Hvad er det, der foregår i mit liv?

Hvordan beskytter man sig selv?

img_2075

Singlelivet er ekstremt sårbart. Eller det KAN det i hvert fald være. Hvis man tidligere har fået brændt nallerne, som jeg har, er man ekstra opmærksom på faresignaler og røvhulsgener. Fanme NEJ, om jeg skal fuckes op på den måde igen.

..Først nu går det op for mig, at overskriften lige så vel kunne omhandle Klamme Lydia og andre dejlige bekendtskaber, der kan dukke op i forlængelse af Dillerens møde med Fisseline, men det er jeg hverken voksen eller ansvarlig nok til at prædike om.

Tilbage til røvhullerne.. Faktisk var jeg for et par uger siden i fuld gang med at skrive et indlæg, der hedder “Sådan spotter du et røvhul”, men jeg nåede ikke at forfatte mere end 10 linier, da det pludselig gik op for mig, at jeg på mange måder sad og beskrev mig selv, når jeg er single. Charmerende. Hvem er jeg til at bitche over drengerøvenes unoder, når jeg selv opfører mig som én af dem. Mine veninder har ofte fortalt mig, at jeg er lidt en mand nogle gange. Det har de nok ret i. Her skal jeg huske at understrege, at jeg på INGEN måde ejer en ynglestang eller noget i den dur. I hvert fald ikke en, der sidder fast på min krop. Jeg er ALL woman. Tænk hvis folk troede, man havde en pik. Nå, det var et sidespring.

Det store spørgsmål er: Hvordan beskytter man sig selv følelsesmæssigt? Jeg har alle mulige fucked metoder, der til dels virker, men de er nok ikke holdbare i længden. Las os sige, at man møder en, der er lidt ekstra sød. En man pludselig bliver lidt glad for. Hvis man vil være fri for kønssygdomme er det meget simpelt. Du fyrer et hylster ned over dolken. Men følelsesmæssigt!? Der findes intet gummi. Ingen sikkerhed på 99%. Hvis du falder for den forkerte, er du fucked. Ris til egen røv. Især hvis man på forhånd godt er klar over, at man bevæger sig ud på dybt vand.

Der er sgu faresignaler ved alle mænd. Eller måske er det bare mig, der ser farer overalt. Når det så er sagt, ville jeg røvkede mig, hvis ikke de fandtes.. Røvhullerne. De søde røvhuller, der bare – ligesom jeg selv – holder afstand på deres helt egen fucked måde. Jeg kan godt li’ lidt spænding. Lidt at kæmpe for. Ligger de på knæ efter første date, er jeg den, der er skredet. Sådan noget magter jeg slet ikke, selvom det i virkeligheden burde være lige præcis sådan en fyr, man holdte fast i; Den gode mand, der uden tvivl vil behandle en godt uanset hvad. Men det KEDER mig. Det skal helst være lidt kaotisk. Det er latterligt dumt. Det er jeg klar over, men det er åbenbart sådan jeg føler mig mest tryg. I kaos.

Hvordan fanden beskytter man sig selv? Det fandt jeg aldrig et svar på. Nogle går All in. Andre helgarderer sig og har 10 andre i baghånden. Er der en mellemvej?

Nå, blot lidt forvirrede tanker om singlelivet. Det er sgu både forfærdeligt og fantastisk på samme tid at have den status. Love-hate relationship. Når det så er sagt, er status at jeg i lang tid ikke har været så glad, som jeg er nu. Det er værd at huske på. Det jeg gør lige nu, virker lige nu. Uanset hvor fucked nogle metoder, jeg tager i brug. Det virker!

God aften 🙂

Ps. Er Happen det nye Tinder, eller hvad er der sket siden sidst, jeg var single?

 

4 kommentarer

 • Simone

  Jeg kender alt det til at have et mønster! Selvom mit mønster er i den modsatte ende. Jeg ender altid med at vælge den alt for søde og passive type, der i sidste ende bare ikke kan give mig nok i et forhold. Derfor er alle forhold jeg har haft også endt på samme måde 😅.
  Men hvad jeg har fundet ud af er at det er super svært at bryde sådan et mønster, fordi det føles trygt. Du ved hvordan du skal håndtere den type fyr. Men der er ikke andet for at arbejde for det 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg havde det præcis ligesom dig! Jeg skulle ha fat i røvhullerne, alle dem der var lidt badass, og lidt farlige, og lidt kaotiske. Jeg faldt for en, og det bød på 4 år med narcissistisk psykisk vold, så stoppede det, så fandt jeg en ny, og jeg blev tiltrukket fordi det mindede om noget jeg kendte = tryghed. Endnu en gang 7 måneder med psykisk vold, jalousi, løgne og utroskab. Efter det brød jeg ud af cirklen, og besluttede mig for, at uanset hvor hårdt det end måtte være i starten, så var jeg NØDT til at finde en der var “kedelig”. Bryde den trygge cirkel og bevæge mig ud på dybt vand, ud i nogle bekendtskaber jeg ikke havde erfaring med.
  Og det har resulteret i jordens skønneste mand, som jeg nu bor i hus med 😍😍 Ved at grave lidt i hans fortid har jeg da også fundet ud af at han har været lidt badass 😏 Men uden alt det kaotiske, psykotiske der tiltrak mig førhen. For første gang nogensinde føler jeg reel tryghed i et forhold, og det har avlet reel kærlighed, og ikke det her afhængighedsforhold jeg følte jeg havde før – usundt og forkert og ødelæggende.
  Nu hvor jeg er i et sundt forhold, med en mand som stadig er MANDEN i forholdet, men som samtidig har en blød side hvor han aldrig kunne drømme om at gøre mig fortræd eller gøre ting der kunne hyle mig ud af den, så har jeg fundet ud af hvor skidt det egentlig stod til før, og det har resulteret i to angst diagnoser, og en henvisning til psykolog…
  For samtidig med at jeg er i et fantastisk forhold med jordens kærligste og bedste mand, så ser jeg faresignaler overalt, selvom der ingen grund er til det, fordi ja… Brændt barn skyr ilden…

  Ville egentlig bare fortælle dig at du ikke er alene om at søge idioter, og derefter brænde nallerne – jeg håber bare at du er stærk nok til ikke at lade det påvirke hvis du havner i et nyt forhold på et tidspunkt! For det er ikke sjovt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Måske du ender med en blog mere – “migogminhappenbaby.dk” ;-).
  Spøg til side… ved godt du skriver “det er jeg ikke til” men måske du skulle prøve noget du ikke er til, måske finder du ud af at det faktisk er noget du er til… Det er nogle gange sundt at prøve og bryde ud af det mønster man har på dating markedet, hvor man har sat alle mulige kriterier op i sit hovede, som man mener bestemt ikke er til – ofte ender man jo fatisk med en, hvor man siger “normalt ville jeg aldrig være faldet for ham”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du har helt ret, men hvis man virkelig ikke har lyst, så er det sgu svært at tvinge sig selv til det 😅 Jeg prøver at bryde mine vaner nogle gange, men shit det kan kede mig 😁🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det, der foregår i mit liv?