SAMSOVNING - HVAD FUCK ER PROBLEMET?

En ny start

Jeg har længe vidst, at jeg skulle væk. Men jeg var ikke stærk nok til at tage beslutningen. Jeg var ikke stærk nok til at pakke mine og sønnikes ting og smutte. Drømmen om kernefamilien fik mig til at blive og kæmpe. Nærmest alt ondt i verden kunne farmand byde mig, og stadig ville jeg holde fast og blive. Intet skulle ødelægge os, for jeg ville det SÅ inderligt!

Jeg ville lade alle mine grænser blive overtrådt. Jeg måtte bide det i mig og lade som om, jeg kunne tilgive. Men sandheden var, at jeg ikke kunne blive ved med at tilgive. Jeg kunne ikke mere. Langsomt blev jeg kvalt og endte et sted, hvor jeg ikke længere fysisk eller psykisk kunne få luft. Angsten jeg ellers havde lært at håndtere så flot PRESSEDE sig gennem huden på mig, og jeg kunne ikke styre den. Det var alt ødelæggende. Søvnløse nætter, uro i kroppen, og tåre der i de sene aftentimer væltede ud af øjenkrogen på mig. Jeg vidste, at min krop fortalte mig, at det var nok nu. Jeg måtte stoppe mig selv i min kamp efter kærligheden. Efter kernefamilien. Jeg var blevet alt for ødelagt, og Intet kunne rede det. Psykolog og parterapi – vi havde været der.

Sorgen fyldte. Men vreden åd mig op indefra. Jeg var RASENDE. Aldrig i mit liv har jeg oplevet så sindssyg en vrede, for ikke at tale om magtesløshed. Jeg kunne ikke komme af med det. Uretfærdigheden plagede mig dagligt, og alt jeg fantaserede om var hævn. Min drøm var imod min vilje blevet knust. Det var ikke fair. Mit liv var blevet ødelagt og kærligheden taget fra mig. Alt det jeg ønskede og drømte om, var blevet taget fra mig.

Men I dag er jeg stærk nok. Det prøver jeg i hvertfald at fortælle mig selv. Jeg er ulykkelig over, at det skulle ende sådan her, men samtidig glæder jeg mig til at leve et liv, hvor jeg kan trække vejret. Hvor jeg kan være mig selv; den glade, skøre og omsorgsfulde pige, jeg i virkeligheden er.

På fredag får jeg nøglerne til min nye lejlighed på Østerbro. Der skal lille Elliot og jeg bo. En ny start.

Ps. Farmand og jeg er pt. i tæt kontakt med hinanden i et godt samarbejde.


I disse dage holder vi til i Aalborg hos min mutter, og man skal være velkommen til at følge med på Snapchat: astaffensen <3

76 kommentarer

 • Jeg kan så meget sætte mig ind i det indlæg. Herhjemme begynder tingene virkelig at gå ned af bakke. Jeg bliver mødt af ren negativitet, og jeg føler virkelig at jeg er i et forhold med mig selv, og jeg står for alt herhjemme, uden nogen hjælp. Jeg tænker også at lave et indlæg om det, når jeg føler at nok er nok.
  Men jeg er virkelig nået dertil hvor jeg tænker, hvornår er det nok?? Jeg vil så nødig have at min søn mærker den dårlige stemning der er i hjemmet så snart hans far træder ind af døren… 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Håber alt det bedste for jer. Du er så vant til at stå med det hele selv, så alene-mor klarer du fint. Må 2017 blive året hvor du finder dig selv igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ville ønske jeg var lige så stærk som dig, for hold nu op hvor er det bare sejt at du har taget denne beslutning. Er selv lidt derhen af med lille bebs på 10.mdr. Øv hvor jeg hver dag håber og ønsker at alt nok skal løse sig, for jeg kender følelsen. Det gør så ondt. Mange tanker og kram til dig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Du simpelthen helt fantastisk!! Sender dig enormt meget god karma og kærlighed! Du virker til at være en helt vidunderlig mor😍, og fortjener det bedste :*
  Stort møs!! ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maggie

  Kram til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er du bare pisse sej!! Det kræver SÅ meget, at lukke døren. Sender alle mine varmest tanker til dig. Alting skal nok falde på plads for dig, og der skal nok være en RIGTIG mand der krydser din vej en dag.

