Kom med ind under tæppet

Hvad er det, der foregår i mit liv?

17091239_10154627831548952_1671521492_oMed fare for at lyde mega selvfed og nederen, kan jeg fortælle jer, at jeg får EN DEL henvendelser, der går på, hvad FANDEN det er, der foregår i mit hemmelige liv lige for tiden. Mit liv er på ingen måde hemmeligt, og havde du mødt mig på gaden, havde jeg glædeligt delt ud af alle de slibrige detaljer. For dem er der mange af. Det indrømmer jeg. MEN.. Ja, det er altid så fucking kedeligt, når der kommer et ‘men’, MEN jeg er altså på mange måder forhindret i at dele ALT med jer, som jeg også tidligere har forsøgt at forklare.

Min snapchat profil(astaffensen) er uden tvivl den profil, hvorpå jeg deler mest ud af godteposen. HVIS man altså kan finde ud af at læse mellem linierne. Det er tydeligvist ikke alle, der er lige gode til det. Hold kæft, jeg har haft den ONDESTE griner over, hvad nogle af jer har gættet på. Jeg har åbentbart datet Gilli(hedder han det), knaldet med min x-kæreste, fundet en ny kurdisk partner, blevet lesbisk og begyndt til yoga i små dystre lokaler med stearinlys. Haha. Det er SERIØST de sjoveste korrespondancer, jeg har haft med jer læsere, siden jeg gjorde jer opmærksomme på, at man kan finde MEGET mellem linierne. Noget af det rammer ikke helt ved siden af, og alligevel er det bare SÅ langt fra sandheden.

Appropos snapchat ved nogle af jer, at jeg kom til at lave en KÆMPE brøler ved at poste et meget privat billede med en meget sigende tekst i min historie. Snappen skulle have været til min kære Dillerbande, som jeg deler nærmest ALT med. Damn it. Faktisk kan jeg godt grine lidt over det nu. FUCK det, at nogle af jer har den information på mig. Problemet med snapchat er, at jeg har både familie, bekendte og alle mulige andre, som helst ikke skal have sådan noget gris smidt i hovedet fra min side af. Af samme grund kan jeg selvfølgelig ikke fortælle jer her på bloggen, HVAD der var på det billede. Og i og med at 99% af alle mine snaps pr. automatik bliver smidt ud i historien, skal man eddermame koncentrere sig for ikke ubevidst at komme til at smide private snaps den vej. Jeg undskylder til de sippede tanter og sarte sjæle, og så sætter vi en streg over det!

Tilbage til mig. Mig, mig, mig, mig. Eller nårh nej.. Det hele handler om mig. Ingen tvivl om, at jeg lever mit liv lidt vild. Og når jeg bruger ordet ‘lidt’ er det måske en underdrivelse. Og ja, det er rigtigt observeret, at jeg bruger nogle timer i ny og næ med pilotmanden, men han er trods alt faren til mit barn. Derudover træner vi i samme fitnesscenter og render ofte ind i hinanden. Jeg kunne sagtens skifte til et andet center, men det ser jeg absolut ingen grund til. Vi har det så fint sammen, kan joke om vores “nye” tilværelser som singler samt det FORFÆRDELIGE parforhold vi for nogle måneder siden havde sammen. Jeg var en kontrollerende kælling, og han var et uempatisk røvhul med stort R. Det må jeg vel godt skrive, når jeg også pointere det dårlige ved mig selv, ik? Der er ingen tvivl om, at vi fik det værste frem i hinanden, og at vi nu – nu hvor vi har fået det hele på afstand og har et liv hver for sig – er nogle helt andre mennesker. Men for at svare på det mest stillede spørgsmål ever: NEJ, vi er IKKE ved at finde sammen igen. Det kapitel er slut for længst, og det har vi det dejligt med!

Et andet spørgsmål der bliver stillet ofte er, om jeg ikke går lige lovligt meget i byen. Svaret er ganske simpelt: JO! Jeg ELSKER at møde nye mennesker. Jeg ELSKER at danse. Jeg ELSKER at få bekræftigelse. Jeg ELSKER drinks. Jeg ELSKER at slippe kontrollen. Jeg ELSKER at være vild. Så hvorfor ikke? Det undre mig egentligt, at nogle overhovedet vælger at stille mig det spørgsmål? Er det uansvarligt fordi jeg er mor? Eller er det fordi man synes, at jeg hellere skulle sidde herhjemme og mærke efter, hvordan jeg i virkeligheden har det? SKAL jeg være ulykkelig og ensom lidt, fordi det er sund? Eller hvad for man ud af, at stille et sådan spørgsmål, som man allerede kender svaret på?

