Det skal ikke være nemt at være single

Vrede tanker uden filter!

img_1981

Her kommer et eksempel på, hvordan tankemylder på få minutter, kan tage fuldstændig overhånd. De vrede tanker af slagsen. Forestil jer, at i har fået lov til at hoppe direkte ind i knolden på ejeren af disse tanker.. Ind i hjernen lige dér, hvor kaosset opstår og strømmer ud i kroppen i en fuldstændig ustyrlig og ufiltreret eksplosion:

Er du verdens mest fucked up, retarderede, egoistiske menneske, der ikke fatter, hvordan man skal opføre sig! Er det så fucking svært ikke at lyve? Hvorfor lyver folk så ofte!? Gad vide hvad der ellers er blevet løjet om.

MIG skal man fandme ikke snyde. Fede røvhul man. Jeg vil altid finde ud af det. To bad! Lort, pik! Hvordan fuck får jeg retfærdigheden ind i mit liv? Og hvad sker der for Karma? Jeg må eddermame ha’ mange point til gode på min karma-konto. Og så er der satme nogle, der snart skal falde og brække ryggen, så de kan sidde i kørestol resten af deres liv og miste deres job, hvis de skal betale tilbage for alt det fucking dårlige karma, de har sendt ud i verden! Hvordan kan jeg få det til at ske..

Nu må jeg tage mig sammen. Tænk på børnene i Afrika. Tænk på børnene i Afrika. Tænk på folk med dødelige sygedomme. Tænk på folk, der mister sine børn. Tænk på børnene, der dør af aids. Eller kræft! Du har det godt! Du har det godt! Du er i virkeligheden pisse forkælet og utaknemlig. Tag dig sammen. Tag en kiks og tør øjnene! Stop med at være så ynkelig. Slut fred med fortiden. Opfør dig voksent. Giv slip. Læg det fra dig.. ..hen på radiatoren så det kan fordampe. Jeg må lære at styre mig. Og få kontrol. Lorte tanker.

Måske burde jeg høre lydbånd nu. Det burde jeg. “It is now time to Relax”.. Ej, fuck det. Jeg vil tænke mere. Hvorfor fanden vil jeg det? Så vil jeg ligge her og spilde mine nattetimer på at tænke på ting og folk, der ikke fortjener min tid.

Nu har jeg 3 timer tilbage at sove i. Fucking spasser. Egoistiske fuckhovede. Røvhul. Det er Fucking hans skyld, jeg er vågen nu. I-fucking-gen. Pikhovede.

Bare vent. One Day. Hævnen er fucking sød. Hvad er det VÆRSTE, der kunne ske. Hvad ville gøre RIGTIG ondt. Det har jeg pludselig en ustyrlig trang til at finde ud af. Er jeg meget forfærdelig nu? Shit man. Mine tanker er virkelig onde. Tænk hvis jeg gjorde alt dét, jeg tænkte. Ej, nej nej.

Nu må jeg lige fortælle mig selv én ting. Det er HELT normalt at have det sådan her. Du er blevet fucking røvrendt på det groveste. Du er blevet erstattet 40.000 gange. Med og uden en bolle i ovnen. Du er blevet smittet med lort! Flere gange. Din kærlighed er blevet fucking revet ud af hjertet. Din drøm har været et stort fucking fupnummer. Den er VÆK nu. Den har aldrig eksisteret. Kun i mit hoved. I min naive fantasi. Du må gerne have sindssyge og ondskabsfulde tanker. FANDME JA! Du må fantasere om den VILDESTE hævn. Hårfjerningsmiddel i shampoo-flasken, makrel i afløbet, afføringspiller i aftensmaden, sex med bedstevennen, fyreseddel fra job. Whatever it fucking takes.

Og nu er det ude.. For nu. Hen på radiatoren med det. Slip det. Slip det. Slip det.

Nu skal jeg lige tænke lidt på noget godt. Hmm. God sex. Lækkert mad. Sjov bytur. Familie. Og SÅ er det tid til lydbånd. Nu SKAL du høre på manden: “It is now time to relax..”