  Hilsen hende “der bare lige tog 1 dag mere”, og håbede at alting nok skulle gå og hankatten ville gøre alvor af løfterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Hvor er du sej! Har fulgt din blog et godt stykke tid og det er det bedste for dig og Elliot.
  Jeg skal selv til at være alenemo med en lille dreng på snart 5 måneder. Hans far valgte fra den ene dag til den anden at smutte efter 5,5 år og en lille baby. Det er hårdt! Men der siges at man bliver stærkere af det. Det er det håb jeg klynger mig til💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg har ikke selv børn, så jeg kan på ingen måde sætte mig ind i dit sted, men jeg lever selv med angst. Jeg følger din blog meget tæt og har virkelig respekteret dig for “hvad det for mig” virkede som om du skulle finde dig i fra pilotmanden. Har selv en kæreste der er fodboldspiller. Når man bliver kæreste med sådan personer siger må man bare accepterer der ikke er noget der hedder “mig i første række” det er altid dem og deres erhverv. Kan slet ikke tænke mig til hvor hårdt det må være med en baby også. Jeg har KÆMPE respekt for du nu har valgt at sige NU tænker jeg på mig og min søn! Håber i får den dejligste afslutning på 2016 og et fantastisk 2017 du og Elliot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole

   Sender dig såååå meget god karma og endnu mere kærlighed!
   Du virker som en helt vidunderlig mor, og fortjener alt det bedste :*
   Stort møs!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du er fandme sej! Det må være en rigtig hård beslutning. Drømmen brast og det må man gerne sørge over men hold op hvor det skal blive et godt år 2017 for dig. En ny start uden alt den negative energi og alle de skuffelser ham piloten har medført! Jeg kender dig ikke men jeg har fulgt dig længe og jeg tror på du nok skal klare det. Du var alene alligevel og stadig den sejeste mor! Held og lykke og jeg håber sådan du får mere luft❤ God vind til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GO!
  Hvor intet vover intet vinder – og ens mavefornemmelse, er ens største gave og vigtigste våben her i verden (:

  Og hey: God jul til jer – min er også blevet blogget om her idag, og foregik også i det Aalborggensiske gråvejr. Håber jeres var ligeså skøn som min (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Du er sej! Det er en vanvittig svær beslutning at tage. Jeg håber, at I nyder julen, og at I får det DEJLIGT i jeres nye lejlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Alexandra! Jeg har været præcis samme sted som dig! Gik også fra min kæreste, da mit barn var samme alder. Drømmene er de værste man kan få ødelagt, men jeg lover dig inderligt, at det bliver godt igen! Her 15 måneder efter er jeg slet ikke i tvivl om, det var den bedste beslutning i mit liv. Alenemor er hårdt(!!!!!), men man lever med det, og glæder sig over at kunne puste ud(og gøre rent) hver anden weekend sønnen er hos far! Alt bliver godt😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Gode tanker jeres vej Alexandra! Du er så stærk og sej og jeg er på forunderlig vis lettet på dine vegne, fordi det bare lød til at være så ødelæggende at være i. Styrke og kærlighed din vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Denne beslutning kommer du ikke til at fortryde. Nu kan du skabe rammerne for dig og E som du ønsker dem. Ingen samarbejdspartner til at skuffe dig mere. Første kapitel i det nye liv starter og jeg er overbevist om at du skriver en pisse god fortælling. Velkommen til Østerbro ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måne

  Jeg føler så inderligt med dig. Fik en kæmpe klump i maven da jeg læste dit indlæg. Jeg er præcis samme sted som dig, gået fra min kæreste som også er far til mit barn på halvanden år. Prøvede at tilgive og kæmpe for den kernefamilie jeg også drømte så sindssygt om. Det gør så ondt når drømmen brister. Men det er bare ikke alt man kan og skal tilgive! Føler din vrede!
  Jeg ønsker dig og din søn det bedste og er sikker på i får det godt igen. Hold ud og husk du er ikke alene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Ville bare lige sige: Jeg er med jer her! Januar, så sker det. Bare med to børn. Fuck!! :'(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Som trofast læser af din blog kommer dette ikke som en overraskelse, og det virker som den rigtige beslutning. Men hvor må det være svært og hårdt.
  Alt godt til dig og Elliott ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Du inspirerer mig. Jeg har skrevet en kommentar til en af dine indlæg før, fordi jeg desværre deler lidt samme skæbne og forsøger mig desperat at læne mig lidt op ad dig (selvom vi ikke kender hinanden), fordi det gør ondt. Jeg har en baby på 10mdr og hun er mit livs lys, men farmand startede desværre med sit utroskab/løgne da jeg var gravid, Det var hårdt. 5 dage efter fødslen var han i gang med at skrive med dullerne igen. Jeg havde aldrig tro det skulle ske for en som mig og det har ødelagt min barselsbobbel. Så nu skal jeg også snart ud af det! Jeg vil bare så gerne kernefamilien, som jeg selv er vokset op i. Tak for din ærlige og gode blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G

