Nytårstanker

NU kan jeg få luft!

img_1094

Min nye udsigt

Min sidste eksamen for dette semester er OVERSTÅET! Og det gik vanvittigt godt, når man tænker på, at jeg for et par dage siden kun havde læst 25 ud af 900 siders pensum. Shit, jeg fatter ikke, hvordan jeg gang på gang klarer mig igennem. Til den her eksamen burde det næsten ikke være muligt taget i betragtning, hvor lidt jeg har forberedt mig. Men FUCK roskildesyge, stress, angst, knuste drømme og alt muligt andet – jeg KLAREDE det, og jeg er så sindssygt lettet, at i slet ikke fatter det! Endnu et semester på kandidaten er ordnet. Jeg er fandme god, hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg jo, for det er min blog😏

Jeg kunne ikke have gjort det uden Farmand. Det må jeg indrømme. Og jeg har hørt, at det hjælper at rose mænd! Han kan være verdens største egoistiske røvhul, men han kan SATME også være go’! Heldigt for mig har han haft fri i  de her voldsomt stressende dage, og i den forbindelse har han sørget for at fragte lillemanden frem og tilbage til vuggestuen, så jeg ikke skulle stresse med det. Derudover har den store muskelmand puttet sønnike OG haft ham om natten, så jeg kunne få noget sammenhængende søvn og komme tidligt ud af døren om morgenen uden at være presset over også at skulle nå, at afleverer vores lille syvsover i vuggeren. Sådan daddy!

Flere af jer har i den forbindelse spurgt, hvordan jeg kan holde ud at have Pilotmanden rendende. For det første har jeg ikke haft et valgt. Når lortet brander, må man handle. For det andet er der lige pt skide go’ stemning mellem os. Det er der for det meste, vil jeg sige. Fordi jeg flipper ud på bloggen, betyder det ikke, at jeg opfører mig latterligt overfor ham i virkelighed. Tvært i mod. Jeg vil næsten vove at påstå, at jeg er en af de sødeste x-kærester du kan skaffe dig. ISÆR når man tænker på, hvad jeg har været udsat for. Men nu handler det heller ikke om mig. Det handler om vores fælles barn, og intet er vigtigere for mig i verden, end at bassemand har det godt. Så sluger jeg gerne 40 kameler, hvis det er det, der skal til. For det tredje taler vi om en lille midlertidig periode på 4 dage, hvor det har været nødvendigt med ekstra hænder pga eksamen og sygdom.

Vi har alle tre spist sammen et par gange i et forsøg på at give lillemand noget tid sammen med os som en familie. Det har fungeret skide godt. Jeg indrømmer dog gerne, at jeg i forbindelse med den bombe der var sprunget i samtlige rum i min lejlighed, smed en lille kæk bemærkning til Pilotmanden, der lød på noget ligende:

“Så er jeg endelig flyttet fra alt dit lort og rod, og så kommer du fandme bare her og sviner også!?”

Jeg vil gerne tilføje, at det var sagt efterfulgt at latter, og at drengerøven grinede! Med et glimt i øjet svarede han tilbage:

“Sådan er det, når du sådan inviterer mig på besøg.”

..Og så sagde vi godnat, og han puttede vores lille skid imens jeg igen begravede mit hovede i volapyk og hardcore akademisk læsestof.

Men altså.. Pointen er.. Det der med flytte.. Det er den BEDSTE beslutning jeg LÆNGE har taget. Alt er meget bedre nu. Jeg ELSKER at farmand og jeg kan være venner og samarbejde, jeg ELSKER min nye lejlighed, og jeg ELSKER at jeg har fucking ferie i 14 dage nu! YES, YES, YES. I burde næsten se, hvordan jeg har danset rundt i lejligheden her til aften.

NU kan jeg få luft igen!

Ps. Det lykkedes mig at putte lillemand kl 20.00 i dag. Nice!

   

