Det er mærkeligt at være single

Livet som bitterfisse

Jeg kan NÆSTEN ikke beskrive, hvor bitter jeg er lige pt. Og så alligevel.. Lad mig give det et forsøg. Det bliver IKKE pænt.

I mit næste liv vil jeg være mand, har jeg besluttet mig for. De har det så pisse nemt. Kan skride fra alt ansvaret uanset om vi snakker graviditet eller familieliv. Fucking røvhuller.

Jeg gider ikke engang overveje, hvor heldige vi kvinder er, for at få lov til at være gravide, amme og alt det lort. Fuck det. Lige nu er jeg bare rasende og fucking bitter over at være den, der alene skal tage mig af en syg lille natteravn, imens barnets anden skaber har det fucking fedt med kammeraterne og kun skal tænke på at være far et par gange om måneden!!!

2(!!!!!) separate døgn med overnatning har vi sat af til alenetid mellem far og sønnike i HELE januar måned. Og så falder den ene aftale alligevel så ubelejligt for Herren, at han må have babysitter på halvdelen af tiden.. Jeg KOGER indvendigt. Fucking bitter er jeg, ja.. Hvor mange gange kan man skrive ‘fuck’ i et indlæg??

Det sætter mit pis i kog, at jeg kan mærke, hvordan farmand NYDER friheden. Jeg kan nærmest høre for mig, hvordan han til kammeraterne skriger højt: “JEG ER FRIIII! JEG KAN GØRE HVAD JEG VIL”.. Og lige der… ..dér husker jeg, hvorfor jeg smuttede.

Men kunne det forhelvede gøre lidt nas på manden. Kunne han fælde en enkelt tåre og være ked af det over det han har mistet istedet for at stikke halen mellem benene og løbe med kurs direkte mod tinder, fest, skiferier og damer. Men så alligevel.. Det har jeg jo også været vant til.

Ca. 3 minutter har det taget mig at skrive den her tekst, der måske bærer en lille smule præg af, at farmand er ved at arrangere stor nytårsfest i København med alle pilotvennerne, imens jeg aflyser alle store planer og vugger mit syge barn i armene. Hvis jeg skulle lave en blog mere, ville jeg kalde den bitterfisse.dk. Eller måske nærmere barnlig.dk. For det er ærlig talt skide barnligt af mig at flippe sådan ud.. Men jeg kan simpelthen ikke styre det.

#Tankerfraensåretsjæl #udenfilter #kaldmigbareborderline

Ps. Hvis indlægget er væk i morgen, er det fordi jeg vågner op fra min vrede og opdager, hvor dum jeg er lige nu.

49 kommentarer

 • Julie Andersen

  Jeg forstår dig virkelig godt. Hvis det på NOGEN måde kan hjælpe bare lidt, så er det min erfaring at mænd og kvinder reagerer forskelligt på breakups. Kvinder er kede af det i starten og kommer derefter videre. De kommer ud med følelserne og virker fra start “mere kede af det” end mænd. På et tidspunkt er tanken dog tømt, der er ikke flere tårer eller mere bitterhed og så er de helt vurdere. Mænd reagerer omvendt. De virker ovenpå og glade lige efter et breakup, men bruger tilgengæld VIRKELIG lang tid på at komme videre. Sorgen rammer også ham på et tidspunkt. Til den tid vil du højest sandsynligt være videre, og så ender han med at være den der er “sat tilbage”. Jeg har selv oplevet det flere gange, hvor jeg er blevet kontaktet af fyre halve og hele år efter et breakup, hvor de har været interesseret i at finde sammen igen eller mødes, og hvor jeg for LÆNGST er kommet helt videre, og slet ikke har kunnet se at emnet stadig skulle være relevant for ham. Også selv hvis dette ikke skulle ske, så kommer han til at fortryde ikke at have brugt tid med sin søn. Det kan godt være at du tager det hårde læs nu, men det kommer lillemand til at værdsætte så meget når han bliver stor. Også selvom farmand pt. er den bedste i verden i hans øjne, og han ikke pt. reagerer på svigtet. Men hvem tror du han ringer til når han har brug for omsorg og et godt råd i fremtiden? Hvem prioriterer han at besøge, når han bliver teenager/voksen og får travlt med alt muligt andet? Moren der gav ham alt kærlighed og omsorg, eller faren der alligevel heller ikke havde tid til ham?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har ikke læst de andre kommentarer. Men han kommer til at fortryde det i sidste ende. Når E bliver stor så det ikke farmand han husker var der, hvis han bliver ved sådan. Nej så det mor. Og han ved hvem han kan regne med. Så hæng i selvom det er hårdt. Og rigtig godt nytår 🎆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Enig jeg havde været så bitter at jeg havde været mere bitter end det her opslag, som for mig virker helt kontrolleret i situationen du står i. Håber han bliver straffet med klamydia og hæmorider 💪🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Kære Alexandra.
  Som alle de andre siger: du er sjov, sej, smuk og skriver nogle pissesjove indlæg hvor du sætter ord på mange “forbudte” tanker og følelser som mor. Thumbs up til dig!!