  Kære Alexandra. Det har altid været DIG og DIN tinderbaby. Ikke så meget fællesskab der. Lille Elliot har alt hvad han har brug for i dig, og jeg ønsker dig de lyseste dage fremover mens du finder dig tilpas i din nye tilværelse – som vel i virkeligheden ikke ligger så langt fra din hverdag hidtil. Derfor er det selvfølgelig stadig godt, at du og Mikkel får det til at fungere. Hvor er du sej, at gøre det der lyder til at være det bedste for dig og din søn ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Glædelig jul til dig og din søn ❤ Jeg håber at i har nydt julen på trods af alt.
  Jeg glæder mig til at læse med på din blog her endnu mere end tidligere. Jeg glæder mig til at du igen er en super humoristisk, lykkelig pige. Du er en fantastisk mor efter min mening. Alt held og lykke til dig og din søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Stort kram til dig! Du er stærk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Wow… hård og sej beslutning du har truffet! Som en anden også skriver, så har du i høj grad været vant til at klare det hele selv, og det kan sikkert være nemmere at forholde sig til og lettere rent følelsesmæssigt bare at vide, at det er sådan, frem for at blive skuffet gang på gang. Sender dig en masse positive tanker og ønsker dig det bedste af det bedste. Du er sej og uden tvivl den bedste mor, din søn kunne ønske sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Mange tanker! Hvor er du sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😘 til dig og lillemand. Du er stærkere end du aner💪🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Må indrømme at da jeg læste indlægget, at det i sidste ende ville ende “godt” og I fandt på en løsning, MEN det her er den bedste beslutning!! Du har været SÅ stærk, stået med det hele selv, haft søvnløse nætter osv osv., og når pilotmanden ikke rigtig sætter pris på det, og bare gerne vil ud og arbejde/rejse hele tiden, og ikke sætter pris på at være hjemme og nyde tiden, så fortjener han dig altså ikke – du har gjort ALT for ham. Jeg ønsker dig og Elliot alt mulig held og lykke i fremtiden – glæder mig til at læse med og se hvordan det hele udvikler sig! PS rigtig god jul og godt nytår – jeg er sikker på at 2017 nok skal blive rigtig godt! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  ❤❤❤
  Det bedste tanker til dig og din basse. Hvor svært det end er, er der ingen som fortjener at tilsidesætte sine egne behov for at opfylde andres i den grad, som du har gjort. Jeg håber du finder ro og dig og lillemanden kan få en ny og fantastisk start på 2017.
  Kæmpe knus og kys til dig ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-S

  Du er så god og sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  jeg ved ikke hvorfor, men jeg bliver en smule trist, og jo længere ned jeg kommer i teksten jo mere håbede jeg på lyset for enden tunnelen.

  Jeg ser det.

  Jeg har fulgt din ulykkelighed og dine tåre på snap, jeg har set din mensklighed. Du har vandret i en mørk tunnel for længe, med ønsker og håb om det bedre. Du har kæmpet. Men nu har du skabt dit eget lys.
  Selvom dine første drømme, dem du drømte, ikke gik som planlagt, har du nu valgt en vej med nye drømme.

  Dit hjerte har været udsat for meget, men det er stærk, du er stærk! Hold da op, hvor ville jeg ønske jeg kendte dig, dit sande jeg. Jeg er sikker på du er fantastisk.

