Lækre rødbedebøffer ALLE kan lave!

Det skal ikke være nemt at være single

img_0816

Det er direkte frastødende. Eller det KAN det ihvertfald være. At have ondt af sig selv. Jeg kan tænde fuldstændig af på det og finde det helt afsindigt ynkeligt. Derfor fucking HADER jeg følelsen af, at noget er synd for mig. Og alligevel kan jeg ikke altid finde ud af at give slip på offerrollen. Nogle gange har jeg bare åndssvagt meget brug for, at have lidt ondt af mig selv, og det har jeg tænkt mig at lade gå ud over jer.

Det rammer mig oftest, når jeg er alene. Det kommer som et lyn fra en klar himmel. BANG! I går var jeg til et brag af en fest blandt DEJLIGE mennesker! Jeg dansede, minglede, fik opmærksomhed, lumre blikke og klap i måsen, og alligevel forlod jeg klubben lidt halvdeprimeret. Hvorfor? Fordi jeg HADER at være alene. Ikke altid. Men nogle gange. Venner og veninder følges med deres partner hjem, kalder hinanden for ‘elskling’, kysser og krammer og snakker om morgendagens planer, alt imens jeg drager mod Østerbro i en taxa for mig selv. Jeg er DÅRLIG til at tage hjem fra byen alene. RIGTIG dårlig. Faktisk kan jeg ikke rigtig finde ud af det. Jeg skal helst ha’ en med mig. Følges med en. Afslutte aftenen med en. Ellers bliver jeg i virkelig dårligt humør. Jeg skal gå mere i dybden med lige præcis situationer som disse på et senere tidspunkt.

Pointen er, at jeg skal blive fucking bedre til at være i dét, jeg er i. Jeg NYDER det i hverdagen, når lillemand er i vuggeren, og jeg har nogle timer, hvor jeg kun er mig. Det er Intet problem. Jeg elsker mit eget selskab på MANGE måneder. Men når jeg har indtaget alkolhol, er børnefri, eller når hovedet rammer puden om aftenen, og den bette søvnterrorist endelig har overgivet sig til drømmeland, så kommer ensomheden og skriger mig i mit lille trætte hovede. Det hele kan føles så sindssygt tomt og meningsløst. INDTIL sønnike igen vågner næste morgen, og mit gode humør på mystisk vis blomstrer frem i mig.

Forstå mig ret. Jeg ELSKER at være single lige nu, og jeg nyder i fulde drag NÆSTEN alt, hvad singlelivet bærer med sig. Men ensomheden der ind imellem viser sit grimme ansigt kan rende mig. Fuck dig ensomhed. Jeg gider dig ikke! Du er lige til at lukke op og skide i. Hej Hej…

Jeg ved udemærket godt, at det er skide naturligt at have det, som jeg har det en gang imellem. Jeg ved, at det – min historie taget i betragtning – er ganske forståeligt, at jeg nogle gange hænger lidt med næbet og har lidt ondt af mig selv, men det har jeg ret til. Det føler jeg. Og jeg er SLET ikke klar til at give slip på den følelse. Følelsen af at nogle ting i mit liv bare ikke er fucking retfærdigt. Slut.

Nu vil jeg ligge mig til at sove og glæde mig over at mine tømmermænd og min ynkelighed FORHÅBENTLIGVIS er væk i morgen. De to ting går ofte hånd i hånd i min verden 😉

Nå.. Jeg havde bare lige brug for at reflektere lidt over den der latterlige ensomhed og uretfærdighed, der til tider vælter mig.

Sov dejligt !!

Ps. Ekstra kys, kram og kærlighed til alle singlerne og alenemødrende(og fædre) derude, der render rundt med de samme tanker som mig ❤ #duerikkealene

Pps. Apropos ensomhed, kan du jo lige flyve din røv ind på det her indlæg, hvor jeg skriver lidt om mit forhold til Elliots far.

7 kommentarer

 • NS

  Jeg kan virkelig genkende det du skriver! På trods af, at jeg faktisk har en kæreste, får jeg ind imellem stadig følelsen. Han er en speciel gut der har brug for meget alenetid, og ofte ses vi ikke fredag/lørdag – og det er her, jeg altid har fortalt mig selv, at man hygger sammen som par eller med veninder. Hvis jeg så sidder alene begge dage kan der sagtens snige sig en bølge af ensomhed indover mig – på trods af, at det muligvis er selvvalgt. At føle sig ensom er en sjov størrelse og jeg har også altid skideondt af mig selv når jeg har tømmermænd 🙂
  Du er i hvert fald ikke alene. Og for mig er det også rart at vide, at jeg heller ikke er alene. Tak for din bundærlige blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh tak! Godt at høre jeg ikke er alene ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange kram, du har en fantastisk søn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg ved godt det lyder så kliché, men du er virkelig ikke alene Alexandra – jeg har det præcis på samme måde som dig.
  Jeg grinede lidt af din snap igår, hvor du nævnte det ikke havde været en god bytur fordi der ikke rigtig havde været nogle gode mænd. Jeg kan så meget nikke genkendende til det, og sikke en gang bullshit… Tænk sig, at byturen kun er god, hvis man møder en mand, fuck jeg har seriøse problemer, haha!

  Nå men anyway.. Ensomheden er forfærdelig med tømmermænd, som om det ikke var nok at skulle have det fysisk dårligt…
  men der er faktisk en fysiologisk forklaring på den ekstreme følelse af ensomhed, når man har tømmermænd.
  Det er fordi du får en kæmpe udløsning af glædeshormonet dopamin, når du indtager alkohol. Derefter er kroppen efterfølgendei en kort periode i underskud af hormonet, hvorfor man kan føle sig deprimeret og ensom.

  Så ved du det, det hjælper nogle gange mig, at tænke på. Så ved jeg da, at det er helt normalt, og jeg ikke er alene.

  Hav en dejlig dag, og tak for en virkelig god blog – du er for sej 😉.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hold kæft hvor er du dejlig Lea ! Tak for din søde besked og forklaring! Det hjalp lidt på humøret. Elsker at høre fra jer læsere, at jeg ikke er alene 🙂 Og, ja. Vi er måske lidt fucked på dét punkt med byture og mænd, men i så fald kender jeg RIGTIG mange fucked mennesker! Haha 😉 Ensomheden er FORFÆRDELIG, men heldigvis kan man da trøste sig selv med, at det er helt normalt at have det sådan. Der er jo en grund til at folk drømmer om parforhold, kernefamilie og ting i den dur. Det er dejligt at have nogle at dele livet med. 🙂
   Tak igen Lea <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • R.

  Åh hvor kan jeg følge dig! Ensomheden er en mega bitch, og jeg synes den er begyndt at stikke sit hoved frem lidt for ofte. Jeg savner at have en voksen at dele hverdagen med… lille F og jeg har det sgu meget godt og burde virkelig ikke klage, men noglegange ik’? Så savner jeg en kæreste…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, har det ofte på samme måde. Man kan godt føle sig lidt utaknemmelig. Men jeg har det lidt ambivalent, for på mange områder synes jeg fandme også der er mange goder ved at være single, og jeg er ofte ret fan af det vilde, spontane liv. Men man kan jo ikke både blæse og ha’ mel i munden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre rødbedebøffer ALLE kan lave!