Om mit spændende liv og røvkedelige bloggere.

STOP DIG SELV

INDEHOLDER REKLAME

img_9696

Jeg mødte engang en meget sær kvinde, der afbrød mig med sætningen “stop dig selv”, hver gang jeg bevægede mig ud af et spor, damen ikke brød sig om. Som tilbehør til hendes latterlige melding fremviste hun, med sin rynkede hånd, en bevægelse, der lukkede munden, som var det en lynlås. En smule provokerende efter min mening.

Blot en lille anekdote, der nu skal lede videre til min liste over, hvornår folk burde stoppe sig selv. Som det netop er understreget ovenfor, kan det til tider være temmelig upassende at blande sig i folks måde at opføre sig på, hvad enten denne opførsel er i form af verbal eller kropslig karakter. Eller egentlig er det ikke nødvendigvis forkert at blande sig, men det er måden, dette gribes an på, der betyder noget.

Dagligt tager jeg mig selv i at tænke “stop dig selv!” som reaktion på andres måde at være på. Konfliktsky som jeg er, holder jeg selvfølgelig min store kæft og smiler sødt i stedet for.

Heldigvis for mig har jeg en blog, der nu skal stå model til, at jeg endnu engang deler ud af min uslebne ærlighed.

Hermed fremstilles en liste over, hvornår folk helt seriøst skal STOPPE sig selv:

..Når du onsdag eftermiddag står i et propfyldt OFFENTLIGT transportmiddel og snakker så højt ind i din PRIVATE telefon, at selv Døve Dorthe med det slukkede høreapparat kan høre dig.. Så stop dig selv.

..Du går gennem byen med træningstasken på ryggen og albueled, der er hævet højere end dine skuldre, som havde du 10 franskbrød under hver arm. Haha. Seriøst.. Stop dig selv.

..Hele familien sidder samlet rundt om spisebordet, der er dækket op med lækker mad. Mad Mutter Mona har brugt den halve dag på at kokkerere. Du vælger af mystiske årsager at KASTE nydelighederne ind i kæften, før de resterende familiemedlemmer nærmest når at kigge på maden. Uopdragent. Stop dig selv.

..Folk der snyder foran i køen. Hvad fuck sker der? Stop dig selv!

..Når jeg en sen lørdag aften tager mig selv i at tage hul på nummer 6 pakke af de cheez dippers, jeg for få timer siden købte til mit barn i netto. Alexandra, Stop dig selv.

..Du poster über-redigerede billeder på Instagram af dit middelmådige fjæs, der pludselig ligner en supermodels og skriver under det virkelighedsforvrængende foto: “Beauty comes from The inside”. Jeg brækker mig. Stop dig selv.

..Læbestift 7 centimeter uden for læberne? Hvorfor? Vi kan godt SE, hvor dine egne læber slutter. Stop dig selv.

..Folk der hårdnakket benægter sine løgne, selvom der er tydelige beviser på netop disse. Det er pinligt, umodent, vattet og latterligt. Stop dig selv og indrøm dine fejl.

..Når du i en flyver eller andre offentlige steder bliver skide irriteret over den lille skrigballon, der vrider sig rundt i et hysterisk anfald, og du så beslutter dig for at få et flip på ejeren af ungen eller at sende irriterede og bebrejdende blikke, så LAD VÆRE. Stop dig selv. Jeg fatter simpelthen ikke det behov for at vise sin utilfredshed.

..Apropos utilfredshed. Når du søndag middag står i en kilometer lang kø i den lokale netto og kigger dramatisk og med overdrevne armbevægelser på dit armbåndsur for at demonstrere din irritation over den langsomme kassedame, så STOP dig selv. Den stakkels medarbejder er måske ny eller ganske simpelt skide træt efter at have kørt 7.000 varer igennem i de seneste 8 timer. Faktum er, at du ikke ved det.

..En sjælden gang imellem beslutter jeg mig for at bevæge min slatne krop ned i det lokale fitnesscenter. Hvis jeg har en dårlig dag eller føler mig ekstra grim, kan jeg finde på at lade håret hænge under hele min workout udelukkende fordi, jeg så ser pænere ud. Alexandra, stop dig selv. Det er upraktisk og åndssvagt.

..Ynkelige mænd der knap nok kan holde sin egen pik, når de skal slå en streg, blot fordi de er ramt af en lille influenza eller en øm hals. Kom ind i kampen og stop jer selv. Det er direkte frastødende.

..Nu når vi taler om frastødende mænd. Hvis du barberer dig under armene, så please stop dig selv. Vi vil ha’ mænd. Ikke drenge. Ad.

