JEG DRØMMER OM...

Jeg er et rigtigt menneske med følelser!

Dette indlæg er muligvis skrevet med tårer trillende ned af kinderne, men det skulle jo ikke være første gang, det er sket. Det ved i.

Jeg er ærlig talt rigtig såret over nogle af de reaktioner, jeg fik på mit nyeste instagram opslag, der havde til hensigt at joke lidt om instadullerne, som jeg kalder dem. Jeg er udmærket klar over, at jeg med mine til tider halvprovokerende opråb risikerer at få et slag eller to tilbage i fjæset, men denne gang ramte de hårdt. Hårdt fordi der ligger så meget sorg bag mit opslag. I virkeligheden er det ris til egen røv. Så sent som i mandags rådede min psykolog mig til at holde igen med netop den slags opslag, fordi det sætter mig i en meget sårbar position og gør mig ekstremt udsat. Der er ALTID nogle, der vil hate. Jeg brød mig ikke om hendes råd, fordi det er sådan, jeg ER. Det er sådan, jeg gør. Hvis ikke jeg kan være mig selv, hvem skal jeg så være? Heldigvis er det YDERST sjælendt, at jeg får noget som helst hate.

De irritationsmomenter jeg belyser på de sociale medier, stammer som regel altid fra noget, der ligger meget dybt i mig. Der ligger så mange følelser bag, og jeg ville skulle forklare jer hele min livshistorie, hvis det nogensinde skulle give mening. Jeg har et stort problem med, når folk de snyder på den ene eller anden måde. Når folk fremstiller noget, som det ikke er i virkeligheden. Det er MIT problem. I know. Men det er også min blog, min instagramprofil og min snapchat, og hvis ikke man kan li’ lugten i bageriet, skal man være velkommen til at smutte. Gerne UDEN at efterlade en nedladende kommentar, inden man skrider. Hvad fuck skal jeg bruge det til? Undskyld mit franske… Det er rigtig flot, at DU er så perfekt et menneske, der bare kan være ligeglad, men det er jeg så åbenbart ikke. Jeg synker åbenbart lavt nogle gange, og ved i hvad? Jeg er kun et menneske.

Når folk skriver til mig ”Du er bedre end det”, så rammer det som en kniv i hjertet. For det er jeg ikke! Jeg er IKKE bedre end det. Jeg er ikke klogere. Jeg er ikke et bedre menneske. Jeg er lige præcis det menneske, jeg fremstiller. I dag fik man lov til at se en mindre charmerende side af mig, men én ting er sikkert; Jeg skriver HUDLØST ærligt, hvad jeg tænker. Og at mit indre så er tilpas grimt til, at folk ikke kan rumme det, gør selvfølgelig lidt nas. For det er jo mig. Sådan tænker jeg, selvom jeg ville ønske, at jeg ikke gjorde.

Lige i forhold til instadullerne, har jeg muligvis nogle følelser i klemme fra mit tidligere forhold og den mand, jeg skal samarbejde med hver dag. Det indrømmer jeg gerne. Jeg ved, at det er manden jeg burde hate på og ikke de random tøser, der har været en del af den grimme historie, men alt inde i mig kokser, hver gang jeg bliver mindet om det. Det skal siges, at det her opslag kun vil give mening, hvis man har fulgt med længe nok til at vide, hvad der har foregået i mit liv det seneste års tid.

Det korte af det lange er, at jeg ikke kan holde til at blive hatet på. Heller ikke selvom, der kun er tale om 4-5 grimme kommentarer. Og det har BESTEMT aldrig været min mening at hate på andre. Jeg vil vove at påstå, at jeg er en af jordens mest rummelige mennesker, og jeg hader at nogle folk skulle tro andet.

Jeg udstiller ikke én Frederikke Kiim Jøregensen(tænkt eksempel). Jeg udstiller en tendens. Jeg snakker til et helt folkefærd. Men jeg er kun mig. Jeg er et rigtigt menneske i den anden. Et menneske med følelser. Bare fordi jeg er offentlig blogger, er det ikke okay at svine mig til. Det gør sgu ondt.