…Tanker er ustyrlige, og de vælter ud uden filter. Også når man ikke gider at høre på dem. Det kan se voldsomt og en smule psyko ud, når det pludselig bliver skrevet ned sort på Hvidt. Men sandheden er, at vi alle sammen har dem. Nogle er bare mere bevidste om dem end andre. Nogle kan lukke fuldstændig af for myldret. Dét har jeg aldrig lært. Det her “lille” flip har måske max en varighed på 5 minutter. Vildt ikke.

Til alle dem, der lider af tankemylder, ikke kan lukke af og ligger søvnløse om natten: Du er ikke alene! #brydtabuet

God dag 🙂

Ps. Det her har været et af de sværeste indlæg at skrive, fordi mine fingre ikke kan ramme tasterne lige så hurtigt som tankerne flyver ud af øverste etage. Shit, jeg har skrevet hurtigt, og alligevel har jeg sikkert misset langt over halvdelen.

19 kommentarer

 • a

  fuuuck et fedt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hold da op – det var som et kig ind i min hjerne pt. Har tit tænkt på hvor crazy jeg måtte være siden det flyver sådan rundt på 1. Etage. Man når nærmest ikke at tænke en tanke færdig før en ny dukker op.. Men tak fordi du delte det, det er dejligt at vide at andre har det på samme måde (og lav endelig et indlæg hvis du finder en måde hvorpå man kan styre det 😋)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela Thomsen

  Du er så sej❤ Tak, fordi du deler dine tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Gør ondt at læse dine tanker og hvad du har været udsat for.. 🙁 Det burde ingen nogensinde opleve.. 🙁
  Har sagt det før og siger det igen – du er SEJ!!!! 💪🏼💪🏼💪🏼 UD med tankerne hver gang du har dem.. 👊🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er det vildt at læse. Det er som sprunget ud af mit hoved. Jeg bliver igen og igen overrasket over hvor ens vi tænker, og hvor er det befriende ikke at være alene om at føle sig crazy! Jeg gir en kop kaffe any day!! Tusind tak, for alle de her blogoplæg! Hilsen det unge gravide monster på den anden side af skærmen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Årh hvor jeg dog kender dine frustrationer!!! Da jeg for 1,5 år siden blev skilt insisterede min x på en 7:7 løsning. Den holdt slet slet ikke, børnenes skole kommenterede endda på at de havde behov for en base. Modvilligt gik han med til 10:4 – som han desværre også har meget svært ved at overholde. Tit er han ikke hjemme og lader børnene passe hos familie eller også “aflyser”? Han hans weekender og jeg står med to virkelig kede af det børn. Når de så er sammen er han hyggefaren, som spiller playstations med dem, giver dem slik og sengetider er en by i Rusland. Når de kommer retur til mig er det jo det rene “leverpostej” i forhold til… jeg har måtte opgive mit kandiddtstudie fordi jeg ikke kunne få det til at hænge sammen og har taget et 8-16 job alt imens han kan fjolle rundt og er sine børn “når det passer ham”.. det er SÅ dybt frustrerende 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej puha. Det lyder vildt forfærdeligtX Jeg ville eksplodere af vrede. Det må være SÅ frustrerende! Jeg håber at deet med tiden bliver bedre for jer ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Shit et fedt indlæg. Du skriver virkelig bare SÅ godt og levende, og selvom du føler, du missede halvdelen, så er budskabet med indlægget 100% klart. Jeg kan så meget genkende de der vilde tankespind, tak for at turde dele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak – sikke et kompliment! Det gør mig sgu glad! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har fulgt med i virkelig lang tid, men har aldrig kommenteret til noget. Men denne gang kan jeg virkelig ikke holde mig. DU ER SÅ FUCKING SEJ !!!! jeg er ikke et split sekund i tvivl om at du er en sej og stærk kvinde og MOR. Ja MOR med stort fordi du så meget fortjener titlen, og tro mig at du en dag vil blive belønnet af lillemanden for alt det du holder ud for hans skyld. Med belønning mener jeg at han vil værdsætte alt ALT hvad du gør/har gjort for ham . Du er så sej! Men en ting fik mig til at skrive til dig, det er at du skal virkelig SKIDE på alle der gør dig så vred. Som mor forstår jeg hvor vigtigt det er at overholde aftaler, men ligesom du fandt en løsning og flyttede ud, så find en løsning til denne træls situation. Han skal fandme kunne lære at overholde aftaler, og kun du kender ham bedst til at finde en måde at lære ham det på. Og det var tanker uden filter fra mig. Håber det allerbedste for dig og lillemanden. Han er så heldig at have en mor som dig! Du er så stærk og lad ingen overskride dine grænser på denne måde! Du fortjener alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hold kæft hvor er du skøn! SÅ dejlig en kommentar at læse! Det bedste i verden er jo at få afvide, at man er en god mor. Jeg vil øve mig i at skide på alle dem, der pisser mig af. Det er rigtig svært. Jeg skal blive bedre til at holde fast i mig selv og sætte nogle grænser. Ja, sgu! Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været der og hold da op, hvor havde jeg virkelig mange tanker. Mange negative tanker. Det bedste er at få det ud (igen og igen) og til sidst fylder de ikke så meget som det gjorde førhen.

