En mors VIRKELIGE bekendelser #3

Vil i ikke lige hjælpe mig?

Jeg er ovenud lykkelig over, at i er så mange, der faktisk gider at læse med på min blog. At i støtter mig, når jeg har det svært, hepper på mig, griner med mig, græder med mig og giver store virtuelle krammere og rosende ord, når jeg har allermest brug for det. Nogle gange tror jeg slet ikke, at i forstår, HVOR meget i betyder for mig. Jeg garanterer jer for, at dét her ikke er et eller andet latterligt pis, jeg lukker ud. Jeg mener det virkelig. Det er åbenbart bare temmelig svært at formulere, uden at det kommer til at fremstå som en god omgang røvslikkeri.

Anyhow. Jeg ved, at jeg altid kan regne med jer, så derfor tillader jeg mig at trække lidt på jeres ekspertise. På mange måder er jeg verdens mest utjekkede mor. Jeg har ikke sat mig en skid ind i, hvad man burde anskaffe sig til sådan en lille bebse-tumling på knap halvandet år. Og nu er der jo snart JUUUUL. Ivrige familiemedlemmer er allerede begyndt at stresse mig(i kender typen) ved at efterspørge ønskelister fra lillemanden. Irriterende. Jeg hader, at laver ønskelister. Sådan bund ærligt. Haha. Og jeg har INGEN ide om, hvad “vi” skal ønske os.

Jeg er dog fast besluttet på ikke at ønske mig tøj til sønnike, da jeg måske vidst nok er lidt kræsen OG farveforskrækket. Ej, men helt ærligt. Nogle mennesker har absolut ingen smag, og jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at fortælle Faster Stram-i-betrækket, at den neongrønne fleece-dragt ikke liiiige er mig. Er jeg for én gangs skyld modig nok, og tør sige sandheden(på en pæn måde), sidder der måske et eller andet nærtagende familiemedlem, der har pisse ondt af sig selv, fordi DERES gave ikke var god nok til os.. Åhhh gud, den slags mennesker er tunge at danse med(Abe der holder sig for øjnene).

Nu håber jeg ikke, det kommer til at lyde som om, at jeg er en dybt utaknemmelig type. Det er jeg bestemt ikke. Jeg sætter virkelig pris på, at folk har taget sig tid til at finde en gave til os. Men let’s face it.. Det er da bare fedest at få noget, man rent faktisk kan bruge!

Så derfor.. Vil i hjælpe mig med at lave en ønskeliste til min skønne lille guldklump? Jeg håber ihvertfald virkelig meget på, hvis i lige gad at bruge ét minut på at skrive jeres svar på følgende spørgsmål:

Hvad ønsker I jer til jeres børn til jul?

På forhånd TUSIND TAK ! <3

Ps.: Jeg har altid lidt ondt i maven over at ligge indlæg op som dette, hvor jeg efterspørger noget fra jer, fordi jeg har en eller anden tåbelig angst for, at jeg absolut ingen respons får. Sååå tror jeg måske, at jeg var kommet til at slette mit indlæg. Hehe(nervøs latter).

14963691_10154260984743952_71754697_o


Hvis i har lyst, kan i også finde mig, pilotmanden og vores lille tinderbaby på Instagram HER <3

89 kommentarer

 • Ninna

  Kære blogejer Det er da en skam du ikke får de gaver du kan lide, da jeg første gang var med dig ude at handle til Elliot, kunne du da godt nøjes med tøj fra Bilka, men jeg forstår nok ikke tidens trend, hvis du vil kan Per og jeg da godt sende dig penge, så kan du selv finde det der passer jer bedst, Så behøver jeg heller ikke nogen ønskeliste Kærligst Ninna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min søn var vild med babyer så han fik en drenge dukke og en blå dukke klapvogn. Ellers er der også et legekøkken som er et hit her hjemme ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Gad vide , hvilken en i har købt? altså sådan en Baby born agtig en? Jeg tror at det ville være et hit hos E. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ano

  En ren klud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   HahaHa. Jeg mangler min telefon, hvor jeg kan lave en grædesmiley.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  BRIO togbane. Nemt for de små at samle og ikke noget der går i stykker bare det rammer jorden. Plus du kan samle på det, så han også kan ønske sig det i fødselsdagsgave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Herhjemme er lego og duplo et kæmpe hit, som de leger med,sammen, på trods af forskellig aldre 2-4-6 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Nu er min egen søn kun 6,5 mdr, men ikke desto mindste aner jeg heller ikke hvad vi skal ønske os😏!

