Om at følge sin fornuft

Det er mærkeligt at være single

img_0824

Siden jeg var 15 har jeg nærmest uafbrudt haft kæreste på. Min første rigtige kæreste havde jeg i 5 år. Han blev erstattet af en ny, som jeg havde i næsten 3 år. Denne kæreste forlod mig pludseligt, og 4 måneder senere matcher jeg på Tinder med Pilotmanden, som jeg nåede at være kærester med i ca 2 1/2 år. Og nu er jeg 26 år gammel og SINGLE med et lille barn under armen. Wow..

1. juledag var jeg i byen med mine veninder i gaden i Aalborg. Det plejer at være en tradition hvert år, og jeg fucking glædede mig til at drikke drinks og svinge min røv rundt på dansegulvet i en tiltrængt brandert.

Midt på natten finder jeg pludselig mig selv ved et af højbordende med helflasker sammen med en god blandet flok af piger og drenge, jeg faktisk ikke kender. Selvom jeg for en halv time siden højt og helligt havde lovet mig selv, at jeg FRA NU AF ikke måtte indtage flere stærke sager, hørte jeg mig selv svare “Ja, så kom da med den” til spørgsmålet om, hvorvidt jeg var interesseret i den drink, en fremmed fyr netop havde blandet til mig. Vodka-Redbull for fuld skrue. For helvede Alexandra.

Jeg sidder så og smalltalker med en venlig ung gut, om hans drøm om at blive professionel fodboldspiller. For at være ærlig RØVKEDEDE dette samtaleemne mig, så jeg valgte åbenbart at skifte til et andet emne, der var MEGET  mere interessant.. Midt i vores samtale afbryder fodboldfreaken mig og følgende udveksling af ord finder sted:

Fodboldfreak: Undskyld, men har du kæreste på?

Mig: Øhh.. ….Nej. Hvorfor? (Jeg måtte lige tænke over svaret)

Fodboldfreak: Det er jeg glad for at høre.. Det skulle man bare tro!

Mig: Hvorfor det?

Fodboldfreak: Fordi det første du vælger at snakke med en interesseret fyr om, er hæmorider og lort??

…Og så smilede jeg sødt og forsvandt ud på dansegulvet – selvfølgelig med et løfte om at komme tilbage liiige om lidt. Haha. Very charming.

Taget dette eksempel i betragtning, er det faktisk lidt mærkeligt, at jeg ikke har været single i flere år!? Til mit forsvar vil jeg dog sige, at jeg absolut ingen intentioner havde om at score den stakkels mand, der dog legede med på min leg om at imitere at spise sin egen lort og kaste op!? Jeg kan seriøst ikke huske, hvordan det nåede dertil??

1 time senere gik jeg hjem i regnvejr med en ganske lækker sag under armen. En skinkepizza med dressing på. Mums. Da jeg klokken 5 om morgenen ramte dynen hos min mor, havde jeg i min koger åbenbart tænkt, at jeg lige måtte informere Pilotmanden om, hvad status var:

“Jeg er kommet hjem i god begik”

Jeg gætter på, at der skulle stå ‘behold’.

Ha’ en DEJLIG aften! 🙂

Ps. Jeg skal nok svare på alle jeres spørgsmål, men det tager mig noget tid at overveje hvordan 🙂


I kan jo lige tjekke mine røde skam-læber ud på Instagram her, hvis i har lyst. 

2 kommentarer

  • Katrine

    Jeg vil gerne være med i klubben 😊 Det er mega underligt at være single. Jeg har også haft tre lange forhold stortset i rap og sidder nu som 30-årig og single for første gang i mit voksenliv. Jeg hepper på dig fra sidelinjen! Tror på at det nok skal blive godt..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carolind

    Du fik mig til at skrald-grine inde i en frisørsalon! Dine indlæg er så fantastiske, og ikke mindst sande! Tak fordi du tør åbne munden, når vi andre er bange for det! 😄❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at følge sin fornuft