Snak til dig selv, som du ville snakke til en ven

Turtlehead: Når du VIRKELIG skal skide!

img_6962

Fuck! Et særskilt stykke afføring er netop på vej ud af din endetarm, og du er på ingen måde i nærheden af et toilet. Hvad gør du?

Det var en pæn måde, at beskrive det på. Situationen kan nærmere betegnes som yderst traumatisk. Hvad der føles som en gigantisk og sikkert stinkende lort PRESSER sin kæmpe krop ud og ind gennem dit klamme og nu beskidte røvhul, som en skildpadde der gentagende gange præsenterer sit lille utilregnelige hovedet fra sin skald. Deraf navnet turtlehead.

Bruno skal følges til svømning, og det skal være NU. Lige nu! Enden af din ækle pølse har åbnet dit skidehul netop nok til at titte ud til verden, og dit job er nu at træne din lukkemuskel som aldrig før UDEN at kappe hovedet af den mørke satan! Du MASER dine stressede balder sammen og koncentrerer dig HÅRDT om at holde medisteren inde, alt imens du panisk søger en løsning på dit lorteproblem. Bogstaveligt talt.

Tricket er at presse røvhullet tilpas nok sammen til, at du forhindrer yderligere af din indre klump af ekskrementer i at glide ud af ladeporten, samtidig med at du holder igen tilpas nok til, at det kegleformet stykke bæ, der allerede stikker ud, ikke lider en kedelig død for sig selv i et stykke bomuld. Eller endnu værre.. Bliver mast i et forfærdeligt svineri mellem de to kødfulde legemsdele, der tilsammen udgør dit bagparti.

Er du heldig, finder du et passende sted at dreje en vase i tids nok til, at det færdige resultat er nærmest instagramvenligt. Hold det dig for dig selv, med mindre du har venner, der er grinern nok til at forstå humoren i netop sådan et billede.

#menneskeskroppenerfantastisk

Ps. Hvis du er særligt optaget af, at læse om afføring, kan du jo passende læse mit indlæg om det første STORE toiletbesøg efter fødslen. Så er en lille omgang turtlehead peace of cake! #derødelagdejegligeallechancerfornogensindeatfåmigennykæreste


Følg med på min perfekte og lyse Instagramprofil lige HER!

3 kommentarer

 • Helene

  Så fik du også min stemme til Guldtuben ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Skulle ikke have spist en ritter sport med kakao mousse, da jeg læste det indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Haha du sgu for sjov Alexandra. En af grundene til jeg har nomineret dig til guldtuben 🙌.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snak til dig selv, som du ville snakke til en ven