Slut med sex, alkohol, smøger og sukker.

Hjertebanken og sommerfugle i maven?

Jeg er gået i seng med et hamrende hjerte. Hvilket vel er en god ting. Mit hjerte slår, som det skal. Denne gang ikke på grund af angst eller stres, men derimod grundet glæde og nye følelser.

Jeg er spændt, glad, varm, tændt, ivrig, livlig og hjernedødt nysgerrig. I dag åbnede jeg øjnene med en ny lethed i min ellers anspændte krop. Mit barn sov stadig, men jeg fløj ud af sengen. For jeg kunne overskue dagen. For første gang i lang tid. Jeg lagde makeup, lavede morgenmad og ventede ivrigt på at lillemanden slog brikkerne op, så jeg kunne sige godmorgen til hans nuttede lille ansigt.

Jeg sang på cykelturen hen til bassens vuggestue og luntede efterfølgende lystigt videre hen til mit faste fitnesscenter, hvor jeg skulle bruge de næste 100 minutter på pumpe muskler i mine helt nye blå og meget stramme træningsbukser. Pilotmanden siger, at man kan se alt i de bukser. Han har muligvis ret. Normalt ville jeg bekymre mig. Er det for meget?? I dag var jeg ligeglad. Jeg er, som jeg er.

Efterfølgende cyklede mine ømme stænger mig hen til hjernevrideren, som jeg kalder hende. Min søde psykolog. En ældre dame, der ved, hvad hun snakker om. Vi arbejdede med min evne til at sætte grænser over for visse mennesker i mit liv.

Vi sad på gulvet overfor hinanden. Hun viste mig en pude og fortalte mig, at puden nu var X(en mand i mit liv). Efterfølgende tog hun sit hvide tørklæde af og bad mig om at lægge det i en lige linie, der skulle markere den grænse, X skulle holde sig bag. Det gjorde jeg. 2 sekunder senere kaster hun puden hen på mig. Hen over min grænse, der ellers var placeret over en meter væk fra mig. Min reaktion er overvældende. Det vælter ud med tåre og min krop fryser. Processen derefter er lang at forklare, men vigtigst af alt er, at jeg endnu en gang opdager noget nyt. Noget jeg kan håndtere. Noget der kan blive anderledes. Jeg var glad, da jeg cyklede derfra.

Elliot blev hentet. Vi handlede i en overfyldt dagligvarebutik uden stres og angst. Nu sover vi. Eller sønnike gør. Han faldt i søvn i mine arme på et kvarter. 15 minutter kun! Nu ligger jeg og smiler over min dag. Jeg tillader mig selv at rose mig selv: “Du Alexandra. Du kan takke dig selv, for at være nået så langt.”

img_5613

Ps. Jeg har lidt sommerfugle i maven for tiden, og jeg er ikke engang helt sikker på, hvor de komme fra .

   

13 kommentarer

 • Nanna

  Du er så god! Du er virkelig inspirerende at følge. Jeg har selv lige fået konstateret angst og depression (sidstnævnte for 4. gang i mit liv) og lige nu virker det til, at mine dage aldrig bliver lettere at komme igennem. Håber jeg snart kæmper mig til, hvor du er nu. Får du noget anti depressiv medicin? Er selv startet igår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det gør jeg . Og du skal NOK komme videre… Det lover jeg. Det er fysisk umuligt at sidde fast i konstant angst for evigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  HAr aldrig kommenteret på en blog før, men hold nu op hvor er det fedt at høre du har haft så go en dag! Jeg er vild med dig og det du opnår, håber du får en ligeså go dag idag, det har jeg besluttet mig for at have! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er glad for, at du nu har besluttet dig for at gøre det 😀 Taaak ! Håber du fik en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Dejligt at høre at det går fremad og at du kæmper. Jeg har sådan mere et generelt spørgsmål, håber det er ok. Læser du alle kommentarerne til dine indlæg? Har nemlig stillet nogle spørgsmål til to forskellige indlæg som du ikke har svaret på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg læser ALLE kommentarer ja. Men i den her periode, hvor jeg passer ekstra godt på mig selv, mærker jeg altid efter, om det er et spørgsmål, jeg har overskud til at svare på. Hvis det fx er noget meget direkte omhandlende pilotmanden, undlader jeg at svare lige pt, fordi det ikke gavner mig. 🙂 Håber at det var svar nok .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Det er helt i orden… det var bare et spørgsmål nu hvor du har nævnt så meget om hans utroskab, at jeg blev nysgerrig over om han mon var lyv og benægt typen eller charm dig ud af dit lort typen 🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Seje du! Hepper for vilderen på dig!! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  “Jeg tillader mig selv at rose mig selv” – det har du kraftpetervælteme også bare at gøre, for du er fandeme sej!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det føler jeg mig sgu også lidt nogle gange. TAK ! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så go’ og jeg er SÅ stolt af dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med sex, alkohol, smøger og sukker.