Er det klamt at ligge topløs?

Hvad tænker du egentlig om..? #1

Ofte undrer jeg mig over, hvad andre tænker om alle mulige forskellige ting. I virkeligheden burde jeg være skide ligeglad, men det er jeg nu engang ikke. Faktisk er jeg generelt vanvittigt nysgerrig. Jeg undrer mig meget og forsøger dagligt at sætte mig ind i hovedet på andre mennesker. Tænk hvordan det ville være at være ham der den gamle mand. Hvad bruger han mon sin energi på i dag? Eller hvad med hende den lille pige? Hvad tænker hun på? Eller hvad med ham den unge gut. Hvor er han på vej hen? Kender i det?

Endvidere får jeg en del tid til at gå med, at FORSØGE at tage stilling til alting. En smule anstrengende men alligevel interessant. Jeg stiller ofte mig selv nogle mærkelige spørgsmål, og hvis du ikke har noget liv, får du nu en fuldstændig FANTASTISK mulighed for selv at fundere lidt over, hvad du egentlig tænker om…
..åbne forhold? Jeg har i det sidste halve år brugt en del tid på datingappen Tinder(SURPRISE!), og er flere gange rendt ind i mænd, der tilsyneladende lever i åbne forhold. De har altså en fast en kæreste/kone, men har tilladelse til at se andre ved siden af? Det er på sin vis SÅ fint, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke, at nogen må blive såret undervejs?

..silikonebabser? Bryster er, hvad det er: to kødklumper, der sidder fast på kvindens overkrop. Mine egne kalder jeg ‘gajoler’ grundet deres massefylde eller mangel på samme. Nogle gange overvejer jeg, at få dem fixet, men jeg vil sgu hellere lære at elske mig selv som jeg er. Tror jeg… Hvis jeg får plastik ind i kroppen, er jeg jo lige pludselig falsk? Så har jeg brugt penge på at betale mig til et bedre selvværd? Eller hvad?

..penisforstørrelser? Hvis jeg var en mand, og osterejen var så bette, at netop dette navn passede PERFEKT på mit lille lem, så havde jeg sgu nok undersøgt alle muligheder for at få et par ekstra centimeter på ormen. Jeg er ked af at sige det guys, men hvordan skulle et tilfredsstillende sexliv ellers nogensinde kunne fungere? Jeg har selv hilst på sådan en lille fætter et par gange, og det er simpelthen ikke til at arbejde med. Synd men sandt.

..tyndskid? Hvor tynd skal lorten egentlig være, før man kan kalde det tyndskid eller mylderbæ? Hvis afføringen løber ud af hullet som vand fra en vandhane, er der vel ingen tvivl? Men hvad hvis broder lort blot kommer til verden i form af små bløde mudderklumper, der lander i røven på hinanden? Ville man så kalde det for løs afføring?

..pseudotvillinger? Er det synd for børnene, fordi man som forældre unægteligt bliver nødt til at tilsidesætte børnenes behov på skift i en alder, hvor det netop er skide vigtigt, at deres behov bliver opfyldt? Eller er det det hele værd, fordi de små bebser får så fandens meget glæde af hinanden?

..skovsneglebryn? De er over alt. To fede, tykke baner, der nærmest møder hinanden på midten og bliver til et monobryn. Jeg snakker om de bryn, der bliver tegnet ALT for voldsomt op i en ALT for mørk farve. Jeg ser det dagligt, og jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor man gør det? Er det blevet moderne? Måske er det mig, der ikke er med på moden.

img_7677

..afklippede negle? Hvis det står til mig, klipper man negle ind over toilettet. Negle er ulækre, når de ikke længere sidder på fingrene. Hvis de sidder på tæerne, er de bare altid ulækre. Jeg tror faktisk, jeg hellere ville drikke lidt af mit eget mylderbæ, end at spise et stykke tånegl fra en fremmed. Ikke alle synes, at negle er så klamme. Jeg har ihvertfald flere gange oplevet folk klippe dem alle mulige random steder. Ad.

..sexrobotter? Jeg har læst, at de bliver mere og mere populære. Det bliver det nye shit i stedet for porno. Sexrobotterne er, som ordet antyder, robotter der kan give dig sex. Livagtige dukker der efter sigende ser ud og føles præcis som et rigtigt menneske. Jeg er selv fristet til at prøve, men samtidig kan jeg ikke finde ud af, om det er noget, jeg vil støtte. Kan det tage overhånd? Hvad konsekvenser vil det få?