  Men helt ærlig – du har fandme også været dum! At få barn med sådan en narcissistisk idiot, som aldrig kommer til at sætte sig selv i anden række, og derefter finde dig i at han har behandlet dig som en rugemaskine – det var virkelig dumt!!
  Alt for længe har du påtaget dig rollen som offer og martyr. Måske det var på tide at du kommer ud af de roller? Selvom de kan være rare at være i, for det er på en måde trygt fordi det er velkendt.
  Du kan ikke tvinge ham til at tage ansvar for sin søn. Så må du gøre noget andet: få lavet en så god økonomisk aftale som overhovedet muligt!!! Du er studerende, han har røven fuld af penge. Du skal stoppe med at sætte dig selv sidst og du skal kæmpe for at han kommer til at hjælpe dig økonomisk så du i det mindste ikke skal spekulere over det også.
  Han kommer aldrig nogensinde til at gide at tage ansvar – men så må han i det mindste betale sig fra det! Gå i statsamtet hvis nødvendigt.

  Vær bitter – det forstår jeg fandme godt du er! Men drop offerrollen og kæmp i stedet!

  Knus fra en, som meget længe har syntes at du trængte til et kærligt men gigantisk los i røven 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg forstår dig fandme godt!
  Kom ud med al den vrede, det gør intet godt at holde den inde.
  Ønsker dig alt det bedste i det nye år ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er den vildeste og jeg synes som alle andre, at dine følelser er berettigede! Flyt tilbage til din familie så snart du er færdig med din uddannelse! Et godt netværk er sikkert guld værd, når du står alene med din søde dreng. Så må piloten jo flyve til Nordens Paris 😉 godt nytår! Elsker din blog, elsker din skrivestil – du er sgu en gæv kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min søn er 8 år. Hans far sendte hans mor for at slå op med mig da jeg var 4 måneder henne. Vi var unge men havde dog været sammen i nogen år. Og nu efter 9. År uden nogensinde at ha ønsket vinterferie elker sommerferie og har aflyst samvær når han selv har været syg (shit den mand har haft meget diare!!!!) Så vil han nu lave en skriftlig samværs aftale. Der bliver slugt kameler fra min side men det er det hele værd for jeg ser vores søn vokse op. Han ser ham i et splitsekund. Jeg ville gerne skrive at det bliver bedre med årene #bitterfissetalking men det gør det ikke. Du bliver bare bedre til at lade det passere. Tilgengæld er der andre mænd og min kæreste har passet på min søn siden han var 2. Så der er håb for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det her er min første kommentar på din blog, selvom jeg har fulgt med temmelig længe efterhånden.
  Jeg har selv en pige der er en måned yngre end Elliot.
  Jeg kan helt sikkert godt forstå bitterheden, det er FUCKING hårdt at stå alene med et barn og især når de er syge, jeg er så heldig at have en kæreste, der er der ligeså meget for vores datter som jeg er og 4 bedsteforældre der bor lige rundt om hjørnet, og det kan give mig helt dårlig samvittighed at synes livet er hårdt, når der findes andre der står helt alene med ansvaret. Men det er virkelig dig der har vundet. Du har vundet at se din søn smile hver dag, at se ham udvikle sig, og at være hele hans verden for ham. Det er virkelig en ubeskrivelig gave og noget som der er folk der går i retten for, gå under jorden for eller endda slå ihjel for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Ej hvor den mand pisser mig af. Han virker som en 15 årig på vej til Sunny Beach…var det 28 han var? Hvad fanden ville han have et barn for når han alligevel ikke gider ham? Tror virkelig ikke han har tænkt igennem hvad det vil sige at være far… forstår slet ikke hvad han har gang i…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Det du skriver her, er mit liv!
  Det vil være mig en evig gåde, hvordan man kan have lyst til at se sine børn så lidt, som min ex finder tid til.. nogle fædre kæmper for at have deres børn så meget som muligt, min ex kæmper for at slippe…. liiiiige på nær hvis jeg kunne være en del af ‘pakken’, så kan han uden besvær tage fri fra arbejde for at lave noget fælles sammen, som ‘familie’… Men vi er IKKE en familie!!!!!!!!! (Men jeg gør det, det gør jeg da… alternativet er at drengene ikke ser deres far..)
  Og det værste af det hele er at jeg bliver den værste udgave af mig selv.. MARTYREN, for fint… ‘jeg vil jo gerne være sammen med MINE børn’🙈 det er så grim en side…

