mig. Og det lyder sgu ikke helt dårligt, det Lars vil 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ville du dele din mand med en anden kvinde?