HVEM ville kunne holde det ud?

I denne uge har jeg..

..været alene i 2 hele døgn! Eller okay, det har jeg teknisk set ikke. Jeg har nydt godt af lækkert selskab både torsdag og fredag. Faktisk havde jeg kastet 4 aftaler ind på 2 dage, fordi jeg ikke magtede at sidde og glo ud i luften og være ensom, nu når jeg for en gangs skyld var børnefri. Det ville da også være tåbeligt. Det er jo med at udnytte tiden bedst muligt, ik’…

img_1586

 

..lært at bruge kontaktlinser. Jeg er blevet så dygtig, at det nu kun tager mig 27 forsøg og en halv time at få dem ind på hornhinden. Hvor svært kan det være!?

..fundet ud af at min viden inden for politik er FORUROLIGENDE ringe. Jeg står i et køkken med en stor fyr og ordner hans madpakke, da han spørger mig: “Hvad hedder Danmarks statsminister?” ..Jeg kunne fandme ikke svare på spørgsmålet! Mest fordi jeg ikke kunne erindre mandens navn, men lige så meget af den årsag, at jeg i et kort sekund blev i tvivl om, hvorvidt hende der Helle egentlig var blevet skiftet ud. Ikke mit fineste øjeblik.

..lært hvor i verden man stammer fra, når man har kurdiske rødder, og jeg er tilmed blevet opmærksom på, hvor flotte nogle øjne sådanne folk kan have. Wauw.

..drukket mig hjernedødt fuld og fortsat festen i byen, selvom den ENE veninde jeg var ude med for længst var gået hjem. Kan det blive mere taber-agtigt? Haha

..spist 8 mælkesnitter, 2 poser chips, 10 ostehaps, en sort frysepizza og ca 17 skumbananer. I kid you not!

..hørt min lille guldklump sige MOAR for første gang, og jeg har nærmest aldrig været mere lykkelig!

..besluttet mig for at skære ned for mælkeprodukterne, da jeg nu MANGE gange har lagt øre til, hvor godt det skulle være for sådan et lille ørebarn som lillemand, der netop er blevet ramt af feber for 17. gang i år.

..endnu engang overvejet at skrive et positivt indlæg om farmand, der i forlængelse af læsningen af kommentarerne til mit sidste røv-bitre indlæg ikke ligefrem var begejstret. Han var dog ikke så sur, at han ikke kunne blive og hygge i et par timer, da bassen skulle leveres tilbage til sin mor. Farmand var faktisk nærmest ikke sur overhovedet.. Han er på mange måder en god dreng og far, og det må jeg vidst hellere snart berette lidt om, hvis jeg fortsat vil bevare freden 😉

..pludselig fået ufatteligt ømme lår- og ballemuskler, hvorfor jeg prøver at komme i tanke om, hvilken aktivitet i mit liv, der kunne ligge til grund for dette…. Jeg kan i den forbindelse afsløre, at jeg ikke har set skyggen at et fitnesscenter i snart 4 måneder.

..alligevel været så heldig ENDELIG at ramme min før-graviditets-vægt. Yeeeeeees! Næsten 19 måneder skulle der til, for at smide de latterlige 28 KILO, jeg havde taget på i mit liv med rogn. Wow. Jeg fatter ikke, at jeg stadig taber mig med alt det lort, jeg indtager. Irriterende type. I know.

..sat mig selv et mål om, at jeg i næste uge IKKE må gå i byen!

..besluttet mig for, at mit fitnesskort fra i morgen af skal benyttes pænt jævnligt. Nu skal jeg satme ha’ banket nogle muskler ind i mit spinkle kadaver!

Ps. Jeg kan se på mine privatbeskeder fra jer, at flere af jer er blevet sindssygt gode til at læse mellem linierne både her og på Snapchat. Hvor er i seje ! Og til jer, der stadig ikke fatter noget.. Det er jeg ked af!

 

25 kommentarer

 • Stephanie

  Jeg ELSKER din blog så meget, Alexandra! Den er unik og ærlig på et helt andet niveau end de fleste andre blogs, og jeg er vild med det. Tak fordi du deler dine tanker, følelser og hverdag med os! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak fordi du læser med, og tak for din søde kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Heeeeey!!! I bet you Got laid 🙈
  – en stor mand
  – kurder
  – med flotte øjne