Nu vil tørre mine øjne, løfte hovedet og hente min søn i vuggestuen.

Ps. Kvinden med læderjakken var et tænkt eksempel. En god blanding af, hvad jeg har set derude. Jeg ville aldrig shame én kvinde, der ville kunne læse min tekst og tænke, at det er var HENDES billede, jeg havde efterlignet. Og så er der – efter min mening – forskel på at tage pis på en tendens og på at skrive direkte til mig, at jeg er et dårligt menneske. Det er sgu bare tarveligt.

Pps. Hvis jeg havde været svært overvægtig havde min parodi på billede været sjovt. Men fordi jeg er slank og pæn, er det pludselig usmageligt og en undskyldning for at vise mig selv frem. Serr?

18519331_10154850467993952_2115863548_o

 

44 kommentarer

 • Karina

  Ville (næsten) slå ihjel for en krop som din! Kæft du er flot!
  Udover det, så synes jeg i hvert fald at din humor er mega cool, så håber ikke du holder dig tilbage, selvom det betyder at der kommer lidt verbale tæsk.. husk at selvom du har nogle haters (fatter ikke hvorfor, hihi) så sidder vi altså en hel skare af følgere som ELSKER DIG for netop den du er ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åh, hvor er din kommentar altså bare dejlig at læse. Du er skøn!!!! Tak for de rosende ord. De varmer virkelig, og jeg bliver så glad for, at der nogle gange er nogen, der tager sig tid til at skrive sådan nogle søde ting til mig !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft hvor er du lækker! – selvom de jo slet ikke er dér min kommentar skal handle om..
  Der vil altid findes hatere derude, og selvom det er svært, må vi som menneske indse, at vi aldrig kan gøre alle tilfredse.Men gud hvor har du ret jo. Jeg er selv ved at være ret udbrændt over, at vi alle skal være så perfekte på de sociale medier. Jeg grinede lidt den anden dag; vi har netop fået modulkarakter, og de få der er dumpet, som ellers gerne plejer at fortælle hele verden alt, er pludselig meget stille. Fuck og lort hvor er det trist, at kun de (over)positive historier deles på nettet. så TAK til dig, for din ærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Altså du må ytre dig ligeså tosset du vil, de fleste af os gør det hver dag, dog råber vi ikke ligeså højt som dig, men vær stolt af at du tør… næste gang du rammer Nordjylland giver jeg en øl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus

  Jeg ku’ nu godt… og det er hele pakken! Dig inderst til yderst – din skønne søn – og alt det rod og alle de skønne ting som er i dit liv. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fulgte godt med på insta i går. Syntes ikke, at der var tale om direkte hate, men måske mere en misforståelse af din humor og intentioner. Hvem ved, måske har det været et af deres ømme punkter, og de har måske følt at de blev (misforstået) dømt på baggrund af det du skrev.

  Jeg deler din holdning omkring, at de sociale medier, og især instagram er ved at flyde over af et overdrevet behov for selviscenesættelse. Følgere, likes og fame er blevet så stor en drivkraft at man måske helt glemmer sig selv og de rigtige(!) værdier.

  Faktisk vil jeg bare gerne takke dig for, at være modpol til “glansbillede”. Du bruger din stemme, og det er der brug for! Håber du bliver ved selvom du måske får nogle knubs med på vejen. De rammer hårdt når man som du deler ud af “den personlige pose”. Jeg kunne forestille mig, at det næsten føles som et angreb mod ens person.

