Det er alt for svært

2 ÅR EFTER DE 5 STING, 2 HÆMORIDER OG EN BABY

Pilotmanden ligger inde i min seng. Han putter den lille ballademager, der nægter at lade sig selv forsvinde ind i drømmeland. Han tester hellere fjederkvaliteten af den billige ikea-seng, jeg for et halvt år siden måtte investere i, da jeg så mig nødsaget til at flygte fra mit gamle hjem.

Om få timer – når solen går ned, og den 4. juli bliver til den 5. – er det præcis 2 år siden, jeg blev 5 sting, 2 hæmorider og en baby rigere. På landets varmeste nat pressede jeg en 3200 gram stor blå skabning ud af et ALT for lille fødehul. Ord kan ikke beskrive hvilken rædsel og glæde, der på samme tid væltede ned over min dengang 85 kilo tunge krop. Jeg ville give min højre arm for at se det hele på film, da mit traumatiserede sind desværre har fortrængt en del.

Elliot er det hårdeste, MEN OGSÅ BEDSTE, der nogensinde er sket mig. Shit, en følelsesmæssig rutchebanetur. Der er mange ting, jeg ville gøre om, hvis jeg kunne. Men kun egne erfaringer kan for alvor gøre dig klogere. Ikke fagfolk, artikler og andres velmenende råd. DU er den eneste der har svaret på, hvad der er bedst for dig. Man kan have brug for hjælp til at finde svaret, men én ting er sikkert. Svaret ligger i dig selv. Det er i hvertfald min store overbevisning.

Jeg har på alle tidspunkter af døgnet givet ALT, hvad jeg havde i mig i et forsøg på at give Elliot de bedste betingelser i livet. Det har allerede båret frugt. I dag har jeg verdens dejligste, mest kærlige og glade lille dreng. Han er tryg ved mig, sin far og menneskerne omkring ham. Han lytter, han forstår. Han siger fra, når det er nok. Han griner og smiler konstant. Han er sej og modig. Tør prøve nye ting og udforske verden. Han leger, han lærer. Han krammer, han mysser. HAN STORTRIVES.

At han så nogle gange smækker én en flad, er forhåbentligvis bare en helt almindelig del af en 2-årigs udvikling(Bare sig ja).

Min Pointe er: Elliot fylder 2 år i morgen, og jeg lever stadig. I did it!! Jeg overlevede en forfærdelig og ensom graviditet, en traumatisk fødsel, en hård efterfødselsreaktion, livet som græsenke, en stofskiftesygdom der mildest talt er ustyrlig, et kaotisk forhold, en skilsmisse, 2 måneder i angst-helvede og nu livet som single og enlig mor. Jeg gjorde det.. Alt det har jeg gennemlevet samtidig med, det har lykkedes mig, at være en god og kærlig mor for Elliot.

Jeg tillader mig selv at være stolt. Jeg kan altså godt. Det skal jeg lære at tro på. Jeg KAN godt!

Nu vil jeg glæde mig til i morgen, hvor min dejlige lille Elliot skal fejres i vuggestuen og efterfølgende en tur i tivoli med Mor, Far og Moster! Jeg ELSKER den dreng så meget, at det gør helt ondt <3

19859101_10155006400033952_1545162810_o

Nyfødt


Hvis man skulle få lyst til at se mere til min lille tinderbaby og jeg, så følg endelig med på min Instagramprofil HER, hvor jeg er noget mere aktiv 🙂

13 kommentarer

 • Ria Lynge

  Kæmpe tillykke med Elliot! Du er SÅ sej! Knus 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kæmpe stort tillykke med Lillemand idag 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Giga tillykke med den store lille 😀 Her i Aalborg har vi skønt vejr, så han har bestemt været sød i år.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Du har al mulig grund til at være stolt! Din sæde dreng virker super harmonisk og tryg, det er dig der har skabt de muligheder for ham! Kæmpe cadeau til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B.

  Selvfølgelig må du være stolt! Du SKAL da være stolt som bare fanden!!!
  DU har levet et menneske – ikke bare lavet et menneske rent fysisk, men skabt et barn som både ser fantastisk ud, er glad, har vilje og personlighed, som elsker sine forældre, som vokser op og bliver en fantastisk voksen med værdierne i orden… og alt dette imens du selv havde kaos om ørene! …tænk lige over det – dét er altså noget af en bedrift og VIRKELIG noget du skal være stolt af!
  Kæmpe tillykke med din fantastiske søns 2 års fødselsdag!! 💙💙💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Nu er min dejlige basse-baby (som har en pilotfar….) 7 uger, og jeg har kraftstejlme været ved at dø af gråd og udmattelse flere gange allerede. Sygt meget respekt for at du kan være alene med din basse!!! Det er så sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du er skide sej.

  Min kæreste og jeg har lige fået en lille pige for 2 uger siden – og det er pisse hårdt. Jeg tør slet ikke at tænke på, hvor hårdt det må være, at være alene med sin baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jaaaa, HURRA 🎉🎉 kæmpe tillykke med ham i morgen og tillykke med dig, sgu ! Du er sej og din søn er alt for herlig. Jeg håber i får en dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Så dig i fætter BR idag med din skønne dreng. I kampens hede med en sulten baby og i jagten på at finde en fødselsdagsgave til en 2-årig, ku jeg stadig fange din søde drengs stemme i baggrunden og det fremkaldte et smil her. Tillykke med ham:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du er den sejeste, tillykke med ham (og dig)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Tillykke med lillemand❤️ Kan det passe vi ikke har hørt så meget om din graviditet? Her tænker jeg på “forfærdelig og ensom”-delen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det kan faktisk godt være at jeg ikke har fortalt så meget om det. Jeg begyndte jo først at blogge efter graviditeten, så måske jeg skulle skrive lidt om det, ☺️ Og tak 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

   Det vil jeg glæde mig til! Jeg synes ofte folk både idyliserer og negligerer moderens følelser under graviditeten. Det er nærmest ulovligt at sige, at man ikke svæver på en lyserød følelsessky 24/7.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er alt for svært