Sådan bliver du manipuleret af dine nærmeste..

Det er IKKE okay!

19441376_10154970351428952_1244961177_n

Mig: “Hvor er du?”

Idiot: “Jeg er på Bakken”

Mig: “Og hvor er Elliot så?”

Idiot: “Han er hos min mor og far”

Mig: “Har han været der hele dagen uden dig?”

Idiot: “Ja. Jeg ville gerne ud med drengene”

Mig: “Du har Elliot i 2 fucking dage, og så afleverer du ham til din mor og far?”

Idiot: “Ja?”

…Og så smækkede jeg på, da en mindre bombe sprang indvendigt. Én ting er, at manden som oftes ikke kan være alene med sit barn. Kammerater, familiemedlemmer eller jeg selv skal oftes joine ham, så han ikke skal kede sig med sin søn alene!? En anden ting er, at jeg er blevet løjet direkte op i fjæset endnu en gang. Ifølge den mand jeg snakkede med i går skulle de alle ud og hygge med farmor og farfar, og det var da iiih og åhh så dejligt, for så kunne den store drengerøv hygge sig med sin søn, imens den ældre generation ville sørge for mad og oprydning. Detaljeret i sine løgne. Det må man gi’ ham. En tredje ting – det værste af det hele – er at han har sendt min lille dreng til fucking overnatning ude af huset for første gang NOGENSINDE. Sådan ca 40-50 km væk fra, hvor både mor og far befinder sig. Uden min accept, min mening.. Uden bare at overveje mine følelser omkring det. Uden overhovedet at fortælle mig noget om det. For Mr. smart-i-en-fart skal sgu i byen. Det er jo skide vigtigt! Manden har ikke være stangstiv i snart 5 dage. ..APSTINENSER!!!

..Måske er det kun mødre, der forstår? Jeg ved godt, at jeg ikke har ret til at bestemme, hvad Elliot laver, i de dage han er “hos sin far”. Men jeg har sgu da ret til at blive både sur og ked af det over dét her. Det er vel ikke unormalt? Vi er gået fra hinanden, men vi skal vel stadig samarbejde om vores barn!?

..Jeg får af vide af idioten(undskyld mit franske), at jeg har borderline, sådan som jeg flipper ud over sådanne små ting? At jeg kan vende tilbage, når jeg kan kontrollere mit tankemylder. Are you fucking kidding me? ..Nogle mennesker er udenfor pædagogisk rækkevidde, og det er så fucking pisse svært at have barn med en af slagsen.

JEG ER RASENDE. At tage en beslutning om, at ens barn for første gang skal sove ude, uden så meget som at fortælle mig om det? Og så er jeg faktisk rigtig ked af det, kan jeg mærke. Jeg er ked af, at jeg knokler for at få hele pilotlivet og samværsaftaler til at gå op i en højere enhed. At jeg går og har ondt i maven over, at Elliot savner sin far dagligt. At jeg virkelig må kæmpe imod min egen lyst til at beholde mit barn hjemme hos mig, for at han kan se sin far så ofte som muligt. At jeg ofte overskrider mine egne grænser ved være sammen alle tre, så Elliot kan få ENDNU mere tid med sin far. Og hvad gør manden så i de få dage, hvor det kan lade sig gøre. Og ENDELIG i en weekend, hvor han har.. ..Undskyld, KUNNE HAVE HAFT hele dagen med sin søn i modsætning til hverdagene, hvor det aldrig falder ham ind at holde knægten hjemme fra vuggestuen. Han smutter fra drengen. Det gør mig RIGTIG ked af det.

Jeg har mest af alt lyst til at hente mit barn. Jeg sidder herhjemme og laver ingenting. Jeg kunne have haft bassemanden, hvis farmand ikke har tid. Jeg måtte lige ringe til min mor og græde. Min mor er så sej og rolig. Det hjalp. Men det fjernede ikke min det faktum, at jeg er fuldstændig magtesløs. Kan intet stille op. Bare være i vreden og acceptere den.

Nå.. Jeg ville ikke andet. Jeg er faktisk bare helt vildt ked af det, kan jeg mærke. Ja. Jeg er rigtig ked af det. Og det her blev et af de der indlæg, jeg lige så godt kunne ha’ skrevet i min dagbog. Men af egne egoistiske årsager har jeg brug for at det kommer ud lige nu. Om det bliver her vil tiden vise.

Ps. Jeg håber, at i kan bære over med min til tider barnlige måde at skrive på i mine raseriflip. Det er min helt egen fucked måde at komme af med vreden på og gøre situationen lidt komisk samtidig. Og så er det jo ingen hemmelighed, at det hele gør ekstra ondt, fordi det er lang fra første gang, jeg oplever at blive såret på den måde. Helt ærligt. Hvad havde i gjort?

Ps. Hvis i har noget grimt at sige til mig: Be gentle. Jeg er nok det man ville kalde en lille smule sårbar lige nu.

152 kommentarer

 • Ann-Sofie

  Kære A.
  Fra en mor til en anden: Jeg forstår dig så uendeligt godt! Jeg vil ikke blande mig i, hvad du skal eller ikke skal gøre, men jeg synes, du kan være stolt af din tilknytning til din søn. Ingen kan fortælle dig, at dine følelser er forkerte – fordi du føler dem, er de legitime. Og til slut stor respekt fordi du kæmper for din søns ret til at have en far (og ikke for farens ret til at have en søn) Jeg håber, du kan holde dig selv ovenvande under den kamp.
  Kh fra en anden A.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Havde søgt om fuld forældrermyndighed. Og alt samtale igennem statsamtet, han ville sikkert ikke engang møde op=han er pisse ligeglad og det ser de. Win win for dig og elliot. (JA han har brug for sin far! MEN pilotmanden har aldrig været hans far) og han nænner heller ikke om at blive det. For hans ego valg og livstil er vigtigere end barnet. Jeg havde forresten aldrig lukket pilot manden ind i hjemmet, alt er jo som en dans på roser for ham, hvorfor skal det være det? Han burde slet ikke være i nærheden af Elliot før han får sit shit together!! Han viser gang på gang at han ikke gider passe sit barn, at barnet keder ham som du skriver og at han bare kaster rollen som “far” over på en anden. Intet giver det din søn, intet. Har selv været barn i sådan et cirkus som dette og har flere gange sagt til min mor, Hvorfor lod du ham svigte mig gang på gang? Mor hvorfor gav du mig et menneske (gang på gang) som, aldrig har villet have mig? Passe mig? Elske mig? Se mig? …Første gang jeg sagde det brød hun sammen, vi snakkede længe om det og hun fortryder idag at hun ikke skar kontakten væk, for det ville været det bedste for mig, min udvikling og personlighed. Jeg er den jeg er idag, pga, den styrke min mor har givet mig. Har INTET til overs for det menneske som, aldrig burde blive kaldt far….

  Xoxo kram og kærlighed herfra ❤🕒🌎🌼🎶🚗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jordbærmund

  Du er ikke alene! Hverken om det grimme/barnlige sprog omkring faderen til dit barn eller følelserne/frustrationerne/sorgen over, at den mand man satte et barn i verden sammen med, bare har vist sig at være den største løgner.
  Min historie minder uhyggeligt meget om din! Det gør mig på den ene side ufatteligt ondt. Men jeg finder på en måde også en lille trøst i, at jeg ikke er fuldstændig alene.
  Tak for at sætte ord på dine følelser og for at turde at være så ærlig og sårbar. I mine øjne er du helt ufattelig stærk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Havde reageret PRÆCIS som du. At skulle sove ude for første gang er en stor ting og noget alle bør være indforstået med. Og at priotere sin søn så lavt er ikke OK. At sige at din utilfredshed med det skyldes din psyke er bestemt heller ikke OK. Det handler om at du er en god forældre. Noget festbananen kunne lære noget af!
  Jeg bliver sur bare af at læse om det og jeg er på ingen måde involveret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anil

  Jeg havde hentet mit barn (selvom farmor og farfar har gode intentioner). Hold kæft en idiot! Jeg var blivet skingrende sindssyg. Jeg ved seriøst ikke, hvad jeg havde gjort ved manden, der forlader mit barn (okay, og sit eget) med overnatning uden sin mor og far for første gang, uden at tale med mig om det først. Hvis du ikke kan være sammen med dit barn, fordi du selv skal være et barn, så vær ærlig omkring det, og giv mor en chance for at være den forælder, du burde have været.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hold da op! Han er godt nok umoden…
  Har i prøvet familieterapi? Mine forældre har selv haft deres kampe, men hold kæft hvor er jeg glad for, at min mor har kunne se udover hendes egne behov, præcis ligesom du gør!
  Det er hende der er skyld i, at jeg idag har et godt forhold til min far.

