I denne uge har jeg..

EN OPDATERING PÅ ALT

Hvad fanden bilder jeg mig ind? I halvanden uge har i absolut INTET hørt fra mig her på bloggen, og beskederne vælter ind. Jeg er OKAY, og jeg ELSKER jeres omsorg(og nysgerrighed)! Haha. Men i har ret. Det er på tide, jeg giver jer en update. Meningen er, at i kan læse om lige præcis den overskrift der frister jer, og i kan sortere alt det væk, der synes at virke røvkedeligt! Det kommer her:

 

ENLIG MOR 

Aldrig i mit liv havde jeg troet, at det skulle være så nemt at være enlig mor. Okay, nemt er måske det forkerte ord at bruge, for det er sgu ikke altid en dans på roser. Faktisk er jeg ved at DØ over, altid at skulle hente og bringe hver dag.. Cykle næsten 3 km i det danske lortevejr med en stor ladcykel frem OG tilbage hver morgen, for at gøre præcis det samme igen om eftermiddagen. FUCK jeg hader det. Jeg indrømmer gerne, at der ikke skal meget sygdom til før, jeg holder den lille herhjemme. Så slipper jeg ihvertfald for at bevæge min dovne krop ud i vintervejret, der hver morgen er ved at tage livet af mig. Jeg er så nok også rigets største frossenpind. Jeg HADER kulde. Når det så er sagt, er livet som alenemor peace of cake målt op med et liv som grænsenke jeg havde før. Dét her er SÅ meget mere mig. Der er ikke så meget pis! Og DET gør mig glad og smilende.

16667196_10154565178348952_496770605_o

 

 

FAMILIELIVET 

Det er skide svært. Mest pga Farmands skema, der først vælter ind af døren d. 17. i hver måned for den efterfølgende måned. Skemaet ligner ALDRIG hinanden, og det er fuldstændig umuligt at opnå noget som helst struktur, som ellers skulle siges at være så fandens godt for sådan nogle små børn. Rent praktisk betyder det, at vi fx d. 17. februar kan ligge en plan for marts måned. Vi forsøger som minium at sætte 1 døgn af om ugen, hvor bassen kan overnatte ved sin far. Det er dog ikke altid lige let, da vi snildt kan risikere, at Pilotmanden pludselig er væk i 10 dage. Af den grund bliver det også yderst vanskeligt for os, altid at kunne foretage hyppigt samvær, som sådan en lille størrelse kræver. Vi har dog en aftale om, at vi – udover det ene døgn om ugen – skal lave små spontane aftaler, hvor farmand fx henter lillemand fra vuggeren og hygger med ham indtil han skal puttes, hvor jeg så får ham igen. Vi forsøger også at lave noget allesammen sammen som en familie. Det går faktisk overraskende godt! Men FUCK jeg hader uforudsigeligheden, forsinkelser, ændringer i skema og alt det lort, der følger med det job. Dét job er ikke egnet til småbørnsfamilier, og jeg er ærlig talt ved at blive sindssyg i hovedet over, at hele vores liv er planlagt efter Farmands skema, vi først får halvanden uge før, det træder i kraft. Oven i hatten rammer pilotmandens fridage ikke nødvendigvis weekender, hvilket gør det vanskeligt for mig at komme ud og give den gas, som jeg selvfølgelig OGSÅ har brug for. I januar har jeg heldigvis været så heldig, at luftchaufføren næsten ikke har været afsted, og vi har kunne få en weekendaften hver til at komme ud med vores venner i næsten hver uge. Men jeg må indrømme, at jeg godt kan blive liiiiidt misundelig over(og bitter), at drengerøven kan rende i byen 4 gange om ugen OG lige tage en miniferie til Barcelona med gutterne, selvom jeg i virkeligheden jo slet ikke vil bytte. For i modsætningen til nogen andre, HAR jeg fundet ud af, at jeg ikke både kan blæse og ha’ mel i munden. Nå, inden jeg runder dette emne af.. Godt råd til alle de kvinder, der er skruk: Tænk GODT og GRUNDIGT over, hvilket erhverv den mand i vil lave børn med har, inden i kaster jer ud i det 😉

 

 

