Jeg er et rigtigt menneske med følelser!

Grunden til min angst

img_3594

Følgende skriverier er 3-4 uger gamle. Ord jeg har skrevet, da jeg var VOLDSOMT ramt af angst. Angst 24/7. Det er en slags selvhjælps dagbog; en del af min terapi med hollænderen, som jeg nok skal fortælle mere om løbende. Det har egentlig aldrig været mening, at andre end jeg selv skulle se den. Faktisk ligger den bare som en note på min telefon, så jeg hele tiden kan tage den frem, og huske mig selv på, at jeg er et andet sted nu. Jeg får det hele tiden bedre. Nu hvor jeg er kommet nogenlunde ud på den anden side, kan jeg dog se det nyttige i at dele det med jer. Jeg er klar til endnu en gang at bryde tabuet. Hjælpe dem der på den ene eller anden måde lider af angst med at se, at de ikke er alene. Hjælpe dem der aldrig har oplevet angst med at få en større forståelse for, hvad der KAN foregå inde i hovedet i angstens hede.

Følgende ord og sætninger giver ikke nødvendigvis mening, da det er mine rodede tanker, der skrevet ned i halv panik og afmagt.

VELKOMMEN TIL MIT ANGSTRAMTE INDRE

Angst trigger: symptomer/være alene med lillemand/farmand

Tanker: hvad er der i vejen med mig? Er jeg ved at blive skør? Kan jeg tage mig af lillemand? Kunne jeg finde på at gøre noget dumt i et splitsekund af sindssygdom? Hvad hvis jeg får en psykose?
Symptomer: Hyperventilere, panik, hjertebanken, alt sitrer inden i, mister blod fra hovedet, ryster, usikker på benene, uvirkelighedsfornemmelse, kvalme.
Symptomerne er nu den næste angstrigger.
Tanker: Hvem skal jeg ringe til? Gi’ mig noget, der kan få det til at stoppe. Hvor længe varer det? Hvorfor føler jeg sådan her? Er der nogen, der kan snakke mig til ro? Er der nogen, der kan tage lillemand, hvis jeg besvimer eller bliver dårlig? Hvordan reagerer folk omkring mig? Kan de bevare roen? Har de oplevet et angstanfald før? Tænker de, at jeg er skør?

Min positive indre dialog:
Jeg kan sagtens. Jeg er en god mor. Alle siger, at jeg er fantastisk mor. Der må være noget om det. Lillemand har det godt. Der er masser omkring os, der hjælper til og underholder, når jeg er for afkræftet.
Jeg havde en okay dag igår. Det betyder, jeg er i bedring.
Ny angsttrigger:
Hvad triggede min angst i dag?
At min mor rejser i morgen. At Farmand kommer hjem. Han er uforstående og støtter mig ikke. Det har jeg oplevet før. Han får mig til at føle mig skør, forkert og svag.
Tanker: Hjælper han mig, som jeg synes han burde? Kan jeg regne med ham? Bliver han her og sover som jeg har brug for? Kunne han finde på at tage lillemand fra mig? Han har tidligere sagt, at jeg skulle ha’ fået en abort. Helt indtil lillemand var 6 måneder gammel. Flere gange. Hver anden dag, ville han ikke ha’ at jeg var gravid alligevel. Det var hans eget forslag at få et barn. Det giver ikke mening. Han giver ikke mening. Det gør mig utryg. Jeg blev presset imod en abort. Hvad kunne han ellers finde på? Hvorfor er han så utilregnelig? Psykologen siger, han er mit spøgelse i alt det her. Hvis hun har ret, hvad gør jeg så? Jeg er afhængig af ham. Han skal jo være i mit liv. Hvordan blokerer jeg ham følelsesmæssigt? Kan jeg overhovedet det?
Symptomer: Hjertebanken, åndenød, indre uro, rysten, koger indeni, klump i halsen.
Symptomerne tilføjer endnu et adrenalin-skud ud i kroppen og giver mere angst.
Tanker: Ikke giv mig mere angst nu. Hvornår går det væk? Skal jeg ha’ det sådan her for evigt. Altid gå rundt og være angst. Jeg er helt alene med det. Hvis bare jeg havde en kæreste.

