En ny start

Om at følge sin fornuft

I September fandt jeg mig selv siddende på gulvet i mit eget bræk på børneværelset. Jeg havde lukket døren ind til farmand og sønnike, der tumlede lidt rundt inde i stuen.

I røret havde jeg min storesøster. Hun cyklede med 110 kilometer i timen mod vores lejlighed.  Jeg havde ringet efter hende midt i et angstanfald, da jeg netop havde fundet ud af, at jeg endnu en gang var blevet svigtet. Jeg hulkede, hev efter vejret og kastede op ud over vores beskidte trægulv. Jeg kunne på ingen måde styre det.

De følelser jeg sad med, gjorde så ondt og var så ubehagelige, at jeg ikke kunne rumme dem. De kunne ikke være i mig. Derfor reagerede min krop instinktivt ved at kaste op. Og det blev ved.

På de ti minutter det tog min søster at cykle fra Frederiksberg til Nørrebro lykkedes det hende dog at berolige mig lidt. At få mig overbevist om, at jeg ikke skulle dø. At alting nok skulle løse sig.

Fra den dag af, var jeg sikker på, at det liv vi levede, ikke var et jeg kunne blive i. Jeg kunne ikke holde til det. Ærligt talt tror jeg ikke, at der findes nogen, der ville kunne holde til det. Det var et spørgsmål om tid, før jeg var stærk nok til at handle.

“Følg dit hjerte, så kan det ikke gå galt”, sagde en veninde til mig. Men hun tog fejl. Mit hjerte var fyldt med kærlighed og håb. Det var fornuften, jeg skulle lytte til. Det har jeg nu gjort.

Og ved i hvad? Jeg er ved at blive overbevist om, at min søster har ret. Alting løser sig altid. Også denne gang. Det er hårdt, det er dumt, det gør ondt.. Men det løser sig! Det føles rigtig nu. Det skal mig hjerte bare lige forstå nogle gange, når det stadig græder over den illusion, jeg havde forelsket mig i.

#altingløsersigaltid

…Lidt tanker fra en svær tid, der slet ikke er så mørk og dyster, som jeg havde forventet.

Og må jeg lige have lov til at benytte lejligheden til at sige FUCKING mange gange tak, for alle jeres søde beskeder! Tårene har trillet ned af mine kinder af glæde. Jeg har været så rørt! Jeg har læst hver og en. Og det er en kæmpe trøst, at vi tilsyneladende er SÅ mange kvinder, der er i samme båd. Jeg vidste, at den her blog ville blive min redning i den her situation. Af hjertet TAK <3 Til gengæld får i et slattent billede af mig og lillemand, der her er ramt af henholdsvis høj feber og slemme tømmerdrenge.

img_0842

Ps. I spørger bare, hvis der er noget i gerne vil vide. Jeg har 7000 ting, jeg gerne vil skrive om, og jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte 🙂

Pps. Hvis man ikke fatter en dyt af det her indlæg, skal man nok først lige læse det her indlæg 😉 


Man skal være velkommen til at følge med på min perfekte Instagramprofil lige her <3 

33 kommentarer

 • Terese

  Hej søde du
  Jeg synes du er mega sej, at du i så lang tid har skulle leve med den smerte og svigt gang på gang, og at du endelig gør hvad der er bedst for dig selv! Jeg beundrer dig virkelig! Nu har jeg fuldt med i virkelig lang tid, og det gør ondt i hjertet at du har skulle leve med alt det her. Hvordan har manden samvittighed til det, er noget der undrer mig. Uden at du skal udlevere ham, hvor mange gange utroskab er vi ude i? Og hvordan har du fundet ud af det?
  De varmeste kram på sådan en grå dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  “Endnu en gang var blevet svigtet” – hvad vil det helt præcis sige?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej søde dig! Jeg er lidt ny herinde, og selvom jeg har læst det indlæg, du linker til, er jeg ikke helt med. Må jeg spørge, hvordan du mener svigtet – altså hvis du har lyst til at forklare?

  Jeg håber, det bliver super godt for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En der også er blevet svigtet

  Jeg har efterhånden fulgt din blog et stykke tid. Og jeg må sige at jeg blev lettet over at du sagde stop. Det er så svært at sige stop og gå fra den man elsker og det GØR ondt. Jeg er samtidig ked af at det ikke gik, for kender selv til drømmen om familielivet og håbet for at det skal lykkes. Selvom det er dit valg, har du (fornemmer jeg) følt dig tvunget, da han har svigtet dig i en sådan grad, at du ikke har kunne gøre andet, hvis du skulle kunne respektere dig selv fremover. Jeg går ud fra at det “svigt” du taler om er utroskab, desværre. Shit, det gør ondt! Har selv været der. Har endda banket på døren mens der lå en anden kvinde i sengen. Han lukkede hende ud af bagdøren og løj mig lige i ansigtet. Føj. Kniv i hjertet. Det blev en lang roman. Jeg vil bare sige at jeg udemærket forstår dig. Og bitterheden er fuldt berettiget, ingen tvivl. Det er også helt i orden at være misundelig over at han bare lever livet, selvom du har noget der er bedre (E). Han er en forbandet idiot. En dag rammer det ham, husk det. Og jeg tænker at han måske ikke viser at han er såret? Hvordan skulle han ikke kunne være det, når han har mistet en fantastisk person som dig? Han var en heldig skid, det er han ikke mere. Alt det bedste til dig i 2017.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette G.

