Fuck af angst – Intro

Tror du mit barn er glad nu så?

SPONSORERET

15205657_10154335850243952_529369896_o

Hvem er det egentlig Måtter Malene prøver at narre? Endnu engang har den usikre mor brugt halvdelen af sin løn på halvpebrede mærkevarer til Lille Lærke Liv, der alligevel ikke er gammel nok til at fatte en skid. ‘Amen seriøst? Køber mærkevaremødrene den slags dyre sager, fordi det egentlig er rigtig flot, eller køber de lortet, fordi det har et bestemt mærke klistret på sig? Jeg har altid undret mig.

Fair nok, at man hvert år bruger spidsen af en jetjager på fint kluns til Baby Elsa(det må der seriøst være mange, der har valgt at kalde sit barn efter ‘Frost’), men lad være med at bilde dig selv ind, at det gør DIT BARN gladere. Det gør DIG gladere.. Og dén køber jeg.

Det er meget muligt pisse latterligt, men JEG får det bedre med mig selv, når min bette skid ser lækker ud. Det indrømmer jeg gerne! Heldigvis behøver man ikke at kaste en halv ko efter lækkert tøj. Det blev jeg endnu engang mindet om, da jeg i forbindelse med et fedt samarbejde med Ellos, blev bedt om at snage lidt på deres hjemmeside.

Jeg manglede virkelig VARME og LÆKRE striktrøjer til Elliot, og det fandt jeg. Lorte vinter! Anyhow.. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg er SÅ tilfreds. Havde jeg ikke været det, kunne jeg jo bare sende sagerne retur. Men det har jeg nu engang ikke gjort. I stedet har min lille opmærksomhedssyge fis og jeg leget model for en dag, så i kan se de 4 fine stykker tøj. Jeg smider et link under hvert billede, hvis i skulle få lyst til kigge nærmere. Og læg lige mærke til, at Frøken Farveforskrækket(moi) har vovet sig ud i at købe tøj med farver på!

 

img_9858

Dét her er min YNDLINGSTRØJE af dem alle. Den fås her i størrelse 92-128.

 

img_9859

Den bløde blå striktrøje fås her i størrelse 62-92.

 

img_9875

Den her trøje med rullekrave er DEJLIG varm. Der er fleece indvendigt! Den fås her i størrelse 92-116.

 

img_9981

Den fine røde fletstrikkede trøje fås her i størrelse 86-128. Tror Bassen skal proppes i den juleaften <3

 

Er mit barn så glad nu? Mmmm.. Han er i hvertfald varm. Og fucking cute! Og JEG er glad. Glad mor = Glad baby. Er det ikke dét, man siger? 😉

God mandag aften. Jeg ved lige pludselig ikke, hvad jeg skal foretage mig, nu hvor ‘Robinson ekspeditionen’ er slut. Sørgeligt liv, ik? Haha.

Ps. Hvis pilotmanden og jeg havde fællesøkonomi, havde jeg købt 8 trøjer og ikke 4. Ellos har altså RET mange fine ting. Havde de ikke det, havde jeg selvfølgelig heller aldrig sagt ja til et samarbejde. Husk lige på det kære kritiske læser, der løber skrigende bort ved ordet ‘spons’.


