Hjertebanken og sommerfugle i maven?

“Du er syg i hovedet!”

”Du er syg! Du er syg! Du er syg i hovedet!”, blev der råbt ind i mit blottede ansigt.

Jeg hævede stemmen og råbte tilbage: ”Jeg er IKKE syg i hovedet! STOP med at sig det til mig. DU gør mig til dét her! Det er din skyld, jeg er havnet her. Jeg er ikke syg!”

Endnu et angreb røg i min retning: ”Hvorfor går du så til psykolog hele tiden!? Du har angst, og din barndom var lort. Du er syg i hovedet!”.

Ordene gav genklang i mine ører, og vreden BOBLEDE op inden i. Hele min krop sitrede. Tårerne trillede ned af mine kinder og min stemme bævrede. Jeg greb HÅRDT fat i hans arm og kiggede ham alvorligt i øjnene: ”Fuck ud af mit hjem. Lige nu. SKRID. Du skal ALDRIG tale sådan der til mig igen.”

 

..Historien slutter ikke her. Og den startede heller ikke her. Faktisk er den måske også en smule rosenrød i forholdt til, hvad der virkelig skete. Nogle omstændigheder er undladt. Mest for at beskytte mig selv.

Et hvert menneske, der er bare en lille smule emotionelt intelligent kan se, at situationen ovenfor er fucked. Siden hvornår er det blevet til en grundregel, at man er syg i hovedet, hvis man går til psykolog. Faktisk vil jeg vove at påstå, at min beslutning om at søge professionel hjælp er et ganske fint tegn på, at min hjerne netop fungerer udmærket.

Nogle mennesker ved LIGE, hvilke knapper de skal trykke på. Få mennesker. Ovenstående er en af dem. Og de nyder det. En psykolog jeg gik ved kaldte det for sadisme. ..Følelsesmæssigt kolde og mentalt forstyrrede personer, der nyder at gøre ondt på andre mennesker. De bliver ligefrem høje af den magtfølelse, det giver dem at mærke, at de kan påvirke andre menneskers følelser og handlinger. Hvem er så syg i hovedet her?

Jeg vil selv mene, at jeg er forholdsvist emotionelt intelligent. Og alligevel besidder jeg ikke evnen til 100 procent at kontrollere min vrede. Ikke i sådanne tilfælde. Det er MEGET sjældent, det slår klik. Men få personer formår at få det til at ske. Langt de fleste mennesker jeg kender, har HELDIGVIS aldrig set mig sådan.

Anyhow. Vreden. Jeg arbejder med den. Den er skræmmende. Varm. Hidsig. Eksplosiv. Og målrettet. Mit mål er lad den flyde gennem mig. At acceptere vreden og SÅ give slip. At sørge for, at den ikke styrer mit liv. At et andet menneske ikke skal have lov til at bestemme, hvordan JEG har det. Men det er fandens svært

I aftes troede jeg, at jeg skulle have en stille og rolig aften med hjemmelavede burgere og sofahygge. På 5 minutter røg den plan i vasken og helvede brød løs. Havde ellers gjort mig virkelig umage med at lave de skide bøffer..

19358868_10154951440928952_777276688_o

Ps. Ovenstående tegning var en hjemme opgave, min psykolog gav mig. Jeg har selv tegnet den. Min vrede.

Pps. Lad ALDRIG nogensinde nogen fortælle jer, at i er mærkelige, underlige, sindssyge, forkerte eller lignende, fordi i går til psykolog, psykiater eller whatever. Det siger mere om dem, end det gør om dig.


Hvis i synes jeg blogger for lidt, kan i følge med på min snapchat(astaffensen) eller min perfekte og solbrillekrævende instagramprofil i stedet.

27 kommentarer

 • LI

  Man skal ikke være særligt medicinsk uddannet for at gennemskue af afsenderen af alt det lort, har en psykopatisk personlighedsforstyrrelser. Synd for ham, særligt synd for dig og din søn. Han har i den grad brug for prof hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Og så er der mennsker der ikke kan forstå at børn bortføres af den ene forældre, jeg tror slet ikke jeg havde handlet så rationelt som dig… også selvom du måske har undladt noget af historie. AV! Hvor gør det bare ondt at du skal møde så meget modstand fra en der burde støtte dig, også selvom i ikke er et par! Er stolt af dig, uden rigtigt at kende dig – en underlig følelse 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg elsker at gøre folk stolte, så det er jeg glad for at du skriver 😂😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik atvide af en venindes mor, at fordi jeg har angst, så synes hun ikke jeg skulle have børn – og da max to 🙁
  Nej, du er ikke syg i hovedet… :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er noget være fis. Angst kan man lære at håndtere. Du ER ikke angsten. Du er en pige der oplever nogle symptomer ind i mellem, som man kan arbejde med 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya

  det mærkeligste er at de ikke engang selv kan se hvor følelseskolde og empati løse de er..det lyder præcis som min eksmand og det utroligt hvormeget de kan køre en længere ned med så nogen ord… at forklare dem virkeligheden og hvormeget de sårer en på den måde er ligesom at snakke til en væg 🙄 afstand søde lad ham ikke komme så tæt på dig og skubbe dig ned når du prøver at rejse dig op, vi er nogen mega seje mødre og kvinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg bliver så vred på dine vegne. For hvad fanden bilder han sig ind. Og så foran E. OMG han burde selv se at komme forbi en psykolog og få arbejdet med nogle af alle de issues han ret tydeligt bære rundt på. Måske han kunne komme til at kunne lide sig selv og behandle de mennesker han omgiver sig med ordentligt.
  Når alt det er skrevet så er du fucking sej. Du gør det pisse godt. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Helt enig med Trine, ingen skal finde sig i at blive talt sådan til, og slet ikke i sit eget hjem.
  Så godt du smed idioten ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg gjorde i hvertfald et forsøg 😁 og tak ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hold kæft hvor er du sej!! Du skal overhovedet ikke finde dig i den slags! Du er en sej og god mor der gør alt det rigtige for din søn! Du har søgt hjælp inden det går galt- det kan inspirerer andre! Det andet er lavt og sølle! Nogen der ikke har indsæt hvor meget hjælp de selv trænger til! Og skræmmende man ikke selv kan se det… alle mine kærlige tanker til dig, du er pisse awesome <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for dine søde ord. Det varmer ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Kom lige til at tænke på en bog .. Jeg vil helt klart sige, at det er ham der er noget galt med. Hold nu op .. Hvor er han tarvelig (og mange andre ting, men jeg tog den pæne version). ØV!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Den pæne version er altid et godt valg 😁🙈 Tak 😘❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne lige så godt at være mig der skrev dette indlæg. Det er så flot på den måde du håndterer det, selvom vreden indimellem dukker op, men man kan ikke altid styre sine følelser. Krammer til dig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan man nemlig ikke. Tak for kram ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Tornø Olesen

  Den der siger at man er syg fordi man går til fx. Psykolog har en HELT forkert opfattelse af hvad en psykolog er og ikke mindst hvad en person der går til psykolog er… jeg kan se at du selv er klar over det, men husk på at angst IKKE er en sindsyge sygdom, da en angst plaget person ikke er i tvivl om hvad der er virkelighed og at efter angst episoden er ‘overstået’ godt rationelt kan se at reaktionen under et angst anfald ikke altid er lige rationel. Hilsen en fremtidig psykolog som bestemt regner med at skulle snakke med MANGE flere ikke-sindsyge mennesker end sindsyge mennesker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er så godt at du smider en kommentar som denne, så flere der læser med kan blive bekræftet i, at de ikke er sindssyge. Tak ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Hvad fanden bilder han sig ind? Godt nok er han pæn og pilot, og pigerne vil være sammen med ham nu. Men bare vent til om 5-10 år, når overskuddet ikke er der mere, vommen er brudt igennem og han er blevet for gammel til de unge og naive piger, som bare ser ham
  Som en gammel gris. Han kommer aldrig til at finde fred, hvis ikke han ændrer sin væremåde.

  Han må gerne lige komme ned fra sin høje piedestal, for hvad har han egentlig udrettet her i livet udover at være genetisk heldig?
  Du er moren til hans barn, LIDt respekt burde han have for den titel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kaya

   vel sagt! for ja de tror de for evigt vil være så heldige, men virkeligheden rammer dem en dag..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanett

   Enig!!!
   Sådan en klaphat! Jeg bliver så vred på dine vegne.
   Hvor er det bare lavt, at bruge de ting imod dig.
   Du er sej!! Og et meget bedre menneske end han nogensinde bliver ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  “If people try to bring you down, it only means you are above them” .. Ja, jeg smider lige et cheasy quote, men det er så mega sandt.
  Du virker så sej og mega stærk – selvom du er sårbar lige nu. Det er stærkt at du deler det her, det er stærkt du er så åben, og det er stærkt, at du siger fra <3
  Til gengæld er det monster lavt at smide det dér i hovedet på dig, det er virkelig et 'cheap shot' at bruge liiige det, man ved 'rammer'. Idiot. Det siger bare alt om personen. Jeg kan sgu blive helt gal på dine vegne.

  Nå, men det jeg egentlig bare ville sige med denne besked er, at jeg synes det er en fornøjelse at følge dig – både på godt og ondt. Du er sej og super inspirerende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kan ret godt li’ dit Cheasy quote ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Pisse godt skrevet…!
  Du formår af formulere dig rigtig fint…
  Du ER mega sej og stærk 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hold nu op en klaphat 🙁 Det er bare slet ikke okay at opføre sig sådan, og du er så sårbar især lige for tiden. Hvad bilder vedkommende(han?) sig egentlig ind? Er ked af at du gang på gang udsættes for den idioti, men håber du kan lære at håndtere det og ikke tage det ind, jeg hepper i hvert fald på dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Må man godt som læserføle sig stolt af dig? For det er jeg! Jeg er stolt over, du sagde fra. Det kan godt være, du ikke altid selv føler de store fremskidt, men som læser synes jeg, jeg kan “se det”. Jeg er fuldstændig klar over, du ikke deler det hele, men du skulle alligevel have et klap på skulderen herfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taaaak 😍 Det er jeg virkelig glad for, at du skriver.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjertebanken og sommerfugle i maven?