  Håber i finder en god holdbar ordning/løsning og samarbejdet begynder at gå bedre (du gør i hvert fald mere end dit til det). Kæmp endelig nu, fremfor senere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg har en lillebror der gør det samme – næsten i hvertfald. Han har overvåget samvær hos vores mor, jeg ved bare ikke hvornår han sidst har været der imens hans datter var der. Tro mig, i familien er der ingen der er i tvivl om at han ikke lever op til sit ansvar som far. Men vi er skide heldige at hun kommer hver anden weekend, så får vi (resten af familien) set hende en masse, og moren der ellers er alene får en tiltrængt fridag 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg ville circa have reageret nøjagtigt som dig, det er ikke okay, han kunne som det mindste lige have vendt det med dig, så du havde muligheden for at sige nej..
  hvis man har børn tror jeg man forstår..
  og så er du altså pisse sej, og shit et sejt barn Elliot er-som uden tvivl er din fortjeneste☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mel

  STOP. Træk vejret dybt. Helt ned i maven. Hæv dig over situationen og se ned på den. Ja det er super nederen af ham, at aflevere ham hos sine forældre (fordi vi kvinder HALLO – vær dog sammen med din søn, når du endelig kan). Men tænk på, at det er naturligt for mænd (måske, de er ikke så bekymdrede). Jeres lille dreng hygger sig hos hans farmor og farfar. Alle er glade. Styr dit temperament. Skriv i stedet en pæn velovervejet besked. Kære Mikkel. Undskyld jeg blev vred og barnlig. Du skal vide, at jeg virkelig ikke bryder mig om, at du ikke bruger mere tid på ham/med ham, når du endelig er hjemme. Det ville være meget bedre for alle, hvis du var deroppe sammen med dine forældre. Det er første gang han sover uden mor og far. Please drøft sådsn et valg eller tanker med mig inden det bliver aftalt. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du tror ikke, jeg har prøvet den version?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Ej men undskyld mig, men hvad fanden er det for en verden “idioten” lever i? Hvordan kan nogen mennesker opleve sig selv som værende ih og åh så fejlfri?!! Det er mig virkeligt en gåde! Alt hvad “idioten” får (i min verden) konstruktiv kritik på, bliver vendt til, at det er dig A, der er galt på den. Bl.a. det at forveksle borderline med almen moderkærlighed og beskyttelse af jeres fælles søn! Ej hvor jeg brækker mig over, at idioter kan være SÅ idiotiske!
  MEN for fanden A, hvor er du pisse sej!! Du håndterer SÅ voldsomt mange situationer på en pisse god måde, nuvel alle kan have en smutter indimellem, men i det store og det hele gør du det altid så pisse godt, og lader intet ramme din søn! Du må virkelig have et kæmpe hjerte! Seriøst Elliot får SÅ meget kærlighed fra dig og det må sgu opveje alt det pis han får fra sin far! Din kærlighed er så stor, at alt det du udsættes for fra “idioten”, det tilgiver du – udelukkende for at din søn kan få de bedste præmisser! Jeg har så meget respekt for dét og for dig, så det halve kunne være nok! Klap dig selv på skulderen, hvis nogen gør det godt, så er det fandeme da dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ærligt, så sys jeg ikke du blande dig. Elliot hygger sig da ved farfar og farmor, og nyd dog at være alene og hyg om dig selv, istedet for altid at lade Mikkel og hans opførsel fylde alt alt for meget i dine tanker! Det virker ikke som om du er kommet videre/over ham, hvilket da er synd, når han har behandlet dig som han har. Nyd livet istedet og vær glad for at i har en dejlig dreng, der trives! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg gætter på, at du ikke har nogle børn? Det er nogen gange bare rigtig svært at forstå, hvordan det er at være mor og være nødsaget til at holde kontakt med en mand, man helst ville undværre at se nogensinde, hvis ikke man selv har stået i situationen eller er virkelig god til at indleve sig i andres menneskers følelser . Klart jeg gerne BARE ville nyde livet, men det er sgu lettere sagt en gjort 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg gætter på, det er en af Mikkels venner eller familiemedlemmer, der har skrevet den besked! Og en der ikke selv har stået i det her ja, det handler overhovedet ikke om, hvorvidt man er ovre barnets far, det handler om, at man hellere selv vil være sammen med barnet, hvis ikke han gider, eller i hvert fald som det mindste blive spurgt. I totally hear you, hader også hvis min søns far viser sig at have ladet sin kæreste eller andre passe i hans weekender. For mig er hovedårsagen til deres weekender samvær mellem far og søn, ikke aflastning og nyd friheden for mig. Kæmpe knus til dig fra en der er vildt glad for dette indlæg og alle de tilkendegivende kommentarer, fordi de bekræfter mig i, at mine følelser omkring de her situationer ikke er urimelige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Jeg har en dreng lidt ældre end din. Jeg er dog sammen med faderen.
  Men kan fuldstændig sætte mig ind i dit hoved. Jeg havde hentet drengen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg kan godt forstå, du har det sådan – men i sidste ende er det din eks, det går ud over. På et tidspunkt vil Elliot nok indse det svigt, hans far har udsat ham for, og det vil give konsekvenser. Både for Elliot men især for hans far. Han lyder ikke til at være til at tale til fornuft. Overhovedet. Så uretfærdig en situation. Desuden bor jeg megatæt på dig og passer gerne, hvis det skulle være! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Pyh.. får helt ondt i maven på dine vegne.. selvom jeg ikke er i samme situation, kan jeg mærke hvor skidt jeg ville have det.. den der følelse af afmagt er det absolut VÆRSTE! Må sige du sluger en del kameler ind i mellem, og du gør det satme godt.. du virker som den sejeste og mest nærværende kærlige mor.. 🙏🏻❤han sgu bare vide, hvor heldig han er, at ha’ fået barn med en som dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ihhh hvor jeg forstår din vrede.. Min søns Far får ham blot til tider passet for han kan være sammen med sin nye kæreste – selvom han konstant brokker sig over han ser ham for lidt!

  Når det så er sagt så har jeg brugt uendelig tid på at bearbejde de følelser og raseri, du også oplever. Jeg gik hos en dejlig psykolog, hvor hun fortalte mig jeg måtte give slip. Når min søn er hos hans far kan jeg ikke blande mig i hvad han laver med ham – for det gjorde jeg. Jeg synes han var en idiot, møg urimelig overfor vores søn og dybt uansvarlig. Men som hun sagde, så må jeg give slip – for min søns skyld og ikke mindst min egen. Jeg kan ikke kontrollere alt og alle, jeg må acceptere han ikke gør som jeg synes bedst.
  Det har taget det meste af et år og et utal af samtaler med psykologen, at få frem til at min søn ingen overlast lider når han er hos hans far og jeg rent personligt får det meget bedre af ikke at blande mig. Man vil altid det bedste for sine børn og du er virkelig en god mor for Elliot, men han hygger sig sikkert med Farmor og Farfar og får en fantastisk oplevelse med det.

  Jeg er nåede frem til jeg ikke kan kontrollere om min søns far svigter ham gang på gang, men det er ikke mindst at sørge for han ikke gør, ej heller undskylde overfor min søn. Når han bliver gammel nok, vil Elliot forstå sammenhængen og vide hans Far har været en røv, hvorimod du som Mor altid stod klar for ham <3

  Giv slip – det vil lette dit hjerte <3 og giv så Elliot et ekstra mød og highfive når han kommer hjem, fordi han har været så sej og sove ude 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Hold kæft hvor kan jeg godt forstå du bliver vred og ked af det! Alt andet havde da været unormalt. Ligesom det er unormalt at få sit barn passet når man endelig har det. Unormalt er nok mildt sagt. Nærmere fuldstændigt vanvittigt!

  Og kære pilotmand, jeg ville passe på med at slynge personlighedsforstyrrelser ud i en sammenhæng hvor du selv viser ualmindeligt egoistiske sider. Hilsen en psykiatrisk sygeplejerske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Puha hvor bliver man arrig… hvad i alverden ville han have et barn for dengang. Han er jo 15 år mentalt. Håber ikke at du er tilgivende hver gang og inviterer til kram og forsoning, for så vil han blive ved med sin teenageopførsel for “Alexandra bliver jo god igen hver gang, så jeg kan lige pisse lidt mere på hende, nu det ingen konsekvenser har”….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fede idiot mand! Det er sku slet ikke okay! Jeg forstår godt du er rasende, jeg var nok flippet HELT ud på ham!!! 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kære Alexandra

  Jeg forstår så udekmærket godt, at du er vred, skuffet og såret, men fra en, der står på den anden side af hegnet i den forstand, at min kæreste har et barn med sin ex, hvilket også har sine udfordringer, håber jeg virkelig for din egen skyld, at du kan pakke vreden lidt væk og i stedet fokusere på, at Elliott er i gode hænder, samt at han nu får kvalitetstid med sin farmor og farfar. Dermed ikke sagt, det er okay, det faren til barnet gør, men det andet er så hæmmende for jeres forhold, siger jeg af egen erfaring, fordi jeg for mit vedkommende har oplevet mødre, der ved at overvåge den anden sådan, piller dem helt ned. Stol på, at han ved, hvad han gør, og så må du lægge alt andet til side. Igen – jeg forstår dig virkelig godt, men det fører ingen steder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hold nu op, en kæmpe idiot. Jeg er vred på dine vegne. Det er en fuldstændig uacceptabel opførsel.
  Elliot skal ikke overnatte ude og slet ikke første gang, uden han er blevet forbredt på det og slet ikke uden at du har sagt god for det.
  Lige et lille fif: Hver gang Elliot skal have samvær med sin far, så noter dato, hvor lang tid samværet vare, aflysninger, omrokering af datoer og hvem de har været sammen med. Altså alt om deres samvær. Så har du noget dokumentation hvis du på et tidspunkt føler dig nødsaget til, at tage den indover Statsamtet.
  Du gør det så godt og er en fantastisk mor.
  Kæmpe kram og mange varme tanker fra mig til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Min x-mand er lidt af samme støbning. Han har i sin tid præsteret at tage vores 5-årige dreng med til fest hos vennerne… og meget mere. Jeg tog tidligt et valg og sagde til ham, at lige meget hvad, så skulle han bare komme hjem med vores søn, så skulle jeg nok passe ham. Og at jeg ikke ville være sur (jeg har selvf tit været eddikesur 😬, men har formået at holde det nogenlunde indenbords) Nu er sønnen snart 13, det har været hårdt -også fordi man nærmest så er aleneforælder, men jeg har en tryg og glad dreng, der har et godt forhold til sin far. Det sidste skyldes i høj grad, at jeg har forsøgt at være tålmodig og ladet far og søns samvær være på fars præmisser, lidt mere som legeonkel end far. Men en god far trods alt. Og med mere overskud til at være det, som årene er gået. Måske du kan bruge det til noget. Det vigtigste er at undgå at blive bitter. Jeg synes du skal blive ved med at holde fast i en relation mellem E og hans far. Det er vigtigt for en dreng. Vores søn kan ikke se en eneste plet på sin far. Sådan elsker børn. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Alexandra. Jeg ved ikke om du læser dette, men det håber jeg du gør.
  Systematisk svigt vil jeg kalde det som Elliot oplever fra politmanden, gang på gang.
  Jeg har selv oplevet dette fra min mors side som barn. Min far troede på det gode i hende og mit tarv, dog faldt det aldrig ud til det gode.
  Efter mange år blev jeg, trods den store svigt, manipuleret af min mor til, at tro min far var “skurken” i hele det spil der stod på under min barndom.
  Heldigvis havde min far gemt de mange retssager og utilgivelige beskeder og kampe som han havde kørt mod min mor. Alt dette “bevismateriale” lagde min far på bordet, da han mente jeg var klar.

