De sociale medier ødelægger os!

Giv mig nu dét, jeg vil ha’!

Er du sindssyg, jeg keder mig. Jeg har for meget krudt i røven til, at der ikke er sket noget nyt, spændende eller vildt i den seneste tid. Jeg er ikke god til bare at være.. Bare at køre den stille og rolige hverdag. Det er RØVSYGT. Det er meget muligt, at jeg fejler et eller andet, når jeg har det sådan i et ellers udemærket liv, men jeg FUCKING keder mig. Der skal ske noget VILDT!

Når jeg bliver rastløs på den her ubehagelige måde, som jeg er nu, tager jeg som regel nogle vanvittigt dårlige beslutninger. Uovervejede beslutninger. Og jeg er skide ligeglad. Fuck det. Jeg lever efter ‘så-må-det-bære-eller-briste-princippet’. Det fungerer ganske udemærket til tider, og andre gange kan det smadre hele min verden. Der behøver ikke nødvendigvis at være tale om kæmpe store beslutninger så som pludselig at få et barn eller flytte til en anden by med en kæreste, der højst sandsynligt fucker forholdet op inden for kort tid… Det kan også være mindre beslutninger, så som at bruge mine sidste penge fra madkontoen på nye trusser, sexlegetøj eller brandbiler med lyd i til sønnike, selvom han i forvejen ejer et helt værelse fyldt med lignende tingester. Tænk hvis jeg døde i morgen. Så ville jeg være fucking træt af, at jeg ikke bare havde gjort, hvad jeg havde lyst til. Ja, det er sådan min hjerne fungerer. På godt og ondt.

Jeg vil ha’ en opvaskemaskine, så jeg er fri for at tage den lorte opvask hver evig eneste dag. Jeg HADER den opvask.

Jeg vil ha’ en personlig træner. En mand. En pæn mand. En der kan holde mig i nakken og piske mig rundt i maskinerne. En jeg vil imponere! En der kan give mig sved på panden. På den ene eller anden måde…

Jeg vil ha’ en robotstøvsuger, så jeg ikke skal bruge min dyrebare tid på at trække et kæmpe monstrum rundt efter min trætte røv, der 10 gange heller vil være plantet i sofaen til dårligt tv.

Jeg vil ud og rejse. Nu. Fucking NU! I dag. Lige nu. Jeg er millimeter fra at lave et impulskøb der kan resulterer i, at min vinterblege krop kan få lov til at mærke sommervarmen før tid. Men hvad med Lillemand? Kan jeg rejse alene med sådan en lille tumling? Er det overhovedet afslappende. Jeg må ha’ nogen med, der kan hjælpe mig med fisen. Hvem vil med?

Jeg vil klippes. Mit hår ligner en afbrændt høstak. Kom og klip mig en eller anden! Jeg er ikke sart.

Jeg vil møde en intelligent mand, der er hjernedødt lækker. Overfladisk, I know. Trænet krop, knap 2 meter høj og sindssygt sexet. Lidt Mr. Grey agtig.. Og så alligevel ikke HELT så fucked. Røvhul, fuckboy, player.. Don’t care. Så længe du ikke er pilot!

Jeg vil ha’ flere tatoveringer. En fugl, en boremaskine, min mor, sønnikes navn, en tissekone med blomster i.. Whatever. Jeg vil bare ha’ noget tusset. Snart!

Jeg vil pierces. Hvorfor ikke? Jeg kan jo bare pille den ud igen. Hvad er det værste, der kan ske?

 

…I virkeligheden har jeg jo bare brug for at være vild, crazy og spontan! Mere end jeg er i forvejen. Jeg vil mærke, at jeg lever og slippe for alt det kedelige i livet! Så kære Gud. Jeg fralægger mig hermed ALT ansvar. Gør noget ved mit liv, og giv mig dét, jeg vil ha’! Er du ikke i stand til dette, snak da med Karma. Hun skylder mig fandme efterhånden!

img_2658

Kærlig hilsen et utaknemligt, flabet og umodent røvhul i splitsekunders rastløshed.