  Bowchikabowwoooooow 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hem siger at det er den samme mand jeg snakker om 😀 Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • .. Jeg sagde også for nylig, i forbindelse med valget vedr. Hillary og Trump, at vi jo også “har en kvindelig statsminister her i Danmark”..
  Nårh nej B-)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg faldt tilfældigt over din blog for 3 dage siden.. Har de sidste 2 dage gennemlæst hvert et indlæg fra dig – vel at mærke samtidig med at jeg har været på arbejde.. (Abe)
  Jeg vil bare sige, at du er for SEJ!! Du har helt klart fået en fast følger nu – både her, på snap og på insta.. 🙂
  Eneste ulempe er så, at jeg mangler noget at læse – har tjekket din blog 3 gange i dag for at tjekke om der var kommet nyt.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg ligger noget op i dag! Det lover jeg.. haha 😀 Og velkommen til ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det lyder som om du er ved, at få indhentet noget af alt det der har været forsømt; mega sejt gået! 💪😁 og godt du har fået vækket nogen muskler igen 😏
  Mega krammer fra jyden i Odense 😎
  PS. Du rocker din nye tilværelse 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Et par lækre uger 🙂 Noget slår mig.. Igen.. Hver gang du har skrevet et par dårlige linier, eller et helt indlæg for den sags skyld, om ham drengerøven, virker det som om du i næste indlæg prøver liiiige at glatte lidt ud. Det behøver du ikke! Stå ved dig selv. Han behøves ikke ha et par pæne ord med på vejen, straks efter en lille sviner. Vi ved manden er en egoist ja. Men vi ved også at han indeholder noget godt. Håber du forstod min pointe 😊😊 God aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Enig!! ✌🏻️🙌🏻👊🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg er helt med på, hvad du siger, men manden har ret i, at jeg altid (næsten) kun skriver, når der er noget negativt, og han gør på trods af alt en stor indsats på nogle områder, som jeg da godt kunne rose ham for. Dette på samme tid med at jeg stadig står 100 procent ved dét lort, jeg nu engang også har skrevet som er 100 procent velfortjent. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Okay….. Jeg er virkelig ikke en haj til hverken og forstå hentydninger på Snapchat og læse mellem linjerne… Arghhhhh!!! Og jeg har endda fuldt med forfærdeligt længe 😂 Uanset hvad lyder det til du har fået det rigtig godt og jeg håber snart “vi-som-intet-fatter” får mere af vide 👏🏼 Forsæt det gode arbejde! You rock

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ja, jeg fatter brikker. Og det selvom jeg lige har læst hele bloggen i løbet af denne uge (på Gran Canaria, som lovet!). Jeg er åbenbart ikke så snu, som jeg går og tror…
  Da jeg første gang faldt over din blog, heppede jeg totalt på dig og pilotmand! Men jeg læste også kun nogle få, sporadiske indlæg. Nu, hvor jeg har læst det hele, er hepperiet forstummet en del..! Shit, en hård omgang…er sgu imponeret over hvor længe du holdt ud for kærligheden og Elliots skyld. Men du var jo nødt til at gå, hvis din psyke skulle forblive intakt. Det er trods alt det allerbedste for Elliot, at hans eneste primære omsorgsperson er i stand til at være stabil. Du gjorde det rigtige – og jeg er generelt meget fortaler for at kæmpe for forholdet læææænge, når der er børn involveret. Men når der kun er en, der forsøger, så er den kamp jo tabt. Sejt at du gjorde dit!!
  Du må aldrig slå dig selv i hovedet over at kernefamilien brast. Det var ikke dig, der ødelagde den, selvom du gik. Det var der en anden, der gjorde. Du ved sikkert godt alt det, men man bebrejder ofte sig selv ting, man ikke er herre over.
  Nå, det var lige lidt “ny læser”-props fra mig. You rock…and rule…all night long, sweet Suzyyyy!
  Håber at du (og jeg for den sags skyld!) får trænet ballerne lidt mere i den nærmeste fremtid! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Jeg er en af de fatsvage der ik fatter noet eller lært at læse mellem linjerne. En eller anden fortæl mig noet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Zoneterapi.. Zoneterapi! Gå til en der virkelig har erfaring med ørebørn. Min dreng havde over 20 mellemørebetændelser, og jeg var desperat. Han havde fået vanvittige mængder af penicilin, jeg havde givet ham flydende aloe vera, dryppet hans ører med alle former for gode ideer. Det virkede ikke en skid, og han var syg konstant.
  Drænene virkede, for betændelsen kom jo ud, ja, det fossede ud, men HVORFOR kom det tilbage konstant.

  Så kom han til zoneterapi en gang. Så stopped ørerne med at løbe. Det var mærkeligt. Vi forsatte en gang om ugen i en måneds tid, og herefter en gang hver anden uge i en måneds tid. Siden da har vi ikke set skyggen af væske eller mellemørebetændelse.

  Seriøst, drop mælkeprodukter og få ham til zoneterapi.

  Og så må han ikke ligge ned og drikke sin flaske. Det er virkelig skidt for ørebørn, selv om det kan lindre trykket imens de drikker deres flaske. Men det er et eller andet med, at der kan løbe lidt fra halsen til øret, og det provokerer mellemøret. Noget i den stil.

  Held og lykke med projektet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil gerne vide om jeg kan læse mellem linjerne!!! 😂
  Har det eventuelt noget med en Kian at gøre??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hva? 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Bare glem det.. jeg kan tydeligvis slet ikke læse mellem linjerne 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Så har jeg ihvertfald skrevet om noget jeg slet ikke selv er klar over😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Ej øv! Jeg troede også lige jeg var en af dem, der var god til at læse mellem linjerne. Jeg var også helt over vist om at du dater Gilli.. Det passede perfekt med dit snap, musikken og de absurd flotte øjne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvem siger det er den sammen mand, der kan spille guitar og har flotte øjne. Haha 😉 Og hvem fanden er Gilli? haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Okay, trods alt glad for at se nu at det ikke kun var mig der troede jeg var helt genial og havde regnet den ud 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Vi vil gerne høre mere om den store mand der fik lavet madpakke 😄👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM ville kunne holde det ud?