  SORRY! nu blev det bittert herfra, det var egentligt slet ikke meningen..

  God bedring med ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg skrev engang en kommentar til et indlæg om pilotmanden og en bil fyldt med stewardesser. Der mindede jeg dig om hvor vigtigt det er at sætte grænser og hold kæft hvor har du sat din grænse og respekteret den for dig selv OG passet på dig selv. Fuck jeg er stolt af dig.
  Det et sgu et forbillede for din søn. 7000000 kys g knus til jer ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Det er simpelthent så sejt, at du vælger at sige fra og at du vælger hvad der er bedst for dig og lillemanden. Det må være den sværeste beslutning og du har fuld ret til at reagere som du gør. Sender dig den største virtuelle krammer. Du er så sej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åååååååh Gud hvor kan jeg godt forstå dig! Hvis jeg havde været I dine sko havde mit indlæg set 100 gange værre ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Årh, jeg kan bare SÅ godt følge dig. Jeg står også alene med min lille mand på 5 måneder. Hans far gider ikke hjælpe til med noget som helst og vi bor enda sammen endnu på trods af, at han gjorde det forbi for 2 måneder siden(Får min lejlighed d 1/2). Men som de andre skriver, så er det deres valg og dermed også deres tab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Men det er ham, der har tabt! Han har tabt dig og sin søn. Og når han en gang sidder og kigger tilbage, vil han forstå, at det tab er større end noget andet. Friheden er intet værd. Kram din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis mine forældre var blevet skilt, da jeg lille havde min far været ligesom pilotmanden, ingen tvivl. Og han minder sgu stadig meget om, fuck min mor har også fundet sig i meget pis. De blev skilt da jeg var 14-15, og selvom jeg ser min far forholdsvist meget, og jeg ikke er i tvivl om, at han elsker mig overalt på jorden, har han altså aldrig kunne sætte sine børns behov foran hans egne. Og selvom man selvfølgelig ikke er verdens navle, ville jeg ønske, at min far havde været bedre til at tilsidesætte alle sine behov. Det bliver bestemt ikke nemmere af at være ældre.
  Min bror stod eksempelvis i den situation som 15-årig, at ingen af mine forældre ville tage ansvaret for ham til nytår, og han skulle til fest. Det var min fars tur, og min mor havde på det tidspunkt haft ham 3 år i træk, og ville have været nødt til at aflyse sine planer og sidde alene hjemme, så det var forståeligt nok. Men fandme ikke en sjov situation for en teenager at stå i.
  Håber sgu han tager sig sammen, i det mindste for Elliots skyld!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LS

  Kan godt forstå din vrede. Virkelig. Men du skal vide – og det ved Piloten også inderst ine – at han er den største taber i dette livets spil.
  Både nu og fremover ift. kærlighed generelt og jeres søn. Kender lidt til den verden han er en del af, og folk er så pilrådne.
  Kender en af hans såkaldte pilotvenner og ham ville jeg ikke anbefale til min værste fjende. Så når han nu har hans frihed til at feste, flyve og knalde som det passer ham, så husk at han hver dag – uden at fatte det nu – betaler den største, selvvalgte pris, ved ikke at være der for hans søn. Ej heller sønnens mor.
  Du er Elliots base og fundament. Nu og resten af livet.
  Det får Mikkel aldrig lov at opleve, fordi han først for sent vil fatte, hvad han laver.
  Om 10 år er han gråhåret, træt og nok temmelig ensom på et hotelværelse i Køln. Med en dårlig smag i munden.
  Den får du aldrig,den smag, for du er som du er og tager ansvar. Når bitterheden foretager sig, så lad den blive afløst af taknemmelighed for, at du lever et liv, hvor du kan se dig selv i øjnene og være dig selv bekendt. Et forbillede for din søn. Det er hans far ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anabell

