Vores historie

Hvad nu hvis jeg flytter?

img_8036

Hvis jeg nu tog lillemand under armen og flyttede tilbage til Ålleren, hvad så? Hvad gør man så med sit barn og samvær. Lige pt er en af de store grunde til min københavnske bopæl faderen til min søn. Fordi det er let at lave spontane aftaler, når Bassen savner sin far. Det er let at lave små aftaler, hvor sønnike fx kan blive hentet i vuggeren og bruge lidt tid med Pilotmanden, når han er hjemme. Og alt andet end kbh ville nærmest være umuligt, fordi Elliot jo skal i vuggestue og senere hen passe sin skole. Og eftersom den kære luftchauffør ikke har mange weekenddage at gi’ af, ville samværet pludselig blive MEGET begrænset. Faktisk føler jeg, det er min pligt at blive boende i København. For Elliots skyld. Men nogle gange kunne jeg få lyst til at flytte hjem til Aalborg. Der hvor mine venner er. Mit netværk. Hele min familie. Elliot ville få en gladere mor, Elliot ville komme tæt på sine mange onkler og mostre. Sin elskede mormor og morfar og tilbehør.

I forhold til mit studie er det muligt. Jeg kan søge praktikplads i Jylland, og specialet kan jeg  jo også skrive, hvor som helst.

Jeg er bare næsten 100 procent sikker på, at det får enorme konsekvenser for Elliots forhold til sin far. Og hele den del af familien for den sags skyld. Men hvad nu hvis, det alligevel sker om nogle år? Hvad nu hvis den eventyrlystne mand beslutter sig for, at det er heeeeelt fint(for ham), at han bosætter sig i Spanien. Eller Italien? Eller i Doha? Fordi hans egen lykke er vigtigere end sin søns. Hvad nu hvis det sker? Hvis det sker får i lov til at opleve verdens vildeste flip. Det lover jeg jer.

Jeg er virkelig i tvivl. Huslejen koster også kun det kvarte i Aalborg, og min økonomi er ret presset. Meget presset. Og fandme nej om jeg skal bo i Rødovre(jeg ved ikke engang, hvor det er) eller lignende. Jeg er simpelthen et stort rod. Hvad er rigtigt? Hvad gavner Elliot bedst på lang sigt? Jeg savner Aalborg og føler mig meget ensom her i København.

Jeg fortæller hele tiden mig selv, at jeg uanset hvad jo helst vil bo her på jævleøen. Men jeg er ikke så sikker. Måske er jeg her i virkeligheden kun for at Elliot kan være tæt på sin far.

Hvad hvis jeg flytter til Nordjylland ? Elliot er så lille. Han kan jo ikke selv rejse frem og tilbage. Nogle gange er samværsaftalerne kun 1 døgn. Og netop fordi han er en lille skid forsøger vi at lave mange små aftaler, så der ikke går så længe mellem besøgende. Det er synd hvis Elliot skal fragtes frem og tilbage i hver sin ende af landet flere gange om ugen. Og hvad med de spontane aftaler, hvor farmand lige kommer og hygger med os i nogle timer. De forsvinder også.

Jeg kender desuden også min tidligere partner godt nok til at vide, at han hurtigt ville blive vant til og okay med at se sin søn mindre og mindre. Ligesom da vi splittede op. Først ville han have ham alle dage, han var hjemme. Nu er det en hel anden snak, og jeg kan godt få lidt huk, hvis jeg stjæler en weekend fra hans fritid, fordi det jo er der HANS venner har fri. Supriiiise, men det er sgu også der mine har fri.

Ja, jeg ved det ikke. Jeg er også ret irriteret. Jeg ville ønske jeg bare kunne følge mit hjerte, men mit hjerte ved ikke engang, hvad jeg vil.

Kom endelig med råd og tanker tak! 😘

77 kommentarer

 • familierådgiveren

  Hej Alexandra.
  Jeg har tidligere arbejdet som familierådgiver og må bare sige.. sikke en fantastisk mor du er! At du ikke i første omgang “bare” tænker på dig selv, som alle skriver du skal gøre. Du sætter dit barns behov først og du ofrer dig på mange mange mange parametre! Det skal du virkelig have et kæmpe skulderklap for.
  Samtidig vil jeg også sige… det er svært at samarbejde “alene” og det lader til du har forsøgt længe.
  Uanset hvilken vej du vælger. Så find ro og tryghed i dig selv; Elliot har en mor der ikke springer til egne behov som det første.. mig mig mig.. mig lykkelig og så barn lykkelig. Nej.. du vender og drejer hver en millimeter ift hvad du tror er bedst for Elliot. Der er intet facit i livet.. både du og Elliot skal hele udlån den anden side.. og kun du kan tage en chance.. jeg håber det bedste for dig.
  Jeg ville have været egoistisk for længe siden! Det er SÅ hårdt at bo i en by uden netværk og så med et lille barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flyt flyt flyt, familie og netværk betyder ALT, du skal også være lykkelig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Nielsen

  Flyt!! Deres forhold skal ikke fungere, fordi du ofre dig. Du skal være glad, afslappet og lykkelig. Dit liv skal give mening, uanset om det er ift E eller dig selv. En lykkelig mor er bedre end en mor der konstant går på kompromis, for at føje ‘få’ dages samværd.,undskyld mit fransk 😉
  Flyt, nyd det. Nyd dine forældre kan hyggge med E, når du får lange speciale dage og derfor ikke skal stresse over at få ham passet.
  Som min lille dreng sagde igår; mor vi er glade når vi er sammen. (2,5 år.) Om det er Kbh, Aalborg eller Sønderjylland er for ham ligegyldigt. Bare du er der! 🙂 Og hvis du så er glad og trives samtidig- win win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  aalborg is where you belong!! and you know it 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Søde dig. Hvor er det rørende at læse dit indlæg. Og hvor er det en svær situation, du er havnet i. Du er godhjertet at tænke på din lille søn og hans samvær til sin far. Og de konsekvenser det ville have, at han ikke er tæt på, nu hvor hans job ikke tillader andet. Men hvad med at tænke på de konsekvenser det har, at din lille søn ikke har en mor, der er fuldt ud lykkelig?? Jeg har selv en lille søn på 1,5 år, hvis far bor på Sjælland og jeg i Aalborg. Vi har dog boet i aalborg, den tid vi var sammen, jeg har alt heroppe. Og jeg kunne ikke drømme om at opgive alt min “lykke”, for at min søn kan komme tættere på sin far. Det tænker jeg ikke er egoistisk. Din kære pilot-eks burde være voksen og ansvarlig nok til at komme og nyde sin søn i Aalborg, når han har fri. Han har trods alt selv valgt at få et barn med en ung kvinde, med livet foran sig, fra Aalborg. Så det er hans ansvar og prioritet at få glæde af det skønne væsen, I har valgt at sætte til verden sammen. Måske han ville prioriterer tiden anderledes, når sønnike er lidt længere væk? Ellers er han en vatpik, som kun tænker på sig selv. Og hvorfor skulle du så tænke på ham?? Du kan jo altid hjælpe og tage på ferie derovre, når han har dage fri, hvor det måske er umuligt at nå til Aalborg? Der er jo mange muligheder. Tænk på dig selv, ellers kommer du helt sikkert til at fortryde senere. Din søn vil forstå dit valg senere og vil nyde en hverdag med en glad og tilfreds mor. Du lever kun en gang – spild ikke tiden. Din søn skal nok blive lykkelig hos dig i Aalborg <3
  Alt held og lykke til dig og lillemanden.
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Som udgangspunkt er jeg tilhængere af at forældre bor så tæt sammen som muligt når de har små børn og jeg er heller ikke glad for den i forbindelse med en skilsmisse flyttet væk og synes vedkommende har den ret.