  Stop aldrig med at drømme! 🌟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Intet andet end kærlighed din vej 💪🏻❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke med starten på dit nye og bedre liv. Jeg lover dig at det bliver godt. Gør det samme selv.Forlader faren til min søn, fordi han i en alder af 32 opfører sig akkurat som da han var 20 år. Hans behov kommer fortsat først og det er inkompatibelt med at være far – og sammen med moren til sit barn. Ville ønske at deres mødre og fædre havde lært mændene i vores generation at tage ansvar, opføre sig uselsvisk og huske at familien kommer før alt andet❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Ville bare lige sige: Jeg er med jer her! Januar, så sker det. Bare med to børn. Fuck!! :'(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er det sejt at sige fra når man har fået nok. ❤. Jeg sender en masse god energi din vej. det pisse hårdt, men er sikker på du bliver glad i sidste ende. Jeg skal selv være alene mor her om lidt. Og det vigtigste er at man kan kommunikere med hinanden ordenligt. Så skal det hele nok gå. Igen Alex så sejt du siger fra og er stærk nok til det, ingen er tjent med at gå og være ked af det. Mange knus herfra ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Alle livets følelser må rumstere i dig, hvad der føles som et nederlag nu, skal nok blive til følelsen af sejr, når I lander trygt igen.
  Man skal ville det samme i et forhold for at få det til at fungere, så kan man gøre nok så meget brug af parterapi etc., lige lidt hjælper det, når den ene part vil leve et helt andet liv (men i virkeligheden ikke har the balls til at indrømme det…?).
  Det skal nok blive rigtig godt for dig og lillemanden 😊 Kernefamilien kan gå i opfyldelse senere, når du møder MANDEN, der vil det samme som dig 😊
  Ønsker jer en god start på alt det nye. Du skal nok få energien tilbage, når du får givet slip på noget af det der dræner dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  ❤💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Stærk beslutning! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Wow 😳 Er trolig følger af dig, og havde nok ser den komme, men har alligevel så dyb respekt for jeres valg!! Glæder mig at i kan samarbejde og lillemanden! Sender de kærligste tanker i denne tid!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina H

  Stor respekt for at du har lyttet til dig selv. Du er alligevel vant til at klare hverdagen alene. Nu ved du hvad du kan regne med i stedet for at blive skuffet igen og igen.
  Din lille prut har en mor det elsker ham nok for både mor og far i hverdagen, så han kommer ikke til at mangle kærlighed ❤️
  Glædelig jul og for alvor godt nyt år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det er selvfølgelig hårdt at gå fra hinanden og synes det er længe du har bidt det i dig. Kan slet ikke forstå han ville have en baby og ikke har tænkt over hvad det indebærer. Man overlader simpelthen ikke alt ansvaret til moderen. Uh bliver helt gal som en anden også skriver, at han bare ville væk da han var hjemme med en brækket hånd. Han burde da nyde hvert sekund med dig og det barn han selv har sat i verden. Tror det bliver godt for dig det her og jeg ønsker dig det bedste….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Du er sej og kan sagtens klare dig ❤️ Og husk at ensomhed når man er alene, er nemmere at håndtere og være i, end ensomhed i et parforhold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er aldrig sjovt når drømmen brister, men man kan også blive nødt til at give slip for at kunne hjælpe andre. I dette tilfælde Elliott.
  I prøvede, men havde vist ikke helt de samme prioriteter. Og så kan det jo ikke altid lykkes.

  Rigtig god start på Østerbro til jer. Det lyder som en god måde og nogle gange kommer der jo rigtig gode samarbejder op når man dropper ideen og også ar være kærester . Det håber jeg for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  ❤💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hold kæft hvor er du sej! Har så meget respekt for at du tør tage den beslutning. Er helt sikker på at det er bedre for Lillemand at mor og far ikke er sammen men er glade❤️ Pas på dig selv, det er den bedste måde du kan passe på din fantastiske dreng❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det er SÅ stærkt gået af dig. Jeg har selv stået i din situation (dog uden barn) hvor jeg var i et forhold der ødelagde mig fuldstændig psykisk, hvor min grænser stille og roligt blev skubbet fordi de blev overtrådt gang på gang og jeg derved fandt mig i en behandling jeg aldrig ellers ville have fundet mig i. Hvor der var søvnløse nætter, en intuition der blev ved med at fortælle mig ting, hjertebanken, manglende appetit, tankemylder, drænet for energi pga at al energien blev suget ud af mig. Det tog mig flere år om at gå, men da jeg endelig gjorde, følte jeg at jeg endelig kunne trække vejret igen og jeg blev mig selv igen. Ud fra hvad du har skrevet lyder det til at være den bedste beslutning du kunne have truffet for dig og din fremtid og lillemand. En glad mor der har det godt er den bedste gave du kan give ham. Og bare rolig, alt skal nok blive godt igen 🙂 Man finder stille og roligt sig selv igen. Og det gode ved det er, at man finder ud af, hvordan man aldrig nogensinde vil behandles igen og er OBS på signalerne, hvis man i fremtiden skulle rende ind i det samme igen.
  Alt held og lykke til dig. Og du er en stærk kvinde, du skal nok klare det. Det krævede mod at gå – og du gjorde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AAH