  Mappen som indeholdt alle sandheder var ikke en måde han ville skabe had fra mig til min mor, men for at give mig en forståelse af hendes situation.
  Det er ikke raske personer, der vælger den levestil for sig selv og sit barn.

  Hele mappen har i dag givet mig den viden, som skulle bruges til at acceptere min mors svigt, som jeg husker så tydeligt end mere andet i barndom.

  Pointen med min besked er: lad politmanden og Elliot få deres erfaring. MEN gem de midler du kan for en dag at forklare Elliot hvad der i realiteten skete da farmand valgte fra…

  Kæmpe high five til dig for dit modige væsen! 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Alexandra.
  Jeg sidder med en følelse af at det her er noget jeg kender. Noget jeg kender fordi min far var på præcis samme måde som politmanden.
  Det giver nogle ar på sjælen, som jeg ikke er i nærheden af at være ved at komme af med, og nogle ar som fylder så meget i mit liv. Jeg kan næsten ikke bærer hvis Elliot skal igennem det. Det skal han altså bare ikke. Det gør mig tryg og glad, at du er hans mor – det jeg kan mærke om jeres forhold gør mig rolig. Men Alexandra, jeg håber inderligt at i får løst situationen, for den er uholdbar som den er nu – for dig, og for Elliot. Tusind kram herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har på ingen måde tilstrækkelig indsigt i jeres liv til at vide om det her på nogen måde er rigtigt, men har du overvejet om Elliot skal se sin far (i så høj grad) når han gang på gang fravælger ham? Jeg tror virkelig at børn opfatter mere end man lige tænker, og jeg kunne forestille mig at det kunne give lidt ar på sjælen at blive fravalgt så systematisk af sin far i så lang en periode i sin opvækst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Jeg er 22 og ikke i nærheden af at have et barn, men jeg forstår fandme virkelig godt dine mor-frustrationer. Så er det fandme slemt. Han er virkelig en ekstrem idiot. Sørgerligt for ham. Lillemanden indser før eller siden hvem der var der for ham da han behøvede det (og hvem der ikke var). Det har sin pris på sigt, selvom farmand sikkert er er kæmpe hit hos lillemanden lige nu. Det bliver han nok ikke ved med at være hvis han bliver ved med at opleve at blive underprioriteret og endda i så voldsom grad. Det opfanger børn i en tidlig alder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Åh, Alexandra 🙁
  Får helt ondt i maven, over at læse dit indlæg. Jeg HAR borderline, så synes da det er vanvittig svinsk, at kaste sådan en kommentar i hovedet på dig. Hvis jeg havde haft en lille dreng og stod i din situation, havde jeg hentet drengen hjem, ellers ville jeg næppe lukket et øje hele natten. Du er i din fulde ret som mor, til at gøre krav på at få dit barn hjem, du er Elliots mor, det er noget helt helligt! Forstår slet ikke, at et han kan behandle dig sådan, når han VED du er sårbar. Hvis jeg boede i Kbh, var jeg kommer forbi og givet en krammer. Håber du finder en løsning og du er 100 % i din ret til, at reagerer som du gør. Ikke vær hård ved dig selv, dine følelser er aldrig forkerte.
  Kæmpe knus fra Mathilde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Uartig opførsel – han er da så egoistisk at det er helt uden for fatteevne. Desværre kan man ikke tvinge folk til at ville sine børn, men kan sagtens forstå den smerte det må give når ham som burde elske ens lille purk ligeså højt som en selv vælger ham fra. Desværre for ham kan man sige. Det er så absolut ham der går glip af noget. Lyder til han er en god far når han har lyst, det kan Elliot desværre bare ikke bruge til en skid – han skal kunne regne med ham!
  Derudover er der uartigt af farmor og farfar ikke ar tage telefonen når en mor ringer for at sige godnat. Selvfølgelig er de med deres egen søn men for pokker – de bør ikke opildne konflikten på den måde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En anden mor

  Jeg har ingen ord. Og alligevel er jeg nødt til at kommentere her (for første gang i øvrigt, selvom jeg har fulgt dig længe).
  Du er uden tvivl det sejeste menneske, at du klarer alt det her så godt som du gør. Jeg har så ondt i maven over det her indlæg, og jeg ville ønske, jeg kunne give dig en virkelig lang og varm krammer. Jeg havde uden tøven hentet mit barn hjem og sørget for efterfølgende at få lavet nogle helt klare aftaler om, hvad der fremover må og ikke må ske uden aftale med dig. Jeg håber, du får en ok nat på trods. ❤️ Kæft Elliot er heldig, du er hans mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Det gjorde han bare ikke det der. SERIØST???? Du fortjener en fucking medalje for ikke at hive narrøven i statsamtet for at tvinge spasserrøven til rent faktisk at være sammen med sit barn når han har ham. Aj men seriøst, hvordan kan han byde sin søn det der??
  Jeg ville være KNUST hvis jeg var dig. Knust. Fuldstændig. Og så meget på vej hjem til farmor og hente mit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En anden mor

  Jeg har ingen ord. Og alligevel er jeg nødt til at kommentere her (for første gang i øvrigt, selvom jeg har fulgt dig længe).
  Du er uden tvivl det sejeste menneske, at du klarer alt det her så godt som du gør. Jeg har så ondt i maven over det her indlæg, og jeg ville ønske, jeg kunne give dig en virkelig lang og varm krammer. Jeg havde uden tøven hentet mit barm hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikki

  Det er jo for sindssygt, jeg ville blive stiktosset! Forstår godt at du føler dig magtesløs. Jeg håber at du får det bedre og at lillemand har en dejlig aften med bedsteforældrene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Av, den her ramte et ømt sted. Jeg havde det FORFÆRDELIGT første gang min dreng skulle sove ude. Hvis det tilmed var blevet besluttet uden min viden og accept havde jeg nok fået en nedsmeltning. Klamme nar Pilotrøvhul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg får helt ondt i maven og bliver så ked af det på både dine og Elliots vegne! Hold op hvor er set op af bakke at samarbejde med en mand der prioriterer sit barn så lavt.. Det må være så frygteligt at sidde hjemme og være helt magtesløs.. Og hvor er det oveni det hele virkelig lavt af farmor og farfar at de ikke lader dig sige godnat..
  Kunne det være en idé at få hjælp til en samværsoedning? For din skyld. Det kan måske give noget ro at I har en aftale på skrift. Beklager hvis jeg blander mig og forsøger at komme med gode råd uden at vide noget som helst. Jeg har bare så ondt af dig. Du kæmper og klarer det hele så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft jeg var blevet tosset. Jeg havde bedt farmor og farfar ringe mig op omgående hvis de ikke svarer og fortalt den hvordan jeg føler. Det er SÅ uretfærdigt at han bare sender Lillemand afsted til farmor og farfar. Jeg havde faktisk nok også taget fat i familieretten/statsamtet og forhørt mig om mine rettigheder. Tror nemlig at samværd med far betyder at han ikke skippes til slægtninge for at far kan være egoistisk. Forstår hvor hårdt det er når Elliot savner sin far men så tænker jeg at samværd må ske i dagtimerne uden overnatning. Du har gjort SÅ meget for at passe det ind i hans skema at jeg ikke havde tøvet med at sige: “han sover og omgås med dig eller han sover og omgås med mig! Selvfølgelig skal han se farmor og farfar men ikke sådan her fordi der er noget andet der er mere spændende end at være far!” Han var med til at lave ham så må han også være voksen nok til at have ham. Knus, kram og kærlighed herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg blev heldigvis skilt fra mine børns donor for 5 år siden, og Sorry to say, men det forandre sig aldrig! Så du kan lige så godt begynde nu med en fuld forældremyndighedssag, istedet for først som jeg at gå igang 5 år for sent!
  For når ham er sådan nu, så ændrer det sig ALDRIG!
  Det bliver kun værre. Og nej du er ikke syg i hovedet el hysterisk, du elsker bare din dreng og vil gøre alt.
  Good luck og tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Jeg er så RYSTET og RASENDE! Kram til dig ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Som samværdsforælder må han ikke få ham passet ifølge lovgivningen. Så du har dit på det rene. Syns slet ikke det er okay.!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Seriøst? Det vidste jeg slet ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