  Du er overhovedet ikke dum eller barnlig. Punktum.
  Jeg har længe fulgt med, og med alt det du er blevet udsat for, er du tværtimod pisse hamrende SEJ og verdens bedste mor. Seriøst! Tager hatten af for dig. Hvis du på nogen måde får brug for hjælp, så tager jeg gerne min egen basser under armen og en stor kage i den anden og stiller op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stalkeren

  Pisse mange kram til dig. Fuck en fucklort han er. Seriøst. Det ér sgu ikke fair.
  #teambitter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hej
  Jeg tænker, om du ikke kunne møde op i statsamtet med faren og få en aftale i stand om hvor mange dage hver især skal have med barnet, hvordan han så ellers får sin fritid eller arbejde til at gå kan være helt ligemeget.

  elsker din blog!
  synes du er fantastisk1
  DU ER SMUK!
  DU ER SJOV!
  du må ikke gå ned på bitterhed og vrede! men så længe det ikke kommer på plads med faren omkring samværet vil du fortsætte med det-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Bitterfissen skal nok forsvinde en dag … dog vil hans bitterpik ikke forsvinde den dag det går op for ham hvor meget han er gået glip af og hvor få kvinder der egentlig gider en karlsmart som ham (på den lange bane ihvertfald) … hvis det da vil gå op for ham. Håber din bitterhed snart vender til “det er sku mig der har vundet i det her” <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Kære Alexandra
  Jeg har simplethen lyst til at give ham den største røvfuld. Øv hvor går han bare glip af meget kærlighed. Jeg håber han ender som en ensom gammel mand der ikke kan andet end at tænke tilbage på alle de fejl han har begået.
  Føj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis man kunne elske en fremmet person, så ELSKER jeg dig! Du er så fucking sej Alexandra og jeg hepper på alle dine opslag! Du er en så smuk, fantastisk og perfekt en mor – Jeg er selv syg af angst og er blevet medicineret for det i en del år nu, så jeg synes du er så sej! Tænk på at alle de kloge og fornuftige beslutninger du tager, trods angsten, skuffelsen, vreden og sorgen! Se, det kunne “normale” mennesker ingen gang være i stand til at gøre – sååååå keep going wowan! Og hep hep og kram din vej! PS: står til bekændelse og indrømmer at jeg også kalder min lille dreng fra “basser” – du er en inspiration!❤️

  Knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Får helt ondt i maven af at læse det indlæg! Føler virkelig med dig. Har lidt på fornemmelsen at min kæreste ville være ligesådan, hvis vi endte i den situation. Ikke at han ikke elsker vores datter, men han er også en kæmpe drengerøv!
  Håber du får lidt mere opbakning fra hans side. Ud med frustrationerne, det er sundt og man må gerne være lidt bitter nogle gange! Kæmpe kram herfra ( og ja, så kan det jo slettes igen hvis følelsen går over eller det bare hjalp at skrive der)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Du er IKKE dum! Sidder og hepper på alle dine fuck-ord og håber bare, der kommer endnu flere – for du er i din fulde ret til at være fucking pisse hamrende vred og ked af det! Ud med det – du skal IKKE tage hensyn til nogen. Det har du vist gjort alt, alt for længe. Du har så meget brug for en, der kan passe på DIG for en gangs skyld. Du er den sejeste og jeg hepper på dig fra sidelinjen mere end du aner – du fortjener om nogen et godt nytår! 1000 klem fra en fellow pilotfrue <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Det kan godt være at du skriver det er barnligt og indlægget måske er slettet, men det er DIN blog og du skriver bare lige hvad du vil! Og du har jo før skrevet, at det hjælper på dine følelser at få det skrevet ned, så bare fyr den af med alle de negative tanker osv.! PS stor krammer herfra! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kram til dig, Alexander! Og når det er brugt, så får du et til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Alexandra