  Men her er altså ikke tale om to ligeværdige forældre. I elsker begge Elliott, men kun dwn ene af jer tilsidesætte konsekvent egne behov for hans skyld. Far har, ud fra hvad du skriver til os, ikke just vist at han vil ofre ret meget for knægten. Du er meget alene i kbh og du mistrives. Hvis der var tale om en stabil samvær aftale med en nærværende far. Så havde situationen været en anden. Men det er der jo ikke.
  Og som mange andre påpeger. Piloten kan vel få rabat og komme til Aalborg. De næste 4 år kan elliot jo sagtens have samværs 2-3 hverdage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sjovt som man både kan være for og imod.
  Personligt er jeg selv for, flyt for fanden, hvis det kan gøre dig gladere/hjælpe dig til en nemmere hverdag og mere ro indeni.
  Du er den vigtigste – både for dig selv og for Elliot.
  Elliot bor hos dig, og er mest sammen med dig, så det er dig der skal have det bedst – ikke Pilotmanden. Man får børn af egoistiske årsager – så man må også godt tænke på sig selv når man har dem.

  / livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Pedersen

  Kære Alexandra
  Jeg har fulgt dig længe og jeg har altid beundret, hvor ærlig du har været over for os læsere og ikke mindst over for dig selv. Men i dette indlæg føler jeg, at du holder igen med ærligheden. Du skriver ofte, hvor godt et forhold Pilotmanden og Elliot har til hinanden og det skal der selvfølgelig værnes om. Men når det er sagt, så skal det ikke kun være din fortjeneste, at det sker. Det lyder på mig som om, du mest af alt er bange for, at Pilotmanden vil skuffe jer og se E mindre og mindre, fordi han har travlt med sit eget jetset-liv. Det er selvfølgelig en mulighed og jeg forstår, at du, grundet din kærlighed til din søn, vil gøre alt for far og søn beholder deres tætte forhold, men du kan simpelthen ikke være bekendt over for dig selv at glemme dig selv, fordi du har travlt med at gøre hverdagen lettere for Pilotmanden. Aalborg kan tilbyde jer så meget mere end hvad, København kan. I Aalborg har lille Elliot mulighed for at vokse op blandt nær familie og du har mulighed for at blive rigtigt glad igen… og så må Pilotmanden sgu komme og være far, når han er klar til at være far. Det er muligt, at han vil se Elliot mindre, men så er det hans valg. Jeg tror, at det vil gøre jer alle tre meget gladere, hvis du og E flytter tilbage til Jylland – husk på, at børn kan mærke, når mor (eller far) ikke er rigtigt glad indeni.
  Bare husk på, at uanset hvad så har tingene det med altid at løse sig <3

  Mange knus fra en trofast læser og mor til to på 1 og 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Det gør så stor en forskel at have bedsteforældre, onkler eller mostre i nærheden, når man har små børn. Det må være endnu vigtigere, når man er alene (det meste af tiden).
  Spørgsmålet er, om piloten er stabil, når nu du bor i København, for hvis han alligevel ikke er det, så er det jo begrænset, hvor stor en forskel det kommer til at gøre for din søn. Og som du siger, hvis piloten om to år beslutter sig for at bo et andet sted i verden, hvad så med jer?
  Jeg siger flyt, hvis du tror, det vil gøre din og Elliots hverdag bedre. Og der tæller økonomien jo altså også.
  Du har godt nok haft nogle hårde år, og hvis du kan få en bedre hverdag i Aalborg, så kan Elliot selvfølgelig også få en lige så fin hverdag der. Så må du bare strække dig lidt og gøre hvad du kan i fht. at facilitere samværet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Selvfølgelig skal du flytte til Ålleren!
  Fly-manden skal nok følge med. Om han overnatter i Kbh eller Jylland er vel ligegyldigt? Følg dit hjerte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Nu går jeg nok i mod strømmen her, når jeg skriver at du skal blive boende i KBH, alene af den grund at din søn kan se sin far oftere end.

  Ja, det bliver på bekostning af din lykke, men barnet kommer altid først -lige meget hvad moren eller faren finde sin lykke i situationen. Det er allerede ærgerligt at forældrene er gået fra hinanden. Jeg mener klart at du bør gør alt for at din søn og hans far er så meget sammen som muligt, og selv om det kan være noget så svært, pga af farens personlighed, så må du se bort fra det og gøre dit bedste for at deres forhold bliver tæt. Jeg er sikker på at du og ike mindst din søn vil høste frugterne af det valg senere i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Selvfølgelig skal du flytte tilbage til dejlige Aalborg:)
  En lykkelig mor= lykkeligt barn
  Tænk på dig selv og din fremtid, ingen andre gør det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina H

  Det er så meget nemmere at være der 100% for sit barn når man har er netværk der kan bakke op når man er presset. Tage over hvis barnet er sygt eller man selv er syg samt når man har brug for at få tanket lidt alenetid.
  Lille E vil få så meget glæde af at være tæt på sine mostre, onkler og bedsteforældre.
  Og ja… der ligger sørme en lufthavn i dobbelt A, så det burde være ganske muligt for en pilot at komme på besøg så tit han vil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helena

  Jeg ville nok være blevet boende i Kbh, for at bevare det forhold lillemand og far trods alt har sammen. Det er selvfølgelig ikke dit ansvar, og du burde kunne flytte til Aalborg og regne med, at pilotmanden selv sørgede for at få tid med lillemand. Men hvis det reelt bare bliver til mere, når du bor i Kbh, er det virkelig værd at overveje at blive for, det er jo ikke hvem som helst, det er hans far. MEN jeg kan godt se hvor dejligt det ville være at komme tæt på din familie og venner, hvor meget glæde både du og lillemand kunne have af det! Jeg håber I finder en løsning, hvor I kommer til Aalborg OG pilotmanden tager sig sammen og får set lillemand en masse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  FLYYYYYT!.. Du skal da hjem til din familie og dine venner. Det jeg bor en spytklat fra min familie og mine venner, og jeg føler mig stadig enormt ensom af og til, da kun gisne om hvordan det må være for dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det fungerer jo sådan at samværs omkostningerne (primært tog) kan søges hos kommunen og derudover er det meget normalt at man tager barnet med til toget/henter det derfra og i toget kan der være en passer (efter aftale) for de mindste dele børn 😊
  Og flyet går direkte fra Aalborg til Kbh 😉 Det skal nok gå helt fint – glad mor, glad barn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Flyt! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mandy