  Årh hvor føler jeg med dig! Det er så sejt at du tager ansvar for dig selv og lille E! Og vil dele det med os andre. Håber jeres nye start i den nye lejlighed bliver fyldt med glæde og smil. Man kan virkelig mærke kærligheden mellem dig og lillemanden 😍 Sender jer al kærlighed, omsorg og styrke til jeres nye start. Nu kender jeg dig jo ikke personligt og har været lidt i tvivl om jeg skulle skrive det, men hvis du nogensinde får brug for pasning til søde lillemand så må du endelig skrive 😍😘😊 Knus og kram til jer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er han bare dum og tarvelig 🙁 øv! Det fortjener dig og lillemanden ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Syntes det flot! Blev selv svigtet af min kæreste da vores søn var 3 mdr. Og måtte flygte hjem til en veninde for at tænke. Valgte dog at blive med nogle strenge “regler”, og det er gået okay siden. Det kræver meget at sige fra, stærkt!
  Jeg er da også nysgerrig som alle andre. (; man føler sig næsten som en “veninde” fordi man kender dig “så” godt gennem blog og Snapchat, men det er jo bare bider af dit liv. 😉
  Er der nogen chance for at i prøver igen? Er det 100 % slut eller skal i bare lidt væk fra hinanden? (:
  PS. ELSKER din blog og Snapchat ja og insta for den sags skyld! 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Så trist alle går fra hinanden i dag omg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Www.rikkes-planet.dk

  Held og lykke i jeres nye hjem, håber at du kommer godt ovenpå.
  Kram Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina H

  Åh Søde! Jeg tænker meget på dig, og vil gerne kunne gøre noget! Sig til hvis det er muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Først vil jeg sige at jeg synes det er så sejt af dig at tage konsekvensen af et miljø der ikke var godt for dig – og dermed heller ikke for din søn. Det er altså styrke, selvindsigt og mega voksent og ansvarligt at se ud over sine umiddelbare drømme og i stedet gøre hvad der er nødvendigt, selvom det ikke nødvendigvis er det man har mest lyst til.
  Jeg kunne godt tænke mig at hører mere om hvad der er sket siden september med dig og piloten og jeres forhold. Har det været slut siden dengang og mest været en praktisk ting at blive under samme tag eller har i prøvet at komme over det og finde et fælles ståsted sammen? Tænker det må have været frygtelig svært for dig at blive så længe ovenpå et sådan svigt som det lyder som om det har været, især hvis dine behov fortsat ikke er blevet imødekommet. Du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flittiglæser

   Jeg er også lidt nysgerrig på ‘historien’ når du får tid, overskud og lyst til at dele den med os ❤
   PS. Du er den sejeste blogger jeg nogensinde har læst. (Og har læst en del… 🙈) Du er virkelig en fighter! You go girl!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min mor kom med et lille råd sidste gang jeg var blev ramt at kærestesorg . Rådet var at uanset hvad, uanset hvor langt ude man er, så skal man nok blive glad igen . Måske ikke lige nu, måske ikke om en uge, men uanset hvad så bliver du glad igen . Hold fast i det, det tiden hvor nu der er aller værst, men når du kommer ud på den anden side, lover jeg at du bliver glad igen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er SÅ sej. Du må besidde en helt enormt mængde styrke. Af hjertet tak fordi du tør dele de mindre pæne sider herinde. Jeg er i samme båd som dig, og føler indimellem at jeg kunne have skrevet dine indlæg ud fra mine egne oplevelser.

  Hvad gjorde du for at kunne skille kærlighed og fornuft ad??

