Og sådan startede en af mit livs hårdeste uger..

Av – Røvhul

img_3386

Uhensigtsmæssig adfærd der finder sted grundet en overvægt af narcissistiske træk i din personlighedsstruktur.

Tåbelige handlinger der i overvejende grad foretages som et forsøg på at pleje din indre tomhed og dit ringe selvværd.

Roden til alt ondt i et monogamt parforhold.

Ondskabsfulde valg der understreger, hvor egocentrisk og uempatisk et menneske du i virkeligheden er.

Skærmen på dine elektroniske produkter vendes altid ned mod bordet, og samtlige adgangskoder er pludselig skiftet ud med nye.

Kilometer lange OG uholdbare undskyldninger flyver ud af din mund, hver gang du med din udspekulerede og manipulerende personlighed ivrigt forsøger at dække over din uetiske og amoralske adfærd.

Arbejdet trækker ud, da dit enorme behov for ubegrænset beundring passende kan blive opfyldt netop her.

Behandling kræves og man skal være mindre uintelligent for ikke at have forståelse for netop dét!

…..

Nogen der kan gætte, hvad jeg snakker om?

Faktisk er dette indlæg muligvis skrevet i afmagt for et års tid siden, hvor vreden ingen ende ville tage. Desværre stikker den stadig sit grimme hovede frem i situationer, hvor jeg bliver provokeret, såret eller føler mig uretfærdigt behandlet.

Så værsgo 🙂 …Mere vrede her – mindre i mig. #minturtilatværeego

Ps. For at være sikker på at selv de langsomopfattende er med på, hvad jeg ovenfor beskriver, kan det anbefales at undersøge, hvorvidt nogle bogstaver kunne passe sammen med andre 😉

18 kommentarer

 • Louise

  Jeg syntes virkelig du er sej! Nu har jeg efterhånden længe læst med på din blog og set dine snaps, men har aldrig kommenteret.
  Jeg ved du står i en hård situation, og kæmper, men du skal vide at du virkelig er en inspiration. Jeg syntes du klare det så flot! Og at du kan være så åben om et så følelsesmæssigt emne, wow! Tak fordi du åbner op og deler både det gode og det smertefulde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Kram til dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  Jeg vil egentlig bare give dig en kæmpe highfive for, at du aldrig blander din ekskærestes behandling af dig sammen med hans evner som far. Det er så mega beundringsværdigt og for mig at se tegn på, hvor stort et mentalt og følelsesmæssigt overskud du rent faktisk har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Du fortjener sgu en masse ❤️❤️❤️ Du er for sej! Jeg er overbevist om, at du hjælper flere i samme situationer eller lignende som din, med alt det du så velskrevet skriver 🙂💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Synes du er pisse sej! Og du skriver fanme godt ❤️ Jeg synes bare at det er lidt ærgerligt, hvor dårligt elliots far skal udstilles. Jeg ved godt, at det er sandheden, men den har Elliot måske ikke brug for at kunne læse om, om 100 år. Eller at hele Danmark skal vide 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Heldigvis kan han ikke læse endnu, så det må jeg tage stilling til til den tid. Desuden håber jeg på at mit barn kan vokse op med at vide, at mennesker nogle gange er uvenner og så bliver de gode venner igen. Nogle gange er man vred, og nogle gange er man ked af det. Og det kan komme ud på alle mulige måder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er den ulimativeste sejeste person! 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Min eks var mig utro gennem hele vores forhold. Han var også bare afhængelig af stoffer og alkohol (kærlighed gør blind).
  Gik fra ham da vores søn var 4 måneder, han er 21 måneder i dag.
  Fik mit første angstanfald i januar i år.
  #duerikkealene

  Jeg elsker seriøst dig og lille E. I fortjener det bedste i hele verden 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Puha, det lyder godt nok ikke rart. Og selvom det er sindssygt hårdt at stå i sådan en situation og have gennemlevet så meget utroskab som vi har, er det alligevel meget rart at vide, at man ikke er alene. Jeg håber du får styr på angsten. Den kan være ulidelig ❤️ Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej Alex,
  Har længe fulgt med og vil sgu håbe jeg bare bliver en halv så sej mor som du er.
  Vil dog lige gøre dig opmærksom på, at der i din beskrivelse i siden af bloggen står at pilotmanden er din kæreste – Måske du ikke lige har tænkt over den detalje 🙂

  Kæmpe applaus til dig! <3 Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er du bare sød. Ja, jeg er blevet gjort opmærksom på det, og havde egentlig bare glemt at rette det. Det skal da lige laves om ! Tak for din besked ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej A. Jeg har fulgt med fra begyndelsen, på alle dine medier – men har aldrig kommenteret. Det har jeg brug for idag. Tanken om træk fra dyssocial personlighedsstruktur/psykopati har ramt mig et utal af gange når jeg har kigget på din tidligere partner. Jeg synes det her indlæg er spot on og måske nok et af dine mest velskrevne indlæg til dato, til trods for at jeg synes du skriver fabelagtigt. Du kæmper og det skal du blive ved med. Det kan føles håbløst at mærke tingene, men jeg lover dig at den udgave af dig, der kommer ud på den anden side af det her er en udgave der er endnu mere hel og har et overblik over sig selv som mange kan misunde. Det kræver at man tør mærke hvis det skal ske – og det kan fandme være skræmmende!!!! Held og lykke og rigtig god bedring, jeg mærker at du allerede er ved at rejse dig igen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er sjovt, for lige præcis dét du nævner, er jeg ved at skrive et indlæg om. Nu må vi se, om det bliver til noget, der skal ud eller ej. Men hvor er jeg glad for at du skriver. Og at du skriver, du kan mærke, at jeg allerede er ved at rejse mig igen, for det giver lidt ro i maven, når man ikke selv har en fornemmelse for, hvor man er. Tak for dig❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det er første gang jeg kommenterer, selvom jeg har læst med længe og lad mig sige det sådan her: al respekt herfra, og for fanden hvor er det godt man er væk fra sådan en… ja idiot af et menneske.
  Jeg har selv oplevet situationer like that i tidligere (og nuværende forhold), og uanset hvor lang tid der går så tror jeg altid vreden og skuffelsen kan dukke op.
  Men du er sgu 100% bedre uden en dårlig halvdel 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og du har fuldstændig ret. Nu ved jeg ihvertfald, hvad jeg IKKE skal gå efter til et fremtidigt forhold.. Hvis jeg altså skal se positivt på det ☺️ Tak for din kommentar. Jeg håber, at alt kommer til at gå godt for dig ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mortiltre

  Jeg forstår ikk hvordan du har kunnet leve med det! Respekt for at du overhovedet tillader sådan en mand i dit hjem. Du er fandme sej

  Ps. Ja måske var han lækker. Men du er fandme gude smuk!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taaaak. Din besked varmer. Keg forstår det heller ikke selv. Men nogle gange kan man bare nogle ting, man aldrig have forestillet sig, at man ville kunne. Drømmen om kernefamilien var vel tilpas stor, til at alt andet kunne bides i sig med et håb om forandring. Det tror jeg mange forældre kender til på den ene eller anden måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og sådan startede en af mit livs hårdeste uger..