  Livet handler ikke om, at vente på at uvejret har lagt sig. Det handler om at lære at danse i regnen!
  Så derfor skal du klart flytte til Aalborg! For E’s skyld! Held og lykke med det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina L

  Jeg syntes du skal mærke efter hvad der følelse rigtig for dig. Vil du blive glader af at flytte hjem? Til et sted hvor du er tryg, og har den hjælp som man altså har brug for en gang i mellem. Så vil det også resultere i en glæder mor, med mere overskud.
  Og ham pilotmanden kan vel flyve til Aalborg på spontane aftaler med bette mand. Det tager kun 45 min..
  Jeg syntes du skal mærke efter helt nede i maven, og kun tænke på dig selv og Elliot. Vil i have mest gavn af at bo i KBH tæt på piloten, eller i AA hvor dit nærvæk er?
  Håber du finder hovede og hale i det hele😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min far flyttede fra min mor, min storebror og jeg, da jeg var 9 år. Han flyttede til Norge. Jeg så ham et par gange om året efterfølgende. Det har taget mig 17 år at erkende, at min far ikke var lykkelig i Danmark, og det trods alt var bedre at se ham ganske lidt -men glad, frem for hver dag -ulykkelig. En velfungerende smværsaftale kræver kompromis fra begge parter, og forældrenes trivsel og lykke smitter af på barnet. Flyt til Jylland, og det kan kun gå for langsomt. Så må farmand tage sig lidt sammen, og ofre sig, hvis han virkelig gerne vil sit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Elliot har brug for en glad og rask mor… Et flyt vil tvinge faderen til at tage ansvar for at få struktureret samværet med sin søn, hvilket børn har brug for. Han lyder i forvejen til at være en flyvsk sag så mon ikke piloten på længere sigt vil få gavn af lidt faste rammer… Du vil blive udskældt for din beslutning hvis det bliver aalborg, men hvis alternativet er din mentale sundhed og evne til at passe din søn er valget meget nemmere. Du kan ikke behage alle, og må først og fremmest tænke på Elliot. Om du så rent juridisk må hvis i har delt forældremyndighed er Jeg mere usikkert på… held og lykke med din beslutning, uanset hvad du vælger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er undersøgt, og det må jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg ved godt du vil gøre alt for at lillemanden har et tæt forhold til sin far, men det må altså ikke være med din egen lykke som bekostning. Det gavner ikke din søn på nogen måde. Det virker ikke til at farmand har ofret meget i dette samarbejde så det er ikke et ligeværdigt forhold, hvis du ikke også begynder at prioritere dig mere. Så vidt jeg ved har Aalborg en lufthavn – så han burde kunne komme til jer og besøge jer min 1 gang i måneden og så med en overnatning. Det kan altså godt være grundlag for et fornuftigt far/søn forhold – og når han så bliver ældre kan han nemmere selv rejse frem og tilbage. Derudover er der jo FaceTime mv i mellemtiden. Det vil give dig meget at være omgivet med mennesker du har en god relation til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Altså, jeg ville gøre det 100%! Tænk, at du har muligheden for at fylde tomrummet ud mellem fars besøg, med en masse kærlighed fra bedsteforældre og familie 🙂 Jeg ville helt klart gøre det. Det gælder også om at man selv er glad = barnet er glad. Og tror ikke du vil fortryde at have givet din søn mulighed for en masse familiehygge og glæde. Do it :-)!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg ved godt du vil gøre alt for at lillemanden har et tæt forhold til sin far, men det må altså ikke være med din egen lykke som bekostning. Det gavner ikke din søn på nogen måde. Det virker ikke til at farmand har ofret meget i dette samarbejde så det er ikke et ligeværdigt forhold, hvis du ikke også begynder at prioritere dig mere. Så vidt jeg ved har Aalborg en lufthavn – så han burde kunne komme til jer og besøge jer min 1 gang i måneden og så med en overnatning. Det kan altså godt være grundlag for et fornuftigt far/søn forhold – og når han så bliver ældre kan han nemmere selv rejse frem og tilbage. Derud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ali, for faen’…. selvfølgelig skal du følge dit eget hjerte og ønske – sådan at du bliver lykkelig.
  Selvfølgelig bliver samværet lidt mere besværligt ved at du flytter langt væk, og man kan ikke lave spontane aftaler. Men men men… det er jo begge forældres ansvar at sørge for samvær, så måske det kan tvinge Mikkel til at vokse lidt op, hvis der bliver lagt en fast plan for samvær (hver måned, bestemte dage, som passer med han er hjemme), og ellers er statsforvaltningen god til at hjælpe hvis det bliver umuligt for jer selv. Imens Elliot er så lille gør det jo ikke noget at det også er på hverdage. Så springer Mikkel på flyet til Aalborg og henter ham, og du springer på flyet og henter ham hjem fra Kbh. Så er det vel Mikkels opgave og vurdere om han vil se sine venner eller sin søn. Det kan måske være godt, at han ikke har mulighed for at lave spontane aftaler med jer, så bliver I ikke valgt til og fra efter hvad der ellers byder sig af muligheder for ham – og det tror jeg ville kunne give dig en stor ro. Faste aftaler og klare linjer.
  Det skal nok gå, det vigtigste er at du er glad og trives, det vil du hurtigt kunne mærke – både på dig og Elliot.
  Og jeg taler af erfaring – selvom man bruger en del tid og penge på transport ift. Samvær når man bor i hver sin ende af landet – så er det, det hele værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg synes helt sikkert, at du skal overveje hvad der gør dig mest glad. For hvis det er at bo i Aalborg, tæt på familie og venner, så synes jeg helt sikkert, at du skal tage Elliot under armen og flytte. For det duer jo ikke, at Elliot har en til tider ulykkelig mor, fordi du gør alt for at han skal have et godt forhold til sin far. Der må farmand også komme lidt på banen, og så må I finde ud af det med transport. Det kan godt være, at de så ikke ser hinanden så tit (hvis du flytter) men så kan det være, at de kan være sammen lidt længere tid af gangen i stedet. Tag en snak med farmand om det, og fortæl ham hvordan du virkelig har det! Elliot bliver også mere glad og tilpas, ved at have en lykkelig mor, og en masse familie tæt på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg siger GØR DET. Flyt tilbage. Jeg er oprindeligt fra Jylland, hvor hele min familie (både min mors familie og min far+hans familie) bor, men min mor tog mig under armen som 3-årig og flyttede til København. Jeg har ALDRIG været påvirket og
  Mærket af det. De første par år besøgte jeg min far hver 3. Weekend. Min mor tog toget med mig til Fyn, hvor min far hentede mig( så tog de ligesom halvdelen af vejen hver). Da jeg blev omkring 5-6 år og var gammel nok til at flyve selv, besøgte jeg fortsat min far en gang om måneden, jeg fløj bare de 45 minutter. Det er INTET problem at få det til at fungere, HVIS! far og mor begge er opsat på en god kommunikation og begge er imødekommende overfor besøg mv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Kære A,