..Er du en naiv kvinde, der tror, at du, hver gang du har indtaget en smule alkohol, danser som en professionel stripper, der giver alle mændene stiv diller og savl om munden, så tager du fejl. Stop dig selv(note til mig selv).

..Hvis du midt i din scoringsakt på en date pludselig får den geniale ide at flexe dine guns som en anden Johnny bravo, så slå dig selv hårdt oven i hovedet og stop dig selv.

 

Der kan selvfølgelig altid være nogle skide gode grunde til, at folk gør som de gør, og der vil altid være tilfælde, hvor latterlige eller skøre opførsler har en helt fornuftig årsag, men det afholder nu altså ikke mig fra at TÆNKE: “Stop dig selv”. Oftes med et smil på læben.

Ha’ en DEJLIG søndag aften💋

img_9697

Ps. Min mega lækre og bløde hue kan forresten fåes til næsten ingen penge hos Ellos lige HER. Jeg har helt selv valgt den, og alle er åbenbart VILDE med den! #elskerkomplimenter ..Den fås også i grå, hvis man er mere til det 🙂 En lille service meddelelse er, at Ellos har 20% på sygt mange ting lidt endnu! #kaldmigbarefashionblogger


 

   

18 kommentarer

 • N

  .. Eller passagerer (stadig på et fly), der vælger at skifte deres unge i sædet/på bordet. Stop jer selv! Skifter I også jeres unge på spisebordet derhjemme eller hvad? Nej vel. Så bare stop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Nu er jeg udstyret med en mand som også har hår på brystet, så hvis han ikke barberede sig under armene, ville jeg blive helt væk i hår, når jeg ligger i arm 😨😳 så det virker faktisk meget velsoigneret at han gør det.. Synes det kan blive for meget af det gode, med alt det hår 😂 Hvis han havde været skaldet på brystet, havde det været noget andet for mit vedkommende 😉😇
  Mega fedt indlæg og super god stil med reklamen aller nederst 👍👍👍
  Du gør det fandme bare godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ssra

   Man kan jo bare nøjes med at trimme dem evt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luise

   Herhjemme har manden også hår på brystet, men det ændre ikke på at det under armene ikke skal fjernes

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hahaha det et sjovt indlæg, er så enig.
  Folk der klapper når flyveren lander. STOP JER SELV 😂. Så burde vi også klappe når 4a stopper som den skal 😉😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du glemte en…..når folk stormer ud af metroen og LØBER hen til elevatoren, og man så med barnevogn kan vente på den næste!! Stop dig selv, hvis du kan fucking løbe kan du også tage rulletrappen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja tak ! Det har jeg skrevet et helt indlæg om. Jeg HADER det. Jeg er bare så konfliktsky at jeg sjældent tør sige noget 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Fucking elsker din måde at skrive på! Ved hvert punkt, sad jeg til mig selv og sagde ja, ja, ja…….

  ENIG 💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Mande armhuler skal trimmes, kan ik klare når der er meget hår, altså som i at det kravler ud af hulen når armen er nede. Og ja, jeg tvinger min kæreste til at ordne det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trisa

  Når man taler om offentlige transportmidler…så er der altså næsten heller ikke noget værre end når folk ikke helt har fanget pointen med “ud først, ind bagefter”. Man skal nogle gange nærmest tage tilløb for at bryde ud gennem kødmuren, der så fint blokere udgangen. En barnevogn/klapvogn gør selvfølgelig ikke opgaven nemmere.

  …og lad os endelig ikke glemme de gumpetunge der spærre for pladserne, som er forbeholdt barnevogne.

  Arh luft! 😆 underholdende blog btw 🖒 Godaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Jeg elsker at du kun reklamerer i dit PS. ! Det er sgu god stil at skrive et langt og underholdende indlæg og nøjes med det sponsorere til sidst!

  PS. Jeg følger også med på snap. Hver morgen ser min 10mdr gamle datter og jeg dine videoer med lyd på og hun er simpelthen helt væk i din lille dejlige dreng. Hun går sidder bare og kigger og smiler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Fedt at du synes, det var underholdende 😍 Og hvor er det sødt, at din lille datter er helt væk i lillemand .. Det er så nuttet, når sådan nogle små nogle interagere med hinanden 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Altså min mand SKAL barbere sig under armene… jeg synes virkelig at det er direkte klamt at lade være😂 ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Seriøst!? 😂 Det er jo så feminint?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Hehe 😂😂 ej jeg synes det er hygiejnisk. Det ville være Mega klamt (synes jeg) hvis de så sveder og underarmene er behåret 😱. Så klamt heh.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mit spændende liv og røvkedelige bloggere.