Nå, ikke mere i denne omgang. Nu vil jeg sole lidt på altanen imens lillemand sover☺️ Med disse ord får i hermed et ligegyldigt billede af mig.

img_7670

11 kommentarer

 • Sidse

  Jeg tænker også sådan noget… Fx kan du skide ti liter mylderbæ hvis du har kolera og dø af det på et døgn… Det er pænt meget!
  Mine bryster er også små og lidt skæve efter to børn, men jeg tror sgu det er et skræplan og man bare bliver træt af noget andet hvis de bliver fikset….
  Og jeg har ikke så meget imod negle faktisk… Rigtig god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg så engang en person som klippede sine negle i bussen. Det var ulækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja. Dét er fandme ikke særlig lækkert 😅😅😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Forleden dag så jeg en dame klippe sin søns negle på toilettet på MC donalds! Dét var mærkeligt 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg tror ikke rigtigt på åbne forhold. Jeg har i hvert fald aldrig hørt om at det var en bragende succes og jeg er ikke selv et sted, hvor jeg ønsker at afprøve det. Jeg forstår godt idealet; at kærlighed ikke kan spærres inde ellers ejes, at man kan elske og begære flere, uden at det ødelægger den ene kærlighed osv. For mig er tosomheden bare det bærende i at føle mig tryg og give mig hen. Jeg ville ikke kunne forholde mig til at min mand delte sin krop eller ømhed med andre. Så ville væggene i min lille kærlighedshule ikke give mig ly for verden. Forstår du hvad jeg mener?
  Silikonebryster, og andre kosmetiske indgreb, skal man vælge, hvis det gør en glad og bedre tilpas. Det er en mulighed vi har i denne privilegieret verden og hvis det gør livet bedre for nogen, hvorfor så ikke?
  Penisforstørrelser ligeså.
  Det med tyndskid har jeg også tænkt over *haha*
  Pas på med at bruge det ordet pseudotvillinger i bloglang 😉
  Jeg har ikke set alle de der skovsnegle i bybilledet, men det lyder ikke rart *gisp* 😉
  Afklippede negle er klamme…ad!
  Sexrobotter er vist ved at være en stor ting. Nogle foretrækker dem fremfor rigtige mennesker og har “forhold” til dem. Jeg tænker at det ville være en sej lolitadukke at have i skabet, men jeg synes det er sørgeligt at mennesker kun kan overskue relationer til maskiner. det er ligesom folk der lever for det liv de har i computerspil i stedet for det de har ude i virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg forstår sagtens hvad du mener. Har det på samme måde 🙂 Geberelt tror jeg, jeg er ret enig med dig? Forstår dog ikke, hvad du mener, men det om pseudotvillingerne? Jeg har ikke selv skrevet, hvad JEG synes om det, men jeg stiller spørgsmålstegn ved det😁🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Twinpeaks skrev på et tidspunkt et indlæg, hvor hun ytrede,at hun ikke forstod begrebet pseudotvillinger. Hun fik så meget modvind i kommentarfeltet. Der var nærmest oprør i blogland. *haha* Det var bare en lille humoristisk streg til det. Pseudotvillinge-fadæsen;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  En lille smule av mit hjerte fra en mor der bruger hver eneste dag på at gøre det bedst mulige for begge mine drenge og med en på fem måneder og en på knap halvandet er det hele hårdt nok uden at skulle tænke over om folk går rundt og tænker at det er synd for dem at der kun er 11 måneder mellem og at jeg og min kæreste ikke kan give dem det de har behov for.
  Ellers fint indlæg 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg siger ikke, at det er synd for dem. Jeg stiller spørgsmålstegn ved det 🙂 Jeg har selv en storesøster, der er meget tæt på mig i alder, og det er jeg glad for. Desuden har jeg både tvillingesøstre OG tvillingebrødre, og der kan man jo sige, at der gælder nogle af de samme betingelser. Synes bare det er et interesSant emne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Ha ha, hvis du gerne vil have svar på netop det med afføringen, så kan du Google Bristol skalaen. Så kan du vurdere din afføring og give den et nummer. Det skal vist helst ligge mellem 5-7.
  I øvrigt er jeg helt med på det med at undre sig over de mest mærkelige ting. Som når genbo-damen på ca 65 ifører sig en kort nederdel og clogs når hun laver havearbejde. Gerne med røven lige i vejret… og nej, hun har ikke holdt sig så flot som Jane Fonda. Har hendes mand ikke sagt at den er lige kort nok når hun bukker sig ned? Nå, han kan jo nok bare lide det 😊
  Hav en dejlig ferie, det ser skønt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det klamt at ligge topløs?