  Puha jeg er godt nok splittet. Jeg blev så imponeret over at pilotmanden var sammen med Elliot på Mallorca og at han tog afsted. Det er tydeligt at pilotmanden elsker sin søn. Jeg håber at I kan få det til at fungere. Det ønsker jeg virkelig for Jer. Jeg er enig med de andre. Jeg synes du skal flytte tilbage mens du kan. Og så må I tage snakken om det hele. Men lige nu er Elliot førsteprioritet og dernæst dig selv. Rigtig meget held og lykke med beslutningen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Just do it 😉 jeg stod som nyopdaget gravid (6 mdr. henne), ubehagelige uforklarelige fysiske følger af graviditet, lige gået fra eksen, med nyindkøbt hus 306 km væk fra min familie, og 10 km fra hans – hele molevitten da jeg blev facet med valget om at blive eller tage hjem. Jeg valgte at rejse hjem til Sjælland, hjem til min mor og far. Hjem til der hvor jeg var tryg, hvor jeg vidste jeg kunne ringe kl 03 om natten hvis jeg blev dårlig, og så ville de komme. Jeg turde ikke være afhængig af en ustabil far som ikke ville komme mig til hjælp “da jeg jo alligevel flyttede”. Jeg har aldrig fortrudt mit valg, jeg er så taknemmlig for at være tæt på min familie igen. Og min dreng har aldrig lidt afsavn, han ser sin far når der er tid og mulighed ca 3/4 weekend. Han er nu 7 og har i flere år været forhippet på at skulle flytte til sin far efter folkeskolen. Her for et par uger siden kommer han så og siger at det vil han ikke alligevel, for hele hans familie og alle hans venner er her. Og det selvom han forguder sin far. Når sådan en lille mand kan komme frem til vigtigheden af sine nærmeste relationer tæt på, synes jeg slet ikke du behøver at lægge det ud til “debat”. Du skal gøre det rigtige for dig, for Elliot kan klare mere end du tror. Og især med en glad og tryg mor ved siden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Alexandra. Jeg har længe fulgt dig fra sidelinjen og haft en enorm respekt for din måde at håndtere jeres brud på og din tilgang til samværet mellem Pilotfar og Elliot. Jeg har dog længe undret mig over hvad fanden der holdte dig i København… I alt hvad du deler med os følgere skinner det jo igennem at du hører til i Ålleren. Og igen pensler du jo så fint ud, at det er der du også gerne ville være, hvis det hele ikke var så fandens kompliceret.
  Jeg synes du skal lytte til dit hjerte og mavefornemmelse og få vendt snuden nordpå. Tænk, hvor fantastisk det ville være at se lillemanden vokse op med sine mostre og bedsteforældre som en del af hverdagen!
  Og må erklære mig enig med det samstemmende kor af kvinder, der mener at det er fars tur til at kæmpe lidt for at få samværet til at gå op. I er ligesom to om den kamp (hvilket han i mine øjne oftest ser ud til at have glemt …)
  På den anden side behøver det jo heller ikke at være lige nu. Det kunne også være en plan om at lillemanden skal starte i skole i Ålleren. På den måde har i et par år til at finde ud af, hvordan og hvorledes det skal foregå.
  Uanset hvad synes jeg, du lidt har givet svaret selv. Lad for engangs skyld dit behov komme før pilotmandens. Det ville være godt til dig.
  Al verdens held og lykke herfra – du gør det jo skide godt som mor, så mon ikke du tager den rigtige beslutning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Alexandra. Jeg har længe fulgt dig fra sidelinjen og haft en enorm respekt for din måde at håndtere jeres brud på og din tilgang til samværet mellem Pilotfar og Elliot. Jeg har dog længe undret mig over hvad fanden der holdte dig i København… I alt hvad du deler med os følgere skinner det jo igennem at du hører til i Ålleren. Og igen pensler du jo så fint ud, at det er der du også gerne ville være, hvis det hele ikke var så fandens kompliceret.
  Jeg synes du skal lytte til dit hjerte og mavefornemmelse og få vendt snuden nordpå. Tænk, hvor fantastisk det ville være at se lillemanden vokse op med sine mostre og bedsteforældre som en del af hverdagen!
  Og må erklære mig enig med det samstemmende kor af kvinder, der mener at det er fars tur til at kæmpe lidt for at få samværet til at gå op. I er ligesom to om den kamp (hvilket han i mine øjne oftest ser ud til at have glemt …)
  På den anden side behøver det jo heller ikke at være lige nu. Det kunne også være en plan om at lillemanden skal starte i skole i ålleren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg er enig med alle de andre 💓 glad mor = glad dreng 😍
  Jeg har ikke selv stået i situationen men hørt fra andre at farmand kan have nogle rettigheder som ikke er fede for dig, hvis du vælger at flytte væk med barnet. Men farmand er jo ikke hjemme og stabil så E kan bo hos ham, hvilket jo nok taler til din fordel ☺ Jeg ville lige undersøge med statsamt eller hvem der nu bestemmer hvad det kunne betyde for jer 😉😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milnethemaddam

  Min mor flyttede tilbage til dk med mig da jeg var 5 år efter mine forældre var blevet skilt – min far bor stadig i England og nu er jeg 30år. Min far (som også var pilot) måtte flyve frem og tilbage ml dk og England i stil jeg blev gammel nok til selv at tage turen. Det var ikke sjovt at være barn og havde jeg ikke selv et barn nu ville jeg råde dig til at blive i Kbh MEN det er ikke tilfældet.. Du (mor som er vigtig for Elliot og uden dig ville han ikke kunne klar den) er den vigtigste forstået på den måde , at du skal være glad og have overskud, det er det vigtisgste for Elliot.. og så er man nødt til at være egoistisk. Du har heeel dit netværk i AA.. pilotmanden har sit i Kbh og det ynder han ofte at bruge lyder det til når han en sjælden gang har lillemand. Jeg af sikker på at han som pilot ville kunne få stor rabat på flybiletter ml AA-Kbh og så tager det kun 1/2 for ham at flyve frem og tilbage som han naturligvis gladeligt gør? Det bliver selvfølgelig ikke så ofte at de kan ses og jeg har stor respekt for at du ønsker at Elliot skal kunne være så meget sammen med sin far som overhovedet muligt – barnet indeni mig græder af glæde over det❤️ MEN som du selv siger så beslutter pilotmanden måske selv at flytte til er lækkert varmt land og så er du helt alene.. tag en snak med pilotmanden men min råd er klart at flytte tilbage til dit netværk så du kan få ladet op – du er altså også vigtig! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej
  Synes klart du skal priotere at du bliver gladere og trives bedre.
  Pilotemanden kan vel udnyttet hans job og flyve mellem Aalborg Kbh
  Jeg tænker du også har ret i at han på et tidspunkt igen vælger at få et job hvor har base i udlandet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Du skal da flytte! Du kan ikke blive i København for en mand du slet ikke ved hvor du har. Som du selv siger, det kan være at han slet ikke bor i Danmark om et par år?! Og sidder du der med din søn der er faldet godt på plads i en børnehave, og føler dig ensom – uden nogen form for fritid fordi han jo sidder i et andet land og ikke lige kan tage lillemanden når han har fri! Og vi HAR brug for børnefri! Det er så dejligt at være tæt på sit netværk når man har børn. Afsted med dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Flyt hjem. Glade børn kommer fra glade forældre. Tag det fra en hvis far selv har boet i udlandet halvdelen af min barndom. På lang sigt er det bedst for jer begge at du er et sted hvor DU har det godt. Fordi når du har det godt så har din søn det godt. Held og lykke til dig ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Axelsen

