Om sex og overgreb

De lækre mænd er nemme at score. Sådan gør du..

Lækre mænd hænger muligvis ikke på træerne, men til gengæld er de flotte handyr forholdsvis lette at få med i kanen.

Jeg er så heldig selv at kende et par stykker af slagsen, og fælles for NÆSTEN dem alle er, at deres(ofte store) kartotek af kvinder, der har åbnet hullet op for slangen, er bestående af MEGET blandede trunter. Man behøver altså langt fra at være supermodel for at score en af de røv-pæne mandfolk.

Manden alle kvinderne vil ha’ fingrene i grundet hans flotte udseende, er IKKE kræsen. Det er muligvis en smule provokerende og generaliserende at kaste om sig med den slags udtalelser, men jeg tillader mig alligevel at gøre det. Det her ER jo bare mine ikke-gennemtænkte tanker sort på hvidt.

Du kan veje 40 kg eller 100 kg. Ha’ kæmpe silikasser eller INGEN patter. Du kan være langhåret eller skaldet. Lugte af blomster eller gnu. Ligne en million eller lort. Være dværg eller gigantisk. Alt sammen er lige gyldigt. De lækre mænd er nemme. Det hele handler om, hvor i ivrig og ihærdig du er. I Promise.

Hvis du er lidt for grim, tyk, tynd, blank, irriterende, høj eller lille til DERES smag, vil de død-lækre mænd til en start med stor sandsynlighed forsøge at komme med undskyldninger for, hvorfor de DESVÆRRE ikke kan ses med dig. “Jeg arbejder VIRKELIG meget i den her uge”, “Hvis du er lidt tålmodig, skal jeg nok finde tid til dig”… De afviser dig ikke fuldstændigt, fordi deres lave selvværd har brug for, at ha’ en i baghånden som dig. En der indfinder sig på matriklen med spredte ben og åben mund, hvis han en ensom aften har brug for at få det godt med sig selv. Er du MEGET dygtig til at kaste om dig med komplimenterne, kan du måske endda få lov til at komme igen, selvom knægten med garanti har fortalt kammeraterne, hvor klam du var at knalde med. Undskyld mit usmagelige sprog, men det er desværre sådan de snakker. Jeg har lagt øre til mere end et par af disse samtaleemner. The ugly truth.

Når jeg siger dødlækre mænd, så mener jeg DØDLÆKRE. De mænd ALLE har lyst til at knalde. De mænd man faktisk udelukkende vil knalde, fordi man ved, at deres sindssyge ego og irriterende selvtillid er alt for belastende og farlig og indgå i et forhold med.

 

De almindelige flotte og charmerende mænd kan være en anden snak. Min pointe er, at DU kan få ham den populære fyr på Instagram, du altid stalker. DU kan få ham den savlefremkaldene fyr, der står og spiller smart oppe i baren med sine venner. DU kan få modellen på forsiderne af alle magasinerne. Det kan du. De er nemme. Og her taler jeg ikke KUN af egen erfaring. Jeg taler også om det kendskab, jeg efterhånden har fået til “den slags” mænd. Jeg er nysgerrig og hopper ind i hovedet på folk. Så lærer man sandheden at kende, selvom den nogle gange er virkelig trist.

Desværre oplever jeg ofte at graden af lækkerhed har stor indflydelse på mængden af selvværd. De mænd der kan gøre dig våd i trussen ved bare at kigge på dig, lever på deres udseende. De ER deres udseende. Det har de i hvertfald bildt dem selv ind. Tager du deres flotte udseende fra dem, ville de med garanti tvivle på deres eget værd som menneske. Det kan jeg egentlig godt selv sætte mig ind i.

Men det betyder også, at dét de har inden i, ikke er særlig stærkt. Deres indre har brug for kærlighed og opmærksomhed. Derfor kan DU nå ind til lækre mænd ved at give dem netop det.

img_9880

En stor del af de smækre herre vil formentligt påstå, at de selv er kræsne. Deres scoringer skal helst ligne modeller, så de kan sende flotte billederne af fangsten til deres drengerøvsvenner. Eller faktisk er ansigtet ligegyldigt, så længe de kan sende deres gemte Snapchat billeder af flotte kroppe og bryster videre til gutterne(ja, billederne kan gemmes gennem en smart app, så man ikke behøver at screenshotte). Men kigger man listerne igennem fra de seneste mange år, stemmer den påstand ikke overens med virkeligheden. Alle kan få en plads på listen. Du skal bare være ivrig nok.