   Han er et fjols!! Men det ved du og vi alle vidst meeeeeen han bestemmer altså helt og aldeles selv hvem der feks hamrer Elliot i vuggestuen og passer ham osv osv. Skørt at han får ham passet så lidt han ser ham men fars samvær far bestemmer 🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Undskyld, men stop lige! Hvad er det, I har gang i? At opfordre til krig?! Jeg står i den situaiton, at jeg kan se det fra mandens perspektiv, og det gør mig så rasende den måde, nogle mødre reagerer på – som nu, at samværsforælderen ikke må få sit barn passet! Det er simpelthen ikke sandt ved jeg, fordi vi har en advokat inde over i netop sådan en samværssag. Det her handler om barnet – Elliott – og jeg ved godt, at faren lyder som en idiot, men for Elliott betyder han – og farmor og farfar – alt, så stop nu den smædekampagne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg tror de fleste (inklusiv jeg selv) taler i vrede og frustration. Ikke af ond mening ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hvor står det præcis?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • PF

   Det er ikke korrekt, at man som samværsforældre ikke må få passet sit barn!
   Selvfølgelig må man det.
   Bare til info.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sigrid

   Det er desværre ikke korrekt.
   Han kan i princippet lade drengen blive passet af andre under hele samværet, men det vil til gengæld være belastende for hans sag, hvis han skal i Statsforvaltningen og de træffer en afgørelse om samvær.
   Forældreansvarsloven beskriver pligter m.v

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Ingen grund til at kommentere på farmand og hans opførsel… det er der andre, der har gjort meget godt 👆🏼
  Vil farmor og farfar ikke snakke med dig? Eller vil de kun smse? Så må de da også vide, at den ikke er helt stueren!
  Du er SLET ikke forkert på den, Alexandra! Alle dine følelser er helt naturlige i din situation. Kan nærmest mærke vreden, mavepinen, ked-af-det-heden (hvad fanden hedder det?!), og alle de følelser du går igennem lige nu og indtil lillemanden kommer hjem i morgen – de følelser jeg sidder med skal selvfølgelig ganges med en million i forhold til, hvad du sikkert føler lige nu. En masse tanker til dig – jeg håber ikke du går helt fra dig selv <3 lillemand har det selvfølgelig godt ved farmor og farfar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg har stået med det sammen som dig med mine værnes far i snart 5 år. Det har været det samme i 5 år det bliver desværre ikke bedere… 😢 Og de eneste det går ud over er barnet/ børnene.
  Men du bliver kun mere syg af at bruge tid og kræfter på det. Tro mig snakker af bitter erfaring vil ikke ønske for nogle de ender her hvor vi står i dag.
  Gør dig selv den tjeneste at lad det passerer og acceptere at han ikke ved bedere ellers så bliver du rigtig rigtig syg og kan ikke noget i sidste ende..

  De bedre tanker din vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis han synes du har borderline, så tænker jeg da, at det vil være på helt lovlig vis, at du er sindssyg i gerningsøjeblikket– altså når du pander ham én!
  Der findes mænd, der gør kvinder syge- og med alt det du beskriver om ham, tænker jeg faktisk, at han gør dig syg. Alle de egoistiske valg han træffer, alt det han gør som er sårende for dig.
  Du er mor med kæmpe M, den kærligste af slagsen. Som du så fint selv beskriver, så forsøger du at få alle ender til at gå op. Idioten burde fandme også tage noget ansvar, han er jo en kæmpe drengerøv!
  Jeg er 100% på din side- ville ønske jeg kunne give dig en kæmpe krammer😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Shit en KÆMPE IDIOT han er!!!! Han burde få frataget retten til at have lillemand, så det kun var op til dig hvornår han kunne se ham – og i dit samvær. Eller hvis han skal have ham alene, så i hvert fald med retten til, at du kan hente ham hvis der er de mindste uoverensstemmelser! Selvom du skriver han er en god far, når han endelig er sammen med lillemand, så ved han tydeligvis INTET om børn, for det han har gang i lige nu, er på ingen måde for jeres søns bedste, han er top uegnet som far! Jeg var også blevet stiktosset! Mange kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg havde været RASENDE!! Og jeg havde hentet ham med det samme! Ikke at jeg siger, at det er løsningen, men jeg havde virkelig ikke kunne dy mig! Hvor er pilotmanden dog et helt igennem nederen menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  For syv Søren hvor jeg håber du endnu en gang lige ringer til farmor og farfar, og forklarer situationen! Det er PÅ INGEN MÅDER i orden at lade sit barn sove ude for første gang på den måde UDEN at begge forældre har været inde over! Jeg var blevet rasende, og jeg havde hvis jeg stod i din situation – hentet mit barn hjem, og ville nok have skidt højt og helligt på hvad bedsteforældrene mener i den situation. Hvor er det desuden langt ude af din eks at gøre dette, øv sikke en klaphat! Kæmpe krammer herfra, og High five for at du håndterer det som du gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg havde hentet ham med det samme! Jeg kan virkelig godt forstå din vrede og at du bliver ked af det. Jeg bliver helt harm over at læse det 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg forstår din reaktion fuldstændig. Hvor bliver jeg ked af det på Elliots og dine vegne. Føj for en far!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg føler med dig 110 %! Har selv en datter med en til tider stor idiot! Jeg fløjter efter hans pibe hver gang for at vores datter ikke skal lide last eller blive skuffet! Og så finder man ud af barnepigen har passet vores datter i flere dage både i weekender og ferier! Jeg skrotter helt af hver gang! Jeg bliver nok endnu mere grum og arrig end det lader til du bliver! Det er jo vores et og alt de børn! Hvis deres “fantastiske fædre” ikke magter dem, så bliv væk, så børnene ikke skal lide under det! Vil bare sende dig et stort kram – du er ikke alene om den følelse af at have barn med en stor egocentreret idiot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg forstår så godt, at du føler dig såret og overset! Det at ens barn skal overnatte ude er kæmpe stort – i særdeleshed for en mor. Han burde virkelig have vendt det med dig først. Både fordi at du kender ham aller bedst da i er mest sammen, så du kan vurdere hvorvidt han er klar til det. Men også for at du kunne have forberedt Elliot på det. Men jeg tror virkelig ikke at han har gjort det for at være tarvelige. Min kæreste kunne så meget have fundet på det samme. Han tænker slet ikke lige så meget på de ting som jeg gør. han elsker vores drenge, men er slet ikke i symbiose med den som jeg.
  Jeg tænker måske at din frustration i bund og grund stammer i det at han i det hele taget får ham passet. For det er sgu så skod at han ikke bruger tid med sin søn. Jeg havde følt det som sådan en afvisning og følt at mit barn ikke blev prioriteret højest.
  Men jeg tænker at hvis du skal vende det til noget konstruktivt, så tænk på hvor godt det er for Elliot også at skabe relationer til vigtige personer i hans liv på egen hånd. Det er en gave at give sine børn at de kan have vigtige mennesker i sit liv man kan gå til, når mor og far ikke lige er der af den ene eller anden årsag. Se det som at han knytter bånd til sin farmor og farfar.
  Jeg forstår så udemærket at det ikke burde være sket på denne måde. Men når alt kommer til alt så er i begge hans forældre, og lige så meget man kan ønske at i var enige om hvordan, så bestemmer man bare ikke hvordan faren kan og skal bruge sin tid med sin søn. Det er desværre hans valg.

  Sender dig varme tanker og fuld forståelse for din vrede, frustration og ‘ked af det hed’ ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Puha… hva faen’ stiller man lige op… det er et eller andet sted så sindssygt og uanset hvad du gør; bliver nogen kede af det…
  Henter du bassen så risikerer du dårlig stemning mellem dig og bedsteforældrene og ja, Elliot vil nok heller ikke ku forstå det. Og det at blive hjemme og trille tommelfingre det er lort for dig selv, og Elliot forstår nok heller ikke hvorfor han bliver “parkeret” ved farmor og farfar når han egentligt gerne vil se sin far.
  Det nytter ikke engang en fløjtende fis at skrige af “faren” om han har overvejet selv at få checket øverste etage. Men ja, det er også bare at synke på hans niveau og du er bedre end det!
  Lige lidt hjælper det at nægte samvær mellem Elliot og faren; fordi så bliver bassen gidsel – og det er bare også lård (sagt på godt jysk). Og jeg bebrejder dig ikke, hvis du har tænkt, at det var bedre hvis han ikke er i jeres liv. Dog er jeg også klar over, at du selvfølgelig vil have de har en relation fordi Elliot ønsker sin far så meget.
  For helvede det er altså bare en møgsituation og den det går mest udover nu er dig; men i det lange løb er det bassen og det er fandeme utilgiveligt. Det er så hårdt at have en til tider utryg barndom og forvirrende relation til en eller begge forælder (taler her af dyrtkøbte erfaringer). Det giver sgu ar på sjælen og kan hjemsøge en i mange år ind i voksenlivet. Og jeg fatter ikke, at man bevidst kan agere på den måde; kun for at tilfredsstille ens egne egoistiske gøremål. Og jeg vil ikke forstå det!
  Når alt det så er sagt, så kan jeg kun sige; du er en god mor, du gør dit allerbedste, du får hjælp til at kunne være der for din søn, du tager ansvar for dig selv og dit barn og så kan man ikke gøre mere ❤️ Jeg er sikker på, at hvis du kunne gøre mere; så gjorde du det! Men man kan bare ikke styre andres handlinger, uanset hvor meget man end ønsker det.
  Husk og trække vejret godt ned i maven, få spist og prøv at få sovet; så kan du måske afværge det værste angst ❤️