  Om ikke andet så nyder jeg, at følge med på sidelinjen, da du går igennem næsten 1 til 1 de samme kampe som jeg. Din power og vilje til at skabe de bedste rammer for dig og din søn er virkelig beundringsværdig! Du er simpelthen pisse sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det føles nemlig lige præcis som et angreb mod ens person. Fordi dét jeg skriver er mig – agtigt 🙂 Men jeg er glad for din kommentar, og jeg sætter virkelig pris på, når folk tager sig tid til at skrive fine ting til mig. Det er rart at vide, at du nyder at følge med, og jeg håber at du også finder lidt ro i, at du ikke er alene med dine problemstillinger. Alt godt til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Du fanme smuk! Du må gerne 😘✌🏼️ Keep on going 💃🏻☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er altså sød. Pointen er jo, at du gør op med noget meget generelt og netop ikke er personlig i dine indlæg. Og din pointe om at man skal lade være med at stræbe efter at være en kunstig og uopnåelig version af sig selv, synes jeg, er så rigtig. Herefter er der to problemer, 10/90.
  De 10% er, at jeg også synes det er en pointe, at vi alle sammen rummer hinanden, desværre også dem der får en føler ud af at være falsk og uopnåelig. Det må de selv rode med.
  De 90% er, at jeg synes din pointe er så rigtig, om end lidt ja, provokerende, men så lidt at det blegner – og du gør det på sådan en GENERAL, halvt sjov/halvt provokerende måde er da en ok måde at gøre det på. Du bliver ikke personlig, og det er lige præcis det, der adskiller sig fra dem, der kommer med rigtig tarvelige kommentarer. Fordi DE bliver personlige og ubehagelige og nedgørende lige præcis på dig – og det er altså at falde langt under et niveau som er usmageligt. Forskellen er at blive personlig, tænker jeg. Så det er absolut ikke dig, der ikke er klogere – det er du nemlig, for du gør det på den bedste måde at gøre det på – hvor at DE ANDRE ikke er klogere, fordi de bliver personlige. Håber jeg giver mening. I hvert fald kadeau til dig. Du er ikke et offer (jo, måske for hadefulde kommentarer), men du er altså pisse stærk og jeg beundrer dig så meget for din måde at tackle alle de ting på, der foregår lige nu i dit liv tilsyneladende. Det emmer altså af overskud, selvom jeg har fuld forståelse for, at det ikke altid føles sådan 🙂 Kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis. Jeg er så meget med på, hvad du skriver. Især det med at skelne mellem at føre det personligt eller ej. Og tak for de søde ord. Kram <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så vild med dig – tak for dig! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Godt brølt løvinde💪Du er så sej. Jeg er vild med din blog. Lov mig at se denne fantastiske kortfilm om emnet http://mortensvane.dk/ord-saetter-sig-fast