  Synes helt klart at du skal flytte “hjem” til Aalborg❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Sødeste du, når jeg læser dit indlæg, så føles det som om at du allerede har truffet beslutningen inderst inde… gør det 💞 Det er naturligt som mor at sætte sit barns behov først, og det netværk du ville få fra familien og venner, det er guld værd!
  Det vil med garanti blive svært at få samværet med E’s far til at fungere i starten, men i vil finde ud af det.. og som der er en anden der har skrevet; der er jo en lufthVan i Aa 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hjem til Ålborg med dig!!!!!!!! Du skal være mor 100% og det bliver man når man har sit netværk omkring sig! Små børn er syge konstant, og derfor er det fantastisk med mennesker omkring en der en gang i mellem kan hjælpe så man ikke forsvinder helt ud af samfundet pga sygdom! Du os primær omsorgsperson for Elliot. Derfor er det vigtigt at du har det godt, før du kan være noget for ham! Ålborg er svaret!!! Du skal leve mange år endnu, og det kan man ikke på hvad hvis…. Din ex må bevise at Elliot betyder noget for ham, ellers må du bare være der 200% i stedet for! Har han ikke lyst til sin søn om han så boede på Grønland, så ville han nok ikke se ham mere eller mindre. Flyt flyt flyt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du er hans primæreforældre og du skal gøre, hvad der gør dig glad! Glad mor = glad barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes rigtigt meget at du skal flytte hjem hvis E får en gladere mor af det. Jeg forstår dine tanker men hvis politmanden vil se E så kommer han også til Ålborg – og i kan have aftaler om at komme til Kbh . E vil med garanti hellere ha en gladere mor i hverdagen end at se sin far til spontane aftale hist og pist 🙏🏼💙 jeg håber du i alt dette også tænker på dig selv og hvad der ville være godt for dig for det vil uden tvivl også være godt for E . Og som du nogle gange har givet udtryk for er E ikke altid Pilotmandens 1. Prioritet men det virker tilgengæld som om din familie er stræk og hjælpende så er sikker på at E ville nyde at have dem tæt på pg få et dejligt forhold til dem.. det med pilotmanden og samvær løser sig .. mon ik han ender med rent faktisk at tage sig tid til at ha samværet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Flyt tilbage til Aalborg!
  Man kan ikke indrette sit liv efter en så utilregnelig person, så må han sgu selv gøre noget for at se sin søn! Hvis det er fordi han bare vil se ham for nogen timer så har de også en lufthavn i Aalborg han kan tage til, de har vel en smule rabat ved flyselskaber (eller hvad ved jeg)?

  Tag skirdet og gør noget mega godt for dig OG lillemanden! Han ville da få det helt vildt godt med en glad mor og en god familie tæt på, hvor han kan mærke at ‘her har mor virkelig lyst til at være, så det har jeg også’.

  Lev dit liv som du vil og lad hver med at indrette dig så meget efter pilotmandens utilregnelige liv, for det forstår jeg godt hvis du bliver en smule vanvittig af 😉

  God ferie til dig og din dejlige søn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hjem til Aalborg med dig – jeg kan godt forstå dit store dilemma, men glad mor = glad barn. Fordelen ved at være tæt på familie og venner er så stor og så politmanden simpelthen indrette sig efter jer for en gangs skyld. Min stemme går ril Aalborg😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Pyha jeg kan godt se det fra dit synspunkt- men jeg synes helt sikkert at du skal flytte tilbage til Ålborg. Som de andre har skrevet vil det sikkert fylde dig op med en masse positiv energi, og Elliot vil mærke han har en glad mor. Sådan rigtig glad 🙂 Og så har din x også et ansvar. Det er hans ansvar at få et forhold til sin søn, at ville ham og have samvær med ham, og han har jo alle muligheder for at være sammen med ham- også selvom i bor i Ålborg. Gør det! Det skal nok gå.. Sender dig de bedste tanker. Du er sej. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat

  Aalborg! Jo før jo bedre. Det ER det bedste for Elliot også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Jeg tænker at det er ved at være på tide at du stopper med at danse efter pilotmandens pibe – ISÆR efter alt hvad han har budt dig !!!

  Du skal HELT KLART flytte hjem!!👌🏼
  Det vil give dig så meget mere ro og tryghed – og det vil jo komme lillemanden tilgode tifold 😍

  Jeg har selv fortaget et lign. spring….
  For 3 år siden flyttede jeg tilbage fra Odense til den forstad til Kbh hvor jeg havde boet i 30 år (havde boet i Odense i 9 år) – da jeg flyttede var mine tvillinger 3 år og jeg vidste at kontakten til deres ande forældre ville forsvinde – han magtede ikke opgaven st være forældre ligesom (i mine øjne) pilotmanden ikke rigtig magter !
  Og selv om jeg nu står som fuldtids alene mor til tvillinger på nu 6,5 år – og jeg til tider er ved at DØ over hvor hårdt det er – så er det helt klart det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og især mine børn 😍

  Hvorfor ?
  På trods af at være mor 24/7/365 – så har Jeg stadig fået ro og tryghed i mit liv og på mig selv – og dét gavner jo mine børn☺️
  Og ved du hvad – selvom de ikke deres anden forældre – så lever de altså endnu😉 – man må som mor finde den mest skånsomme forklaring på situationen og det er ind imellem lidt hårdt – men vi lever alle sammen alligevel i bedste velgående 😊

  Og NEJ – Elliot skal ikke “fragtes” på tværs at landet (kan du ikke selv høre hvor tåbeligt det lyder (sagt med kærlighed)). – der må Pilotmanden simpelthen lige få sine nosser ned på plads (undskyld mit fransk) og så komme ind i kampen !!
  Vil han VIRKELUG se sin søn – så vil han også stå i Ålborg og banke på døren vez hver given lejlighed han har !!!
  Og lur mig – med alle de venner der så gerne vil se ham og være der for ham hele tiden – mon så ikke han har en ven i Ålleren der kan låne han en lejlighed hvis han vil have lillemanden i flere dage ad gangen ?