  Man skal passe på sig selv, før man kan passe på andre. Man kan ikke vide, hvor slemt det står til, før man selv står i det.
  Håber du får mere sindsro nu ❤ Ønsker Elliot og dig alt det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hold kæft hvor er du sej!! At du tager ansvar for dig selv, din søn, dit liv og dine følelser! Sådan power woman! Jeg har selv været dig, beslutningen var hård, men jeg kom ud på DN anden side, og har ikke en eneste gang fortrudt min beslutning. Alt mulig lykke til jer alle. God jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  1000 tanker…! Jeg synes du er en helvede sej lille sild.. du kæmper og kæmper og alligevel formår du at gøre det sværeste i hele verden… nemlig at tilsidesætte andre frem for dig… MEN det er så vigtigt for at du kan være mor og være dig selv…
  så kig lige i spejlet og sig til dig selv at du er pisse sej… og hvis ikke, så læs det her😘😘..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg håber du kommer til at mærke lettelse og en følelse af endelig at kunne være dig selv den dag du er kommet på plads i din nye lejlighed. Selvom du stadig skal være i kontakt med en der har såret dig sådan, så håber jeg du smider alle følelser væk den dag og bare tænker “endelig kan jeg være mig igen”. Er glad på dine vegne! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Fuck hvor er du pisse sej! Det må være noget nær det hårdeste at give slip på – sine drømme. Jeg håber alt det bedste for dig, du er så fandens stærk.❤ Så sejt et valg, som også virker sundt (i hvert fald i forhold til det du har delt med os herinde)
  Må jeg spørge, hvorfor du bliver boende i Kbh? Nu når din familie er i AA☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har en uddannelse jeg skal færdiggøre i kbh og samtidig er det her farmand bor, og så længe lillemand er så lille, er det vigtigt at vi hele tiden kam afholde små hyppige besøg, så de kan bevare deres tætte forhold.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hands up, for at du passer på dig selv og alt det vigtigste for dig! Hjertelige menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Øv.. Jeg havde en lille idé. Og jeg er selvfølgelig ked af at høre, at det ikke gik. Men man skal gøre, hvad der er bedst for sig selv og sine børn.
  Håber det bedste for dig, Alexandra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det skal nok blive rigtig godt for jer! Jeg håber i hvert fald det passe for jer, det fortjener i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er glad og stolt på dine vegne!! Jeg tror du bliver rigtig glad for det i det lange løb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hej Alexandra ❤ jeg er ked af det ikke holdt. Men kærligheden skal nok finde dig ligepludselig når du mindst venter der ❤ du er en stærk kvinde husk det ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Alexandra. Jeg elsker din blog og din hudløse ærlighed, og selvom det er rigtig trist at læse, at din drøm er brast, er jeg glad på dine vegne, over at du endelig har taget dig sammen til at komme videre og gøre det bedste for dig selv – for du fortjener at blive glad og lykkelig, og nogle gang må man bare erkende, at det ikke hænger sammen med den drøm man havde. Knus herfra og tillykke med lejligheden. Glæder mig til at høre mere om dit nye liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hey, nøj jeg kan slet ikke forstille mig hvad du går igennem. Men jeg vil bare fortælle dig at du nok skal klare dig og at du nok i sidste ende vil være glad for at det endte sådan her. Jeg mener når ens kæreste nærmest ikke kan holde ud at være hjemme, snakker der hvor din kæreste havde brækket hånden så fortjener han dig ikke. Du har giver ham noget af det bedste i hele verden og han burde forgude dig. Han er den type som aldrig rigtigt bliver voksen og som altid vil have brug for bekræftelse så han lille ego kan vokse. Rent faktisk burde man have ondt af ham, tænk at opmærksom fra alle mulige andre er vigtigst i forhold til det fantastiske han her der hjemme. Jeg ved godt du skriver at i har tæt kontakt og god samarbejde og det er kun godt i forhold til jeres søn. Men du skal bare vide at du er stærk og vi er så mange som rent faktisk støtter dig. Jeg kan ikke en gang sige at du bliver en stærk selvstændig kvinde for det er du allerede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Selvom dette er første gang jeg skriver, så får jeg løst til at sende dig en masse virtuelle kram! Kan så meget sætte sig ind i det med at have knuste dømme, især når det inkludere din lille søn, som du for alt i verden vil give den bedste barndom, med mor og far sammen. Er sikker på i nok skal komme godt ud på den anden side! Men hvor har jeg ondt af dig! Man har selvfølgelig alle fejl, og vi hører jo mest tingene fra din side….. Men hvor er jeg også lidt sur på den pilotmand, var det ikke ham der ville have ‘den’ baby da i gik på stranden i Spanien. Siger man ja til baby, så er det fandme det samme som ægteskab! Man tager det hele sammen, fra nu til slut. Dårlige tider som gode tider!

  En masse knus Alexandra!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Fik bare lige lyst til at sende dig et kram selvom jeg er en fremmed😊 Du er super sej. Håber i får det godt dig og lillemanden i jeres nye liv. KRAM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiki

  Selvom dette er første gang jeg skriver, så får jeg løst til at sende dig en masse virtuelle kram! Kan så meget sætte sig ind i det med at have knuste dømme, især når det inkludere din lille søn, som du for alt i verden vil give den bedste barndom, med mor og far sammen. Er sikker på i nok skal komme godt ud på den anden side! Men hvor har jeg ondt af dig! Man har selvfølgelig alle fejl, og vi hører jo mest tingene fra din side….. Men hvor er jeg øø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg kan godt forstå din drøm om din familie, men samtidig tror jeg det er en god beslutning (hvis man gerne må sige det) Det er spændende for dig, og jeg håber alt går jer godt. Glædelig jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Glædelig bag jul! Flot beslutning du har taget! Det lyder til at det er den rigtige😘❤ Østerbro er også et fantastisk sted at bo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Så sej en beslutning. Dig og lille manden skal nok få det fantastisk i den nye lejlighed. Det bliver så godt med en ny start! Kæmpe krammer her fra 😘😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stalkeren

  Det lyder som om, det er den helt rigtige beslutning for jer alle sammen. Sender kram og styrke din vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er så sej. Alt godt til dig og E❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er pisse sej. Støtter dig hele vejen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Puha, det er jeg virkelig ked af at læse.
  Men, nogen gange er man nødt til at tage lorte beslutninger her i livet! Man er nødt til at følge sin mavefornemmelse <3
  Jeg håber for jer, at i formår at få det til fungere nogenlunde gnidningsfrit og, at du finder dig selv igen 🙂

  Mange kram fra jyden i Odense <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  <3 kærlighed og kram din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Årh.. Det er aldrig sjovt når drømmene ikke bliver opfyldt. Alt held og lykke til dig og lillemanden, i skal nok klare den! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe vesterlund

  Hvor er du altså bare sej og så inspirerende på alle måder! Jeg sidder selv med en lille søn, hvor jeg kan relatere så meget til mange af de følelser du har/går igennem. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har fulgt med i noget tid og har tit haft lyst til at fortælle dig, at jeg syntes du gør det mega godt trods alt du er blevet budt. Håber du kommer stærkere ud på den anden side, tror det er en god beslutning for dig. For at man kan være noget for andre skal man også tage sig af sig selv ❤️ ønsker jer alt det bedste, håber I trods alt har haft en dejlig juleaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Held og lykke til jer💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol

  Wow.
  Jeg synes det er en god og sund beslutning. På dine betingelser og for din egen skyld. Jeg synes du har gjort det rigtige.
  Det er fandme ikke fedt at slå op. Jeg er der også selv lige nu. Vi slog op for halvanden måned siden. Ingen børn, men langt parforhold.
  Det er ikke sjovt. Føler med dig, men på baggrund af de indtryk jeg har af ham, er jeg sikker på, at du har gjort det rigtige.
  Knus til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMSOVNING - HVAD FUCK ER PROBLEMET?