  Kæmpe krammer fra jyden i Odense ❤️

  P.s. Med fare for at støde nogen; han fortjener ikke Elliot fordi han vil ham tydeligvis ikke. Hvad der så ligger til grund for dét, det vil jeg ikke gøre mig klog på. Men håber, at han en dag enten indser hvilken betydning hans opførsel har eller, at han så trækker sig i stedet. Sidste mulighed er selvfølgelig også benhård; men så har man noget konkret at forholde sig til! Det andet der, det er monster hårdt…. igen, taler af erfaring. Det er så fucked at være i tvivl om, hvorvidt en forælder vil en eller ej og hvornår de vil eller ikke vil…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Åh søde hvor lyser det bare ud af dit indlæg at du ikke har det godt med situationen lige nu. Jeg forstår dig så godt, men vil lige tage en anden vinkel og trøste dig med at børn er robuste og Elliot har det godt (altså det er jeg bare sikker på). Jeg kan godt forstå at det er måden og selve det ikke-eksisterende samvær du er rasende over og nok i virkeligheden ikke er nær så bekymret for Om E har det godt og får sovet i nat. Selvfølgelig gør han jo det.
  Det er surt det skulle være på denne måde, men når vreden og skuffelsen har lagt sig lidt, kan du måske begynde at se det som en bonus for både din søn og dig at flere kan passe, han får nogle skønne nye oplevelser og du vokser med mor-opgaven… med tiden kommer der mere og mere selvstændighed hos børn og de river sig løs, kan selv, vil selv og gør selv. Det er meget sværere for forældrene at acceptere end for børnene at opleve 😊
  Nu må du ikke se det som en streng bedrevidende træls kommentar, men fra en mor til en anden. Jeg blev selv skilt da datteren var 2,5 år gammel og måtte også sluge en del kameler og undvære at opleve nogle “første-gang” moments. Av det gør ondt, men jeg har øvet mig de sidste 12 år på at se alt det hun oplever som en gave til hende og en berigelse af hendes liv. Det er fandme ikke nemt altid at skulle se voksent og fornuftigt på det, men hun er ikke gået i stykker og hun har haft så mange fede oplevelser. Det er kun mig der har savnet, haft ondt i maven, måttet smile og vinke og glædet mig på hendes vegne.
  Min datter og hendes farfar (som er alene) har et helt specielt bånd. Han har i mange år hentet hende hver fredag og haft hende med ude og køre og besøge kunder, været ude og spise, i zoo, ude og sejle i hans båd, og de sidste år har han haft hende en uge i sommerferien hvor de kører landet rundt, bor på hotel, ser Kbh, Skagen, Samsø på cykel osv. Hun betror sig til ham og jeg glædes på hendes vegne over deres forhold.
  Jeg håber din E kan få nogle dejlige oplevelser med sine bedsteforældre, sine forældre og deres venner/veninder og alle mulige andre mennesker også. Så vokser han op med gode egenskaber, lærer at være sammen med en masse forskellige slags mennesker og bliver god til at tilpasse sig.
  Jeg håber du kan bruge min kommentar til noget. Hilsen en mor til en 14-årig og en 10-årig (ku godt selv bruge nogle råd til teenageren ind imellem 😃)
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Uha…..jeg var blevet lige så tosset som dig, kan sagtens forstå dig. Som du også selv er inde på, kan du jo ikke bestemme over hans “tid”. Du var blevet lige så tosset hvis han havde afleveret ham til dig igen, fordi han ville i byen. Han har taget en meget umoden beslutning, og jeg har virkelig meget respekt for det du gør for deres samvær, det tror jeg ik jeg kunne. Tror du måske du skulle spørge dig selv,om prisen for at opretholde deres mulighed for samvær, er blevet for høj? Du skal passe på dig selv, så du kan passe på dit barn, og jeg ser det ikke som dit job at sørge for deres samvær. Tænker måske det ville godt for dig og drøfte dine muligheder med nogen.
  Det han har gjort er virkelig koldt og barnligt. Ja bedsteforældrene er måske meget overbærende med deres søn, men må ALDRIG blive blind. Masser af kærlighed din vej, jeg håber du kan læse at jeg virkelig føler og forstår dig, helt ind i hjertet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Shit en KÆMPE IDIOT han er!!!! Han burde få frataget retten til at have lillemand, så det kun var op til dig hvornår han kunne se ham – og i dit samvær. Eller hvis han skal have ham alene, så i hvert fald med retten til, at du kan hente ham hvis der er de mindste uoverensstemmelser! Selvom du skriver han er en god far, når han endelig er sammen med lillemand, så ved han tydeligvis INTET om børn, for det han har gang i lige nu, er på ingen måde for jeres søns bedste, han er top uegnet som far! Jeg var også blevet stiktosset! Mange kram <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Helt enig Tina, tænker også om prisen ved at have ham i jeres liv er ved at blive for stor! Alt det bedste og mange kram <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Din vrede, følelser og omtale af den, ja jeg ved ikke engang hvad jeg skal kalde ham men “mand” passer ikke rigtig, er fuldstændig legitimt. Én ting er, at han lyver direkte op i dit fjæs og dropper sin søn for en bajer med gutterne, hvilket er helt grotesk. En anden ting er, at han bruger din psykiske sårbarhed imod dig og kalder dig borderline. Føj for helved. Jeg får virkelig kvalme. Din frustration er helt normale og forventede mor-følelser, og de har INTET med psykisk sårbarhed at gøre! Beklager, men hans mor gjorde fandeme et dårligt stykke arbejde da hun opdragede ham (Fuck-finger-emoji).

  Du er sej Alexandra, og i morgen når du vågner vil du indse, at du har håndteret det her så fint. Jeg håber, at du vil klappe dig selv på skuldrene for at være så god en mor. Vær stolt af alt det du gør for Elliot, for at han kan få mere tid med sin far. Når han bliver en stor dreng og voksen mand vil han være dig evigt taknemmelig for at kæmpe så hårdt for ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er så meget for dårligt !!! Hold kæft en egoistisk nar er rasende på dine vegne ! Kan fanme godt forstå du er tosset han fortjener ikke at være far til den dejlige lille basse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Jeg er simpelthen nødt til at kommentere her! Hvad bilder han sig ind?! En ting er, at han lyver om, hvad der sker med jeres fælles barn – hvilket du efter min mening er helt berettiget til at blive rasende over – men at han så vælger at neutralisere sin egen idiotiske og tåbelige adfærd ved at kalde dig psykisk syg! Det er utilgiveligt! Så er det sådan set lige meget, om man har psykiske udfordringer eller ej. Det er for lavt og usselt at negligere sin egen uansvarlige adfærd ved at kalde en anden for psykisk syg. Føj! Alt skal ikke læses ind i en kontekst om psykisk sygdom – særligt ikke når det drejer sig om berettiget vrede!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Derya

  Jeg havdenok følt nøjagtig samme følelse som du gør, ik ok. Og helt ok du flipper som du gør 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Selvfølgelig er du rasende og ked af det!!!
  Du er i din gode ret til at have de følelser. Og enhver sund og rask mor ville have de følelser, så det der pis med lige at slå dig i hovedet med en psykisk diagnose kan han fandeme stikke skråt op!
  Jeg er så sur, at jeg ryster og det er bare på dine vegne. Kan slet ikke forestille mig hvordan det er at være dig i det!

  Kan du kontakte hans forældre og få E hjem til dig?
  Det havde jeg gjort! Jeg havde simpelthen ringet til hans forældre og forklarede hvordan jeg havde det. Selvom jeg godt kan forstå det ikke er en fed situation eller samtale for den sags skyld.

  Gud hvor er han bare en egoistisk idiot!!!