I skal da ikke holde jer tilbage – Følg med på min instagramprofil også! <3

53 kommentarer

 • Marie

  Kære Alexandras kæreste.
  Først og fremmest forventer jeg af dig, at du læser det her, og dernæst forventer jeg af dig, at du tager ansvar for det liv, du har stablet på benene i Danmark.
  Du har truffet nogle valg, og de giver dig nogle konsekvenser, som du må tage ansvar for. DU har valgt, at finde sammen med en kvinde på SU, bedt hende flytte ind i DIN lejlighed, fået et barn med hende inden hun fik et job samt sat hende i en situation, hvor hun blev forsinket med uddannelse pga barsel. Du har derefter valgt en livsstil, hvor du ikke bidrager i hverdagen, men har bundet hende til det liv, som du har været med til at skabe.
  Du er far, og du er en voksen mand, og nu skal du tage ansvar. Du skal bidrage til din kærestes, din søns og dit liv – ikke på lige vilkår, men i samme omfang. Det er svært som par at tale om økonomi, og derefter tilbyder du din allerede pressede kæreste at betale for nogle besøg hos en paraterapeut, hvor I kan tage den snak i rolige omgivelser, hvor I kan mødes på lige fod i et trygt rum.
  Dermed får du mulighed for at forklare dig selv, men vigtigst af alt får du et indblik i Don søns og kærestes hverdag.
  Jeg kunne nemt skrive, at du er en forkælet tosse, og at hun burde gå fra dig, men det er tydeligt, at hun elsker dig, og det er bedre for jeres søn, at hans forældre lever sammen på sunde vilkår, end at økonomien skaber splid mellem jer resten af hans liv. For det vil altid være et problem, og derfor er det tid til, at du som den økonomisk stærke tager ansvar for dit liv og din familie. Du ved jo heller ikke, om rollerne en dag byttes rundt, og så er det dig, der står med en ussel indtægt og en kæreste der er ligeglad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara B. Larsen

  Til dét vil jeg lige tilføje at en gennemsnitlig pilotløn ligger på 60.000kr (det er endda lavt sat), mens en gennemsnitlig SU ligger på 9.000 (før skat)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara B. Larsen

  Kære A,
  Der er noget, jeg lige skal forstå. Hvad siger din kæreste, når du spørger ham, hvorfor han ikke vil forsørge sit barn mens han er væk?- som jeg forstår det, så betaler han ikke til dit og dit barns madforbrug, bleer, vådservietter, mælkeerstatning osv., i de perioder, hvor han er væk.. mit spørgsmål er; hvorfor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er rigtig forstået. Kan ikke uddybe hvorfor, svaret er bare nej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg måber altså også over fællesøkonomi-infoen. Hvis man laver børn sammen, så satser man på en fælles fremtid, hvor der gøres plads til fælles drømme som f.eks. hus, bil, rejser, uddannelse osv.

  Herhjemme tjener min mand lidt mere end mig, derfor ryger der flere penge ind på vores fælleskonto fra ham. Penge til fælles regninger, husleje, vores børn, mad, benzin etc. Så har vi hver især vores egen lønkonto, hvor der står et fast beløb til os hver hver måned til sjov og ballade, tøj, sko osv. Min mand bitcher ikke den mindste smule over at betale mest. Han synes det er fair – dog holder han øje med mit forbrug, da jeg handler ind til dagligdag, børn og sådan. Er det for meget, så tager vi en snak om det. Og så har vi en madkonto med et kort til hver, hvor vi sætter lige meget ind. Gør alting 1000 gange nemmere!

  Hvad gør pilotmanden, hvis din blog en dag ryger gennem taget og du tjener styrtende på den og endda overgår din mand i månedsløn? Han var blevet fyret og gik på dagpenge (bare som et tænkt eksempel)? Skulle han så også klare sig selv for det, mens du hyggede dig med rejser, cafebesøg og deslige?

  Nej! Man har barn sammen, man bor sammen, man har et ansvar overfor hinanden og ikke mindst for sit barns ve og vel. Man hjælper da for sulan da hinanden.

  Han betaler for husleje og forhåbentlig også for Elliots vuggestue, tøj, vinterstøvler osv. Hvad nu hvis du ikke havde råd til at betale for husleje og alt det andet til E, ville han så sætte kæreste og barn på gaden?