  Min nevø er 2,5 år, og han ELSKER sin trampolin… (det er er godt nok en til haven – men en mindre kan helt sikkert gøre det ✌️️).

  Der ud over er han helt vild med sin egen lænestol (hans er fra Chicco, men det er jo en smags sag). Han fik den da han var 1 år og han bruger den stadig hver dag til at ligge/sidde på, med sin dyne, og se tv 🙈!

  En anden ting der hitter hos min nevø er en motorcykel m. Anhænger trailer til… min stakkels søster og hendes mand har godt nok måtte vente mange gange, mens den lille gnom har leget brandbil, politi osv. på vej til vuggestuen 😂😜… men altså knægten elsker den jo – så må man som forældre liiige bide i det sure æble og stå udenfor i kulden 30 minuttet mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh ja, sådan en af de der seje lænestole, har jeg faktisk altid ønsket mig. Gad vide om lillemand gider at sidde i sådan en 😀 Og en trampolin vil jeg altså også lige undersøge, hvor maget sådan en larmer.. Vi har jo underboer 😀 Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

   Ja det er sgu et godt spørgsmål

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har en lille dreng på to måneder, og ønsker os Disneybamser- og bøger. Og på Disneys hjemmeside har vi købt en julekugle med Anders And på et tog og en lille plade, hvor der står “Jordans første jul” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej, sådan en julekugle købte min mor faktisk også til lillemanden sidste år, da han fejrede sin første jul . Det er en sød ide synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kinetic sand, sviner ikke som modellervoks og dejligt at røre ved og forme på alle mulige måder👍 Kuglebane med store kugler til tumlinge alder – doktor sæt så de kan tage din temperatur når du r ved at koge over😂 –

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er da en glimrende ide !!! Med det der kinetic sand 😀 Det er jo skide smart til sådan nogle små nysgerrige unger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Play2learn 2i1 tog og BeatBO fra Fisherprice

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  En tipi fra Hello Sunshine på Facebook. De er så fine og kan bestilles i mange forskellige kombinationer. De er så pæne, at man kan have den stående i stuen 👍🏼 og man kan hænge en lyskæde indeni, så det bliver ekstra hyggeligt 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige præcis sådan en tipi der, havde jeg faktisk tænk på, at jeg ville kigge på, for lillemanden elsker jo huler 😀 Det fylder bare sådan i en lille lejlighed 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi er en lille krudt ugle på et år. Og ligesom dig er jeg utrolig kræsen. Så jeg har lavet en ønske liste men et billede af hver enkelt ting vi ønsker for lillemanden, så får vi tingene i præcis den farve og funktion vi ønsker 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det gjorde jeg også sidste år med den der app, der hedder ønskeskyen.. Det var ikke lige populært hos alle familiemedlemmer 😀 Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Min dreng er lige et par måneder ældre end din. Vi har så også bare en pige, der lige er blevet 5. Vi har så meget legetøj fra hende, så det gør ikke ønskeseddel nemmere.
  Han er dog vild med alle former for køretøjer. Evt et tæppe med vejbaner på, selvom det nok først bliver relevant når de bliver lidt større. Lige nu bliver der bare kørt frem og tilbage 🙂
  Vi ønskede os en sækkestol til vores datter da hun var lille. Nu bruger vi den så vi alle kan ligge på gulvet og tumle sammen. Det elsker de begge i stedet for at de voksne sidder i sofaen.
  Instrumenter er et kæmpe hit. Ikke altid for mor og far, men så kan det heldigvis lægges udenfor rækkevidde.
  Her har vi et keyboard fra toys’r’us, xylofon i træ, mundharmonika (fars aflagte) og et sæt trommer, som egentlig ikke er til ungerne, men som de elsker at bruge.
  Træ-puslespil og put i hul kasse er også godt for motorikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er smart, når man har søskende, der kan arve af hinanden! 🙂 Vi har faktisk de fleste af de ting du nævner, men det kan godt være, jeg skulle overveje at ønske os en sækkestol. Enten det eller en lille baby stol af skum eller sådan. Bare ikke noget, der fylder for meget. Har jo ikke ligefrem verdens største lejlighed 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Modellervoks, Tusser uden alt for meget kemi og en voksdug så det ikke gør noget at det sviner at lege 🙂 Børneknive fra kitchen4kids.dk. herhjemme hitter sådan en lille basketkurv fra BR med krog man kan hænge op alle mulige steder og små lege dyr (min dreng er fra april ’15). Evt en frisørsaks, hvis du selv klipper knægten 🙂 Vil du ikke poste din ønskeseddel når den engang er færdig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette T