  Mange mange tanker og kram til dig!
  Du er for sej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg var også blevet rasende og helt vildt ked af det. Og jeg synes i hvert fald ikke at det er dig der er forkert på den. Du virker som en rigtig god mor. Kram til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kommenterer normalt heller aldrig på dine indlæg, men jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, at jeg synes du er MEGA sej og reagerer rigtig pænt på det her. Jeg får helt ondt i maven på dine vegne! Jeg tror dog desværre ikke du kan gøre så meget, da det er fars tid og jeg tror heller ikke du får farmor og farfar til at aflevere ham igen, da de nok (forståeligt) er lykkelige for at “låne” ham lidt. At pilotmanden så gør det UDEN at fortælle dig om det, synes jeg er så tarveligt som det kan være når han ved det er første gang og at skide på dig! Øv øv og øv! Jeg ville nok gentænke de der samværsaftaler og måske sige det næste stykke tid ikke er med overnatning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Puha jeg får helt ondt i maven på dine vegne😔 Jeg kan SÅ godt forstå din reaktion og ville ha e det på nøjagtig samme måde. Du må føle dig så svigtet og savne Elliot HElT vildt lige nu😢. Kæmpe krammer fra en som også har 2 børn med en pilotmand – dog en meget god en af slagsen. Men kan genkende mange emner på beskriver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   SAVNER HAM HELT VILDT LIGE NU JA . Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Det er første gang, jeg kommenterer, men jeg bliver simpelthen nødt til. Kæft, en nar! Man skulle ikke tro, han var en voksen mand. Jeg er RASENDE, og jeg kender dig ikke en gang personligt.
  Det er ikke fair for dig eller Elliot!
  Jeg ville ønske, jeg kunne give dig en krammer, men istedet må det blive en virtuel en. Du er så sej, og en fantastisk mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Føler med dig, og desværre er der alt for mange år , du skal samarbejde med ham endnu. Vær bare glad for at du kun har en med ham 🙂 min eks lod min yngste være alene hjemme, imens han var i Tyskland ( vi bor i fredericia) .
  Jeg tog ud og hentede ham. Det sked jeg på.
  Mænd tænker med røven. Vi andre er bare pyldremødre. Kan sagtens forstå du kommer ud med det herinde. Havde sgu nok gjort det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   WTF ? Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor gammel din yngste var dengang, men det lyder sgu da sinssygt (abe der holder sig for øjnene).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg har ikke barn, men kan ikke undgå, at sidde og blive opfyldt af harme! Jeg forstår virkelig godt, at du synes det er svært, og jeg kan ikke sætte ord på, hvor vred jeg selv ville være, hvis jeg var i dine sko. Det hjælper dig ikke, men kan måske bekræfte dig i, at dine tanker hverken er forkerte eller uberettigede. Jeg skal ikke kloge mig alt for meget, men jeg er ikke i tvivl om, at pilotmanden må have nogle meget store problemer med sig selv, som han nok lukker øjnene for. Hæv dig over ham og hans problemer – han er følelsesmæssigt afstumpet! Du er skide sej og stærk, uanset!
  Du skal vide at jeg er så vildt imponeret over hvor godt du tackler alle de udfordringer livet stiller dig, og jeg er slet ikke i tvivl om, at du er den bedste og sejeste mor for Elliot. Hvis ikke jeg havde en eksamen lige rundt om hjørnet (og derfor er begravet i bøger og eksamenspres), troppede jeg gerne op og inviterede dig på gåtur med is og snak, selvom jeg ikke kender dig. Du fortjener det bedste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Luise

  Jeg kommenterer aldrig, men må lige hjælpe dig lidt på vej. Skrue op for noget larmende musik og så råb og skrig lidt med på versene eller om piloten. Så kan der komme lidt mere luft ud af den ballon. Og jo, det ville sku have været smart at det var den primære omsorgsperson der tester første overnatning ude, så man faktisk kunne springe til hvis det nu gik galt. Rigtig god weekend trods alt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ingen mistro til Elliots bedsteforældre – men jeg havde hentet ham hvis det var mit barn og stod i den situation. Ikke Okey af farmand ☹️👎🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Kæreste Alexandra.
  Det her indlæg rammer mig lige i hjertekulen og tårerne triller ned af mine kinder. Min far har på mange måder været lidt som pilotmanden, da jeg var lille. Mine forældre blev dog først skilt som 13 årig, men min mor har fortalt mig, at det var grundet en masse alkohol og det, at min far ofte blev væk hjemmefra, fordi byen og kollegaerne trak mere. Han var dog, ligesom du beskriver pilotmanden, en glimrende far, når han var der. Pga min mors enorme kærlighed og det, at hun ALDRIG har snakket grimt om min far eller vist hendes skuffelse over for mig, så har jeg i dag et fint forhold til ham. Jeg elsker ham på trods af at han aldrig har været den traditionelle far. Så hvis du kan, så råb og skrig af ham, når I er alene og bliv ved med at være den store i Elliots øjne. Han vil takke dig senere. Selvfølgelig skal du have dig selv med i det. Men jeg er min mor dybt taknemmelig for at hun forblev den store i deres forhold. Ååh en rodet landhandel. Jeg vil gå ind og kysse lidt ekstra på mine piger i sengen.
  Et stort og varmt kram fra en mor til en anden. Og en masse tanker til Elliot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg virkelig ked af at høre. Kan selv nikke genkendende til nogen af de ting du skriver. Og jeg ville ALDRIG snakke grimt om Elliots far til Elliot. Jeg siger altid kun gode ting om ham, og vi snakker meget om ham. Men det er klart, at jeg skal overveje, hvad der skal ligge tilgængeligt på nettet, når Eliot engang bliver gammel nok til at læse. Det kan han jo heldigvis ikke endnu. Den tid den sover, som jeg siger 😀 hehe
   Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg glad for at læse, Alexandra. At du vil overveje hvordan og hvorledes med bloggen, når Elliot bliver ældre. Kan læse, kan forstå og drage egne konklusioner.

   Jeg forstår din vrede og frustration. 100 %. Som kun en mor kan, tror jeg.

   Jeg ved også du ikke taler grimt om Elliots far foran Elliot og du sluger 110 kameler mere end alle os andre ift. at være rummelig og samarbejdsvillig for Elliots skyld. Du er et godt menneske. Det kan man mærke gennem bloggen og dine snaps.

   Men …. selvom du aldrig vil tale dårligt om farmand overfor E., så kan jeg ikke lade være med at bekymre mig på dine vegne om et kommentarspor her, der flyder over med ‘idiot’, ‘spasser’ og ‘egoist’. Selvom det på nogle områder er sandheden, så er jeg bekymret for om det en dag vil komme Elliot for øre. Tekster kan jo gemmes, screenshootes and what not.

   Jeg er glad for at læse at det nok ikke fortsætter når E. er ældre, men jeg håber du overvejer konsekvenserne af det nu også. Og det her sagt i al kærlighed og respekt for det du gør, og for den du er. Jeg ønsker kun det bedste for dig og lillemanden i mange mange år fremover ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg forstår sagtens hvad du mener, men jeg tvivler på, der er nogen, der sidder og screenshotter hver en bid af kommentarspor osv for at sende det til Elliot, når han bliver gammel. I så fald er jeg forholdvist emotionelt intelligent og må forklare min søn på en ordentlig måde, at nogle mennesker nogle gange bliver uvenner, og så bliver de venner igen. osv. Osv… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ej, hvor er han tarvelig! Jeg ville også være blevet rasende og det gør ondt i mit moderhjerte, at han opfører sig sådan. Har så stor respekt for, at du strækker dig så langt for at de kan få et godt far/søn forhold. For Elliots skyld, altså. Men det tror også er virkelig vigtigt – bare trist, at du skal stå til måls for så meget lort. Mange tanker i din retning – du er så sej! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Du handler som en hver anden ville ha gjort. Jeg ville i hvert fald! Det er så nemt bare at slynge ud at du er borderline når du reagere sådan! Han er tydeligvis uviden on sygdommen. Jeg vil tillade mig at kalde ham for en psykopat, for det er han jo tydeligvis… han kaster det hele over på dig. Idiot! Jeg sidder lidt i samme båd som dig, og din fortælling giver mig helt ondt i maven. Og jeg får sådan lyst til at give dig et kæmpe kram!!!

  Sådan nogen mænd er ikke nemme at have børn med og jeg beundre dig SÅ meget alt det du gør for at opretholde et god samarbejde.

  Elliot er fandme heldig med den mor han har!! 💜💜💜💜💜💜💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  IDIOT?!?! Var det virkelig det bedste du kunne komme op med?
  Jøsses hvor skal den selviske, forstokkede, underbemidlede pilot være umenneskelig glad for at det er dig han er oppe mod.
  Jeg har hverken borderline, angst eller tankemylder men jeg kan fandeme love dig, at jeg var blevet Nordeuropas mest primitive skabning, hvis min eks var kommet på den vanvittige idé.
  Jeg synes det er SÅ flot, at du ikke har hentet Trolden, jeg havde fløjet ud af døren for at få fingre i min søn. Det er ikke alle der kunne besinde sig, på samme måde som du!

