Faren smutter..

Gravid?

Det er ikke engang en Lame clickbait. Det er et reelt spørgsmål.

img_8745

Men inden Bedste Birthe får kaffen i den gale hals, så lad mig lige gøre det klart, hvad det her handler om.

Mistanken om en mulig graviditet – der egentlig ikke er min egen mistanke, men alle mulige andres – skyldes min dokumentation af mine tilbagevendende massive kvalmeanfald. Frøken uheldig her har i den seneste tid været ramt af, hvad jeg tror er Roskildesyge et par eller 3 gange. Det vil sige, at jeg har brugt en helvedes masse tid med den ene eller anden ende nede i kummen. Det har mine snapchat-bekendtskaber gladeligt fået lov til at følge med i. ..Nogen skal jo have ondt af mig.

Lige som Ulrik var skredet langt ud af mit åsyn, kom kvalmen snigende. Og den har hængt ved i flere dage nu. Den kommer i bølger, og når den er værst, kan jeg ikke tale, ikke se, ikke høre, ikke være. Det er ulideligt. Stadiet lige inden opkast. Jeg har et utal af gange bøvse-brækket mig i håb om at få noget ud af pruttanken. For dem der ikke ved, hvad bøvse-brækket betyder, kommer jeg gerne med en kort forklaring på mit helt eget geniale udtryk, der snarest burde blive et reelt ord i de danske ordbøger.

Hvis man bøvse-brækker sig, forsøger man at kaste op. Faktisk kommer bøvserne som oftes helt af sig selv. Desværre følger der absolut Intet væske(forføjede fødevarer) med de onde bøvser, hvorfor det kan føles yderst utilfredsstillende og meningsløst at bøvse-brække sig.

Grundet mine mange i-skal-have-ondt-af-mig-fordi-jeg-har-kvalme-snaps, er mange folk nu overbeviste om, at jeg må være gravid. Jeg indrømmer det; jeg har selv min lille bitte tvivl.

MEN.. Jeg er på p-piller, og vi har pt voksen-hygge lige så ofte som et gammelt ægtepar, så det ville VIRKELIG komme bag på mig, hvis jeg på mystisk vis skulle være blevet gravid alligevel.

Hvad ønsker jeg? Jeg ønsker mig en stor, fed USYNLIG streg på testen. En negativ test. For Guds skyld. Nej, for min skyld, for Elliot skyld, for alles skyld.

Hvis jeg fandt ud af, at jeg var gravid lige NU, kunne i lige så godt reservere en seng til mig på den lukkede. Shit, man. NOT READY.

Grundet frygten for 70000 angstanfald samt det faktum at jeg pt er alene hjemme, tager jeg ikke testen nu. Testen som selvfølgelig er negativ. Seriøst. Jeg er ikke gravid.

Jeg tager den i morgen på en god sjat varm morgenurin, som brugsanvisningen befaler det. Mest for jeres skyld. For jeg er altså ikke gravid, vel! Hvis i alligevel er skide nysgerrige, skal i være velkommen til at følge med LIVE på Snapchat: astaffensen 😘

Ha’ en dejlig dag! Og kom gerne med andre bud på, hvad der kunne forårsage den her latterlige kvalme.

Knus og kram fra græsenken, der ville ønske hun kunne trylle sin baby hjem fra vuggeren, da kvalmen er RET invaliderende lige nu.

..Nu vil jeg gå ud og bøvse-brække mig igen..

img_8530

Ps. Her kan i læse om, hvordan jeg fandt ud af, at jeg var gravid første gang. 🙈


Følg også med på Instagram HER <3

 