  Jeg har to store børn på 6 og 8 år, men her er hvad de har været mest glade for 🙂
  Pult løbecykel
  Schleich dyr – fx dinoer (mange børn især drenge får en dino fase)
  Biler – monstertrucks med store hjul
  Bøger – fx Strids serie om Mimbo Jimbo går rent ind hos børn og voksne
  Trafik Legetæppe (alm gulvtæppe med veje og landskab)
  Vintergrej – kælk til mindre børn dvs med ryglæn
  Fodbold og bolde generelt
  Farver og malebøger, fingermaling
  Modellervoks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  bøger med lyd og føle bøger. det er hvertfald et hit hos os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Måske det allerede er skrevet.
  Årskort, til jer alle. Eller basser kommer nok gratis ind, så Årskort til jer. Zoo, Tivoli, eksperimentariet (eller hva det hedder) m.m.
  Nogle hverdags ting, I ønsker jer.
  Vi ønsker os fx, en juniordyne. Og penge til indsættelse på bedsteforældrekonto ellers alm opsparing. Så kan vi handle som vi kommer i tanke om praktiske ting vi mangler i løbet af året.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Smart med penge ind på en konto. Gad vide om nogle familie medlemmer, ville synes, at det var tamt. Det kunne jeg godt lidt forestille mig. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Altså, nu har jeg ikke selv børn. Men følger med på snappen, og jeg kan se at han godt kan lide huler. (Papkasser og dyne hulen) har set at man kan få/lave huler ala Indianer telte. Som er “modaniseret” så måske man kan kører sådan et tema . Indianer telt, fjer på hovedet og en
  legetøjshest (hest på kosteskaft, eller hvad det hedder) mor og far kan evt. Deltage i legene 🙂 håber du kan se hvor jeg vil hen 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg kan sagten se, hvor du vil hen 🙂 Sådan en idianer tippi, er jeg faktisk ret interesseret i. Og som du rigtig nok har lagt mærke til, er bassen jo VILD med huler. Og jeg kan faktisk godt se det smarte i, at lave sådan et helt tema. GOD ide! 😀 Du skal nok blive en god mor en dag 😉 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  En weeley (eller staves det rent faktisk wheley, I got no idea) bug, bare for at genere jeres underbo lidt mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jaaaahh. Dem har de oppe i vuggeren !! De er så gode.. Og dyre tror jeg ? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Her hjemme er magformers (magneter) et virkelig stort hit og giver anledning til en masse kreativ leg.
  Løbecykel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi (eller bebs) ønsker os noget så kedeligt som en god juniordyne og nyt pænt sengetøj. Måske lidt kedeligt, men alligevel brugbart, og noget som man selv er lidt træt af at bruge penge på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det har jeg også overvejet, men jeg er lidt i tvivl om, hvornår man er stor nok til en junior dyne? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Min datter har brugt juniordyne siden hun var 8 måneder. 🙈 Hun sparkede altid sin babydyne af, så den lidt tungere dyne holdte hende varm 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det ku være vi skulle prøve, for E sparker også altid sin babydyne af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Min datter har brugt sin siden 1 år. Det er meget individuelt, men hun sover bedre med den, da den giver lidt ekstra tyngde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det giver god mening ! Tak 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Nuuuuuuuuu!!!! Min søn sov SÅ meget bedre efter han fik juniordynen, måske det kunne hjælpe på jeres nætter også?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det tror jeg vi skal 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Sæsonkort er altså et ret godt ønske her. Ellers stemmer jeg i med BRIO, duplo og sleich-dyr.
  Jeg var sådan en, der i starten ønskede mig pænt legetøj fx fra sebra, som så pænt ud på hylden… Waste!! Han bruger det aldrig (dreng på knap to år). Så det må være tippet her fra; Plastiklegetøj med lyd holder 100! 👍🏻😂😬🔫