  Og jo – man vil selvfølgelig som mor gøre det bedste man kan for dine børns skyld – men på et tidspunkt er man altså nødt til at tænke på sig selv og gøre det bedste for én selv, for sine børns skyld !!

  Så kære A – du skal hjem !!
  Hjem til tryghed og ro😍
  Afsted med dig – det kan kun gå for langsomt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Skal du flytte, skal du flytte nu mens Elliot er så lille. Han får nemmere ved at tilpasse sig, og så skal alt nok falde på plads.
  Du har brug for stabilitet i din hverdag så Elliot også får det. Desuden er der en lufthavn i Nordjylland, og eftersom far er pilot, burde transporten ikke være et problem.
  Flyt, flyt, flyt. Du fortjener der sker noget godt for dig!! Og at du gør noget for dig. Du skal huske at tænke på dig selv, og på den måde tænker du automatisk også på dit barns bedste. Dit barn mærker tydeligt hvordan du har det, selvom du prøver at skjule det ❤
  Held og lykke 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Vestergaard

  Selvfølgelig skal du tage hjem!
  Kh <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det lyder i mine øre som om, at du allerede lidt har truffet din beslutning om, at du (i) er på vej mod Aalborg.

  Du er jo den primære omsorgsperson, og i syvende og sidst er det jo den base der er alfa omega.

  Mon ikke pilotmanden også ville opfører sig lidt mere modent, hvis han selv skulle til at tage lidt mere ansvar for hans relation til jeres søn? Om ikke andet kan du jo ikke altid skærme Elliot for hans fars egoistiske valg. Dem må han selv stå på mål for selvom det er med er blødende mor-hjerte.

  I skal da ikke være pauseklovne når pilotmanden lige har et par timers fri fra fest og ballade.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg var flyttet hjem; fordi groft sagt er det kun x’en der holder dig Kbh. Elliot skal nok tilpasse sig. Selvfølgelig med bump på vejen, men med en glad mor og en masse familie i nærheden – så bliver det lidt nemmere.
  Jeg ville måske rådføre mig med en socialrådgiver, som ved noget om alle de regler der er for samvær og, hvis en af parterne flytter. Måske kan dette pege dig nærmere på en beslutning.
  Jeg ved, at man gør ALT for sine børn; fordi, det gør man bare! Men, du kan ikke være noget for andre, hvis du ikke kan passe på dig selv. Og du passer ikke på dig selv ved at bo et sted, hvor du er ulykkelig. Og der er mange år endnu; hvor du vil have det skidt, hvis du bliver boende for, at gøre noget lettere for en anden – der egentligt ikke påskønner din handling alligevel. I mine øjne er det ikke dét værd.

  Kram fra jyden i Odense ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg du skal læse bogen “The Life-changing Magic Of Not Giving a Fuck”. Den giver dig (på en humoristisk måde) redskaber til at kreere et “fuck budget”. Altså hvad du har tid, lyst, overskud og økonomi til at tage dig af. I denne situation ville det måske være en god ide at lave det. Så kan du visuelt se hvad det kræver af dig at bo i KBH og om du har nok “fucks” i dig budget til at kunne gøre det, og (muligvis) se, sort på hvidt, hvor meget mere frirum du vil få på alle punkter ved at flytte tilbage til det sted hvor du er glad.
  Hvis du kommer forbi Århus kan du låne mit eksemplar 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg tror det er rigtig vigtigt, at Elliot har en glad mo, da han bruger største delen af sin tid med dig. Derfor er det vigtigt at du gør op med dig selv, uagtet din ekskæreste, hvad der vil være det bedste for jeres liv sammen. Hvis det kan hjælpe på din angst, hvis det kan give dig mere overskud i hverdagen, hvorfor så ikke gøre det? I et tidligere indlæg, beskriver du hvordan din ekskæreste gør som det passer ham, 1. Efterlader jeres fælles søn fordi han havde lyst til at tage på Bakken med sine venner. 2. Han havde lovet dig guld og grønne skove i forhold til hans job, når Elliot kom til verdenen. 3. Hvem siger ikke han møder en pige i Stockholm i morgen og flytter om 3 måneder, vil du så ikke være æegelig over at du havde holdt igen? – tænker jeg tror du har taget så mange hensyn, hensyn til en mand som ikke nødvendigvis er enige i de hensyn du tager. Jeg tror det er vigtigt, at du snart gør noget for dig selv. Hvis det er at flytte retur til Ålborg, så synes jeg du skal tænke på dig selv og din fremtid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Jeg tænker, at du er en tand for pleasende overfor farmand?!? Tænk at du er villig til at ofte din egen økonomi, afstanden til dit netværk og familie og generelt din egen lykke, for at det forsat skal være nemt for farmand at have legeaftaler med sønnike.. de par timer ekstra, som farmand skal bruge i flyveren til ålleren burde han sagtens kunne overkomme 🙂

  Det ville garanteret give Elliot en meget lykkeligere barndom at han kommer tæt på mormor, onkler og mostre 🙂 og du har sikkert en bedre støtte i din familie, som sikkert ikke ville tvivle på om de helst ville se Elliot eller vennerne en lørdag aften 🙃

  Bare spring ud i det 💪🏽😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Gør det! Nu kender jeg dig selvfølgelig ikke, men ud fra det jeg har set og læst, er du tæt med din familie – og du har det godt, når du er nær dem? Det er måske naivt tænkt, men jo gladere du er, jo gladere bliver din søn vel også? Jeg forestiller mig, du vil få et helt andet overskud ved at flytte “tilbage” til Ålborg? Jeg mener desuden, at Pilotmanden også bærer en del af ansvaret for at få lavet aftaler – også selvom I bor i Ålborg. Så må han sgu tage flyveren over til jer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DME

  Sådan som du beskriver Elliott forhold til sin far, synes jeg, det ville være rigtig synd at flytte til Aalborg. Jeg mener, enhver, der gør sig de tanker, har et ansvar for at sørge for, at barnet kan se sin far og mor lige meget, hvis det er det, barnet vil. Min kærestes ex valgte i frustration over deres skilsmisse at flytte fra Kbh. til Midtjylland, hvilket min kæreste var og stadig er dybt frustreret over. Efter en lang og sej(!) kamp i SF er det nu endt med, at de hver hver anden weekend skal bringe barnet tur/retur. Det er både tidskrævende og dyrt (min kæreste bruger i snit 2.000 kr. på de fire ture om måneden, så hvis du synes, din økonomi er stram nu, gør det det ikke ligefrem nemmere).
  Før du overhovedet gør noget videre, synes jeg, du som minimum skal snakke med Elliotts far om det og overvej, om du over for Elliott ville kunne retfærdiggøre at flytte ham så langt væk fra sin far. Uanset hvilket forhold, I har til hinanden, er det Elliott, som det handler om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Buus