  Nu er det blevet langt og rodet og egentlig mere hårdt mod pilotmanden end tiltænkt. Han er jo en god fyr og far, men på dette ene område må han virkelig til at mande sig op, tage hovedet ud af egen røv og tage ansvaret på sine brede skuldre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det lyder som et rigtig godt system dig og din mand har, og tænker at noget lignende ville fungere godt herhjemme også. MEN. Lige på det punkt rykker du ikke manden ud af flækken. Det er hans penge. Hvis jeg virkelig ikke havde en krone at bidrage med til huslejen, er jeg faktisk i tvivl om han ville sætte mig på gaden 😂😝😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  tIl pilot manden. 1) Bliv gift 2) forsørg din familie. 3) du burde få en lussing for du behandler din smukke kæreste som en “barnepige” til dit barn. Selv polakker har flere penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Mht mærketøjet, så køber jeg ofte(st) mærketøj til min dreng, og meget gerne brugt.. Køber jeg det brugt, får jeg det tit billigere, end tøj fra h&m koster fra ny.. Flyverdragten som han har i år, er f.eks en Molo jeg har givet 250 kr for, og den havde været brugt en halv sæson 👏👏
  Jeg synes ofte at mærketøj føles mere lækkert og holder både farve og facon bedre – men det er helt klart mig behov og ikke min søns.. Men det føles tit som om at jeg skal forsvare, at jeg har råd til at købe dyrt tøj til min dreng, og det kan jeg faktisk godt finde lidt trættende 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg godt forstå 🙂 Især hvis man netop kan finde det til billige priser. Det var jeg slet ikke klar over. Har generelt ikke meget styr på de mærkevarer der. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg køber ofte ‘mærketøj’ på lagersalg, brugt eller i genbrugsbutikker.. Noget af det brugte vi har er måske 3.eller 4. barn det bliver brugt til og stadig holder.. så er det som regel billigere end nogle af de billigere mærker.. For noget af det synes jeg virkelig er pænt – jeg vil bare ikke give fuld pris 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg godt forstå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Nu kan jeg jo læse, at mange af de andre nævner det med fællesøkonomien, så det skal jeg spare dig for – men kunne godt tænke mig, at være hvilke argumenter han har for IKKE at have fællesøkonomi?
  Vi har ikke helt fællesøkonomi, selvom vi har både hus, barn og er gift.. Men vi har en fælles betalingskonto, hvor alle faste udgifter betales fra og den betaler min mand mest til, da han tjener mest.. så har vi en madkonto, hvor vi betaler halv/halv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Som jeg kan se en del andre også er, er jeg noget chokeret over hvordan han får lov til at have det fedeste job og flyve hele verden tynd, mens du passer jeres fælles barn på SU, det er virkelig grotesk?!?! Det er jo lige før, at du er alene mor..
  Du har gået på kompromis i forhold til hvor ofte han er hjemme, så han har også bare at gå på kompromis. Er det ikke det man gør i et parforhold? Jeg synes, at det er meget lavt og egoistisk (undskyld tonen) af ham. Du opdager da jeres barn på daglig basis, og alt han giver dig er en lejlighed du kan være i (som du måske endda også skal betale til) mens han flyver rundt. Det er sku da dig og din søn som har behov for de ekstra ressourcer, i har et almindeligt dagligdags liv – og det kan altså være svært på kun SU.
  Håååber virkeligt inderligt at han en dag skifter mening og beslutter sig for at dele sit luksuriøse liv med jer. Du fortjener mere end hvad han giver dig, og det synes jeg du skal vide. 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er desværre bare ikke alle der har lige let ved at gå på kompromis. Nogle har sindssygt svært ved at se ud over sin egen næse. Fucking øv. Men tak for din SØDE kommentar <3 #enig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

   Jeg forstår ingenting…. Nogle folk har svært ved at se udover egen næsetip ja, men inden for rækkevidden af deres næser, ligger selvfølgelig også dem de elsker mest.

   Jeg synes det er så flot du kæmper for jeres forhold. Hvilket du formentlig gør fordi du elsker ham og han er far til dit barn. Men sådan
   helt ærligt… Så virker det ikke til at det er gengældt. I hvert fald ikke på den måde som det er, når man er et par. En familie.
   Det vigtigste for en mand der elsker sin kæreste er, at hun har det godt.
   At han kan leve i overflod, mens du knokler røven ud af bukserne for både at passe studiet og jeres fælles barn, virker ikke som overenstemmende med et forhold der, fra begge sider, bygger på kærlighed og lyst til hinanden. Men mere om en halv-ufrivillig forretningsaftale.

   Jeg ved det er hårdt det jeg skriver, men jeg tror bestemt ikke at jeg skriver noget du ikke selv har tænkt.

