Turtlehead: Når du VIRKELIG skal skide!

På ferie med x-kæresten..

img_7283

“Tuller.. Skal han ikke ha’ sådan en sej badebåd? Så kan jeg trække ham rundt i poolen. Der er snor i!”, siger farmand begejstret med sønnike på armen. Vi befinder os i en af de mange shops på Strandpromenaden i det varme u-uland, og er ret enige om at vores vildbasse skal ha’ lidt legetøj til poolen. Ingen kvaler – farmand betaler.

Som en lille familie har vi brugt de sidste 4 dage sammen her på Mallorca i stegende hede. Mor, far og søn. Sådan som jeg altid havde forestillet mig det. Der er bare den mindre detalje, at mor og far ikke er kærester mere.

Jeg rejste her ned med Bassemanden, min mor, min mors kæreste og min 16-årige lillesøster i onsdags. Vi skal være her i 14 dage sammen. Vi har lejet en lejlighed på et udemærket 1-stjernet hotel på øens østkyst i byen S’illot og en fin lille dyt, der kan transportere os rundt i de mange rundkørsler. Dagen efter ankomst hoppede Pilotmanden på en flyver fra Danmark, og han blev hentet i lufthavnen. I dag er det 4 dage siden, og han er netop på vej med en flyver tilbage til den danske sommervejr..

Vi har både hygget far, mor og barn, men også med min familie, der har et rigtig fint forhold til Pilotmanden. Faktisk kan jeg ikke komme i tanke om nogle mennesker, min familie(og især min mor) ikke kan li’. Hun er et meget åbent og rummeligt menneske. Det elsker jeg hende for. Min pointe er.. Ingen akavet stemning eller dårlige vibes. Vi har bare hygget os. Vi har allesammen – hele flokken – været på båd-besøg hos x-kærestens onkel og hans lille familie, vi har spist aftensmad sammen et par aftener og i det hele taget haft det dejligt.

Farmand har boet her hos os. Faktisk har vi alle tre sovet i samme seng. Mor, far og Elliot. Farmand har fået lov til at ligge i midten(i revnen), så jeg slap for diverse spark og slag fra vores lille karatekid. Det er altid lidt specielt at dele seng med sin x-kæreste. Jeg tænker, at vi er heldige, at vi kan holde hinanden ud. At vi kan få det til at fungere. Faktisk kan det være meget hyggeligt, fordi man ikke føler sig så ensom. Og fordi man får lov til at få den der familie-følelse, selvom vi ikke er et par. Da sønnikes rutiner er helt fucked, er vi gået i seng samtidig alle 3.

Alt er ikke en dans op roser. Især ikke for mig, der stadig er ved at bearbejde en hel del fra fortiden. På den måde kan det være hårdt konstant at blive konfronteret med den. Jeg har haft 2 sammenbrud i den tid Farmand har været her, fordi det hele nogle gange gør lidt for ondt i hjertet. Den ene aften var efter sengetid, hvor filmen bare knækkede for mig. Tårerne væltede ud og jeg græd mig faktisk mig selv i søvn. EFTER lidt trøstende ord fra farmand. Nogle gange er han helt okay til lige at berolige mig, selvom det ikke er optimalt, at det er HAM, jeg græder ud ved. Men det var nu engang den mulighed jeg lige havde på daværende tidspunkt. Mit andet lille sammenbrud fik jeg på båden. Det startede ud som et lille angstanfald og endte i tåre og sorg. Jeg satte mig ud på fronten af båden(jeg kan ikke båd-sprog) og trak vejret dybt, lod tårerne trille og fik mig en lille snak med x-kæresten som igen forsøgte at få mig i bedre humør. Han forstår sig ikke på angst og slet ikke på, hvordan jeg nogle gange kan blive så ked af det i en ellers hyggelig situation, men han prøver at få smilet tilbage på min mund på sin helt egen fucked måde(indsæt grine-smiley der græder).

Jeg har længe været vred. Det ved i. Jeg er det stadig. Men i den seneste tid har sorgen fyldt en del mere. Det er på en måde lettere at håndtere sorg end vrede, selvom sorg gør meget mere ondt. Men jeg føler, jeg bevæger mig i den rigtige retning. Jeg går langt fra og er ulykkelig hele tiden. Tvært i mod. Men det er klart at de ubehagelige følelser kommer op til overfladen, når man bliver mindet om, hvad man har været igennem. Og det skal de ha’ lov til.

Når alt kommer til alt har vi virkelig hygget os! Jeg har sjældent haft så gode nogle dage med både farmand og sønnike. Pilotmanden har på eget initiativ efterladt sin mobil på hotellet, når vi har været ude i dagstimerne. Det betyder alverden for mig. Både fordi det viser mig, hvor meget han vil være tilstede overfor Elliot. Men også fordi tid med telefonen i nærheden af vores søn normalt er noget af det, vi virkelig kan komme op at tottes omkring. Det var bare SÅ rart. Jeg skulle ikke være sur over, at han nu endelig var her og så bare sad med sin telefon, men i stedet kunne jeg glæde mig over, hvor dejligt de to havde det. Jeg kunne være glad! Og så er det ingen hemmelighed at Elliot ELSKER sin far overalt på jorden. Far, far, far. Alle andre er nærmest ubrugelige så snart far er i rummet. Og dét er jeg taknemlig for. Tænk sig at jeg har kunne gi’ min søn en ferie med både og mor og far. Det betyder alt for mig.

Nu er det snart et par timer siden, at Pilotmanden drog mod København igen og lige nu arbejder vi på at forklare Elliot, der lige er vågnet, hvorfor hans far pludselig er væk. Det er den hårde del. Mit tarvelige job som mor. Men den klarer vi. Det har jeg gjort 1000 gange før, og jeg kan gøre det igen 🙂

Kys og kærlighed her fra hedebølgen.

10 kommentarer

 • Ruth

  Hvilke kærlighedserklæring til dem du har kær 😘 Du er så pisse dejlig skat, du gør det godt. Du er heldigvis en af mine kærlighedsunger 😅💕 og du har ret, det har været SÅ hyggeligt med besøg af politmanden og en familieudflugt til havs 🌊💦 kærlighed og kys 💕 Mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Du er seriøst en god mor, det syntes jeg virkelig.. Skønt at Elliot får en masse oplevelse og efterfølgende billede at kigge på hvor hans forældre er sammen, det er ikke alle x-kærester der kan gøre det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg sidder her og tuder lidt mens jeg læser dit indlæg, for sådan ønsker jeg også det vil være for min lille familie. Farmand er gået sin vej, og det gør fanme ondt, at vi nu ikke kan give hende en familieferie 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bob

  Undersøg noget mere! Mallorca er ikke er u-land

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sie

  Hvor er du SEJ! Fortsat god ferie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvor er det fantastisk at I kan få det til at fungere på den måde! Det tager jeg virkelig hatten af for. Dog studsede jeg over noget af det sidste, du skriver. Du bliver sur hvis farmand bruger telefonen i Elliots nærvær, men hvad med egen brug af telefon? Du dokumenterer og opdaterer hyppigt på flere sociale medier, så hvordan balancerer du selv mellem at være nærværende vs telefontid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg bliver sur, hvis han har været væk i lang tid for så at komme hjem og sidde med sine telefon hver 5. minut(her overdriver jeg ikke), når han kun har nogle få dage med sin søn. Jeg ser Elliot hver eneste dag, og synes det er okay, at jeg tager telefonen frem en gang i mellem og bruger 10 sekunder på en snap. Jeg har det også helt cool med at farmand bruger telefonen engang i mellem, men jeg bliver tosset, hvis jeg kan se, at Elliot der virkelig har savnet sin far, gang på gang ikke kan komme igennem til ham. Jeg tænker at Pilotmanden har RIGELIGT med fritid til at spille, Kigge på Facebook og lignende, når han ikke har sin søn. Men alt med måde selvfølgelig. I de her dage var der fokus på at Elliot skulle ha en mAsse tid med sin far fordi der nu går et par uger før de ser hinanden igen, så derfor var der fx lidt mere plads til at jeg kunne slappe af, sidde med min telefon osv. Men jeg er på ingen måde hellig og øver mig også i at ligge telefonen væk endnu mere end jeg gør. Man bliver jo desværre afhængig af det lort 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du er så sej og fedt I kan være sammen for lillemands skyld, trods alt det han har udsat dig for 💪🏼💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt, at I trods fortid og forskelligheder fik en dejlig ferie! (:
  Trods der er solskin i Aalborg idag, så kunne jeg sgu godt lige bruge en solskinsferie ala din 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turtlehead: Når du VIRKELIG skal skide!