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Ja det er også efterhånden min erfaring. Alt det kedelige lorte legetøj, jeg i starten ønskede mig til knægten, gider han sgu ikke bruge. Jo grimmere og mere farverig, jo bedre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Nu når han er så glad for at hoppe, så køb en baby-trampolin til ham. Der er sådan et fint håndtag han kan holde fast i, mens han øver sine hop. Derudover så kan jeg også anbefale de der store biler fra Toys’r us, som de kan sidde indeni. Min søn ELSKER den! Han elsker generelt ALT motor! Biler, motorcykler, fly, både og TOG! (Fu-fuut hører jeg ham sige 30 tusind gange på en dag) så måske nogle duplo sæt med biler.
  Kan i øvrigt godt følge din frustration lidt, jeg er allerede blevet spurgt nogle gange hvad børnene ønsker sig, og jeg har ikke engang spurgt dem endnu, for ikke at nævne at børnene selv ikke har tænkt over det endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Der er flere, der har skrevet det med trampolinen, og jeg tror nærmest det skal stå nummer 1 på ønskelisten ! Hvis man kan få dem i en lille størrelse 😀 #pladsmangel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Man kan få sådanne farvelader, som man kan tage med i badet. De er lavet af naturlig/økologisk sæbe og alt det der shit. Så kan man tegne på sig selv og det går nemt af, plus det får lillemanden til at dufte rå godt. Jeg købte dem til min niece på 1 1/2 og det er et kæmpe hit.
  Derudover, så har jeg lige “opdaget” dig. Igennem vidstnok søgeordet “tinder” haha. Men jeg har nogenlunde den samme histore på den app. Ham jeg fandt er bare ikke pilot og vi har ingen tinderbaby. Endnu. Hå!
  Men du er pisse grineren og elsker din virkelig ærgerlige facon. Du er sådan en man har lyst til at tage på bar med og drikke bajere natten lange! Jeg er klart ny fast følger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for de søde ord Nikoline. Jeg er da lidt spændt på, hvordan jeres tinder-historie udvikler sig.. Haha. Jeg er også pænt nice at have med i byen. Hvis jeg selv skal sige det 😉 FEDT med en ny fast følger. Det elsker jeg !!!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke selv børn, men hvad med børne eventyr bøger? Måske er han for lille til at forstå det, men det var ihvertfald et hit (hos mig og min søster, da vi har små (sikkert også mange andre). 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Åhh ja. Sådan nogle bøger havde min søster og jeg også .. Dem ELSKEDE Jeg. Tror dog godt, at jeg kan udskyde det ønske til hans fødselsdag i Juli, men GOD ide 🙂 Tak !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min datter er 15 måneder til jul, og vi, eller hun, eller jeg, ønsker os en løbecykel, altså en af de små til hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Huko

  Magneter er et must for Lillemand!! De er uundværlige til børn i den alder. (Firkantede Magneter kan købes i toysrus m.fl)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hader også ønskesedler, men i år har jeg løbende skrevet noget ned på mobilen.
  En pucky løbecykel får min søn. Er virkelig et hit.
  LEGO duplo er super. Ønsker selv tog banen
  Ellers biler, helikopter og en flyvemaskine når nu farmand er luft pilot 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vi har faktisk ret meget med flyvere på, og også flyvemaskiner som legetøj, men jeg prøver at drosle ned på lortet i et forsøg på at undgå, at sønnike engang skulle få lyst til at gå i farmands fodspor og blive pilot. Hell No! Hah

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Legetøjsmad
  Modelervoks
  Dyne (juniordyne når i skal bruge den)
  Bøger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Er jeg den eneste der er helt vild med bObles? 🙈
  Hvad med sådan noget togbane, f.eks. BRIO?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Bobles er nice, tror jeg! Jeg har dog lige solgt det der rullebræt, fordi det var alt for vildt til sådan en lille krudtugle.. #hønemor

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celine

   Det ønsker vi os ellers, jeg tror lige jeg afskriver det ønske igen! 🙈 #længelevehønemødre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Schleich dyr er et stort hit! Lillemanden er måske lige lidt for lille til dem endnu, men jeg lover dig, at han vil få mange timer til at gå med dem om et års tid – så det er bare med at få anskaffet sig nogle, for de er sådan lidt halv-peberede! 🙂 Min datter er 7, så der er nok ikke megen inspiration at hente ift. hendes ønsker, med mindre Elliot er helt vild med (virkelig slutty og usmagelige!) Bratz dukker! God jagt fra en fellow pilot-wife, som læser med, fordi jeg elsker ikke at føle mig helt alene i “den verden”. Du ved hvad jeg mener – og jeg ved hvad du mener!! Kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan da meget vel være, at lillemand ville være ret betaget af de der slutty Bratz dukker, du snakker om. Det ville faktisk ikke komme bag på mig. Han minder jo ret meget om sin far 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og DEJLIGT at høre, at vi er flere pilotkoner derude, så vi netop ikke skal føle os alene. Fedt at du læser med! Jeg VED hvad du mener ! Kram <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexanders mor

  Står selv i samme situation 😂
  Indtil videre er det blevet til Brio og Duplo (man skal jo have lidt før det er sjovt ) også har jeg skrevet legetøj med lyd 😱 han elsker alt der kan sige noget. Ellers kan en Rutchebane anbefales Alexander stikker tit af alene ind på sit værelse for at rutche 😂 han er 15 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er sgu da genialt!!! E laver nærmest ikke andet, hvis der er en rutchebane i nærheden. DET skal han ha. Måske fra mor og far. Det vil jeg lige undesøge. Smid mig endelig et link, hvis du har det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chrisrina

  Vi ønsker os bobles til vores søn i julegave. TIL jul er han 1 år. Vi er vilde med det, da det er godt for hans motorik, samtidig med at han kan bruge det i rigtig mange år 😊 derudover overvejer jeg et legekøkken

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vi har et æegekøkken, så det synes jeg klart du skal overveje endnu mere. Det er på top 3 listen over bassens legetøj. Han fik det i 1 års fødselsdags gave og har leget med det lige siden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Kristine

  Jeg ønsker mig dette til Noah:

  Dyr (alle slags)

  Biler

  Togbane (stort ønske)

  Legetøjsmad til hans legekøkken

  kaj bøger (Lette at læse for børn i den alder som har krudt i RØVEN:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  bObles er et hit her, men jo til den dyre side 🙈
  En løbecykel hvis han ikke har sådan en
  Kasseapparat og ting til at lege butik
  Vendespil
  Trækkodser til at stable
  Det var vist lige det jeg kunne komme på ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vendespil, det er sjovt. Men kan de forstå det endnu? Nogle gange undervurderer jeg måske, hvad de kan ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg anbefaler du laver en ønskeseddel i app’en ønskeskyen – det er bare skide smart! Og se på Loukrudt.dk, så meget smagfuldt og lækkert legetøj og interiør 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, ønskeskyen har jeg nemlig også brugt et par gange før. Det er smart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru T