  Kæmpe knus dig dig og lillemanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Du er sej Alexandra, det skal du vide. Du og lillemanden har stadig hinanden, og skal nok komme ud på den anden side. Har været fan af dig, siden jeg fandt din blog for første gang – og er det stadig! 🙂 Tanker fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Hvordan tog han det da du fortalte ham at du havde fået nok?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Du er bare så sej og modig. 👍👍👍 jeg kunne godt tænke mig at vide om han måske har været dig utro? Sidder nemlig selv i den situation og føler mig alene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Wauw hvor er du sej! Du tager ansvar for dig selv og din dreng! Håber jeres nye start i den nye lejlighed bliver fuld af lys, smil og gode tider..
  Jeg hepper så meget på dig Alexandra, og jeg glæder mig til at følge med i jeres nye tilværelse ❤️
  Knus til dig herfra
  …..ja, og jeg er da også helt vildt nysgerrig efter at høre flere detaljer omkring jeres brud, hvis det er noget du vil dele med os – hvis ikke er det helt forståeligt 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er også meget nysgerrig i forhold til HVOR meget du har fundet dig i. Men også omkring hvordan pilotmanden har taget at du har sagt fra for alvor? Jeg ved godt, at det er meget privat, og også at du af rigtigt mange gode grunde nok holder ham ude af bloggen fra nu af – hvis han altså har ønsker om dét. Jeg tror, at rigtigt mange, inklusiv mig selv, kunne have godt af at vide endnu mere, så der er endnu mere at afspejle sig i. Og… Du er så skidesej, mand. Fuck du er sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Du er sej bare lige så du ved det. Hvis det ikke er for personligt, så kunne jeg godt tænke mig at hører mere om de svigt. Meget kunne tyde på at M har været dig utro. Og hvis det er tilfældet, og sikkert samtidig med en masse andre ting, så skal du vide at du er sej, at du tør tage ansvar for dit liv på den måde du nu gør. Alt bliver godt igen. Det lover jeg dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  ♥️♥️ Du er stærk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej søde du. Jeg sender dig alt den kærlighed, omsorg, glæde og varme du kan rumme! Jeg synes du er ualmindelig stærk – virkelig Alexandra! Det synes jeg. Jeg har fulgt dit offentlige liv ret tæt, og kan huske at sætningen “kæreste med Mikkel-pilot”, i september blev slettet fra din Instagram biografi. Jeg kunne med det samme fornemme, at der var sket noget. Jeg har ventet på, at det skulle komme frem. Jeg synes virkelig det er sejt du gør det. Både beslutningen, og det at du fortæller om det offentligt. Styrke. Det er det der skal til. Og det har du om nogen. Mange knus fra en trofast følger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hvor er det sejt af dig at du gør noget! Jeg er tyk og gravid og kan ikke bære dine tunge flyttekasser, men jeg bager meget gerne en kage til dig og lillemanden så I kan indvie jeres nye lejlighed! Det hele skal nok blive godt igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KT

  Jeg er også lidt nysgerrig på hvad der sket. Det føles jo næsten som om man kender dig? Men alligevel er der en masse spørgsmål der melder sig. Jeg tænker at det er helt naturligt at der sikkert er en masse som du ikke har behov at skal ind på. Men jo mere man følger med, jo mere lever man sig ind i det. Hilsen en nysgerrig læser ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YOU CAN DO IT!!! <3 Og alting SKAL nok løse sig, bare vent at se!! Vi kvinder kan klare de mest uoverskuelige, smertefulde og forvirrende situationer, but in the end of the day er vi skide stærke væsner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg føler sådan med dig, men jeg synes samtidigt også at du er hammerstærk! Nu ved jeg godt at det måske ikke er “pænt” at spørge om, men hvad er der sket mellem dig og pilotmanden siden du har haft det så skidt? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Er det utroskab der gjorde det?.. hvornår sagde du til din barnes far nok er nok . Hvordan tog/tager han det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fortvivlet hausfrau

  Du er simpelthen så sej! Hvor er det godt at du gør noget for dit barn, men ikke mindst dig <3 Du er så stærk – og du kan sagtens klare det her <3 Jeg forstår godt hvis du ikke ønsker at svare på det her, men jeg spørg alligevel, da jeg tror vores situation minder meget om hinanden. Jeg sidder lidt med tanken om, om Pilotmanden har haft været dig utro? Hvis ja, hvordan klarer/klarede du det?
  Jeg er selv blevet mor for 9 måneder siden, og er for nylig blevet gjort bekendt med, at min hårdtarbejdende mand har været mig utro, flere gange … Jeg er så frustreret og ved egentlig ikke hvordan jeg skal komme videre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Kære fortvivlede.
   Min kæreste gennem dengang 8 år, var mig utro, da vores første barn var 6 måneder. Jeg fandt ud af, at det ikke var første gang. Vi er stadig sammen. Og jeg er i dag (næsten) ikke i tvivl om ham mere. Hvis I begge elsker hinanden, og hvis han ellers er sød, og I gerne vil have en fælles fremtid, kan det godt lade sig gøre at komme ovenpå, selvom man i den grad føler sig svigtet. Det kræver hårdt arbejde, men hvis det skal være jer to, kommer I igennem det. Og ellers kommer DU igennem det. Det lover jeg. Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åh hvor jeg føler med dig ❤
  Vil du skrive mere om de svigt du beskriver? Eller er det for personligt? Forstår godt hvis du ikke vil udlevere fx Pilotmanden og gå dybere i de ting han har gjort. Jeg spørger blot fordi jeg selv er i et forhold med en mand jeg har svært ved at stole på, fordi der tidligere har været andre kvinder i billedet, som gør jeg har svært ved at genopbygge tilliden 100%.
  Sender 1000 krammere din vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Zimmer

  Du er så sej og skal nok komme godt ud på den side. Du har jo lillemanden og er pisse smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Må man spørge hvilket svigt du oplevede <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Da du på et tidspunkt skrev om de tre mænd, du var blevet svigtet af, havde jeg godt en idé om, at Pilot-manden var den ene. Selvom du ikke kender mig (jeg kender jo dig godt efterhånden), så gør det så umådeligt ondt på mig, at du skal igennem dette, når nu du allerede har været igennem umenneskeligt meget. Heldigvis er du så mega sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny start