Et TAK og lækre billeder #fuckjanteloven

Faren smutter..

I starten var det meget rart. Jeg nød det faktisk nærmest. Det der med ikke at være alene om alting. Ikke at være græsenke. Og så var det jo fucking fantastisk, at jeg pludselig også kunne være mig en gang i mellem. Stene lidt tv, blogge, spise og skide i fred. Arhhh..

Men nu.. Nu er der gået næsten 5 uger. 5 uger, hvor Pilotmanden har rendt frustreret og utålmodigt rundt herhjemme med et brækket håndled i gibs og en tvungen sygemelding. Manden har ikke just være begejstret. Og det smitter sgu.

Havde jeg stået i den handicappede herres situation, havde jeg set en sådan sygemelding som en FED mulighed for at holde fri, hygge sig med familien, aflaste min kære partner og se min søn HVER dag. Men sådan er vi jo så forskellige. Sådan nogle Pilotmænd må være gjort af et helt særligt stof. Det må de altså. Et lidt fucked stof, måske? Hvem kan holde ud altid at skulle undværre dem de elsker? Også ligefrem nyde det? Ikke mig i hvertfald.

Anyhow. JEG glæder mig også til at den nu knap så muskuløse mand(han kunne jo ikke træne guns med den retarderede arm) smutter til New York i morgen. Yaaaaaaas! Det er ikke nogen hemmelighed herhjemme. Hverken den ene eller den anden vej rundt. Drengerøven har nærmest dagligt snakket om, hvor meget han glæder sig til at komme væk ud og flyve igen. Og jeg har da måske også nævnt et par gange, at det hele sgu er lidt lettere, når det går efter mit hovede. Kontrol freak. Ingen tvivl om det.

Situationen havde stensikkert også set anderledes ud, hvis faderen havde haft noget at give sig til i alle de uger, han har gået hjemme. Men han keeeeeder sig. Og så bliver han sgu lidt en Drama Queen med en tendens til at opføre sig nærmest sadistisk. Og det dur jo ikke. Det er min rolle i familien. Minus det der sadisme, selvfølgelig…

Forstå mig ret. Om en uge kommer jeg til at HADE det igen. At være græsenke. For det er så skide ensomt. Og hårdt. Det ved jeg jo. Men en lille periode på nogle dage er faktisk lidt tiltrængt. Måske fordi vi er vant til at være hver for sig så ofte. Vi fylder begge to EKSTREMT meget, hvilket resulterer i, at der ikke altid er plads til os begge. Men det bliver der nu. I 3 dage. Arrrhh.

img_8738

Lige nu sejler det hele herhjemme. På alle måder. Jeg håber at både Hr. og Fru sur begge vender tilbage med ny og positiv energi, når luftchaufføren vender snuden mod DK igen på lørdag. Jeg vil i hvertfald gøre mit til ikke at  være en sur utilfreds ko, som jeg ofte har en tendens til at være.

#parforhold #udenfilter

Ps. Ja, min bedre halvdel har i sin tid som sygemeldt taget MANGE nattevagter, hentet og bragt betteskid næsten dagligt, puttet ham til et utal af lure og lavet aftensmad en gang eller 2. Det er PISSE dejligt. Men det er sgu bare ikke det, jeg har lyst til at skrive om. Men jeg skal nok huske at rose den stakkels mand!

Pps. Det er så nu i skal hjælpe mig med at bryde tabuet omkring kaotiske parforhold, og dele jeres lortehistorier herunder. Anonymt selvfølgelig! Dont leave me alone 😏😅


Hvis man vil se, hvor meget jeg hygger mig som græsenke i de næste 3 dage, skal man være velkommen til at sidde mig på Snapchat under brugernavnet: astaffensen 💋

 

32 kommentarer

 • Bettiba

  Ærligt talt, så forstår jeg udemærket hvordan du har det. Min kæreste arbejder som kok, og da det er meget sæson præget, betyder det at han er MEGET lidt hjemme i forår og sommer perioden, men tilgengæld hjemme hele tiden om vinteren. Men når han er så meget væk bliver jeg vant til at klare tingene selv, selv vælge film eller aftensmad, og kan nyde i fulde drag bare at være mig selv. Men så brokker jeg mig selvfølgelig også over at han aldrig er hjemme, og når han så er hjemme, brokker jeg mig over at han altid er hjemme. Det laver vi meget sjov med.
  Så du er/var ikke alene om det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er sjovt, for jeg er slet ikke bygget til at være græsenke, og jeg har altid tænkt, at næst efter pilotmænd og sømænd så var en kok ihvertfald det sidste, jeg nogensinde skulle være kærester med. Eller ihvertfald ha’ børn med. Du er sej! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Min kæreste er lidt af en fritids fotograf. Det gør at han tit er ude om aftenen, så jeg har hytten for mig selv. DET ER AWESOME!!!! Jeg håber ALDRIG han stopper med det, det er så vigtigt for mig. Han snakker heeeeele tiden, der er jo aldrig ro for fanden 😀 Jeg ordner gerne både putning og køkkenet efter aftensmaden, hvis det betyder at jeg får to salige timer i eget selskab :o) Jeg var single i 5 år inden jeg mødte min kæreste, og drømmer mig tit tilbage i min dejlige lejlighed i Valby, hvor jeg lavede det mad som passede mig, sov når det passede mig, trænede når det passede mig, lå på sofaen hele dagen hvis det passede mig. #happydays :o) Ville naturligvis ik bytte mand og barn ud med det, men der var bare så dejligt fredeligt dengang ha ha :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville aldrig kunne klare det… Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden min kæreste til at samle stumperne op.. jo jo, en enkelt aften alene med bettemanden i ny og næ er da dejligt nok – synes farmand heldigvis også – men jeg fungerer altså bedst når vi er sammen alle tre.. Jeg har slet ikke nosser nok til det andet – tror ærlig talt ikke jeg ville være nogen særlig god mor…. #respektherfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er også langt hårdere end jeg havde troet, men jeg har jo ikke så meget et valg ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille.

  Mit forhold sejler, fuck hvor får han mange skæld ud. Men helt ærligt hvem var også det der fik den geniale ide at nyfødt baby og huskøb der ikke var noget problem og ikke ville skabe stress og nej en mand der var væk i 5 uger, som så efterlod mig med at skulle pakke ned, nej nej ingen sure miner eller stress der. Og for og toppe det hele har han jo ikke set hans datter i 5 uger, så tror i han kan aflaste mig bare en gang imellem ? – Øhh nej det kan han så ikke for hun nægter at være ved ham.

  Når det så er sagt har jeg en vidunderlig mand der ved jeg stresser lidt, og synes det er pisse hårdt med en baby på 4 mdr der er meget tydelig i sit sprog (eller hun skriger og skråler meget for og fortælle hvad hun vil eller er utilfreds med), så han lader mig skælde ham ud og venter så pænt på jeg er færdig.

  Pt køre vi efter princippet det skal nok blive bedre, og at have et spædbarn er mega hårdt. Så det er ok at være lidt (ok meget) trætte ad hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det princip tror jeg, der er MANGE forældre, der kører efter. Vi har ihvertfald gentagende gange måtte huske hinanden på reglen omkring, at man ikke må gå fra hinanden det første år. Nu er drengen så snart halvandet 😂😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • CharlotteF

   Det plejer at hedde de 3 første år 😀 Det er ikke helt skævt at sætte pejlemærket dér 😉 Men man skal benhårdt prioritere nogle date-nights undervejs, så man stadig føles som kærester indimellem fremfor logistik-maskiner 24/7.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Wow.. 3 år.. Det er godt nok meget 😅🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min kæreste går til noget sport hver fredag aften, og nogengange også lørdag og søndag. Alle siger, ej giver du ham lov til det?! …Jeg lader som om jeg bare er en sød kæreste, men sandheden er at jeg ELSKER alene-tiden! Når den bette er puttet, kan jeg savle over Ryan gosling i the notebook, eller de unge mødre helt uden hans irriterende kommentarer. Jeg må indrømme jeg elsker fredage… og så er der jo noget med det er sundt at savne, ikke? For det bedste er nok, når han kommer hjem igen og vi begge har fået lidt me-time:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det lyder som om, at det er rigtig sundt. Og rart. Det kommer måske også an på, hvad den anden laver. 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Herhjemme har vi været igennem den periode af vores liv – hvor manden “rejste” væk nogen dage hver uge for at arbejde.

  UF hvor jeg hadede når han skulle afsted… FAKTISK var jeg sur i flere timer forinden fordi de irriterende mig at jeg ENDNU en fucking gang skulle være alene hjemme og kede min appelsin-befængte-røv i laser.!
  Allright – når han så var væk var det faktisk meget rart at være sig selv, og kunne gøre tingene på sin egen måde. OCDea er mit mellemnavn!
  Bevares jeg savnede ham da (lidt)…. men når han så kom hjem var jeg skide sur over at han havde haft sin frihed – og kunne sove længe mens jeg havde været oppe hele weekenden for at fodre vores lille dreng – ‘en mine nok så sørgelige bjørnesnuder, som i øvrigt er blevet endnu mere sørgelige efter mælkeautomaten er tømt… (lille sidespring – beklager)

  Nu er han begyndt at arbejde tættere på hjemmet – 8; det er da meget rart…. eller … altså… nu bliver jeg ikke sur over at han skal afsted jo. ! Til gengæld går vi og hakker på hinanden! Eller … det vil sige at jeg hakker på ham – fordi han ikke gør tingene efter mit hovede!

  Ja det stinker at være “græsenke” – men hånden på hjertet ik!? Så savner jeg det sgu tit 😂😏!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Måske vil man bare altid ha’ det man ikke kan få? 😂🙈 Jeg er ihvertfald ret tit utilfreds. Men det er sgu især efter jeg har fået barn. Wow jeg kan blive tosset. ☺️ Tak fordi du gider at dele! Fik det lige meget bedre ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

   Ja – du har helt sikkert ret. Jeg vil hvert fald helst have det jeg ikke kan få 🙄! Går han til højre skulle han være gået til vendte og omvendt. Tror bare tit jeg bliver sur bare for at blive det… (han ved det godt efterhånden – så han tager det heldigvis ikke så tungt 😏)

   Jeg har nu altid været lidt af en mundfuld – men det er klart blevet værre efter jeg er blevet mor…

   Godt at du fik det lidt bedre 😘 Sådan har jeg det hver gang jeg læser din blog. Enten fordi jeg tænker “det er jo præcis mit liv” eller “yes, så kan jeg tænke på noget andet end mit eget liv” !

   👍 Og ✋ for ærlighed og super gode indlæg !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taaak 😍 Fedt du lige svarede tilbage igen. Nogle gange bliver jeg i tvivl om folk for set mine svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helst-alene

  Min mand arbejder til kl 20 hver aften. Han sover når vi andre står op og vi går i seng når han kommer hjem. Ingen forstår hvordan jeg klarer alt med tre børn alene men helt ærligt så er det bare meget nemmere når han ikke er hjemme til at blande sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Forståeligt . Du er sgu sej! 💪🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Hos os er det mig der har baby om morgenen, og jeg afleverer og henter. Og når vi så kommer hjem, og far er ih og åh NØDT til at være på toilettet/i bad, efter arbejde, i hvad der føles som 100 år..så får jeg sgu lidt pres 😱 Og så har jeg tendens til at spørge om han kan PASSE vores søn, når jeg skal noget. Det er ikke populært..man passer jo ikke sit eget barn 😆 Men sådan føles det altså nogle gange, for moren 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, lige præcis det scenarie kender jeg så godt. Siden hvornår har det taget 80 minutter at ligge en dej! 😅 Tak fordi du gider at dele med alle os andre. ❤️ Det sætter jeg virkelig pris på 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hvor er det skønt, at der er nogle der tør sige, at det er fedt at have tid hver for sig, selvom man er kærester!
  Herhjemme har manden rejsearbejde indimellem, og vi nyder begge at få lidt tid væk fra hinanden, fordi det fungerer rigtig godt for os, og styrker vores forhold at have mulighed for at savne hinanden 😊
  Jeg nyder min tilværelse som græsenke og har efterhånden lært at sige det højt, på
  Trods af bebrejdende blikke, og manden nyder at komme hjem til en kæreste der er glad og har savnet ham. Jeg er kæmpe fan! 😊👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Der er jeg måske ikke heeeelt nået til endnu, men FEDT at høre, at det kan lade sige gøre.😍 Nogle gange synes jeg i hvertfald det er rart med tid fra hinanden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stalkeren