31 kommentarer

 • Tine

  Hej! Faldt over din blog for 6-12 måneder siden, men da jeg i virkeligheden slet ikke læser blogs (blabla, jeg følger troligt to virkeligt gode blogs, har et se&hør-agtigt forhold til en tredje og sjatlæser nogle andre hist og pist, når jeg overspringshandler), besluttede jeg at lade være med at læse din blog fra ende til anden. For jeg er jo ikke sådan en, der følger blogs. Og det endda selvom at jeg var (og er) ret pjattet med din måde at skrive på (som for mig er lidt knytnæve/albue i bordet på jysk diskotek iblandet utroligt skønne, velformulerede sætninger og interessante emner), men jeg var nok lidt nervøs for at blive “afhængig” af endnu en blog. Men nu har jeg lige læst dine sidste 6-7 indlæg. Og jeg kan mærker det kribler i…øh, hjernen for at læse mere. Men jeg læser for fa’n til eksamen! Du er hermed mit næste projekt: om en uge, når jeg sidder på Gran Canaria skal jeg læse din blog fra ende til anden! Basta! Så er du advaret. Glæder mig til at lære dig lidt bedre at kende, du virker som et grineren og interessant “bekendtskab”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er da det bedste kompliment jeg længe har fået. Det er helt mærkeligt at tænke på, at der sidder fremmede mennesker derude, der faktisk læser det, jeg skriver. Det gør mig virkelig glad! 😍 og hey.. god ferie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Super dejligt du er tilbage 🙂
  Du er sku sej. God weekend og ferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  SÅDAN! Stort tillykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvor bliver jeg bare glad på dine vegne. Jeg har siden nytår flere gange dagligt været herinde for at finde en opdatering – så at du “endelig” har haft tid til det, gør mig glad. Jeg beundrer dit mod og din måde at tackle tingene på. Det kræver sit mod at få taget sig sammen til at smide drømmene væk, og begynde på en frisk, men jeg synes du er topsej, at du gør det. Nu ved jeg ikke præcist hvad der var årsagen til jeres brud, men jeg synes du tackler det godt. Og hvor er det dejligt at høre, at I kan være fælles om tingene og at pilotmanden har mandet sig op og givet dig lige præcis den form for hjælp du har haft brug for i disse dage. 🙂 Jeg får helt tårer i øjnene, for jeg synes virkelig du fortjener en god og frisk start, og det ser du ud til du har fået. 🙂 Og kæmpe tillykke med eksamen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tusind tak for din søde og kærlige besked. Det varmer mit hjerte❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Tillykke med den afsluttede eksamen. Og det er godt at høre at I kan finde ud af det sammen.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Tillykke med den overståede eksamen for fanden. Godt gået!
  Og derudover – thumbs up til dig for at tage bruddet i så stiv arm og ikke lade det gå ud over din søn. Det kræver virkelig noget. Du/I tager ansvar. Og det synes jeg er sejt gået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak, det kræver nemlig en del ja 😅❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Tillykke med du kom igennem dine eksaminer! Midt i kaosset fatter man ikke, hvordan man nogensinde klarer det, men det gør man bare når man er en fighter 😀 det er en af de gode ting man tager med sig når man gennemgår kriser 🙂
  Og mega fedt, at du har en positiv indgangsvinkel til jeres nye omstændigheder! Helt enig i, at barnet kommer først 🙂

  Nå, må hellere få noget søvn så jeg selv kan fortsætte eksamensræset i morgen!

  Mega krammer fra jyden bosat i Odense <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, mange tak ! Og held og lykke med eksamen til dig! 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  F*ck hvor er du sej!
  Dejligt at eksamen er gået godt, og du har fortjent din ferie!
  Jeg sender stadig god karma din vej!😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for god karma og søde ord. Det gør mig så glad ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken nysgerrig

  SÅDAN! Du er for sej 🙂 Nyd din velfortjente ferie!
  Jeg kunne godt tænke mig, at vide noget om hvordan “Farmand” har tacket jeres brud? Og gode råd til, hvordan det er muligt for jer, stadig at være venner?

  Masser gode tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taaak 🙂 Jamen jeg tænker jeg måske burde skrive et indlæg om det. Men sådan lige kort er farmand meget samarbejdsvilling og derudover nyder han det frie single liv med sine kammerater, tænker jeg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Elsker at følge med 🙂 Du gør det godt. Men har lige et spørgsmål. Hvorfor har farmand ikke haft lillemand hos ham de dage,?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det har han også 🙂 Både og. Men vi har forsøgt at få lillemand til at finde sig til rette isot nye hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  YOU GO GIRL 💪🏼🙅🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  OG DU FORTJENER DET SÅ FANDENS MEGET! Jeg håber at jeg er og kan forblive en ligeså god mor for min bassemand som du er! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh det var sgu sødt skrevet! Er sikker på du er en fremragende mor!😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dejligt, I kan enes for jeres lillemandens skyld.

  Ren af nysgerrighed. Hvordan fik du fat i en lejlighed så hurtigt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har et indlæg der ligger i kø, som svarer på alle de der lejlighedsspørgsmål, for du er slet ikke den eneste, der undre sig over det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh for hel**de, hvor er det godt at høre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej Alexandra🌸
  Jeg håber ikke spørgsmålet er for personligt, og hvis det er har jeg fuld forståelse for du ikke har lyst til at svare.
  Men jeg er simpelthen nødt til at spørge.. Hvordan i hele hulen har en studerende enlig mor råd til en stor lækker lejlighed på Østerbro??😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Som jeg skrev lidt længere oppe, så er der et lejlighedsindlæg på vej, hvor jeg svarer på alle de der spørgsmål 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Yay! Jeg hepper med! Fedt for jer – og fedt for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårstanker