Jeg er i chok over jeres kommentarer!

M A L L O R C A

Udover at jeg ikke kan finde ud af at udtale øens navn korrekt, er Mallorca et dejligt sted! Jeg tænkte, jeg ville dele lidt billeder med jer.

Vi har været på bådtur på den sydlige del af øen med det fineste hav!

img_7282

img_7283

img_7076

Ovenfor ser i et rastaurantbesøg på Mama Mia i S’illot, hvor vi bor. Vi skal derhen igen i aften, så i skal være velkomne til at kigge med på snap(astaffensen).

 

img_7120

img_7291

img_7440

 

Vi bor overfor en flink grønthandler, der har det lækreste frugt! Modne abrikoser, saftige ferskner og søde vandmeloner og ananas. Hedder det egentlig ananaser, når der er flere af dem?

img_7451

 

Elliot og jeg er her på en eftermiddagstur for at kigge på ænder under broen.

img_7546

img_7439

 

Udsigten fra en anden restaurant, vi fik en stor bøf på. Jeg elsker havet! I hvertfald at kigge på det 😁img_7521

 

Historien om kirken og dens navn kender jeg ikke. Men dens udseende behager mig. Vi fandt den i Porto Cristo et par hundrede meter væk fra stranden.

img_7623

 

img_8004

 

Min stedfar og Elliot <3

img_8158

img_8161

img_8167

img_8140

Er jeg blevet for gammel, når jeg stopper op og tager billeder af så noget her? Det ser bare så fint ud. En lille delikatesse!

img_8162

Og en smuk kirke, som SLET ikke kommer til sin ret på de her billeder. Der er faktisk Katedralen i Palma, så måske man slet ikke kan kalde det en kirke ?

img_8146

img_8147

 

En meget børnevenlig pool, vi har brugt EN DEL tid i. Elliot elsker at hoppe fra kanten, og jeg har kun glemt at gribe ham en enkelt gang(shit). Når jeg har brug for en lille pause stikker jeg mit barn en slikkepind. Vi er jo på ferie ik’? img_8036

img_7651

img_8005

 

Flotte udsigtsposter..  img_8240

img_8245

img_8247

img_8163

 

Nå, bare lidt hygge herfra. Alt behøver jo ikke være så dødseriøst. Vi har stadigvæk 3 dage tilbage her i hedebølgen. Det passer mig fint ☺️

5 kommentarer

 • Jeg kan ikke helt gennemskue om du er kommet hjem fra magiske Mallorca. Hvis ikke, har jeg lige smidt et par dugfriske tips til øen op på min blog (http://girlinterrupted.dk/guide-til-mallorca/) – måske et eller to falder i din smag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Kæft, du er lækker, altså! Ja, og Elliot ligeså! (Og nej, jeg KAN simpelthen ikke sige den slags uden at lyde helt vildt creepy – jeg HAR prøvet at øve mig! 😄)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hold nu kæft du står skarpt kvinde!!! :):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Lyng👈🏼 er blevet mor til 👉🏼lillelyng.
  Nyopstartet blogger, følg gerne med i min til tider sære til tider ordinære hverdag, med bl.a. tanker fra en gennemsnitlig gymnasieelev, indblik i livet, som det er, når man er fanget i anoreksien kløer og bare dagligdagens strabadser i al almindelighed.
  Bloggen vil bliver eksorbitant dynget med mine tanker, følelser og oplevelser. Til tider humoristisk, sarkastisk, følsom eller bare sprudlende.
  Følg mig og min vej tilbage til (at leve) livet!
  Vi ses (forhåbentlig) på bloggen, derfor ikke et farvel herfra, men et på gensyn😏
  http://nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  Jeg nyder HEEEELT vildt af følge med på din snap, specielt når i er nede i varmen og jeg sidder hjemme i regnfulde Danmark <3

  .. Synes forresten du skal flytte til Ålleren! Det lyder som om farmand skal kæmpe lidt mere for hans søn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er i chok over jeres kommentarer!