Derimod de helt almindelige flotte og/eller charmerende fyre med et indbydende selvværd og en høj intelligens kan være MEGET svære at få fat i. DE ved, hvad de vil ha. Til gengæld er de også værd at holde på 😉

…Så er du single og mangler en DØDLÆKKER fyr at knalde? Go’ get him. Det er IKKE svært.

 

Ps. Lad mig nu lige gøre det klart for jer, at ovenstående skriveri er tanker taget direkte fra mit hovede. I kronologisk rækkefølge. Det er ikke velargumenteret, jeg har ingen beviser på noget af nogen ting, og det ku’ sikkert være skrevet bedre, men det er jo for helvede bare mine tanker, præcis som de nu har tænkt sig at vælte ud af mit hovede. Lad som om, du har fået lov til at læse lidt i min dagbog og ikke som om, at det her er en artikel, der skal give vildt god mening. 😉

Pps. Jeg har fået lov til at bruge billedet af den pæne mand ovenfor, og det er ikke Pilotmanden, selvom en veninde lige har pointeret overfor mig, hvor meget de ligner hinanden. Haha

 

35 kommentarer

 • Simone

  Hvis du har nummeret til ham der tester jeg gerne din tese 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg troede lige det var Pilotmanden :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  må lige være de kære mænds hjælper her! jeg synes VIRKELIG det er en ærgerlig måde du fremstiller og generalisere på her. Jeg er helt med på hvad du mener, men kan mærke jeg bliver super provokeret af, at typen du beskriver omtales som han gør.
  Tror vi alle har mødt den type du omtaler, men han behøver altså ikke være SUPER pæn og omvendt kan en MEGA smuk mand, der mest af alt går op i eget udseende, jo godt hvile i sig selv og dermed ikke have behovet for at tage hvem som helst med hjem for at få lidt bekræftelse.

  Og jeg troede dælme også ham på billedet var politmanden! Haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Selvfølgelig er der massere af undtagelser. Det er jeg klar over. Men det er mere humoristisk at generalisere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dytdyt

  Har han underbukser eller boksershorts på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Er nu ikke helt enig… Hvornår har man sidst set en modelfyr med en kæreste på 150 kg? Jeg har aldrig i hvert fald. Hvis man er sindssygt lækker, vil man så ikke være flov over at vælge en på 150 kg som gutterne vil synes er knap så lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Selvfølgelig offentliggør de ikke deres fuckups. De ville aldrig gå på gaden med en “underscoring”. Og de “uheldige” scoringer ville der ikke blive talt højt om. Kun til veninder som mig;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Jeg bliver lidt ærgerlig over, at en pige på 150kg eller med andre mindre ‘normale’ standarder bliver kategoriseret som ‘fuckups’ eller ‘uheldige scoringer’. Det gør mig trist på kvinders vegne, at du omtaler dem sådan. Vi burde en gang for alle stå sammen om, at vi alle er lige smukke. At alle er lige værd ligegyldigt HVEM der scorer hvem. Kvinder burde så meget mere styrke hinandens selvtillid end rive hinanden i småstykker. Øv altså 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg udtaler mig ikke om, hvad jeg selv mener, er fuckups. Jeg udtaler mig om, hvad jeg ved, de lækre fyre mener, er fuckeups. Og der hører 150 kg helt sikkert Under den kategori. The ugly truth, som jeg skriver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Du er sku heldig, hvis tilfældet er at du knalder ham på billedet 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg er ret heldig med mange ting. Når det så er sagt.. Et lækkert Udseende er én ting. Intelligens er anden. Det er ikke altid de to ting går hånd i hånd desværre 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Sikke en gang generaliseringer. Det samme må vel gælde for lækre kvinder? Eller???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, for nogle sikkert. Ingen tvivl der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Slot Kristiansen