  Hold kæft du er sej, og skulle der være brug for et par borgerlige ord og en opsang under lavmål, så kan den kære luftkaptajn roligt slå et smut forbi Nordjylland!! 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det er så unfair at bruge så feje tricks som at beskylde dig for at have borderline osv., når han har set dig kæmpe så meget. Er sikker på, at vi er mange der fuldstændig kan forstå dine naturlige følelser, og jeg håber aldrig du vil tage sådanne kommentarer til dig.. du er en fantastisk mor, der passer på E! Be strong, det hele er nok mere rart i morgen. Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg kommentarer faktisk aldrig, men er du gal jeg blev rasende da jeg læste din blog 👿 Jeg var blevet så hidsig hvis min søn blev anbragt ude til overnatning for første gang og det ikke var aftalt på forhånd! For sindssygt at han har så lidt indsigt i sin egen rolle som forælder og vigtigheden af at i har et godt samarbejde. 100% at Han ikke sagde det i forvejen fordi han vidste det var noget rigtig lort han havde gang i (som sædvanlig) og så at tillade sig at tørre den af på dig som om du overreagerer.. SOM OM! Det er bare mere manipulation.. fy for helvede en fyr.. du er sej og god mor! Og du er super sej at du kan golde hovedet koldt og stien ren i denne situation. Kæmperespekt – og kæmpe kram!! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er første gang jeg kommenterer på din blog, men det her er så stor en svinestreg, at jeg bliver nødt til at give dig en virtuel krammer! For det gør man bare ikke. Første overnatning ude er en stor ting, som helt sikkert skal aftales. Så her er den – og det er en kæmpe en af slagsen🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Jeg bliver simpelthen så ked af det når jeg læser om hvordan han svigter sin søn gang på gang 😔 Hvis han dog bare vidste hvad det gør ved hans søn, hvis det bliver ved på den måde😔😔
  Når alt det så er sagt, så havde jeg hentet mit barn med det samme eller bedt dem komme og aflevere. Farmand har vel alligevel tømmermænd imorgen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det kan man nok godt regne med. Tror på ingen måde, mit barn ville blive afleveret herhjemme. Og jeg har vel slet ikke ret til at hente ham i fars tid?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Du er hans mor. Så længe i ikke har en aftale med statsamtet, så tror jeg da du er i din fulde ret til at hente din søn. Jeg Kaneohe dig for at jeg var blevet ved med at ringe. Puha, min Elliot er 9 måneder og jeg kan slet ikke forestille mig hvor syg jeg ville blive, hvis hans far tog så store beslutninger uden at involvere mig, og vi endda sammen! Det er bare ikke okay at skide så meget på dig. Jeg kan ikke forstå at man kan såre andre mennesker, bevidst vel og mærke, på den måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Der er ingen tvivl om at han fejler noget psykisk. Snart kommer Elliot til at forstå forskellen på hvordan du behandler ham og hvordan idioten behandler ham. Han kommer til at hvordan hans venners fædre er i forhold til hans far når de 2 er alene. Det blir idiotens tab 100% når hans søn ik gider være sammen med ham. Synes det fejt hans forældre ik har kontaktet dig men kender ik jeres forhold. Håber idioten bliver smaskforelsket i en pige han aldrig ku finde på at gøre ondt og hun ender med at fucke ham fuldstændig op, virkelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvor føler jeg med dig!! Jeg ville ringe til farmor og farfar for i det mindste at sige godnat til min søn. Er nu sikker på jeg havde hentet ham hjem, for det er jo sammenværd med hans far han skulle ha og efter som han ikke er tilstede og højst sansynligvis har tømmermænd imorgen som så er lige med 0 overskud ja så får de jo ikke noget sammen alligevel.. knus i din retning

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har forsøgt at ringe.. Fik en besked tilbage om, at han bliver afleveret herhjemme i morgen kl 19.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Undskyld, men ville farmor og farfar ikke engang lade dig snakke med ham?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Eller måske tog de bare ikke telefonen. Jeg fik ihvertfald bare en sms tilbage om, hvad planen var.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebeca

  Jeg har ikke børn, men jeg forstår dig fuldt ud. Det er fandme ikke okay!!! Forstår godt hvis du har lyst til at hente din søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg forstår dig til fulde! Ville selv være så vred….
  Jeg er ny her på bloggen, men det er Pilotmanden du omtaler her, ikke? Hvordan tager han egentlig at du skriver alle de ting om ham, online? Selvom du jo bare skildrer virkeligheden.

  Jeg synes du er fucking sej!
  Hilsen en anden mor, der selv har en depression.

  / livetsomungmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg gætter ikke på, at han er fan lige nu. Men eftersom han påstår, han ikke læser min blog, ser han det jo så ikke. Og velkommen til 😀 Dejligt med en kommentar fra en ny læser 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Av. Av av av av i mit moderhjerte. Jeg er helt enig med dig. Det er HAM der har samvær. Ikke hans forældre. Og nej, man kan jo desværre ikke bestemme, men man kan godt have en holdning. Og jeg ville fanme også blive ked og sur hvis min x bare afleverede vores søn til sine forældre, for at han kunne drikke sig fuld. Især når han ikke har overnattet ude før. Det er en kæmpe ting. Og Det er da et problem at han åbenbart ikke kan finde ud at være sammen med sit barn alene. Og han skal prise sig lykkelig for, at du er så fleksibel og gør så meget for at de kan ses. ØV! Han skal lade være med at behandle dig ordentligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Ej selvfølgelig skal han ikke lade være med at behandle dig ordentligt, men netop behandle dig godt. Det gik lidt hurtigt i mine vrede.
   Jeg ligger herhjemme i min seng og savner min søn mens han er på samvær ved sin far, så det går bare lige i hjertet.
   Håber virkelig at det trods alt bliver en god oplevelse for lillemanden at sove hos farmor og farfar ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har prøvet noget ala det samme hvor min datters far også var total en røv!
  Her ringede je til hans mor for at fortælle mine frustrationer og vrede og det hjalp på ham men også for mig.
  Tror når han er så ustabil at jeg ville planlægge samvær med farmor og farfar (hvis du er trykke ved dem) og så måtte piloten jo komme der hvis han havde lyst. Så skulle E jo i hvertfald ikke blive skuffet når han gerne vil være sammen med hans far som vælger ikke at være der (hvis altså farmor og farfar er mere stabile).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det tvivler jeg på ville fungere. Men det er ellers et rigtig godt forslag. Altså i virkeligheden har farmand jo teoretisk overholdt sin aftale med mig. Hente ham i vuggeren fredag og aflevere ham hos mig søndag. Så jeg tror ærlig talt ikke jeg kan gøre noget ved, hvor åndssvagt han så opfører sig, når han skal ha’ lillemand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Øv at det ikke kunne være en løsning for jer! Så er det jo en mega sur situation. Husk at være opmærksom på om E kan klare pilotens ustabilitet, ellers mener jeg faktisk godt at statsamtet kan gå ind og bestemme hvor samværet skal foregå så det er mere stabilt for E.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hold nu kæft hvor er det tarveligt. Da jeg så din snap, begyndte mine tåre at fylde sig i øjnene. For hold op hvor kunne jeg følge dig. Jeg havde nok sat nogle meget klare regler op for ham pilotmanden. Sådan gør man simpelthen bare ikke. Jeg tager virkelig hatten af for du kan klare det så flot som du kan og virkelig prøver, selvom han er sådan en klaphat. Alt god karma din vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg sender varme tanker i den retning ❤️ Du har helt ret til at være sur og ked af det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kan 100% godt sætte mig ind i din situation! Og synes bestemt du har ret til alle de følelser, som din krop sender ud, det er der intet forkert i.
  Sender en masse tanker og et stort kram❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg sidder og bliver helt arrig her hjemme på en ellers hyggelig lørdag aften! Da jeg ingen børn har kan jeg sikkert kun føle en brøkdel af den vrede du føler. Sikke en egoistisk beslutning, han tager jo overhovedet ingen ansvar, og det at han giver din psyke skylden for din reaktion viser blot hvor barnlig han er! Det var dog forfærdeligt at få kastet i hovedet, især taget i betragtning af hvor dårligt du i forvejen har det, med dette! Idiot er det eneste ord der dækker! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg er målløs. Gang på gang. Den “mand” må simpelthen lige tage at nosse sig sammen og droppe sit ego! Man kunne virkelig have lyst til at granske i hans opvækst for at finde ud af, hvad fanden der er gået galt!? Øv, hvor har jeg bare ondt af dig. Og Elliot! Den lille skønne dreng er simpelthen bare så heldig med at have en mor som dig og en dag vil han selv kunne se, hvor helt igennem fantastisk du har været! For du er fantastisk for 2! Jeg kan SÅ godt forstå at du er hamrende ked af det og vred. Jeg sidder selv og koger indvendigt og får en klump i halsen. Kæmpe kram til dig – du gør det SÅ godt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bliver så sindsygt rasende over at han kan finde på det, også kalde dig borderline fordi du bliver ked af det, rasende og føler dig svigtet, det er sq bare lavt.
  Det er ikke særligt meget MAND over pilotmanden og hans opførsel.
  Jeg er ked af det på din og Elliots vejne. Husk du er en fantastisk mor, og du har RET til at føle præcis det du føler, og det er ikke forkert, for det er DINE følelser. Sender en kæmpe krammer til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak, hvor er du sød. Det var nu ikke i denne situation han kaldte mig borderline, det er bare sådan en generel ting han siger om mig, når jeg flipper ud over små ting som disse. Hvilket selvfølgelig heller ikke er i orden. !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Sikke en hat! Jeg var også blevet tosset. Stiktosset og virkelig ked af det på mit barns vegne. Han tager slet ikke sin farrolle seriøst og hans tankegang er jo mega umoden. Jeg håber dog han har nogle gode forældre så du ikke er desideret utryg og som også kunne finde på at ringe til dig hvis der skulle ske noget? Hvad tænker de egentlig om deres søns opførsel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg tænker, at de er på deres søn side, som de fleste andre forældre nok også ville være. Jeg har forsøgt at ringe derud. Når det så er sagt elsker Elliot sin farmor og farfar, så jeg er ret sikker på at han har det rigtig dejligt .Jeg er mest bekymret for i nat. Det skal nok gå, men jeg tror ikke selv, jeg for sovet meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Kæft mand!
  Måske han skulle blive bare lidt “borderline” (ruller med øjnene) hvis det betyder man er en ansvarlig og respektfuld forælder! Klaphat!!
  Jeg ville hente Lillemanden, helt seriøst!