   Selvom jeg ikke kender dig, så har jeg fulgt dig lang tid og bekymrer mig for dig. Jeg bliver trist på dine vegne😔

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tusind tak for din lange besked❤️ Det betyder så meget for mig, at der er nogen, der bekymre sig lidt om mig, eller føler med mig. Eller ganske simpelt forstår mig❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Den røde er SÅ fin til ham 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ihhh tak 😍 det synes jeg også ! 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega cute little boy du har 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Jeg har altså aldrig forstået hvorfor man ikke har fælles økonomi, når man vælger at dele sit liv sammen, og endda får børn sammen?! Jeg kan næsten tyde på kommentarerne, at det ikke er dit valg. Kan du ik være sød at få pilotmanden til at svare på hvorfor i ikke har fælles økonomi? Det er altså pinligt for ham. Og især nu når alle dine dejlige læsere ved det. Jeg tjener flere penge end min kæreste, men ku da ik være mere ligeglad. Da vi flyttede sammen, slog vi hele baduljen sammen. Så “mine” penge betaler altså også til hans to børn fra tidligere ægteskab. Og ja da, selvfølgelig, jeg har jo valgt at dele mit liv med ham, og det inkluderer altså også at betale til mine bonus pigers børneopsparing osv :o) Om ik andet, så bør pilotmanden da som det mindste betale for udgifterne til Elliots tøj!?!?! #jegfatterdetikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg gad også rigtig at slå hele baduljen sammen. GERNE for min skyld. Men man skal være to om at tage sådan en beslutning, og lige på det punkt bliver pilotmanden og jeg aldrig enige. Jeg synes vi skal dele alt(selvfølgelig – jeg er på SU), og han mener at det er ham, der har knoklet for at tjene pengene, hvorfor det må være ham der skal nyde den. Jeg VED at de fleste ville flippe skrot over en sådan beslutning. Been there – done that. Det ændre ikke noget. Til gengæld er det hans andelslejlighed vi sidder i, og han betaler huslejen og afdrag. Dog er der lidt uenighed om, hvorvidt jeg skal til at betale halvdelen af det også. Økonomi er vidst et af vores ømme punkter. Det hænger mig langt ud af halsen.. Bvaaard

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja

   Min mand og jeg har været sammen i 9 år, og har en dreng sammen på 2 år. Vi har ikke fælles økonomi. Vi har en budget konto, hvor alle vores fællesudgifter som institution, husleje, licens osv bliver trukket. Vi overfører samme beløb på trods af, min mand tjener mest.
   Børnepengene går dog ind på min konto, men det er også mig, der køber alt til vores dreng.
   Økonomi er også er meget diskuteret emne herhjemme, og jeg tror heller aldrig, vi bliver enige om, hvordan det skal være.
   Jeg kan godt følge dig i, man bliver træt af de samme diskussioner, og det er bare aldrig sjovt at diskutere penge 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nej det er nemlig aldrig rigtig særlig sjovt at diskutere økonomi. #ømtpunkt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej A.
  Vi har heller ikke fællesøkonomi på 15. år, men dog en fælleskonto hvor vi hver sætter et beløb over månedligt. Ikke samme beløb ved studerende vs atbejdsramt, men nu er det lige stort. Der har vi et visa-dankort til kontoen hver især og det går til mad/tøj/ting til huset m.m. altså driften inkl fælles regninger. Vi sætter ekstra over når der skal betales licens/gas etc udfra hvad der så bliver trukket ekstra på kontoen. Børnepengene ryger også på fælleskortet.
  Det er en god løsning, hvis der ikke er basis for 100 procent fællesøkonomi. Så har man hver sine resterende penge at spare op af og bruge på egne fornøjelser/indkøb til sig selv m. tøj m.m.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hej Charlotte,
   Ja, det lyder som en rigtig god løsning! Det bliver også lidt ukontrollerbart, hvem pengene til mad og diverse bliver trukket fra, da det jo oftes er mig der er alene hjemme og dermed handler. Ville være rart, hvis de penge blev trukket fra en fælles konto. Men for at være helt ærlig, har jeg givet lidt op på at finde løsning, fordi vi aldrig bliver enige. Jeg bryder mig ikke om, at det skal deles op i ‘mine penge’ og ‘dine penge’, men sådan er det meget lige pt. Så den der handler, giver – agtigt ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  SERIØST !! Undskyld men har i ikke fællesøkonomi?!. Det er sgu da det mindste ham pilotmanden kan gøre. Det er da at dele sin fede hyre med dig. Ej dybt seriøst jeg er i chok. Har tit tænkt at hold kæft hvor du slæber derhjemme og hvor er dig og Elliot meget alene. Men i det mindste hiver han penge hjem til i så har det godt imens han ræser afsted til lækre himmelstrøg. OG SÅ GØR HAN IKKE ENGANG DET 😱. Alex du fortjener kraftedme en guldmedalje ( sorry mit sprogbrug 😂 ). Undskyld min kommentar lige handlede om noget, indlægget slet ikke drejer sig om haha. Men er dybt enig lille sigga-vigga bliver ikke gladere af marmar 😂. Min lille basse kommer til at gå i lidt af hver. Kommer an på hvad jeg falder over, hvilket ikke afhænger af mærket men af hvad mit øje ser og mine hænder mærker 👍😄. Og så er E jo bare for læks 😊. Knus til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du skal skam ikke undskylde.. 🙂 Jeg forstår hvert et ord af, hvad du skriver. Man skal vælge sine kampe med omhu, og det her er ikke en af dem jeg vælger.. E og jeg klarer os heldigvis helt fint for mine penge, når farmand ikke er hjemme.:) Og mht til tøj. Sådan har jeg det også. Og er det tilfældigvis et stykke mærkevare tøj, jeg lige forelsker mig i, så køber jeg også gerne det, hvis det passer ind i budgettet. 🙂 Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du plejer ellers at gøre et stort nummer ud af, at der ikke skal peges fingre af mødre, når der ikke er ryddet op i hjemmet mv, men skal der peges fingre, når mødrene giver deres børn mærkevare så?! #notcool