19 kommentarer

 • Kristina

  Jeg blev selv engang for 6 år siden gravid af p-piller. Det var en kæmpe overraskelse, for det havde jeg ikke lige forventet. Jeg fik en spontant abort. I dag fik jeg taget en test, for jeg havde mine tivivl om jeg var gravid og det er jeg så ikke. Puha.. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Godt at du denne gang fikset svar, du havde lyst til at høre ☺️😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Puha, kender godt din situation… Det er heller ikke længe siden jeg selv tog en panik test, fordi min mens havde bestemt sig for at være udeblivende i halvanden måned 😅 Men har haft en ret presset periode og min mens har altid været nem at få “slået ud” af drift xD så der var ikke noget! Og tante rød valgte self at komme den dag, hvor jeg skulle i teater i sidste uge; fordi det havde jeg jo ikke haft planlagt i er halvt år xD
  Anyways! Jeg gik for nogen år siden fra p-piller til mini-piller; fordi jeg begyndte at få voldsomt kvalme op og ned som du beskriver og så i pauseperioden der fik jeg altid et så voldsomt migræneanfald (hvor diverse spændende kropsvæsker vælter ud af begge ender i flere timer), at jeg faktisk var syge hjemme 1-2 dage….
  Det skal så lige siges jeg i forvejen led af migræne, men p-pillerne gjorde det meget værre! Min læge anbefalede så, at jeg skiftede til mini-piller i stedet og det har virkelig hjulpet! 🙂
  Og jeg tænkte bare på om p-pillerne måske kan forværre den der stofskifte lidelse du har nævnt; og ja på den måde bare fucke det hele op. :0
  Men! Jeg er ikke læge 😁😅
  Kæmper krammer fra en jyde bosat i O’ense, og jeg er sikker på det løser sig på den ene eller anden måde i sidste ende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du siger noget! De skide p-piller der. Er faktisk også ret overbevist om, at det er dem, der giver mig aura-migræne en sjælden gang i mellem. Tror jeg vil booke en tid til lægen og snakke alternativer. Tak 😍😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Hvis man har aura migræne så må man ikke være på p-piller… Det var nemlig også det som kiksede for mig mht det jeg skrev før 🙁 og INGEN fortalte mig det; selvom jeg var ved lægen flere gange… Der gik næsten et helt års helvede før der tilfældigvis var en lægevikar på en dag, hvor jeg igen var afsted. Han sagde så hovedrystende; hvorfor er du på p-piller når du har migræne med aura?! Og jeg sagde jo bare, at det er der ingen som har fortalt mig er er problem… Han sagde så mere undskyldende, at den høje koncentration af østrogen i p-piller forværrer migræne med aura og forøger risiko for blodpropper yderligere…. Og ja, så kom jeg på mini piller og jesus christus, hvor blev mit liv meget bedre!!!
   Så ja, afsti’ afsted til doktormanden <3
   Kram <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Seriøst!!! 😳 shit, jeg skal sgu da bare af med de p-piller hurtigst muligt så ! Tak for info❤️❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Mini-piller er også nemmere xD der er ingen forvirrende pause, dem tager man bare hver dag 🙂 de skal så tages nogenlunde på samme tidspunkt; men de nye generationer i dag dem er der et spænd på 12 timer, hvis det gir mening xD
   Mini-piller kan så godt som bivirkning stoppe ens mens, men altså – det er også okay! 🙂 mini piller kan også stabilisere migræne fordi de holder ens hormon niveau stabilt – der er ikke de der udsving. Også derfor mens kan udeblive – ægløsningen kan nemlig godt stoppe ved nogen 🙂

   Og! Intet problem! Deler gerne med dig når du er så dejlig at dele med os 😀
   Håber du finder af ud noget <3

   Kram 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Godt at høre. Det vil jeg drøfte med min læge! 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg vil bare lige sige p-piller ikke altid er sikker. Jeg blev gravid på p-piller, og ja, jeg tog dem, som jeg skulle, og missede ikke en eneste dag 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ikke særligt betryggende 😅 Jeg har bare altid været en skovl til at tage dem, men i de 11 år jeg har været på dem, er der aldrig sket noget😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Sådan en god gang luft-ørl. 😷
  Sidst jeg var syg med opkast, startede bare med lidt ondt i vommen, håbede det bare var en lille pølle, det kan man i det mindste klarer i en mere komfortabel stilling. Men nej, opkast! Hver gang der bare kom en smule, var det en lettelse og man følte man fik det bedre, men nej. Tomme løfter fra dunken. Ved ikke hvad det kom af og hvorfor. Måske naturens vilje, ville vise hvordan min mave engang havde set ud og kunne se ud. For, nøj en flad mave jeg fik. Det er nok det bedste der følte med og nok også det mest sørgelige, da dunken pludselig faldt på plads igen. 😅
  Men lad os krydse fingre for, at det bare er noget der snart er overstået, og testen er negativ. Hatten af for din ærlighed, syntes det er stærkt at indrømme at man ikke er klar til endnu en 👶

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Ja😂 Elskede også den flade mave jeg fik sidst jeg kastede op i et døgn 😂 Hvis man altså SKAL fokusere på noget positivt . Og tak for de søde ord 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg krydser fingre for, at du får det resultat du kunne tænke dig.
  Selv går jeg og håber at jeg selv er gravid, men kan desværre først teste om et par dage…har en datter på samme alder som E 😊

  Tænker om det kunne have med dit stofskifte at gøre…ikke fordi jeg ved hvordan det er, men bare for at give dig et alternativ 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det overvejede jeg også. Min medicin har vel ikke virket ordentligt i de dage med roskildesyge, så det kunne der også være noget om 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Og så håber jeg, at du snart tester positiv forresten 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Altså nu er jeg ikke læge, men den roskildesyge du beskriver med kvalme i flere dage, har vi også fået med hjem fra vuggeren 5-6 gange 😞.
  God bedring, og hey, hvis du er gravid igen, så klarer du også det tror jeg, fordi du virker til at være dén type. Overlever-typen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jamen måske det bare ER roskildesyge. Synes bare det er vanvittigt at være ramt så voldsomt. Måske fordi jeg aldrig før i mit liv har haft det og så pludselig har det konstant 😅 Eller okay måske da jeg var lille, men det kan jeg ikke huske 😅☺️ Men fedt at du tænker, jeg er den type. Det føler jeg godt nok slet ikke selv jeg er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • G

  Det er blevet populært at tro man er gravid i blogland 😁😁😂
  Håber du får det resultat du vil i morgen 🙈✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, jeg tænker også at det er et ret hot emne!😏

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faren smutter..