KROPPEN

ALT babyfedtet er VÆK, og jeg fucking elsker det. 28 kg! Kunne det blive mere belejligt! Single og back in shape! Eller okay.. Jeg glemte så lige at nævne det faktum, at jeg muligvis ikke har en eneste muskel i hele min lange krop. Derfor er jeg begyndt i fitness igen efter en pause med eksamensstres og livskriser på 5 måneder. Jeg forsøger så vidt muligt at komme afsted 4 gange om ugen. I den sidste uge har det lykkedes mig! Jeg skal bare lige lure, hvornår det er bedst at trippe rundt dernede i centret, for sidst jeg slæbte mit spinkle kadaver derned i stramt træningstøj, var der ikke én mand i syne, og det er ærlig talt lidt ærgerligt, når nu jeg ville elske lidt opmærksomhed fra det modsatte køn oh netop har brugt 500 kr på nyt træningstøj(indsæt lummer emoji). Jeg overvejer at finde mig sådan en herre lækker personlig træner, der RIGTIG kan vise mig, hvordan jeg får min krop i form. #klamtype

16593610_10154565168113952_131756458_o

 

STUDIE

Jeg har selvstudie på min kandidat i det næste halve år, hvilket betyder, at der ikke er nogen undervisning. Derfor kræver det, at jeg selv strukturerer min tid, går på læsesal og sådan, for jeg skal som sædvanligt op til 2 eksaminer til sommer. Ja, det kræver en ordentlig bunke selvdisciplin, så det skal nok gå rigtig godt! #shit

 

SINGLELIVET

Jeg elsker det! For første gang i mit liv er jeg rigtig glad for den status, jeg har. Førhen har jeg altid være lidt misundelig på singleveninderne, når jeg selv har haft en partner, og omvendt har jeg nysgerrigt ledt efter kæreste-materiale, når jeg har været single. Græsset er altid grønnere på den anden side…? NU er jeg glad for min status som single. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg kan være lidt af et røvhul, men det er altså KUN, hvis jeg taber interessen, eller hvis gnisten bare aldrig rigtig har været der. Kender i ikke det? Man magter ikke at skrive, svare tilbage eller ringe op. Selvom man måske lige burde give en forklaring. Hmm.. Anyhow. I kraft af at jeg åbenbart tænder mest på røvhulstypen, der er lidt for glad for sig selv(her hentyder jeg ikke til x’en), så skal jeg nok få rigeligt af tid endnu som single. Hver gang jeg møder en fyr med røvhulsgener og alt inde i mig skriger “ALARM, ALARM, ALARM”, er det vel kun en god ting, fordi det kan føre til så meget andet end et seriøst forhold(lummer emoji igen), hvilket jeg slet ikke er på udkig efter pt. Møder jeg prinsen på den hvide hest, siger jeg selvfølgelig ikke nej tak. Men lige nu hygger jeg mig bare, FORSØGER at holde mine følelser for mig selv og NYDER friheden og den gamle Alex, som mine veninder siger.. ..Hvad end det så skal betyde? Haha 🙂

 

DILLER 

16507854_10154565195393952_8099527851577117040_n

#hvadskerderformændogderesdickpics #iharfåetdenmildeversion

LILLEMAND 

19 måneder gammel nu, 93 cm høj og 12 kg! Han er så skide dejlig og glad for det meste! Han har dog været mærket af hele flytte-situatuionen, og så SAVNER han sin far, som jeg MANGE gange dagligt må prøve at forklare, at han altså er ude at flyve. Så løber han hen til vinduet og kigger op i luften efter flyvemaskiner. SÅ sødt. Den dreng elsker sin far SÅ højt, og det er altså lidt hårdt, at jeg ikke bare altid lige kan skaffe ham hjem. Derudover har jeg næsten trappet ham ud af natflasker nu. Ikke med min gode vilje. Jeg er en af de der ifavnske mødre, der helst ser at børnene selv får lov til at sige fra til alt, men det er noget med at hans væske på ørene og tilbagevendende mellemørebetændelser kan komme i bedring, hvis jeg skærer ned på mælkeprodukter og oven i købet sørger for, at han ikke får flaske, når han ligger ned. Ja, jeg har taget i mod alle jeres råd, som jeg stoler blindt på, fordi i er SÅ mange der nu har sagt det til mig 🙂 Jeg slipper nok bare ikke for, at han skal have lagt dræn om et par uger, men man har vel lov at håbe! #krydsfingerforos

16650819_10154565164463952_1930992373_o

16667820_10154565164163952_1236754730_o

 

BLOGGEN 

Som mange af jer har bemærket, har jeg blogget færre gange, end man kan tælle på én hånd i hele januar måned. Jeg tror det skyldes, at jeg lige skal falde til i mit nye liv. Samtidig har jeg haft travlt med at udforske den her nye verden ! 🙂 Og så er det igen en RIGTIG svære ballancegang i forholdt til, hvad jeg kan skrive og ikke kan. Jeg tænker, at det bliver MEGET mere frit for mig ud i fremtiden. Indtil da er jeg GLAD for, at der er så mange af jer, der kan læse mellem linierne, selvom jeg dog må skuffe og sige, at jeg ikke har fundet EN ny fyr. Og jeg dater heller ikke Gilli, hvem det så end er? Hahaha.. Vi går en sjov tid i møde her på bloggen, tror jeg 😀

16650842_10154565164233952_1724159894_o

 

..Et overvejende positiv indlæg fra min side. Måske det næste bliver lidt om den der app, jeg engang brugte ret meget..