  Jeg kender den følelse (eller DE følelser) lidt for godt. Sidder i præcist samme situation med min eks og vores nu 3 årige datter. Han nyder livet, friheden, festerne, damerne, rejserne og hvad ved jeg. Og hvad laver jeg imens? Jeg studerer og tager mig af vores datter hver dag, med nærmest ingen fridage, eller noget der bare minder om.. Jeg håber virkelig du finder en måde at komme af med din vrede på og hvis du gør(!!!) så please del den viden med mig og alle de andre mødre, der sidder i samme situation! Det vil blive taget imod med åbne arme og kyshånd! Tak for en god og relaterbar blog, man føler sig ikke så alene om det hele, når man ved der sidder andre i samme situation ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selda

  Har så meget lyst til at skride fra manden også, men når jeg tænker på hvor meget “frihed” han får når jeg skrider med børnene, så skubber jeg tanken væk. At han kan nyde sit liv og være fri men stadig bære titlens som far gør mig bitter. Imens han kan nyde friheden, bliver jeg enlig mor til 3 !!!? Fandme nej. Og ja jeg er mindst lige så bitter som dig i øjeblikket. Hilsen bitter mor med 3 børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Nej, nej, nej, nej Selda!!! Det lyder til, at din bitterhed styrer dit liv. Sad egentlig bare og læste kommentarer, men blev simpelhen nødt til at svare på din. Du må da ikke leve sammen med en mand bare fordi, at du er bitter over hvordan hans liv vil være uden dig og jeres børn. Kan du ikke selv høre det? Du har kun ét liv, det samme har dine børn – i fortjener da, at det bliver levet fuldt ud og ikke på den måde.

   Synes det er ganske forfærdeligt, hvis du kun er sammen med ham, fordi han ikke skal få sin frihed. Fuck da ham, lev dit eget liv sammen med dine børn!

   Jeg dømmer dig ikke, fordi du er bitter. Du har helt sikkert dine grunde! Men ønsker dig alt det bedste i fremtiden og håber, at du kan se, at dit liv er vigtigere end din bitterhed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg forstår din vrede, sådan helt ud i tåspidserne. For satan, hvor kan den “mands” opførsel pisse en af. Jeg håber samtlige kvinder han løber ind i på hans vej, har læst med på din blog, og ved hvor uansvarlig den drengerøv er! Jeg har selv en dejlig skabning på omkring samme alder som jeres Elliot, så kan virkelig sætte mig ind i dine skuffede følelser. Alt respekt til dig! SÅ flot, at du har valgt ham fra og er den mor du er! Dum er i den grad, den sidste følelse du skal vågne op med! Rigtig god bedring med Elliot. I ønskes det dejligste og mest lykkebringende nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis indlægget er slettet imorgen, vil jeg skynde mig at skrive for at give dig den største krammer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Jeg er vred med dig! I kommer bare hjem til mig og får kage!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Du er hverken dum eller barnlig.. Du er ærlig og menneskelig.
  Jeg har været igennem det samme som dig i dette indlæg, og er det egentlig stadig. Mit barns far ter sig som et barn, umoden og kun med tanker på sig selv. Det er 9 år siden vi gik fra hinanden. Jeg har lært at leve med det. Han fylder intet for mig længere. Men det gør han for min datter og det er svært. Men.. Jeg ved at når hun bliver lidt ældre, vil hun takke MIG for altid at være der. Hold hovedet højt. Alt bliver nemmere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg forstår dig godt og havde bestemt også været skuffet. Du kan desværre ikke gøre noget for det er hans valg og liv, så nyd i stedet at du får mest tid med lillemanden i januar ❤️ Knus til dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Du har alt ret til at være gal! Jeg var blevet mother fucker sindsyg, og en masse andre ord, gal!
  Jeg kan blive så gal på dine vegne, tænk at han ikke vægter sin EGEN søn højere! Undskyld, han er sikkert meget sød engang imellem men ikke når han er sårn!
  Jeg håber sårn for dig at du har nogen som kan hjælpe dig engang imellem i Kbh så du også får luft og alene tid, selvom det kan være utrolig svært at være væk fra sit barn men det giver overskud! Også husk på du får al den dejlige tid og de fede minder med din søn! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Knus til dig. Virkelig! Jeg forstår bitterheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Arg, hvor gør det ondt af høre, og jeg forstår simpelthen ikke, hvordan den mand kan behandle dig sådan! Det gør mig så arrig, vred og hidsig på dine vegne, for du fortjener ALT i verden, og du har virkelig bøjet dig for ham maaaange gange, og hvad får du tilbage? Jeg håber sådan helt inde i hjertet, at han har dårlig samvittighed, at han er flov over sig selv, men det er som om, jeg har en idé om, at han er fuldstændig tabt bag vognen på det punkt. Læser han de her kommentarer? Kan han ikke se, at han er en fucking idiot? ARG hvor bliver jeg bare ked af det på dine vegne! Undskyld for denne total dårligt formulerede og hidsige besked, men hold kæft hvor fortjener du bare medvind nu, og du er så pisse sej, at du rent faktisk har taget den beslutning om at huske dig selv (og lillemanden) først, for I fortjener at være glade! Jeg håber håber håber, du får en dejlig nytårsaften trods alt! ønsker dig alt det bedste fremover!!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Bruun