Ps. Jeg er ON FIRE i dag. Kan i mærk’ det?


Hvis i er stalker-typen ligesom jeg(mig?), kan i også følge med på min perfekte instagramprofil lige her! 

17 kommentarer

 • Emma Holst

  Heyy <3
  Jeg har været på Instagram i mange år og kunne godt tænke mig at få flere følgere og mere opmærksomhed på min profil:)
  Mine veninder har brugt noget der hedder https://autolikes.dk hvor de har fået nogen gratis følgere og likes.
  Hvilke erfaringer har i med det? Vil meget gerne høre!

  Hilsen Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Helt seriøst – køb en opvaskemaskine, du vil med garanti ikke fortryde det! 😉
  Knus en fast læser, som heldigvis selv er blevet opvaskemaskine ejer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariemarolle

  Årh, jeg kender godt den der kriblende fornemmelse i fingrene – der skal bare ske NOGET!!!
  Jeg har iøvrigt flere gange klippet mine veninder, og klipper endda mit eget hår når det virkelig trænger og jeg ikke har tid eller penge tilen frisør 😛 Du siger bare til hvis du får brug for assistance 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer i med ferie-koret – kæft, hvor jeg gad det! Send mere solskin, nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Someone

  Få en sugardaddy… seriøst! Og skriv endelig da jeg har den sødeste, skønneste, frækkeste som du godt må “låne”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fuuuuck, jeg har det så meget på samme måde! Er også alene med en halvandetårig, så hallo! Tag os lige med ud at rejse! Så kan vi skiftevis passe ungerne, mens den anden tager ud og drikker sig stiv og møder eksotiske fyre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Den der med ferie, det kan du sagtens! Jeg tog i efteråret på ferie alene med min søn som på det tidspunkt var 14 mdr. Og det var den bedste ferie nogensinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha! Jeg kender godt den følelse der du beskriver! Et eller andet sted er det jo vores evige stræben efter noget bedre; græsset ÉR fucking altid grønnere på den anden side. Man skal så huske på, at uden denne konstante utilfredshed og viljen til at forbedre eller ønske noget anderledes; dén er hele grunden til at vi er noget her til, hvor vi er i dag (altså mennesket).
  For mig har det hjulpet, at prøve (bare hver anden gang) og liste nogen ting op som jeg er glad for – og som ikke var en mulighed, hvis det jeg higer efter blev en realitet.
  Ved ikke om du kan bruge det eller om det er nogen trøst at vide der er mange andre som har der ligesådan. 🙂

  Kram fra jyden i Odense <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er helt klart brugbart ! Og du har så meget ret i det, du skriver. Man kan jo ikke både blæse og ha’ mel i munden, men det er vel okay at man nogle gange har lyst til det 🙂 Tak !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Selvfølgelig 😎
   Hvis ikke; så melder jeg mig ud af verden, hvis det er muligt overhovedet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  JA ferie..
  Jeg har været så spontan at købe en lille ferie til mig og min lille mand.. 30 april.. rhodos med spises.. KUN 2500 ink MAD..

  Hvorfor ikke.. hop med på flyveren og jeg lover at jeg kan tilbyde dig 4 hjælpende hænder for vi har seføli mormor med ( hallelulja)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jeg skal SÅ meget ha’ min mor med. Det er sgu da en genial ide! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eventyr tøsen

  Jeg vil genre med ud og rejse manden er lige skredet og jeg er alene eget 3 år uden nogen stod og bo eller noget ! Jeg tager afsted i næste uge Fuck the World

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, shit man.. Du må ha’ det så stramt lige nu. Det er jeg sgu ked af at høre. Hvis jeg vinder i lotto booker jeg en ferie til os allesammen!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ANNa

  Jeg bliver klippet til 100 kr hos Vesterbro frisørskole – de er pisse søde og sidste gang fik jeg også lidt hovedbundsmassage!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sociale medier ødelægger os!