  Da mine børn var små ønskede vi os i flere år en lille gave ala på pixebøger niveau så der var lidt at pakke op (de små poder er allermest interesseret i gavebånd og papiret, og er fløjtende ligeglade med hvad der er i gaven)
  Og et ønske om at resten af gavebeløbet sat på barnets konto, til senere brug til fx en cykel, ny seng, eller andre større ting som der bliver brug forbi takt med det lille menneske vokser😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Units laver nogle vildt fede skumdyr !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da Ane var på Bassens alder, var det er stort hit med instrumenter:) Og ja, det er ikke altid skide fedt for de voksne at høre på, men Ane elskede det (og gør stadig)! I samme boldgade så har hun været rigtig glad for en cd, hvor Alberte synger børnesange, som hun lyttede til på sin egen lille ghettoblaster – man kan få nogle som er ret nemme for børn at betjene:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Vi har allerede en helvedes masse instrumenter.. 🙂 Og de laaaarmer. Men fuck det. så længe det virker. Whatever works. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Nu er det ikke fordi jeg ikke vil hjælpe, men jeg har et pige på 4 måneder og er ærlig talt lidt blank i forhold til din “store” dreng. Men jeg tror jeg ville ønske nogle flotte sko, en udflugt til E – evt. i zoo/bio, (hvor du/I så bliver hjemme og får noget mig/vi-tid . smart, ikk?) og ja. Så ved jeg sgu ikke lige, er også enormt dårlig til ønskelister 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Den med udflugt er faktisk rigtig smart. E har faktisk heller ikke været i zoo endnu, og han ville elske det 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Tadaaa… Ingen tomme kommentar felter til dig 😂
  Det er det evige problem! Gaveønsker! 😧
  Vi ønskede os duplo og det har været et kæmpe hit.. Junior dyne, hvis I ikke allerede har det.. “put-i-boks”.. Det er seriøst ikke let..
  Har selv en dreng på 3 år og jeg synes bare han har alt, selvom jeg ikke synes han bliver forkælet.. Men han kan bare ikke nå at lege med så meget legetøj 😵 så i år kan jeg kun komme på én ting: en gaffeltruck 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det lyder også som et hit med en gaffeltruck. 😅 Men ellers som en af de andre lige skrev, er en oplevelse til fx zoo da en smart ide. Eller hvad sådan en 3-årig nu ellers interesseret sig for 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  DUPLO 😀
  Min kusine er i hvert fald tosset med LEGO – ligesom mig selv. Godt man kan få voksen-LEGO nu også xD og man kan ALDRIG få for mange klodser!
  LEGO er lidt dyrt – så det er også noget der er super at ønske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine F

  Hej søde smukke Alexandra.
  Jeg er ikke selv mor, men jeg har dog et par forslag til julegaveønsker alligevel. Hvad med sådan noget som lækkert sengetøj til Lillemandens seng eller en gyngehest til indendørs brug.
  Håber du/I kan bruge forslagene til lidt inspiration.
  Også vil jeg i øvrigt lige fortælle dig, at du er en fantastisk blogger, som jeg simpelthen ikke kan lade være med at følge her eller på snap! Jeg er sgu blevet en lille fan af dejlige dig og din smukke lille familie! Glæder mig til nyt indlæg hver gang!

  Rigtig dejlig aften til dig. Mange knus Kathrine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sengetøj!!! Glimrende ide😍 Og TUSIND mange gange tak for de resterende søde ord i din kommentar. Det varmer altså bare helt vildt meget! 🙆🏻❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg følger lige med her for vores datter fylder et år her i november, så vi skal finde på ønsker til både fødselsdag og jul! Elliot er jo godt nok nogle måneder ældre end Johanna, men måske du alligevel kan bruge mine input 🙂
  Hun ønsker sig bl.a. løbecykel, puslespil, juniordyne, sengetøj til juniordyne, legekøkken, legemad i træ fra Mamamemo, pegebøger, føle-/sansebøger, Duplo, vogn med klodser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg helt sikkert! Mange tak 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  vi har ønskede trælegetøj, toot-toot drivers og duplo☺️Synes det er mega svært og find på noget da der kun er en mdr imellem hans fødselsdag og jul 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh ja, det kender jeg godt. Der er det perfekt med et lille juli-barn bortset fra, der aldrig er nogen der kan komme til hans fødselsdag 😅 men jeg har også selv fødselsdag i december, og det er nemlig så svært at finde på noget🙈 Jeg håber der kommer nogle gode forslag her, du også kan bruge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tulle

  Vores unger er tæt aldersmæssigt 😃 Dog er min pige.
  Vi ønsker os sådan en lille trampolin.
  Årskort til zoo.
  En puki løbecykel
  Alle former for biler (gerne uden diverse musik/støj/knapper/stemmer) 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Trampolin er genialt jo! Ej, sådan en må han ha. Gad vide hvad underboen siger til det 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tulle

   Man kan få sådan nogle fine små i toys’R’us.
   Put klokker under, hver gang han hopper rasler det OG banker mod jorden 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha… DEM tager jeg 😀 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mors VIRKELIGE bekendelser #3