Positiv indre dialog:
Det gør ingen forskel, hvem der er her.
Angsten sidder i mit hovede, og dét kan JEG styre. Det er positivt.
Han er en god far. Elliot elsker ham. Han ville aldrig undvære ham. Elliot snakker meget om sin far. Det er godt. De hygger sig altid sammen. Han elsker sin far, sin farmor og farfar. Han kan være god ved mig. Jeg har set det før. Måske får jeg alt den støtte jeg har brug for. Jeg gider ikke bekymre mig om det, før det faktisk finder sted. Jeg vil ikke bekymre mig om noget, jeg ikke kan gøre noget ved lige nu. Selvfølgelig kunne han ikke finde på, at tage vores søn fra mig. Det er angsten og fortiden der snakker i dit hovede. Alt er anderledes nu. Det vigtigste i hans liv, er hans søn. Det er det!
På et tidspunkt finder jeg en sød og loyal kæreste. Selvfølgelig gør jeg det, for det har jeg fortjent. Jeg er et godt menneske og en god og betænksom kæreste. Og en god mor!! Jeg arbejder altid med mig selv, for at blive den bedste udgave af mig. Lige som nu. Jeg gider ikke have ondt af mig selv. Det skal være slut med at være et offer. Jeg gider ikke at være den svage. I virkeligheden er jeg ikke særlig svag. Jeg er stærk. Tænk på alt det, jeg er gået igennem. Incest, en til tider ensom barndom, hvor jeg i lang tid følte mig forkert og overset, sygdom, overfald, psykopati, masser af utroskab og andre hårde svigt, hvor jeg ikke er blevet taget alvorligt eller blevet passet på, som jeg havde brug for. SELVFØLGELIG kan jeg have det svært nu. Angsten skal bydes velkommen. Den er her for at fortælle mig noget. Den er her for at fortælle, at der er noget, jeg ikke har fået taget hånd om.
Da jeg var en lille pige vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre. Men det ved jeg nu. Jeg er voksen, og jeg kan handle. Jeg arbejder intensivt med min sygdom lige nu, så jeg kan blive den bedste MIG og den bedste mor. Det er skide sejt! Jeg er stærk. Jeg er kommet oven på før. Jeg kan gøre det igen. Og selvom jeg ikke tror på mine egne ord lige nu, så er det okay. Det hele er okay. Det er okay at udskyde studierne, det er okay at stoppe op og passe på mig selv. Det er okay. Hvad end der sker, så er det okay. Jeg bliver lykkelig en dag. Lige pludselig kan jeg slippe af med den værste angst. Lige pludselig kan jeg få vejret helt ned i maven igen. Lige pludselig kan jeg gå udenfor igen. Lige pludselig kan jeg tage offentlig transport igen. Cykle, handle, spise og vigtigst af alt være alene. Det kan jeg godt. Jeg har brug for støtte fra venner og familie i en kort periode, og det er okay. Min mor siger, at Elliot har det dejligt. Han hygger sig med sine mostre og bedste
forældre. Min mor har altid ret. Elliot ligger og putter ovenpå mig om natten. Han elsker mig. Selvfølgelig gør han det. Og han elsker mig ikke mindre af, at jeg har det svært i en periode. For 3 uger siden kunne jeg alle de ting, jeg ikke kan nu. Det betyder jeg snart kan igen. Min krop siger fra i en kort periode. Fordi jeg ikke har lyttet. Det gør jeg nu.
Det her er helt normalt. Også selvom jeg er angst lige nu. Det er midlertidigt. Dit stofskifte er også ude af balance. Det er for højt og giver dig alle de symptomer, der til forveksling føles som angst. Du er i behandling. Du har fået ændret dosis. Alt er fint. Det er ikke farligt. Du bliver rask igen meget snart. Du er ikke ved at blive skør. Du er bare syg. Du er i gode hænder og i behandling. Det er ikke farligt at være så tynd. Jeg skal nok tage på igen lynhurtigt.