  Jeg gider ikke iklæde min datter syntetiske produkter, så ja det bliver nogle gange mærkevarer – gør det hende mere glad? Ja sgu fordi hun giver stød, når hun har syntetiske varer på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er ked af. hvis du forstår det som om, jeg peger fingre. Tag det med et graM salt, som jeg jo altid siger 😉 Jeg skriver netop, at det er fair nok, at folk bruger tusinder af kroner på mærkevaretøj, men at jeg synes det er helt tosset, at prøve at bilde sig selv ind, at det er for barnets skyld. Små babyer er sgu da lige glade. Haha. Jeg kan også sagtens finde på at købe et dyrt stykke tøj, hvis JEG virkelig synes, det er nice. Men det er ikke for at forkæle mit barn. Det er for at forkæle mig selv. Men kan sagtens følge dig i, at det dyre tøj også nogle gange er af bedre kvalitet, og man derfor foretrækker dette. 🙂 Så misforstå mig nu ikke. Mødrene må hellere end gerne give deres unger mærkevaretøj på. Det er grunden for valg af mærketøj, jeg studser over. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg gør det for mit barns skyld! Hun skal have behageligt tøj på! Synes, det er trist, du mener, der er en fordækt årsag bag!

   Men hvis du har brug for at tro/antage det, så må du jo gøre det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg har ikke brug for det. Det er ganske simpelt det min hjerne tænker omkring emnet. Jeg deler ud af mine tanker på en hudløst ærlig blog. Uden filter. Men jeg er ked af hvis du føler dig angrebet. Jeg kan jo sagtens forstå, at man gerne vil sine børn det bedste. Jeg kan bare ikke forstå, at et barn skulle gå op i, hvad mærke der står i nakken på dem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Nu kan man jo godt købe ikke syntetiske varer der ikke er mærkevarer. Føtex, h og m osv har da mange fine produkter der er af uld/bomuld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hold op hvor var jeg blevet sur hvis det var min kæreste der ikke ville bidrage til vores fælles hjem og barn. Hvis det var mig var jeg sikkert blevet så tøsefornærmet at jeg havde sendt ham regninger for babysitning svarende til halvdelen af den tid han ikke er hjemme. Det eneste der gør hans livsstil mulig er jo at du overtager ansvaret og opgaverne hjemme. Hatten af for dig for at holde til det, du er sej. Piloten er en egoist.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   TAK Mette. Det er sjovt.. Jeg kan huske, at der er en eller anden, der har forslået mig det der med at tage løn for at være barnepige. Det er en meget sjov måde at takle det på.. haha. ..Måske også uhensigtsmæssig. Jeg gjorde det i hvertfald aldrig ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg bliver virkelig nødt til at spørge: er det dybt seriøst at pilotmanden ikke hjælper økonomisk? For hvis det er rigtigt så er jeg dybt mundlam! Det kræver to at lave et barn og derved to til at betale til de udgifter der følger med 🙂