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har allerede set den og er kæmpe fan <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  off topic, men har fulgt med i din blog længe og sad og læste gamle indlæg…jeg blev lidt ked af det og tænkte mon du og pilotmanden aldrig ville kunne finde sammen igen engang? synes bare det er så ærgerligt….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er da også trist, men der er ingen chance for at jeg nogensinde ville kunne komme mig over de ting, der har foregået. Og så er vi generelt et rigtig dårligt match! 😀 Det er der slet ikke nogen af os, der ville være interesset i. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Gad vide, om min kommentar til dit billede er en af dem du refererer til som “hate”? Jeg tænker det ikke. Men hvis; dit billede åbnede op for en debat om shaming af kvinder. At du så (ubevidst) muligvis selv var med til at shame en gruppering (du kalder dem i stadullerne) var måske ikke din mening? Hvis ikke det var, så var det nok meget godt du slettede/forklarede. For det stod ret tydeligt, sort på hvidt. Måske var din hensigt en anden? Og jeg forstår så godt at man ikke altid Lan være skide rummelig, korrekt osv. Dét er ok! Men måske ikke på et åbent socialt medie. Der synes jeg vi alle sammen skal tænke over om vi kommer til at genere/shame andre. Og så synes jeg vi kvinder skal støtte op om hinandens ret til forskellighed. Jeg er enig med de andre; du er en meget smuk kvinde, og jeg synes du så drønlækker ud på det billede! Og jeg tænkte, at det var skønt at en kvinde havde lyst til at vise det frem hun selv kunne lide og havde lyst til. Men havde gerne været teksten foruden. God vind fremover, i hvert fald, med alt det gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ved ikke lige, hvilken kommentar, du skrev 🙂 Det der ramte mig, er når nogen skriver, at jeg er et dårligt menneske, at det er usmageligt, eller at jeg synker lavt. Og at nogen kan tro, at jeg er fordomsfuld, for det er jeg bestemt ikke. Jeg tager pis på tingene, og så er jeg lidt rapkæftet. Og nogle gange kan jeg måske også gå lidt over stregen, men det opdager jeg altid først, når det er for sent. Anyhow. Nu er det slettet og du kan nøjes med at kigge på mit flotte billede 😉 Hehe. Tak for din kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg forstår sagtens, hvad du mener. Jeg synes, det er en hårfin grænse. Min blog og til tider også insta er min dagbog. Præcis ligesom hvis jeg ville skrive i en privat dagbog. Selvfølgelig sorterer jeg en lille smule fra, for at skåne nogle mennesker i min familie fx. Men som udgangspunkt skriver jeg mine tanker ned. Og så kan man ligesom vælge om man vil følge min hudløst ærlige blog, insta, snap eller lade være. Alle min tanker kan jo ikke være pæne. Jeg tror selv på, at jeg bidrager til nogle befriende følelser hos en masse af mine læsere. Fordi de så måske ikke føler sig alene med de grimme/egoistiske/misundelige/onde tanker, jeg nu engang snakker højt om. Det er en MEGET svær balancegang, og nytteværdien i en given situation er ikke altid nem at regne ud på forhånd. Tænk få på komikere. Hvis de skulle holde deres kæft, hvis ikke de havde noget pænt at sige, hvad så skulle de så joke med? Det er fuldt ud acceptabelt at de joker om overvægtige, alkoholikere, prostituerede, hysteriske mødre osv. De får ingen høvl. Fordi de joker. Men fordi jeg er blogger, er det okay på trods af, at jeg til tider gør det på en komisk(synes jeg selv) måde. Jeg tager pis på tingene. Overdrivelse fremmer forståelsen. Det er satire. Forstår du ? Nå, det var en lang snak 🙂 Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Ja – jeg forstår godt, hvad det er du forsøger. Men med tanke på en stor gruppe af kvinders misforståelse/opfattelse af dit indlæg, må jeg tænke,at der gik noget galt undervejs i kommunikationen. Pyt – du bliver jo også bedre til det løbende, det kommunikative; hvordan den lige skal kringles for at være ægte sjov og ikke bare grov-sjov. Som sagt; du er ofte underholdende – det kan jeg se mange synes, så det er jo godt nok 🙂 du er jo – lige som os andre – i en læreproces omkring udfoldelse på de sociale medier. Humor er subjektivt – og det skrevne ord kan være svært, når toneleje, stemmeføring og faktor ikke er en del af fremførelsen af ‘joken’.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det var 6 kommentarer ud af 58. Vil ikke kalde det en stor gruppe. Nærmere et mindretal. Men alligevel sætter det sig selvfølgelig fast. Det skrevne ord er nemlig en rigtig svær størrelse ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg kan godt forstå at du bliver provokeret af de der opstillede Instagram profiler. Jeg har ikke selv Instagram, men er sikker på, at hvis jeg havde så ville jeg hele tiden være misundelig på alle mulige andre piger og deres liv… men, der er jo nogle der siger, at hvis man ikke har noget pænt at sige, så lad være med at sige noget… det gælder alle ;p Og fordi jeg har fulgt dig så meget så har jeg bare lyst til at komme med råd og vejledning selvom jeg ikke er psykolog eller ekspert. Jeg kender dig jo heller ikke. Men jeg vil dig faktisk alt godt. Du er mega spændende! Men prøv at overvej hvilke kampe du vil kæmpe og du kan umuligt hamle op mod den tendens du snakker om. Drop Instagram! Man slipper for meget lort uden. Det kan jeg fornemme når mine veninder brokker sig over andre på insta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hold nu kæft hvor er du lækker på det billede❤ men det synes jeg du er på alle dine billeder.
  Du er et godt menneske Alexandra folk skal. Are lære at læse Hvad der står og ikke læse Hvad de selv vil.Jeg er vild med din personlighed som du beskriver den på bloggen. Har læst alt og forsætter med at læse alt hvad du skriver❤❤ sender dig 1000 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære, kære Alexandra!
  Jeg har fuldt med fra starten af – og jeg indrømmer det gerne – jeg synes du er en fantastisk kvinde!
  Du er ærlig, oprigtig, sjov – jeg ville ønske jeg kendte dig personligt!
  Når du laver sådan et indlæg som dette, har jeg virkelig lyst til at tage dig i hånden og sige at det hele nok skal gå! Give dig en kæmpe krammer og sige at du ikke skal lade dig påvirke!
  Du skal vide at jeg synes du er en fantastisk mor over for Elliot og et dyb inspirerende menneske!
  Kram fra Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Julie, hvor er du bare skøn at sende mig sådan nogle varme ord. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg forstå ikke den tendens der er med at det i nogens øjne er ok at give en sviner fordi folk selv stikker næsen frem.
  Da jeg så dit billede på insta vidste jeg ikke helt hvad det drejede sig om men min første tanke var (igen…) “hvor fuck har den baby været henne?!”
  Ja, du ser pisse godt ud.
  Ja, jeg ville give en halv arm for at have din krop (især her efter jeg har født og ammet)
  Nej – Det er fandme ikke i orden at give dig en personlig sviner.
  Folk kan tænke hvad de vil for sig selv, men jeg hader at de fleste glemmer mennesket i den anden ende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Så husk at gi’ din arm væk INDEN du får min krop 😉 ..Tak for din dejlige kommentar 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Seriøst ? 😀 Elsker at være nogens højdepunkt. Det er alligevel ret store ord. Dem tager jeg til mig 🙂 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Du vender tingene lidt på hovedet og er samfundskritisk. Det er nice! Tror vi var mange som ikke løftede et øjenbryn, og dem der gjorde – ja det virker sgu til de er lige lovligt hellige. Fuck det, kom ovenpå igen 🙂 du er højdepunktet på min fb, insta og snapchat:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Jeg læser lidt dit blogindlæg som “tænk før i taler” og jeg tror lidt det gælder begge veje.