  Rigtig god weekend til dig og din nuttede søn 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det virker nemlig rigtig godt at få dem ud ! Tak for din søde kommentar. Jeg håber, at i også har haft en dejlig weekend 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Handler indlægget om pilotmanden? Man bliver jo helt nysgerrig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er det ikke meget tydeligt, hvem det handler om 😁🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Præcis. De tanker har de fleste. Jeg får piller til nat for at styre mit tankemylder. 30 min efter indtagelse, så er jeg væk. Det samme er mine tanker.
  Jeg har knaldet min eks kærestes bror får at få hævn, det hjalp. Nu snakker vi kun når det omhandler vores fælles søn, og du kan tro det passer mig perfekt.
  At vi så ikke kan mødes og spise middag fælles med vores søn, det rager mig. Barnet har det fint uden. Tro mig det har han. Nu lyder jeg som en bindegal kælling, men jeg er faktisk
  et rigtig sødt og godt menneske 😊 God dag til dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg holder mig langt væk fra beroligende medicin fordi lillemand stadig nogle gange vågner meget om natten, så bliver nødt til at være til at vække 😅 Og i øvrigt er jeg sikkert på at du slet ikke er bindegal. Du er bare ærlig og tænker højt. Jeg har hørt om mange, der tager den Form for hævn, og ikke én fortryder. Sygt nok ikke 😏☺ Alt godt til dig 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Søde smukke kvinde! Du er en smuk kvinde og garanteret både sjov, hyggelig og skøn at være sammen med! Men tror desværre ikke god karma kommer til den som ønsker andre noget dårligt! Og man får det faktisk ikke bedre af at andre får det værre 🙁 fuck dem /ham .. ud til højre med de negative tanker og tænk på din dejlige dreng, din skønne familie, venner og tænkt glade og gode tanker så er jeg sikker på du bliver lykkeligere 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ved hvad du mener. Men jeg er åbenbart sådan et forfærdeligt menneske, der faktisk får det bedre af det😂 Om ikke andet kan dét at fantasere om hævn, give noget forløsning. Jeg ønsker jo ikke i virkeligheden at nogle falder at brækker ryggen(tror jeg), men det er tanker der popper op i frustration. Jeg tror, det er naturligt at ønske folk noget dårligt i vrede og afmagt, og set det bestemt ikke som dårlig karma. Jeg ser det som noget menneskeligt. Du kan bruge nok så meget tid på at tænke på alt det, der gør dig lykkelig. Mem hvis ikke du en gang imellem tillader dig selv at give plads til de mørke og grimme tanker, så ligger de og bobler under huden indtil de til sidst kommer ud som angst, depression eller andet i den dur. Man må ikke undertrykke sine følelser. Og derfor tager jeg mig nogle gange tid til at mærke efter, selvom jeg giver dig helt ret i, at det nogle gange bare SKAL smides ud til højre. Især om natten når man burde sovs 😅🙈 Tak for din kommentar ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal ikke være nemt at være single