10 ting mødre ELSKER at høre!

11 regler du håber, din ekskæreste overholder..

17431574_10154679688988952_70660912_o

‘Dit parforhold er gået i stykker. Lortet fungerede ikke, og du er blevet forladt mutters alene. Eller måske var din partner et manipulerende røvhul, og du skred, inden en seng på den lukkede afdeling ville komme på tale. En tredje option kunne være, at al kærlighed er væk. Blomsten er død, og der er ikke noget at komme efter. Måske har din pussenusse-gøj fundet et andet hul at bore i. Hvem ved? Men faktum er, at uanset hvordan et parforhold slutter, gør man sig med stor sandsynlighed nogle tanker om, hvad ekskæresten nu må og ikke må. Især i den nærmeste fremtid, hvor alt er lidt ømt. Her er 11 regler, man kunne ønske at presse ned over hovedet på sine ekskærester:

1. Hold FOR GUDS SKYLD pikken slap og fitten tør i de første 24 timer efter bruddet. Tanken om at ens ekskæreste på første døgn går direkte ud og knalder en anden, er ikke speciel rar. Kærlighed i klemme eller ej!

2. Forbliv single i minimum 7 år, så jeg aldrig skal føle mig erstattet af noget bedre. Er dette ikke muligt afvent da med at offentliggør et eventuelt nyt forhold, indtil jeg selv har offentliggjort mit.

3. Skulle du få en ny kæreste er det fuldstændig uhørt at kalde hende det samme, som du kaldte mig. Gik jeg under navnene Mous og Måsen(det havde jeg en ekskæreste, der altid kaldte mig), så skal du da for helvede ikke kalde den næste det samme. Det er MIT navn. Find på noget nyt. Vær kreativ. Pusser, Skatten, Kosten, Tuller, Buller, Børge… Whatever!

4. Hold dig ædru i de første 2 måneder. Ethvert rationelt tænkende menneske ved, at alle døddrukne byture som nyligt single 9 ud 10 gange ender ud i nøgne kroppe og stive legemsdele. Vær nu ikke naiv..

5. Havde vi et fælles hjem, inviter da ikke en ny trunte eller fuckboy indenfor døren i de første 3 uger. Det er ydmygende.

6. Fortæl aldrig din nye musserpusser, hvor kontrolerende og sur din ekskæreste var. Først og fremmest for din egen skyld(det siger mere om dig, end det gør om mig), men også fordi det er fucking nedladende og ubehageligt at blive snakket om på den måde, når man absolut ingen mulighed har for at forsvare sig.

7. Kom gerne rendende et par gange eller 10 efter mere af min fantastiske kærlighed og det du ved, kun jeg kan give dig. Uanset om jeg er interesseret eller ej, giver det sådan en DEJLIG følelse indeni.

8. Lad være med at find en ny, der ligner mig. Det er bare mærkeligt og lugter langt væk af, at du vil ha’ en model magen til. På den anden side skal du heller ikke finde en diametral modsætning, da jeg så vil føle mig forkert. Hårfin grænse! And you Better get it right.

9. Hold din liderlighed og dit ensomme sind langt væk fra mine veninder/venner eller hvem som helst, der kender nogen, jeg kender, som kender nogen, der kender mig.

10. Vis tegn på, at du er ulykkelig og har det elendigt uden mig.

11. Bliv fed.

Overdrivelse fremmer forståelsen, men i kender alle sammen til følelsen. Om ikke andet kan i måske relatere til et punkt eller to. Med mindre du selvfølgelig er sådan et overnaturligt perfekt menneske, der i alle situationer ALTID ønsker andre det bedste. Bvard.

Anyhow. Alle forhold og brud er forskellige. Selv har jeg haft 3 lange forhold, der på ingen måde kan sammenlignes. Fik de 3 HELDIGE mænd lov til at snakke sammen om deres FANTASTISKE og DØDLÆKRE ekskæreste(det er jeg sikker på, de alle ville sige), ville de på ingen måde kunne gætte sig til, at det var den samme tøs, der blev snakket om. Listen ovenfor er en god blanding af, hvad jeg selv gennem tiderne har ønsket af mine ekskærester, men også hvad jeg har lagt øre til af ønsker fra veninder og bekendte, der alle har stået i samme situation. #dobbeltmoralskereglertilenekskæreste

God aften !

Ps. Har i noget at tilføje, så giv den gas!


Skulle man være interesseret i at se min svedige krop ryste sin røv rundt på badeværelsesgulvet, skal man være velkommen til at hoppe ind på min Instagramprofil og se min seneste (nogle vil mene tåkrummende) video lige her

17 kommentarer

 • Lol

  Din ekskæreste må meget gerne springe ud som homo, for så er du sikker på, at det ikke var dig, den var gal med 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Din ekskæreste må ikke være medlem af den sammen Facebook som din nuværende kone/mand( eller kæreste)
  Det giver dig kun problemer når din kone/mand/kæreste konstant skal tjekke med dig at det ikke er ekskæresten han/hun er ved og købe noget af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, der er så meget guld i det her indlæg. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Min x skulle virkelig have læst det her. Han var ude af døren 20 min efter at have droppet mig halvvejs i min planlagte graviditet. Han tog direkte hjem til sin nye kæreste, der var knap 10 år h fre end mig og som han så flyttede ind hos. Da jeg var flyttet ud af vores fælles lejlighed flyttede de ind i den. Hab gjorde hende gravid 9 måneder efter at jeg fødte vores fælles barn.
  Men nu går det heldigvis meget godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Shit, en mundfuld!!! Ville flippe amok, hvis det var mig😱

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med min eks som jeg har været sammen i 8 år, vil bryde alle de regler, hvilket han også har gjort (hvis han kendte dem 😁).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg skal heller ikke være hellig 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Lad være med at introducere din nye kæreste for jeres børn efter 1 mdrs forhold og lade hende flytte ind efter 3 mdrs forhold. Mon jeg hader min ex 😤🖕🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åh Gud ja! De børn skal holdes langt ude af billedet til en start. Jeg foreslår minimum 7 år 😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mobsen

  Gode pointer 😂Jeg tænker at din pilotmamd er ret eksponeret via din blog og det vil da kræve sin kvinde at begynde et forhold til ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det må man sige. Sådan går det når man opfører sig dumt 😂😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Musen

  Geniale punkter – måske vi kunne tilføje, at når han finder et nyt sted og bo, så skal det være LANGT væk og ikke under 200m fra hvor man selv bor? 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Øh ja! Det ville være en fordel! 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bananen

  Lidt mere til punkt 8: Din nye kæreste skal for guds skyld være grimmere og tykkere end mig, men må endelig ikke være en total trold. Skal jo ikke tro, du har dårlig smag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting mødre ELSKER at høre!