  Og så droppe alle de skide krumspring du laver så “far” kan se ham mere. Moske du skulle begynde at skærme dig selv og Lillemanden lidt mere, når “far” er så åbenlys ligeglad med samvær – og dig

  Igen. Kæft, han er en Klaphat!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg tænker at du har en god pointe. Det er bare så skide svært at vurdere, hvad der faktisk er det bedste for Elliot. Jeg vil jo helst ikke tage noget tid fra ham, som han rigtig gerne vil have. Men jeg vil selvfølgelig heller ikke have, at noget skulle påvirke ham i det lange løb. Jeg tror faktisk jeg har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der er bedst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanett H

   Ganske forståeligt.
   Jeg ved ikke om jeg selv ville bringe en advokat ind inder allerede nu ig forberede en samværssag i statsamtet.
   Jeg bliver sgu lige så ked af at læse hans forældres kommentar til dig. De virker til at være totalt ligeglade med dine behov – og dét er sgu ikke i orden!
   Kan du aftale med “far” at hvis han alligevel ikke kan have E, at så tager du ham? Ej, jeg ved godt at han slet ikke er moden eller omsorgsfuld nok til sådan en aftale

   Kæft en møg situation du og E er i

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Dine følelser og din reaktion er HEL TNATURLIG! Vi mødre er skabt til at beskytte vores børn. Det er så tarveligt gjort at han ikke lige kunne høre dig om det er cool – eller om du så hellere selv ville have Elliot hjemme når nu hans planer ikke kunne udskydes (smiley med himlende øjne). Læs: Mænd er idioter. (Undskyld mit franske)

  Sender en digital krammer din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis. Det var præcis dét jeg kunne tænke mig, han havde gjort. Så kunne jeg have haft ham, og han kunne komme på bakken. ..Tak for krammer !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Men farmor og farfar er vel næsten at foretrække en far (en titel som han ikke leve op til). Det må altså også være forfærdeligt for farmor og farfar se deres knægt være alt andet end den far man ønsker for sin dreng. Alt i alt rigtig øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er nu ikke så sikker på, at de ser det samme som jeg ser. Som forældre ser man kun det man vil se. Og så skal jeg lige huske at sige, at Farmand er en rigtig god far(det er min opfattelse), når han er tilstede. Og Lillemand er helt tosset med ham, så noget må han jo gøre rigtigt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily

   Børn elsker deres forældre ubetinget, så det er ikke nødvendigvis tilfældet 😉 Blot et lille indspark😊 Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige hvorvidt farmand er en god far eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Ann

  Okay jeg ved ikke engng hvor jeg skal starte her!!

  Jeg er helt seriøst målløs! Hvis jeg havde stået i dine sko lige nu så skulle han kræftedme få lov til at se en borderline opførsel (eller hvad han selv kaldte det) for jeg var gået AMOK!!!! I er begge hans forældre og derfor kan han kræftedme ikke tillade sig at så lille et barn skal sove ude for første gang, UDEN at moren er med på den. IØVRIGT en mor som ellers næsten altid er alene om dette her barn!! Hvad fanden bilder idioten sig ind!
  Jeg havde helt sikkert handlet så drastisk at jeg havde taget en taxa frem og tilbage for at hente ham hjem, og så skulle der nok nogle skriftlige regler og retnongslinjer fremover omkring hvad der er acceptabelt at gøre med et barn i Elliots alder, i de få timer hvor far har ham, for det er helt tydelige at din eks slet ikke har en føling for dette eller en situationsfornemmelse!!

  Hvis jeg ikke sad alenehjemme i Hillerød, med et sovende barn inde på værelset, så havde jeg kørt ind til KBH for at hente dig, så at du kunne få ham hjem igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg fundet en måde at hente min dreng på, når det blev putte-tid, så første overnatning ude ikke skulle ske, hvor du nærmest er blevet taget ved næsen. Du aner jo ikke, hvordan drengen reagerer på det? Har du mulighed for at låne en bil eller noget? Jeg synes, det er en grotesk måde din eks (meget ofte) opfører sig på, og at han er en rigtig dårlig far og ekskæreste – sorry to say.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg forstår dig 200% og jeg tror sku jeg i mit raseri havde hentet mit barn. Og lagt manden på is.. det er netop en fælles beslutning første gang..
  Han skal jo ikke noget vigtigt.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold kæft hvor er de tarveligt!
  Jeg var også blev sindssyg vred og ked af det o så tro jeg faktisk at jeg havde hentet mit barn øjeblikkeligt. Der er jo ingen grund til at Elliot skal passe ude når du er hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kender det SÅ godt! Er igennem præcis det samme! Og han har også et lortejob i forhold til at få hans arbejdstider og samvær til at gå op 😑 men i stedet for at smide vores bebs op til farmor og farfar, lader han simpelthen bare helt være med at hente som aftalt, hvis der sådan liiiiige er dukket en spontan lyst til fest op i hans hovede. Og så kan jeg jo så pænt aflyse mine planer. Hurra for samarbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Forstår dig til fulde – har bare ingen ide om hvordan man får fædrene til at forstå det. De bedste tanker til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg føler med dig 100%, selvom jeg ikke selv har børn. Og luk endelig dine frustrationer ud, det har man sgu bare brug for! Kan virkelig godt forstå at du er ked af det helt ind til benet, når farmand smutter fra jeres søn, istedet for at blive hjemme og sætte pris på noget tiltrængt kvalitetstid med sin egen søn… og når du ved at han savner sin far i hverdagene som du beskriver…
  Ej men altså – IKKE okay 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Åh ha, hvor er det bare tarveligt!!!
  Borderline.. fuck, han er for vild jo 😳🙄😡 Jeg var flippet skråt!
  Du er den bedste mor, Elliot kunne tænke sig, hvor er han bare heldig!
  Sender dig de største virtuelle kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er netop grunden til at jeg nogle gange flipper skråt. Men jeg prøver virkelig at styre mig. Det er ikke altid nemt 🙂 Tak for virtuelle kram <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hold nu op jeg var flippet fuldstændig ud ! Slet slet ikke iorden ! Og jeg havde SÅ meget hentet min søn, for i min verden er det noget ALLE skal forberedes på. Jeg har det stadig elendigt når min store bli’r passet (han er 2,5) så forstår dig virkelig. Puh den var ikk faldet i god jord her 😣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nej vel? Det er jo en virkelig stor ting. Men gør virkelig ondt. Tak for dine forstående ord. Betyder meget for mig lige nu, hvor jeg føler mig lidt forkert.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg havde været fuldstændig ligeså gal og skuffet som dig!!!! 😡
  Mine børn har endnu ikke sovet ude hos nogen som helst og min søn på 3 år er kun blevet passer hjemme hos os selv da jeg var indlagt ved lillesøsters fødsel.
  Kald du ham bare en idiot for det er han sku!! Og hold nu kæft hvor jeg hader folk der skal henvise til ens eventuelle diagnoser bare fordi man bliver skide sur!
  Man kan vel for fanden da godt blive sur alligevel! 👊🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er simpelthen for tarveligt. Og så i den her situation, hvor jeg er virkelig ked af det. Not fair. Men dejligt at høre, at du havde reageret præcis ligesom mig. Tak !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Årh kære Alexandra! Det må være en uudholdelig situation du står i. Har ingen gode råd, men er ret sikker på at der er andre enlige som kan nikke genkendende til det her. En krammer herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det tror jeg desværre også. Og ja, føler mig virkelig magtesløs. Tak for dine forstående ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hold kæft hvor er det bare skide pisse tarveligt altså. Jeg var blevet rasende (!!!). Og det er helt uden at have borderline. – hvad fanden er det egentlig for en kommentar? Ej hvor bliver jeg sur. Kan virkelig godt forstå dine følelser. Det er en stor ting første gang de skal overnatte ude og ikke noget man “bare” gør. Håber du kan falder til ro i det og forhåbentlig få en tålelig aften ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg har besluttet mig for at øve mig i at bage en pærekage, så jeg kan se om jeg kan være bekendt at servere den til Elliots fødselsdag, så det vil jeg prøve at bruge min tanker på i stedet for at koge over. Det hjælper at i er så mange, der forstår mig fuldt ud. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  ❤️Stort kram til dig ❤️
  Din reaktion er helt normal og politmanden er et fjols 😡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for kram. Og forståelse. Det betyder meget !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Det er godt nok noget af et svigt, piloten har gang i mod sin søn. Børn husker svigt i barndommen, både følelsen af at blive efterladt, men også følelsen af at være “uønsket”. Hold op det er dårlig stil slet ikke at inddrage dig i den store beslutning. Børn har brug for strukturer i en forudsigelig hverdag. Det pludselig at skulle overnatte hos andre en mor og far for første gang, er en begivenhed, man skal forberede sit barn på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er jo lige præcis det jeg ved, men det er umuligt for mig at trænge igennem. Men virkelig tak for dine kloge ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Uh jeg sidder og bliver SÅ sur!! Han må sgu prioritere!! Er de venner så fucking vigtige!?
  Han kan sgu se dem om 2 dage. Lillemand er sgu vigtigst!!
  Han er fucking årsag til at flere og flere vælger at få.et donorbarn!! 😈😈😈
  Fucking fucking fucking Ja!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er helt dejligt at mærke, at i også kan mærke vreden, og det er ikke engang jeres barn. Så kan jeg ikke være helt forkert på den. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Frøkjær Wortmann

  Forstår dig udemærket godt! Jeg ville have reageret på nøjagtig samme måde! Sender tusind varme og kærlige tanker sin vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for kærlige tanker. Og tak for forståelsen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ganske kort: Det er helt okay at være ked af det. Første overnatning er en stor ting, især for mor. Det tror jeg ikke at alle mænd forstår. Mange virtuelle kram til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Enig helt enig dårlig stil latterligt egoistisk haft det for godt at hans forældre bare lige tager over!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du manipuleret af dine nærmeste..