  Kan du ikke lufte dine tanker for din exmand? Og sige, at du har brug for at komme tilbage til din familie, for det er skisme hårdt at klaret det hele alene i Kbh. Jeg tror pilen peger mod Aalborg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du skal da flytte tilbage til Aalborg! Man kan ikke hælde fra en tom kop – du skal fylde dig selv op først, og derefter lade koppen flyde over af kærlighed over til din smukke søn.
  Du er så mega sej allerede, men Elliot vil kunne mærke, du har det meget bedre tæt på dine venner og familie, og det vil han ELSKE.
  Noget andet er, at det virkelig også en fin ting (synes jeg) at lære Elliot at man ikke skal finde sig i ALT (heller ikke fra folk man elsker), og at man skal følge sit hjerte.
  Held og lykke med beslutningen! Du er dø’ sej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rita

   Får Elliot det ikke bedre, når han får en gladere mor😊 Jeg synes det er meget beundringsværdigt, at du tænker så meget på samværet mellem din søn og ex’en. Det er også det rigtige. Men alle har deres grænser. Og politmanden kan flyve på stand-by eller id-billetter fra København til Aalborg. Så så meget skal han heller ikke ofre. Og Elliot er trodsalt det vigtigste. Kan godt være de små spontane aftaler ryger, men Elliot får så meget andet igen. Ps. Du skal lige tænke på alt det juridiske ift flytning hvis du ikke har fuld forældremyndighed. Så er det måske en god ide med faderens accept til flytningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes helt bestemt at du skal gøre det ❤️
  Er sikker på at du vil få det meget bedre, ved at tænke på dig selv og gøre noget som du har lyst til, frem for at behage andre/piloten.
  Hvis det gør dig glad, kommer det også til at gøre Elliot glad.
  Der var en der sagde til mig på et tidspunkt, “hvis det var din søn der stod i din situation, hvad ville du så råde ham til?” Det mest rørende råd jeg har fået til dato ❤️ Gav og giver mig stadig, virkelig stof til eftertanke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Sødeste A ♥️ Der er jo heldigvis en lufthavn i Aalborg 🙂 Do it- følg dit hjerte og din mavefornemmelse. I skal nok få det til at fungere samværsmæssigt og familiebesøg og hvad der ellers måtte være på paletten.
  Som du selv skriver- hvad nu hvis HAN vælger at bosætte sig somewhere over the rainbow?! Tror du at det ville volde kvaler- det tror jeg ikke.
  Du har ret til at være lige der hvor du ønsker også. Eliot er stadig så lille at han vil finde sig til rette uanset om du boede på Fyn, Aalborg eller på Bornholm 🙂
  Snak med Pilotmanden og fortæl ham at fingrene vil have samværd til at fungere selvom du flytter tilbage til Aalborg. Så må han være lidt ‘large’ og få det til at fungere, det synes jeg fandme (sorry!) ham skylder dig. Kram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Du skal være der, hvor der er mulighed for at skabe ro omkring dig og dit barn – ikke hvad der er pilotmandens behov.

  I statsforvaltningen har pilotmanden ret til ca hver anden weekend – alt afhængig af situationen.

  Et barn har brug for en stabil hverdag – ikke lige når far synes det er sjovt at lege far.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Jeg har i mange år boet på Lolland,er selv født og opvokset i Kbh, fik to børn med det jeg troede var manden i mit liv. Jeg tog springet og flyttede til Kolding hvor min søster bor, min tante og onkel + fætter bor også tæt på og så kommer hele min sviger familie fra den vestlige del af Jylland. Jeg tog springet da jeg manglede min familie meget og havde kun få veninder på Lolland. Mine arbejdes tider kan være skæve som sosu assistent og min leder var ligeglad om jeg havde pigerne eller ej. Så to fluger med et smæk, tæt på familien og flyttede sammen med kæresten.
  Men husk nu at E får hurtigt nye venner i en anden vuggestue/børnehave. Og så får han også en glad mor der er tæt på familie og venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg synes bestemt det er på tide at du gør noget du VED vil gøre dig lykkelig! Elliot er lille og skal nok tilpasse sig. Så er det fars tur til at rette ind. Han har ikke helt mærket hvad man af og til må ofre af fritid og byture når man har børn. 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvis pilotmanden alligevel hellere vil se sine venner … så lad ham …
  Min søns far vil også hellere en helt masse andet end lige samvær med sin dreng.
  Glad mor = glad barn!
  Så må farmand tage sig sammen og “ofre” sine weekender for at se sin søn. Gør han ikke det, så er Elliot nok bedre tjent uden ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den er svær. Men jeg synes du skal komme hjem til Aalborg. ❤️ Uanset hvad vil Elliot kunne mærke hvis hans mor har det godt. Og omvendt. Jeg tror du skal tænke på dig selv i det her. Pilotmanden må også kunne nosse sig sammen til at tage til Aalborg nogle gange. Mon ikke hans økonomi kan overleve en flyvetur til Aalborg når han skal se sin søn. 😉
  Gør hvad der inderst inde føles rigtigt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmi

  Av for en situation at stå i og kan sagtens forstå at tankerne æder dig op!
  At komme med et godt råd er jo ligefrem umuligt.. Jeg synes dog (næsten) du selv giver svaret, for hvad er egentlig vigtigst når alt kommer til alt. Jeg ville vælge en glad mor.
  Selvfølgelig er der også ham faren og det vil uden tvivl have nogle konsekvenser, men måske vil det kunne vendes positivt? Måske vil der komme mere struktur over, hvornår Elliot skal besøge sin far – så vil han måske ikke savne så meget. Ja der er et stykke til Kbh fra Aalborg, men det finder I ud af, det er jeg sikker på. Synes du skal tænke på dig selv, passe på dig selv, for det vil gavne dig, men helt sikkert også Elliot:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristiane

  Flyt for sat..!!! Kom her over!!
  Elsker at læse din blog!!
  Når det er sagt kan jeg godt se der svære for dig.. men men men hvis mor er glad så er lillemanden også glad.. og farmand tja hvor svært kan det lige være for ham at komme til Nordjylland.
  Han har jo aldrig rigtig haft jer som det første han sku. Så min mening er! Tá springet og kom tilbage til Nordjylland<3 jeg skal gerne byde jer velkommen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine // skriblerierfraførste