  Kæreste Alexandra. Det er da ikke dig der er barnlig, tværtimod. Du gør alt hvad du kan, for at passe din skønne dreng, og overøser ham med omsorg og kærlighed.
  Det er da en hvis anden person der er så fucking barnlig og egoistisk, ja jeg kunne blive ved.Men føler jeg må stoppe.
  Det er da helt forståeligt, at du er bitter og vred. Det ville da være mærkeligt andet.
  Kan kun sige: Godt du endelig slap af med den kæmpe …..
  Al kærlighed og held og lykke til dig og Lillemand fremover. I har sandelig fortjent bedre. Og det skal nok komme.Ihvertfald kan du da ikke finde en der er værre.Knus Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Jeg synes hverken du er barnlig eller dum. Han skulle skamme sig over, at han ikke kan afse mere tid til sin søn, fordi han har fester og damer på hjernen (lyder det som).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Du er sku’ da i din ret til at være en ‘bitterfisse’! (fedt udtryk egentlig) – hvis ikke du må lige nu, hvornår må du så?☺ og hvor er det lækkert at følge din blog, læser så mange ting hvor jeg kan se mig selv. Din ærlighed er guld værd, og du er med til at få så mange andre bitterfisser til at føle sig lidt mindre alene 👌😜 og hey – du er fandme også fri, fri for at føle dig såret og glemt❤ dét er skuda hundrede gange bedre end at nøjes og længes, og undres ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Du er ikke hverken dum eller barnlig – du er menneskelig!

  Jeg kan SAGTENS forstå dig og jeg ville have det lige sådan hvis det var mig!

  Du er pisse sej!!!

  Sender tanker og positiv energi din vej! God bedring med lillemanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg forstår dig fuldt ud og jeg synes det er MEGA FEDT af du ikke holder hånden over ham 😘😘
  Det her er DIN blog, DIT frirum og DINE tanker…

  Han fortjener ikke din godhed eller respekt.. Hvis han så mandede sig op som far, var historien en anden..
  Men det tyder det desværre ikke på 😓
  Kæmpe kram til dig søde A!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Sender gode tanker i din retning <3 Jeg forstår sgu godt din bitterhed og lyst til at skrige den ud! Men du tager dig af lillemanden, og med tiden vil han jo forstå alt hvad du har gjort for ham. Du er den der trækker det længste strå i sidste ende. Rigtig godt nytår til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Var gal!! Vær pisse gal!! Du må godt!! Faktisk SKAL du, ellers æder den dig op…. det skal den fanme ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes på ingen måde at du er dun lige nu – tvært imod! Jeg var selv gået fuldstændig bananas, så jeg tager hatten af for dig. Men måske er det også meget godt at han er en klaphat lige nu, så du endnu en gang kan blive forsikret i at det er den rigtige beslutning du har taget 💪🏻 Og husk på, at det er ham der går glip af det vigtigste, sin søns barndom – det gør du ikke ❤ Hold hovedet højt, og vær den stærke kvinde som jeg er sikker på at du er 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er mærkeligt at være single