Ny angstrigger: Jeg bekymrer mig for, om jeg kan komme med til Pigernes konfirmation på søndag.
Tanker: Hvad tænker familien, hvis jeg bliver væk? Hvad tænker de, hvis jeg kommer og bliver dårlig? Hvad hvis jeg får angst i kirken. Kan jeg blive hjemme fra kirken? Men så skal jeg jo være alene. Man kan ikke gå midt i en gudstjeneste. Hvordan kommer jeg frem og tilbage til Horsens uden angst? Jeg hader Hovedbanegården. Jeg skal rejse med Elliot også. Det er en lang togrejse.
Ny angsttrigger: Hvad laver Mikkel lige nu?
Tanker: Han var i byen igen igår. Han har sikkert taget en med hjem igen. Tænk hvis hun ved, hvem jeg er. Tænk hvis hun kender min blog. Det er ydmygende. Hun skulle vide hvem hun ligger med. Tænk hvis, han er ved at få en kæreste. Det kan jeg ikke holde ud. Så skal hun jo møde Elliot. Jeg håber aldrig han får en kæreste. Jeg håber han fortsætter det vilde liv med nye damer hver anden dag. Livet hvor man spiller på mange heste. Dét kan jeg håndtere.

Ny angsttrigger: Hvem skal være her på onsdag?
Tanker: Jeg kan ikke være alene en hel dag. Nogen må hjælpe mig. Sidst jeg var alene i længere tid, fik jeg voldsomt angstanfald. Det vil jeg ikke ha’ igen. Jeg er bange for at min krop skulle finde på at hoppe ud fra altanen i panik. For at flygte fra angsten. Fordi den er desperat for at slippe for den ulidelige panik indeni. Sidst turde jeg ikke gå ind i stuen. Det var for tæt på altanen.

Angstrigger: Hvis jeg bliver indlagt.
Tanker: jeg kan ikke undvære lillemand, det trigger min angst endnu mere, og så bliver jeg aldrig rask. Tænk hvis der er nogen der synes, jeg er uegnet som mor.

Positiv indre dialog:
Snak til dig selv, som du ville snakke til en ven. Du har snakket med mange forskellige fagfolk i de seneste uger. Læger, psykologer og psykiater. Ingen mener du skal indlægges. Ingen mener at du er ved at blive skør. Ingen mener at du er uegnet som mor. Du lider af svær angst. Midlertidigt. Alle med svær angst tror, de er ved at blive skøre. Man mister kontrol over krop og sind. Derfor frygter man også hvad hjerne eller krop kunne finde på. Man GØR ikke noget dumt. Du FÅR det bedre. Du er blevet bedre til at takle farmand. Du er blevet bedre til at rumme utilregneligheden. Du kan godt sige fra. Du tror det ikke, men det kan du. Det ved jeg. Du har ikke brug for hans omsorg. Heller ikke selv om han lokker dig med søde ord til at ville ha’ den. Den omsorg kan du finde inde i dig selv. Du kan sige nej til hans manipulerende ord og kærlige blink med øjet. Du kan sige fra. Du kan sætte grænser. Du trække klare linier. Stoppe manden fra det, du ikke vil ha’. Du vil ikke ha’ hans klap i måsen for at han to timer senere hygger med endnu en random. Det forvirre dig, for det putter dig tilbage til den tid i var i et forhold. Det er helt naturligt og forståeligt. Ingen synes at du reagerer mærkeligt. Alle der kender til din historie forstår dig. Du er stærk. Du kan sige fra. Du vil jo ikke ha’ ham. Du vil bare dele dit barn og glæden derved med en. Det kan du gøre med andre. Sig fra Alexandra. Du kan godt.

… Og endnu en angstfyldt dag for 3 uger siden. Alting løser sig altid. Jeg har det langt fra så slemt nu, selvom alle mine angstriggere selvfølgelig er nogle jeg intensivt stadig arbejder på med min psykolog. Især mit spøgelse i skabet.

Ps. Uanset hvad i har at sige, vil jeg bede jer om at holde tonen pæn, da dette er et følsomt emne for mig.

Pps. Spørgsmål er altid velkomne, og hvis man er interesset i at høre mere om ovenstående teknikker forklarer jeg det gerne i et indlæg. De hjælper!

59 kommentarer

 • Ida

  Står hvor du står nu min er værst jeg har lukket døren til alt, Jeg har fået panik angst sveder hele tiden bar jeg snakker med folk..du er super sej masser af Varme tanker til dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du har rigtig mange tanker i dit hoved, det må være satans hårdt. Håber du snart kan få de negative tanker væk, for du er sgu et godt menneske på ALLE måder 🙏🏼 Du skal tro på dig selv💜 Det gode kommer på dem der venter, og der venter også en dejlig mand til dig, han kommer når du er klar 😉 Se på din søn, HAN STORTRIVES = du gør det rigtige, tvivl ALDRIG på det!!!!!! En masse tanker fra en trofast læser 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg sidder her med tårerne trillende ned af kinderne.. puh hvor er du inspirerende! Jeg står selv lige på den anden side af et turbulent forhold og et svært brud og genkender så mange af de ting du fortæller om faderen til din søn! Manner du er sej, sådan som du tackler det! Det har virkelig hjulpet mig at læse at jeg ikke er den eneste der er blevet forelsket i og væltet omkuld af en vanvittig mand. Tak for det!
  Og så måske et dumt spørgsmål: hvem er ham
  Hollænderen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Wow, hvor er du sej! Jeg er kæreste med en, som også lider af angsttifælde! Jeg læser din blog for at finde ud af hvordan jeg som person kan hjælpe ham. Har du nogen gode råd, til hvordan jeg er den person, som ikke kan sætte mig ind i hans tanker og ikke kan forstå at reagere som han gør. Tak for du sætter ord på de følelser! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Du er det sejeste menneske jeg ”kender”. Du er så stærk! Jeg bliver så pisse sur og indebrændt over at nogle mænd er sådan nogle svin! At han har ødelagt på den måde! At du resten af dit liv skal have svært ved at binde dig fordi han er så dum og ulækker. Du er så smuk og en fantastisk mor!! Det er et KÆMPE tab for ham. Men det er så flot du er noget så langt, at du har lært at sætte grænser, og mærke efter hvad du vil finde dig i og hvad du ikke vil finde dig i! Du har min dybeste respekt.