  Jeg flyttede. Bare den anden vej. Fra Jylland til Sjælland. Hele mit netværk var her. Min familie. Mine muligheder. Jeg har haft så dårlig samvittighed. For jeg tog jo min søns far væk fra ham. MEN! Den har jeg pakket væk. Den dårlige samvittighed. For jeg er så meget gladere her på Sjælland. Med min elskede mor lige rundt om hjørnet. Med mine venner. Det var er valg jeg tog. Og for at være ærlig, så tror jeg at jeg var gået ned med flaget, hvis jeg var blevet i Jylland. Jeg fortryder ikke.
  Samvær er pisse svært. Det ved du. Pt lørdag-søndag hver anden weekend. Eller faktisk er det nærmere end gang om måneden lige i øjeblikket desværre. Men samværet har aldrig været stabilt. Af mange årsager. Det ville da klart være nemmere hvis vi boede tæt på hinanden. Men jeg ville ikke være glad. Og glad mor = glad dreng.
  Jeg tror du er nødt til at gøre op med dig selv, om du vil kunne pakke den dårlige samvittighed væk. Du gør så meget for at få samvær til at fungere. Ligesom jeg har. Men hvor meget kommer igen? Det er ikke kun dit ansvar.
  Selvfølgelig har du et ansvar over for sin søn. Men du har også et over for dig selv. Mærk efter i dit hjerte og i din mave. Hvad vil gøre dig glad på lang sigt. Og dermed din søn. Man får det til at fungere. Og hvis den anden part ikke gider at gøre deres for det. Så fortjener de det fanme ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg siger.. FLYT! Fordele og ulemper. Flest fordele. Bum 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Flyt til Jylland. Det er tydeligt der dit hjerte vil hen.❤ Så må ham ego-far anstrenge sig lidt for samvær – han skylder nok lidt anstrengelser – de anstrengelser DU har kæmpet med de sidste år for hans skyld. HAN må finde ekstra tid (et par døgn i streg). HAN må finde ekstra udgift til transport.
  Elliot skal naturligvis se ham så meget han nu vil, men husk at det ikke kun er din kamp. Lad far kæmpe. Og hvis ikke han vil det har HAN jo taget et valg. Tænk på alt det tid E får med din familie og dine venner. Det er tilnærmelsesvis ligeså godt som far.
  Ingen familie-lidt far når han har tid
  Eller
  Mega meget familie-lidt far når han har tid.
  Det er ikke et svært valg i mine øjne 😉❤
  Fædre udgør mandlige rollemodeller og de mandlige rollemodeller er også i Ålborg.😘 Far tid skal nok stadig være der. I kan mødes på Middelfart st og bytte i toget. Det halv skade. Og ellers kan man flyve fra Ålborg/Århus til Kbh.
  FLYT! ❤😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kæreste dig! Nu er I jo ikke de første i verdenen, der er blevet skilt, bor i hver sin ende af landet og har velfungerende børn. Det skal nok gå det hele. Jeg synes, du skal gøre, hvad der føles rigtigt for dig. Jeg er sikker på, at du får færre angstanfald, hvis du kommer hjem til Ålleren i trygge rammer og du ved, hjælpen er nær. Som du selv skriver, så får Elliot en gladere mor og det betyder også en mor med mere overskud. Og det betyder også en Alexandra, der er pisse ligeglad med, hvad ham der Pilotbørgen render og laver – dermed en bekymring mindre. Han kan vel også rejse ret billigt til Ålleren og besøge sin søn? Du er vel egentlig også i din gode ret til at tænke på dine og Elliots behov og hvad der er bedst for jer? Og ja – spontaniteten og de hurtige besøg ryger, men det skal I nok overleve. Det kan jo faktisk være det betyder, at Pilotbørge vil have sin søn oftere og i lidt længere tid? Gør det, for hælvæ, gør det! Jeg bakker op! Og du skal gøre det mens han er lille og inden skoletiden. Så er forandringen ikke så voldsom for ham 😆 Jeg skal nok hjælpe med at flytte – så kom til Vejgaard! Her er så hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg har ikke selv børn og kan ikke være klog på området…. Men men har selv været barn, og mine forældre blev skilt da jeg var omkring de 8 – min mor blev i Nordsjælland og min far fandt sig en kone i Nordjylland. Det har selvfølgelig haft sine udfordringer, også fordi jeg havde en alder med egne meninger om tingene…. men jeg tilpassede mig på bedste vis, og tænker ham lillemanden gudskelov er så lille at det måske netop er NU, og ikke om år du skal tilbage til Ålleren. Ifht. Samvær er jeg sikker på at I finder en løsning på enten den ene eller anden måde. Tænker også at hele din familie kan overlappe lidt omsorg og nærvær, som farmand måske ikke kan leve op til på samme måde som nu.
  Håber det hele giver mening, selvom at det måske er lidt rodet skrevet😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Afsted med dig! Alt hvad du har indviet os læsere i, i forhold til pilotmanden, skriger til himlen at du skal tænke på dig selv og lillemanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Flyt til Jylland. Det er tydeligt der dit hjerte vil hen.❤ Så må ham ego-far anstrenge sig lidt for samvær – han skylder nok lidt anstrengelser – de anstrengelser DU har kæmpet med de sidste år for hans skyld. HAN må finde ekstra tid (et par døgn i streg). HAN må finde ekstra udgift til transport.
  Elliot skal naturligvis se ham så meget han nu vil, men husk at det ikke kun er din kamp. Lad far kæmpe. Og hvis ikke han vil det har HAN jo taget et valg. Tænk på alt det tid E får med din familie og dine venner. Det er tilnærmelsesvis ligeså godt som far.
  Ingen familie-lidt far når han har tid
  Eller
  Mega meget familie –

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvis jeg stod i din situation ville jeg flytte tilbage til Aalborg. Elliot ville få en glad mor og den side af familien tæt på – det er trods alt dig der giver ham alt og tilsidesætter dine egne behov for Elliot ❤ og det er så heldigt at pilotmanden kan flyve til Aalborg for at se Elliot 👍

  Jeg er selv skilsmissebarn, er 24 og har ikke rigtigt haft kontakt til min far siden jeg var 14. Udover for et par år siden, der snakkede jeg med ham i et års tid – dog kun fordi jeg hele tiden tog initiativet. Det er jeg holdt op med og nu har vi ingen kontakt.

  Det vigtigste er at Elliot har en glad mor – hvis du er glad, er han glad 😘 det med hans far skal nok løse sig og hvis ikke, så er du i det mindste glad og kan give Elliot den bedste opvækst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg kan sagtens følge din tankegang – men lige i dette tilfælde synes jeg personligt at det også er vigtigt at du har dig selv i tankerne.
  Du har selv dine kampe og slås med – og jeg ved fra min egen erfaring både med angst og depression hvor vigtig jeg synes det er at have min familie og venner tæt på mig når jeg synes det hele er svært. Samtidig vil Elliot også få et endnu tættere forhold til din side af familien…
  Når det så kommer til pilotmanden så må han jo i lige præcis denne situation også kunne forstå dit behov, og så samarbejde lidt på det punkt.

  Men når det så er sagt, så er det 100% en beslutning der vil påvirke Elliot i starten, men heller nu, mens han stadig er lille fremfor og 3 år, hvor han er ældre..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores historie