  Du slutter lige dit blogindlæg med at fatshame overvægtige som kun værende sjove. Smag og behag vil jeg mene. Nogle finder heller ikke tynde pinde attraktive eller pæne.

  Det er enormt uheldigt, at du sidder og bliver så enormt ked af det over de kommentarer, men netop selv kaster med samme kommentarer. 😬

  Men når det er sagt – hold nu fast i alle de gode ting du er! Fokuser på dig selv. Ikke på din ekskæreste. Own denne verden. Du fortjener så meget mere, end det du byder dig selv. Og du kan godt, når du tør at give slip. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Seriøst? Fatshaming? Jeg vidste, at der ville sidde nogle derude, der ville være kritiske overfor den kommentar. JEG har ikke noget i mod tykke mennesker. Jeg er sikker på, du forstår min pointe. Ligesom når folk viser deres overvægtige krop frem på insta og skriver: “jeg vil ikke skamme mig”. Det er mega sejt og de får selvfølgelig masser af likes. Men hvis man viser sin slanke krop frem og skriver det samme, får man 5 likes og et “du har da heller ikke noget at skamme dig over” . Forstår du ? Det er desværre sådan det ofte fungere. Og af samme årsag er folk VILDE med de lidt overvægtige damer/mænd der står frem eller gør grin med de kendte ved fx at imitere dem halvnøgne . Men hvis en model gjorde det samme, ville det bare virke fesent. Jeg håber, det giver mening . ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Det er fordi du skriver “fordi jeg er slank og pæn” som om tykke ikke kan være pæne. Men jeg vælger at tro at du ikke mente det. Knus til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Selvfølgelig kan tykke være pæne !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Du ramte lige hovedet på sømmet med den kommentar! Det er også det, jeg ser på de sociale medier. Jeg læste det på ingen måde som en fatshaming! 🙄
   Stort kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Kram til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Utroligt at folk skal sidde og lege internet-krigere! Man er så modig når man skriver til folk på nettet..

  Jeg følger dig stadig, og jeg synes det var et sjovt indlæg.. hvis jeg så sådan ud ville jeg sgu også lægge sådan nogle billeder op 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, folk er virkelig modige. Dejligt du stadig er her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Du er IKKE grim indeni! Du er bare et helt almindeligt menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG DRØMMER OM...