Jeg har faktisk ærligt indrømmet til mine veninder, at jeg hellere vil ud og drikke mig hjernelam og skaffe nye bekendtskaber, end jeg vil arrangere en hyggeaften med dem, der ellers burde betyde mest for mig lige nu. Det er muligvist egoistisk og dumt på lang sigt, men det er nu engang sådan mine behov er lige pt.  Jeg har aldrig været et menneske, der kunne ignorere mine behov i sådanne situationer. Og når jeg nu alligevel er børnefri i ny og næ, så føles det så PISSE dejligt at kunne opføre sig som en retarderet teenager, der kun skal tage vare på sig selv. Faktisk ville jeg finde det røvkedeligt, at sidde herhjemme og trille tommelfingre til dødsygt tv, når jeg nu ENDELIG har muligheden for at slå mig lidt løs. De fleste alenemødre vil måske kunne nikke genkende til den følelse. Følelsen af frihed og lysten til at være rebel.

Nu vil jeg spise noget mere af det slik, der egentlig er til i aften og hente bassemanden i vuggeren. God fredag med x-faktor, som jeg gætter på halvdelen af hele Danmark skal se.

Ps. Jeg har det stadig vildt svært nogle gange med at dele indlæg som disse, fordi jeg føler, at jeg er den der irriterende type i en vennekreds, der bare ÆVLER løs om sig selv uden at fatte, at ens taletid er brugt, og at man skal sætte sig ned og holde sin kæft. Så byd endelig ind og skab lidt ligevægt, selvom det nærmest synes at være umuligt i det her selvcentrerede blogland(abe der holder sig for øjnene).


Hvis du har lyst til at stalke lidt, er jeg jo at finde på Instagram HER, hvor jeg ofte poster lidt tanker om lidt af hvert, når der er lidt dødt på bloggen. 

 

15 kommentarer

 • Trine

  Jeg syntes simpelthen du er så sej – fordi du kom ud af et forhold som ikke var godt for dig, og fordi du bare gør som du har lyst til og som gør dig glad. Respekt for det. Og så syntes jeg iøvrigt du er mega sjov.
  Som mor på barsel, er det vildeste der sker i mig liv, en tur i Bilka 😬 Så jeg lever lige lidt gennem dig og er en kende misundelig på alle byturerne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sikke en dejlig kommentar at vågne op til 😍 Det gør mig fandme glad med alle de rosende ord – virkelig ! Jeg havde det også RET stramt med at være på barsel og manglede virkelig at kunne slå mig løs. Kan godt følge dig! Er glad for at du kan leve lidt gennem mig 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den eneste dag man ikke tjekker snap og så sker det!! 🙈 Er mega nysgerrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg var en af dem, som nåede at se billedet, og tænkte godt at det vist var en fejl 🙈😂 det kan vi vist alle komme til.. Dit billede nåede så bare ud til 700 flere end mit ville have gjort 🙄😂
  Synes det er fedt at du gør som DU vil! Jeg har ikke været i byen i over syv år, har ikke trang til det.. Men blev jeg single, skulle jeg helt sikkert afsted 🍸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, tror de fleste kunne se, at det klart var en fejl. 😂 Og tak 👌🏻😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Må vi ikke snart høre om ham du smører madpakke til og hvem det dillerbillede tilhører som du lagde op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er et godt spørgsmål Sanne. Diller billedet ved jeg ikke, hvem tilhøre? Kan slet ikke komme i tanke om noget dillerbillede lige nu?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Det der du lagde op under blogindlægget med en opdatering på alt. En mand i shorts med em ordentlig kæmpe pølse i buksen 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg elsker din ærlighed, og at du er som du er. Du har en personlighed lige efter min smag. Tak fordi du deler stort set alt, og bare er som du er 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak, hvor er du sød. Det er sgu et dejligt kompliment.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Skide være med hvad andre tænker; du har det godt og det er det vigtigste 🙂
  Du er stadig en god mor overfor din søn og i mine øjne en eksemplarisk ex-kæreste 😉
  Tak fordi du deler ud af både de gode og knap så gode ting i livet!
  Hav en fantastisk weekend 😀

  Cyber kram fra jyden i Odense <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak! Så dejligt skrevet ! Det gør mig glad. God weekend til dig😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej okay, hvad var det for et billede? 🙂 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med ind under tæppet