  Hvis min ingeniørmand ikke hjalp med at betale til vores tvillinger, blev han sat på gaden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Nej. Han betaler husleje, el og strøm og sådanne udgifter. Så jeg står altså ikke med alt selv. Dog er vi netop blevet uenige om, om vi skal til at dele alt halv-halv, hvilket jeg finder noget urimeligt med en indtægt væsentligt lavere end hans. Haha.. Men den diskusion er ikke helt død endnu .. Økonomi er bare en killer i vores forhold, og det tror jeg næppe vi kan komme af med. ..Eftersom det er pilotmandens lejlighed vi bor i, kan jeg ikke rigtig smide ham på gaden, vel 😉 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hehe så kan jeg godt se problemet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Enig enig enig i tidligere kommentar: Den her er til dig, Pilotmand: Mener du helt serr, at du flyver rundt i verden, feder den på en strand/en bil/whatever i pauserne mellem flyvningerne, lader din kæreste stå med stort set hele ansvaret for jeres barn, mens hun er på SU – og så har I IKKE fælles økonomi?! Kan du SÅ få fingeren ud og løfte din del af den familieopgave og det bør satme være med tilbagevirkende kraft. Føkkboy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Er der virkelig mødre der siger at det gør barnet glad at have dyrt tøj på??? 😀
  PS. Hvis pilotmanden læser med her, tænker alle dine blogindlæg fremover (og hele dit liv egentlig) bør sponsoreres af pilotmanden – må være the price he has to pay for at du har skænket ham sådan en dejlig dreng 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jarh! Det er der mange, der siger: “Så bliver min lille prinsesse så glad” eller “Felix vil bare kun have Marmar på”😏😄 Ps. Jeg er helt enig. Jeg burde fandme blive betalt for alt det jeg har ydet for den mand og vores familie 😂 #livetsompilotkone #nååårhnej #barestuderende #haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Klara

   Haha hvor er det lollet! Godt nok ligger min baby i maven, men det dyre tøj jeg har er da så meget mit behov… babyen er sgu da ligeglad 😀 ja altså, jeg har personligt tænkt mig at min pilotmand skal finansiere mit liv FOR ALTID når vores baby ankommer😆😎 #pilotkone #ellerogsåbarepåSU

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Præcis 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg vil da bare lige nævne at jeg i dag har brugt 50 kr på 3 bodyer og 2 heldragter hos mødrehjælpen på Frederiksberg. Lækre og velholdte ting som min dreng på 3 mdr ser super cute ud i, så vil da også slå et slag for at købe brugt men godt. Angående nyt baby tøj til fornuftige priser kan du kigge på next.co.uk. , hvis du ikke allerede har været forbi 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sådan! Jeg burde dyrke de der brugte sager noget mere. 🙂 Og nej, jeg har faktisk vidst aldrig brugt den side. Den må jeg lige ind og snage på, næste gang jeg får SU 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lækre trøjer!
  Men ikke fællesøkonomi? Jamen, er du ikke fuldtids mor for hans barn, men han flyver rundt og tjener penge? Samtidig med at du prøver at passe et studie, som en dag skal genere penge til jeres barn og Jer? Når man har et barn sammen og særligt når forældreskabet et så uligt fordelt, så bør man dele økonomi, da penge overfor den indsats din tilstedeværende kræver, er nothing! Deler man kærlighed og gener er det at dele penge, det mindste. Synes jeg. God aften:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Det er første gang, du sådan rigtigt kalder Lillemand for Elliot i din blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg tvang mig selv til det😂 Han har jo sådan et fint navn, synes jeg faktisk 😁😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hahahah jeg tænkte præcis det samme… Åh nej hvad jeg skal nu lave mandag aften;-) mamalife! Små glæder i egen tid

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck af angst – Intro