  Super blog og et meget interessant emne (har ikke set det på nogle blogs før!) Vil dog sige at med mit kendskab til de berømte “players” (bla min kærestes lillebror) er netop at de knalder mange, men ikke alle og enhver – men handler mere om at de piger de knalder skal have en status såsom modeller, blogger 🙂 og komme på de rigtige klubber i KBH osv osv – netop for som de skriver at kunne vise deres “trofæer” frem for alle andre – elsker at læse med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dem jeg kender knalder hvem som helst. Men den type, du omtaler kender jeg også mange af. Dem kalder jeg for fuckboys. Og de er ikke nødvendigvis dødlækre 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Altså, han har da en lækkerbisken af en krop, bevares. Men jeg savler mest over hans hår 😂 Fordi min mand altså er ved at have reeeet høje tindinger, og ender – uden pis – helt sikkert som en Voldborg-kopi 🙈 Til gengæld er han sød og rar, som dagen er lang, og han har nu holdt mig ud i over 20 år. Faktisk har vi kobberbryllup idag! Tror også Voldborg har været gift i mange år… 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha😂😂 Du er fandme sød!! Tillykke med det sgu!! Det er sgu lidt vildt ❤️😱

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Op.

   Ja, det er det altså lidt! Og tak! 😊 Havde nok heller ikke helt forudset, at jeg ville sidde her som 36-årig… Men det er rart. Det er det sgu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du er jo NØD til at vise os et andet billede af den lækre model i sengen, så vi kan se forskellen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Det har jeg ikke lige fået tilladelse til 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du er jo NØD til at vise os et andet billede af ham den lækre model i sengen, så vi kan se forskellen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vil man ikke risikere at fyrene finder én desperat, hvis man “bare er ivrig nok’? 🙂
  Og desuden ER det jo din eks!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan man sagtens risikere. Men det må man jo så gøre op med sig selv, om man er villig til at lade ske for et knald med en lækker dude. Og desuden er det IKKE min x. Han har mindre øre… Det er vidst den eneste forskel jeg kan finde lige pt, selvom jeg indtil i morges SERIØST ikke havde set ligheden .. Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Søde Alex. Jeg kan indimellem ikke lade være at tænke på om nogle af dine indlæg indimellem er “stikpiller” til din ekskæreste, som du håber han læser med på. Dette virker til at være et bittert indlæg møntet på ham, og fordi han sårer dig ved at knalde revl og krat så sårer du tilbage ved at udstille ham som en usympatisk mand med dårligt selvværd, og få en masse tilkendegivelser herpå i håb om at han så måske får en åbenbaring.

  Jeg nyder virkelig, at læse med på din blog og følge den del af din og Elliots hverdag, som du lader os få indblik i. Du er virkelig en jernkvinde, som har stået mange ting igennem, og fortsat kæmper for din søn og at komme ovenpå. (Hvilket er svært – been there). Du er på så mange måder super sej, stærk, klog og dit gode hjerte skinner igennem her på bloggen, men du kan ikke ændre den mand. Du er på et helt andet niveau end det han kører. Du har overhånden.

  Håber du læser min kommentar for hvad det er, og kan se at det er skrevet med de bedste intentioner. 🙂

  /Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg håber ikke ekskæresten læser med. Jeg ved, han læser med. Og lige netop dét her, har vi snakket om og taget pis på. Det sjove(eller sørgelige) er jo, at jeg på nogle måder, minder lidt om ham. Indlægget var ment som en humoritisk morgenhilsen. Når det så r sagt, har jeg flere i tankerne end lige mine tidligere scoringer. Så næh. De stikpiller får Pilotmanden mundtligt overleveret direkte fra mig selv, og det griner vi lidt af. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kisia

  Ja han ligner pilot manden på en prik😂😂

  Jeg har heldigvis både ham der er flot, er en sand mand, og en keeper med den stærkeste personlighed og det dejligeste hjerte❤️🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvis du bliver træt af ham, så send ham videre til mig 😜😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilo

  Jeg troede faktisk, at det var Pilotmanden indtil din kommentar om, at det IKKE var ham xD 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg se, at du ikke var den eneste, det troede. Jeg ved Hvordan han ellers kan se ud, så jeg synes jo de er langt fra dobbeltgængere. Men kan godt se ligheden her på billedet. Blev pludselig selv i tvivl, indtil jeg fik øje på en lille detalje, de ikke har til fælles. haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Guuuuud – var overbevist om, at det var pilotmanden 😱😱😱
  PS. Er gift på 11. år med en lækker OG intelligent mand 😉❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ej Hahaha troede sku da også det var pilotmanden! Han må have en dobbeltgænger 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Måske lige på det her billede, men ikke i virkeligheden 😂🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kan godt se det LIGE på det her billede. Skulle have valgt et andet et. For SÅ meget ligner han altså slet ikke i virkeligheden..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om sex og overgreb