  Kæmpe knus fra mig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  DU kan hvad du vil! Aldrig skal angsten knække dig. Du har en stærk indre kerne, som altid vil være der og hjælpe dig. Mange mennesker støtter og bærer dig igennem det! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hold da op! Jeg har fulgt dig i nogle år, og det har været fantastisk at følge udviklingen i dine indlæg. Til at starte med, synes jeg bare, det var sjovt, at du skrev ting om graviditet og fødsler, som ikke blev sagt højt. Derefter har du lukket os mere ind mht. din fortid og forhold til piloten. Nu føler jeg virkelig, at du har blottet dig fuldt og totalt. Fjernet hver en lille rest af filter. I dette indlæg nævner du nogle tanker, som jeg kun ville turde nævne til min kæreste gennem 10 år (hvis han dog overhovedet blev lukket helt derind). Det er så vildt at få lov til at komme SÅ tæt på. Tak for det – du har min dybeste respekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Sidder her med tårer i øjenene og kuldegysninger! Shit hvor er du sej! ❤️
  Du er virkelig en stærk person med alle de ting du dealer med samtidig med at du er den bedste mor! Tak for dig og din blog. Ønsker dig det bedste fremover det fortjener du sgu! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg er desværre også meget angst-ramt her for tiden, da jeg er i et ekstremt stress med mit studie, jeg er derfor meget interesseret i at vide hvad “Hollænderen” hedder i virkeligheden? Har prøvet at google mig lidt frem, men kan intet finde.
  Bliv ved med at være så hudløst ærlig, følger både med på snappen og herinde, og jeg må indrømme at det hjælper mig at læse/høre på hvad du har at sige, så føler jeg mig ikke så alene med min angst. Tusind tak for at sætte ord på tabu <3 Det hjælper mig mere end du aner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Wow. Det simpelthen det første der popper op i mig, efter at have læst dit indlæg. Jeg har selv været hvor du er, og lidt længere nede. Jeg ventede desværre for længe med at få hjælp. Men hvor ville jeg ønske, at nogen havde været så modige som du er, da jeg gik igennem min værste periode med angst. At nogen turde sige “sådan her har jeg det også”, så man ikke føler sig så alene. Nu kan jeg kun tale for mig selv, men jeg følte mig så alene med mine angst anfald og psykoser, og jeg skammede mig sådan! Og dette jo i virkeligheden intet at være flov over, men jeg var så lille, flov og ked af det, hver gang jeg havde haft en anfald. Nu har jeg til gengæld fået arbejdet med meget af det, og fået rigtig mange selv-hjælps redskaber med i bagagen, så jeg har den dag i dag kun 5-8 angst anfald om året. Da jeg havde så dygtig en psykolog som jeg havde til at hjælpe mig, har jeg heldigvis også overblikket til at kunne hjælpe mig selv, når jeg kan mærke den indre uro, sitren i kroppen, åndenøden, og at anfaldet er på vej. Nu blev min kommentar liiiidt længere end planlagt, men jeg vil bare sige, at du er pisse fucking sej, og at bedre tider nok skal komme. Det så sejt du har overskud til at dele din oplevelser med andre, og hjælpe andre på den måde. Så det også bare dor sejt, at uanset hvordan du har det, så virker det til du er en pisse god mor, og at Lillemanden ikke mærker andet end kærlighed og tryghed. Og bare rolig – jeg har hverken kunne cykle, handle, gå alene, køre med bus/tog, være alene, køre bil eller kunne tage telefonen når den ringede – men man bliver stærkere, i takt med man arbejder med tingene, og en skønne dag kan du det hele igen ❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Nu har jeg fulgt med både på din blog og diverse sociale medier – og jeg bliver nød til at sige, at jeg synes du er en helt fantastisk person! Selvom det ikke altid føles sådan, så er jeg slet ikke i tvivl om at du er meget stærkere end de fleste ❤️. Hvis jeg nogensinde render ind i dig, håber jeg at jeg ikke bliver for forhippet til at tage kontakt til dig og fortælle dig hvor godt du klarer livet 🙏🏻💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Stor respekt for at du deler dine tanker og følelser herinde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har lyst til, at give dig det største kram!
  DU er fantastisk ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det skal du altid være velkommen til, hvis du en dag render ind i mig ☺️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold nu op hvor er du sej, kæmpe respekt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tak. Bare tak. Tårerne triller ned af kinderne på mig, fordi du rammer noget inden i mig. Jeg har lært så meget af dig, siden jeg begyndte at følge dig, du er SÅ stærk og sej! Alt godt til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er det vildt at MINE ord kan have sådan en effekt på fremmede mennesker. Det betyder virkelig meget for mig. Alt godt til dig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tak. Bare tak. Tårerne triller ned af kinderne på mig fordi du rammer noget i mig. Jeg har lært så meget af dig, siden jeg begyndte at følge dig, og jeg synes du er SÅ stærk og sej! Alt det bedste til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  At du står op er ud over min fatteevne.
  At du er så fantastisk en mor, på trods af alt du har været igennem og går igennem er vildt. Håber virkelig du en dag møder en der kan opføre sig som en mand og behandle dig ordentligt. Du fortjener alt det bedste. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg bliver altid så glad og måske også lidt stolt, når jeg får kommentarer som disse. Får ja, jeg stor sgu op. TK fir dig og dine ord. De varmer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Victoria

  Åhhhh Alexandra.
  Selvom vi kun har mødt hinanden få gange kender jeg jo Michelle fra AA, og efter at have læst dette indlæg ville jeg bare ønske, jeg kunne løbe over til dig, kramme dig, stryge dit hår og forsikre dig om, at du er noget nær det sejeste og stærkeste menneske jeg kender! INGEN burde gå med de følelser som du tumler med…. Når det så er sagt, er det så vigtigt og overdrevet imponerende ,at du lukker op for “lorteposen” og bryder tabuet og fortæller om alt det du gennemgår. Jeg tror og håber virkelig, at du når ud til mange andre sjæle, som også oplever modgang, angst, magtesløshed mm. Og det er satme sejt! Kæmpe high five fra mig og endnu flere krammere og ønsker om god og hurtig bedring til dig. 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hej Ulla! Taak, hvor er du skøn! Virkelig en rar kommentar at skulle falde i søvn på. Det betyder meget for mig, at du skriver. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  ❤ til dig!
  Noget af det jeg finder mest skræmmende er, at det er en decideret virkelighed for mig (fx “jeg er ikke en god mor”). Jeg kan lægge om aftenen og tænke over alle de ting, der beviser for mig, at jeg ikke er en god mor. Kan ikke sove. Kaster mig rundt i sengen og hyperventilierer. Hader mig selv “du har ikke fortjent din søn”. Og når angsten så har sluppet sit tag igen, så kan jeg ikke forstå, hvordan jeg kan overbevise mig selv om det!
  Du er ihvertfald ikke alene ❤
  Ps tænk at han har sagt, du burde få en abort indtil lillemand blev 6 måneder! Av hvor gør det ondt i mit hjerte. Det må virkelig have trigget noget grimt indeni dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis. Det er så vanvittigt, at man i angstens hede kan være så overbevist om noget, der en halv time senere på ingen måde er rationelt i ens hjerne. Jeg VED hvordan du har det. Og du er ikke alene ❤️ Tak for din søde kommentar. Ps. Ja, det åd mig op inde fra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Tak fordi du deler. Det hjælper mig mere end du aner. Du er virkelig, virkelig sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, det er jeg glad for at høre ! Tak !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecka

  Hold kæft hvor er du sej! Har så kæmpe respekt for dig, og alt det arbejde du gør for dig selv og din helt fantastiske søn! Har selv været igennem svære tider med svigt og en utilregnelig kæreste som kørte mig ned psykisk. Vil bare fortælle dig at du er en kæmpe inspiration for mig, og jeg ser så meget op til dig og dit kæmpe arbejde! Du er den sejeste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg ked af at høre. Det er der sgu ikke nogen, der fortjener. Jeg håber, at du er kommet oven på igen uden alt for mange ar. Tak for dine ord – de varmer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg ville bare lige fortælle dig, at jeg synes det er sejt og modigt af dig at ligge dine personlige tanker herind. Du skal huske dig selv på, hvor dygtig du er til at reflektere over dine følelser og de tegn din krop sender dig. Du skal med dit tankesæt nok komme over på den anden side en skønne dag! Det er jeg helt sikker på!
  jeg håber for alt i verdenen du har en god psykolog, for med den rette hjælp og de rigtige værktøjer, så kan du godt komme angsten til livs og få en tålelig hverdag igen. Og nu bruger jeg ikke ordet normal, for hvad er normal? Ingen er normale, vi døjer alle med noget. Men det skal være en hverdag og et liv der er tåleligt at føre for dig, det er ikke ens betydning med jeg har samme krav eller andre har. Vi er alle perfekte på hver vores måde! Husk det. Du er perfekt på din egen specielle måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Nikoline. Sikke en dejlig og kærlig besked at læse. Og det giver lidt stof til eftertanke. Virkelig. Så bare tak. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Du er så sød og stærk! Siger jeg som jo ikke kender dig andet end her fra bloggen. Alt hvad du siger i den positive indre dialog er rigtigt! Håber snart den vejer mest i vægtskålen. Kærlighed og styrke til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det begynder jeg også så småt at tro på, at det er. Kærlighed lige tilbage til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Alex – alle de ting du skriver rammer mig så godt. Du er IKKE alene med dine følelser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hej sus. Det er jeg glad for at høre. Hvis det er en GOD ting! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  For fanden, hvor er du sej, at du deler det her! Så meget respekt og så mange tanker til dig. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak, jeg begynder faktisk også så småt at føle mig lidt sej, nu hvor i allesammen siger det. ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Du er simpelthen så utrolig stærk! Det er en stor ting at dele, men det betyder så meget, at du alligevel gør det. Tak for dig og tak for din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for dig og din DEJLIGE kommentar. Alt den ros varmer virkelig .

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg kender din situation.. men jeg har fået den mest skønne psykolog, som gør, at jeg ikke tager mig af alle de åndssvage ting, der kunne stresse mig i min hverdag.. også de følelsesmæssige ting, jeg har dog en kæreste, men det behøver ikke at være nemmere af den grund, når han ikke altid er forstående.. jeg håber at du kan ligge farmand fra dig, selvom det er røv svært.. men det var først dér, hvor jeg lægger tingene/bekymringerne bag mig, at jeg markant kunne mærke en markant ændring.. rigtig god bedring😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, hvor fantastisk at du har fået EB god psykolog. Det er jo altafgørende for ens liv fremadrettet. Jeg arbejder også virkelig på at give slip, men det kræver en del 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Shit mand, det er hård kost. Jeg er selv i terapiforløb pga angst, så jeg kan genkende meget af det, du skriver.
  Jeg kan godt forstå, det er svært at slippe meget af det, som din ex har sagt og gjort! Han har edderrådme været tarvelig ☹️
  Kram til dig; du er i sandhed en fighter!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak og i lige måde! Det er sejt at du får hjælp til angsten. Det betyder at du også er en fighter. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Jeg er super imponeret over din måde at tackle din angst på 😊👏 Jeg er sikker på, at du en dag bliver din angst kvit, hvis du fortsætter med at kæmpe så flot som du gør. Din angst dag bog er genial, den kan hjælpe mange. Keep fighting, du gør det godt 😊👏☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak Malou. Jeg håber du har ret i, at den kan hjælpe mange. Det tror jeg, du har. Tsk for din søde kommentar !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Din blog er nok den mest personlige jeg nogensinde er stødt på og det her indlæg er uden tvivl det mest personlige, sårbare, stærke, rodede og smukke indlæg du til dato har skrevet.

  Jeg har selv generel angst og det at du tør lægge din op til offentlig skue vidner om en indre styrke de færreste besider. Du er så imponerende og så fantastisk menneskelig. Tak for dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Wow. Det var faktisk helt rørende for mig at læse din kommentar. Ja, jeg bliver virkelig rørt, når jeg ser dine rosende ord og den måde du formulerer dig på. Ved faktisk ikke rigtig hvad jeg skal sige, andet end TAK !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tusind tak for at dele ❤️ Meget stærk og tankevækkende læsning. Jeg håber virkeligt alt det bedste for dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Du er så sej ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Det, du gør, er helt vildt vigtigt.Også selvom du får virtuelle klap over fingrene en gang imellem. Du er skide hamrende sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kære Alexandra.
  Har fulgt din blog noget tid efterhånden. Jeg har selv en søn der er tæt på Elliots alder. Jeg vil bare sige, stor respekt herfra. Jeg er imponeret over hvordan du kæmper hver dag, og klarer det så flot som du gør.
  Varme tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sikke en dejlig lille størrelse ☺️ Tak Nina <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du er vanvittigt sej og stærk. Og modig. I dit eget lille hjørne af verden, der med din blog er blevet noget større, gør du en forskel for folk omkring dig. På den måde bliver din smerte ikke kun noget der hjælper dig men mange andre til et bedre sted i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg håber og tror på at du har ret. Det ville gøre mig meget stolt. Tak for dine søde ord.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er et rigtigt menneske med følelser!