 

Ps. Hold kæft jeg elsker at blogge. Det kan jeg mærke, nu hvor jeg er tilbage bag tasterne igen. Yaaas! Og smid mig endelig en kommentar eller et spørgsmål på hvad som helst, og så skal jeg gøre mit for at svare.  <3


Hvis man er den utålmodige type, skal man jo være velkommen til at følge med på snapchat, astaffensen, eller på instagram liger HER 🙂 

32 kommentarer

 • Welle

  Synes du er dejlig, så lad os gå ud på en historisk oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym stalker bitch

  Please for satan smid flere dick picks ind på bloggen. fordi….ja…bare…fordi…haha 😂😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aras

  2 ting; er billedet med dilleren for alvor et ægte billede, du har modtaget? Og er vi enige om at den mand har et hul i navlen efter en piercing???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja., har han ikke det? Jeg kan ikke helt vurdere det😂🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hvad betyder det at du skriver at du ikke hentyder til eks´en når du nævner fyre der er lidt for glade for sig selv, fatter jeg ikke ironien? Har næsten kun fået den opfattelse at han er meget glad for sig selv ud fra dine beskrivelser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg mente bare, at i det her tilfælde var det ikke ham, jeg taler om ☺

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Er du begyndt at date? Synes der er lidt skjulte hentydninger med at lave madpakke til en stor fyr og hvem er dickpictured fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej du, sikke et dejligt indlæg.
  Jeg kan ikke lade være (og prøver ikke særlig hårdt heller). Men lige nu raser den her deling af nøgenbilleder-diskussion, og i den forbindelse overvejer jeg lige, om jeg egentlig synes det er ok, at du deler dét af ham her (som ellers er meget flot, ja). Havde en fyr på sin blog delt et billede af et tilsvarende billede af en pige, som hun havde sendt ham, var han jo nærmest allerede blevet meldt til politiet. Jeg tænker især over det, fordi jeg engang kom til selv at gøre det; jeg sad og bladrede billeder på min telefon igennem med min veninde og så var der nogle billeder af min daværende kæreste, meget nøgen. Og da jeg henslængt fortalte ham senere, at min veninde havde set billederne, blev han rigtig ked af det, selvom han var fin med jeg havde billederne. Det kan godt være, at det her billede i indlægget ikke er sendt som et udtryk for tillid til dig, men det er alligevel til DIG – om han så har sendt det til mange andre piger. Men jeg har det, personligt, bare nok ikke særlig godt med, at du har delt det. Vil du ikke komme med dit perspektiv? Det kan jo være du har gjort dig overvejelser, som får mig til at ændre mening. Jeg ved nemlig ikke heeeelt hvad jeg skal synes 😀 Og ellers altså et rigtig dejligt indlæg! Jeg elsker at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   For det første er manden jo ikke nøgen. Han har faktisk både shorts og trøje på. At nogle af hans kropsdele så kan anes gennem tøjet er en anden sag. Jeg kan garantere dig for at det er gennemtænkt og ikke er imod nogens vilje 😘 For ellers kan jeg sagtens forstå dig og hvor du vil hen. Kunne aldrig drømme om bare at dele en kærestes nøgenbilleder eller lignende. Det ville jeg slet ikke være interesseret i at Andre skulle se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med opdatering 😀
  Og fedt med overskud – tænk at ladcykle-turen er det værste at hive ud af brok-hatten ved single-mor-livet (og fedt med mande-kiggeri i centeret B-))
  Så er livet ikke værst, trods de små trælse ting, som livet også bringer.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Hvor er det godt at høre, alt du og Elliot har det dejligt og nyder tilværelsen – det er sgu også fortjent! 😉 Og hvad mener du med at du “ikke har fundet EN ny fyr” – er der flere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnneDorthe

  Hæhæ! Så fedt at du er godt på vej tilbage til bloggerlivet 😁👍

  Kunne ikke lade være med at smile/grine lidt af det dit næste indlæg kommer (måske) til handle om… Uh det Tinder fnas fnis diller daller 🙈
  – Jeg var lige ved at slette den app, gad sku ikke de FisseFyrer/Røvhuller længere!!!! Men valgte så at svare et af de hankøn og ja, vi blev så ret vilde med hinanden.. Hvis nu det ender ud i baby, så skulle vi næsten Lave en app – tinderbabyerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnneDorthe

  Hæhæ! Så fedt at du er godt på vej tilbage til bloggerlivet 😁👍

  Kunne ikke lade være med at smile/grine lidt af det dit næste indlæg kommer (måske) til handle om… Uh det Tinder fnas fnis diller daller 🙈
  – Jeg var lige ved at slette den app, gad sku ikke de FisseFyrer/Røvhuller længere!!!! Men valgte så at svare et af de hankøn og ja, vi blev så ret vilde med hinanden.. Hvis nu det ender ud i baby, så skulle vi næsten Lave en app – tinderbabyerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Slap af din mus har fart på 😝 Min datter blev 4 år i mandags og måler 100cm og vejer 13,4kg 🙃 Hvilket er helt fint, fordi hun jo er min lille baby 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jamen højden er også helt skør 😂🙈 Men det kan jo være han ikke vokser mere fra nu af 😄 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Han er så sød, din tinderbaby:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Dejligt med en opdatering og dejligt, at den er så positiv! Du gør virkelig et flot stykke arbejde!💪🏻😄
  Forstår godt, at det må være hårdt ikke at kunne planlægge mere end en måned frem. Jeg er også lige flyttet fra min søns far(min søn er 6 måneder) og her er der bare slet ingen planlægning. Det er som om, at alt andet er vigtigere end hans søn og jeg bliver vanvittig af det. Med det sagt, så nyder jeg også livet som alenemor., selvom det til tider er pisse hårdt. Det et SÅ dejligt at kunne følge en blog, med en mor i en lignende situation. Tak for din åbenhed og ærlighed😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Så er du fandme også sej! Din lille baby er kun 6 måneder. Jeg har et helt andet overskud nu, end jeg havde dengang. Der ville jeg synes det var endnu sværere, er jeg sikker på😅 men dejligt du læser med, og du kan bruge det til lidt ❤❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Er jeg den eneste, der elsker at få dick pics? Altså selvfølgelig ikke fra random dudes… Men at der lige popper sådan en velkendt, stiv pik op på skærmen ind i mellem er da forlækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tjaaah, det er ikke lige mig. Kender faktisk ikke rigtig andre end dig, med den mening 😂🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg havde egentlig planer om kun at læse et par afsnit, hvor overskrifterne fangede mig. Nu har jeg dog læst det hele fra ende til anden 😉 Så fik jeg også lavet en overspringshandling fra mit selvstudie.
  Glæder mig til mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha. Sådan kan det gå 😂😘 Jeg er glad for at det hele fangede dig 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg vil bare lige indskyde, at hvis du ønsker struktur i hverdagen, så er spilleglade musikere også et MEGA no go. Mere hvis du skulle støde på sådan en bandit derude 😉 Fedt med update på bloggis! Selvom jeg nu også følger trofast med på Snap’en, hvilket oftes er dagens højdepunkt midt i det ellers så festlige barselsliv.. Du er sej, er du så! Glæder mig til at følge med i “dit nye liv” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Dem vil jeg forsøge at holde mig væk fra så, selvom det er så VILDT charmerende hvis de kan spille guitar eller synge 😍😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Yay du tilbage 🙌. Tænkte faktisk igår at det var da så irriterende der ikke var kommet et nyt indlæg i 100år (føles det som). Men så måtte jeg lige sige til mig selv. Slap af, du må vente. Haha. Og så kom der sgu et idag 😊. Så fint indlæg. Men hold nu op hvor jeg ikke fatter de dickpics. Why 😂. Nårh men ihvertfald så følger jeg stadigvæk troligt med. Og elsker din snap. (Som du også godt må filme noget mere til 🙊). Ej nu stopper jeg. Tak for du giver indblik i din og lillemands verden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha😂 hvor er du sød!!! 😂😍😍😍 Jeg tager det som et kæmpe kompliment, og så skal jeg gøre mit til, at snappe liiiidt mere, selvom de fleste nok vil mene, at mit forbrug er overdrevent 😏😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det skal du helt klart også 😄🙌.
   Og yay det vil jeg se frem til 😍. Jeg kan UMULIGT være den eneste der vil ha mere snapping 😂😄. (Hedder det det?)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Pedersen

  Glem den der “app” (blinke smiley)

  MØD DEM I VIRKELIGHEDEN! Smil til dem på din vej, send dem blikke i fitness centreret, se dem i øjnene i byen – du undgår alle røv hullerne der gemmer sig bag skærmen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tjaaaah.. Der er jeg sgu lidt genert. 😂🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nanette

  Send venligst den diller mod Vordingborg😜😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jeg skal gøre et forsøg 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge har jeg..