Bedre sent end aldrig..

Om kærlighed der næsten gør ondt..

Lillemanden ligger og snorker under mine ubarberede armhuler. Han er ligeglad. Mor er altid dejlig, uanset det hygiejne-niveau jeg på dagen rammer. Ubetinget kærlighed. Sådan har min mor også altid forklaret mig det; at ens børn elsker deres måtter uanset hvad. Min mor har 5 af slagsen, så jeg er overbevist om, at hun ved, hvad hun snakker om.

Det er den mest fantastiske følelse i hele verden. At mærke SÅ stor en kærlighed. Ingen ord behøves. Og heldigvis for det, for knægten kan jo ikke tale. Endnu.

Blikket i guldklumpens øjne, når mor træder ind af døren efter en lang dag på arbejde. Eller blot efter 20 minutter i den lokale netto. Dét blik.. Det varmer i HELE min krop.

Jeg har prøvet at elske en mand som ingen andre. Men den her lille mand.. Han slår alt og alle. Kærligheden til min lille krøltop er så voldsom og så stor, at den næsten gør ondt. Aldrig har jeg haft nogen SÅ kært, og dén følelse er på mange måder så overvældende, at det slet ikke kan beskrives.

Midt i kaoset af søvnløse nætter, det turbulente parforhold, en ustyrlig stofskifte sygdom, angst og et presset sind, er jeg alligevel lykkelig. Lykkelig for at være blevet beriget med verdens dejligste lille Bassemand.

Jeg ELSKER dig fucking uendeligt meget Lillemand! Dig og mig for altid <3

img_1519 img_1520

Ps. I dag er det præcis 16 måneder siden, jeg pressede mit livs lykke ud mit alt for lille fødehul(læs om det HER).


Jeg ligger jævnligt MASSER af søde videoer op af min lille cutiepie på Snapchat: astaffensen 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre sent end aldrig..