  Long time no see 🙋🏼 Totalt det samme herhjemme. Mandemennesket er for tiden på kursus langpokker i vold tre til fem dage ad gangen, og helt ærligt ik’? Jeg synes det er RART! Det er sgu dejligt at være alene om alting FORDI JEG RENT FAKTKSK ER ALENE, og ikke bare fordi den dovne skiderik hellere vil stene ID Investegation i flimmeren eller facebookchatte med sine lamme venner MED LYD PÅ (hvem fanden under 50 har lyd på deres facebookchat på telefonen?!). #jegblirsåtræt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jaaaarhh Stalkeren 😍😍 Du er her stadig! Har ofte tænkt på, hvor du blev af. Jeg har sgu savnet dig 🙆🏻 Årrrh, jeg bliver også så sindssygt frustreret over folk der chatter på den ene eller anden måde med lyd på.. stop dig selv! 😂 Nogle gange kunne jeg også bare ha’ lyst til at smadre alt hvad der kan spilles på. #jegbliverogsåsåtræt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stalkeren

   I’m still here! (pige der rækker hånden i vejret eller vinker eller hvad hun nu foretager sig) – har bare været lidt stille. Troede faktisk at du af uransagelige årsager havde blokeret kommentarer fra mig, fordi jeg ikke kunne kommentere på et af dine andre indlæg (abe der holder sig for øjnene). Og derudover har jeg vist bare været lidt (meget) optaget af studie- og vuggestuestart, 3x mellemørebetændelse (baby, ikke mig (når du kalder E baby må jeg også kalde A det, selvom han er over et år! (abe der holder sig for øjnene))), søvnløse nætter, rod rod og atter ROD, at jeg ikke har magtet at kommentere. Tillykke med prisen btw, I voted for you (vinkepigen igen). Fornemmer du at jeg skriver fra min computer, fordi jeg rent faktisk burde skrive et fantastisk klogt afsnit om Connells hegemoniske maskulinitet? #detblirgodtgørdet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Jeg ved ikke engang, hvordan man blokerer folk herinde eller om man overhovedet kan 😂 Men godt du er tilbage !! 👻😍😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Din situation minder mig meget om min ekskæreste. Han gør SÅ ondt at tænke tilbage på, fordi det var meget det samme. Hvis han ikke lige havde en plan mindst én weekendaften blev han frustreret og irritabel – umulig at være sammen med. Så selvom jeg af og til havde brug for, at han var hjemme og hygge sammen med mig, så vidste jeg, at det slet ikke ville være hyggeligt, fordi han var så sur, så jeg sendte ham afsted. Også selvom vi faktisk HAVDE en aftale – han ville altid hellere noget andet hvis muligheden bød sig. Så tog han ud med både han- og hunkøn, blev alt for fuld alt for tit (længere historier), imens jeg lå og var ked af det over at han aldrig havde LYST til bare at være sammen med mig. Jeg snakker ikke hver eneste fredag… Bare engang i mellem ikke? De der få, få gange, hvor jeg faktisk oprigtigt havde alvorligt brug for ham (jeg led af angst i en lang periode), skrev til ham mens han var i byen og inderligt bad ham om at komme hjem, så afviste han mig. Lagde telefonen langt væk og jeg hørte først fra ham tidligt på morgenen, hvor han ringede stiv og irritabel over, at jeg havde været så ‘krævende’…. Shit..
  Dét der med at sende én afsted, fordi man kan mærke, at han går TIL af at være hos en…. Av, den gør altså ondt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TL

  Min mand valgte lige bevidst at vække lillemanden på vej ud af døren i aften, /0 jeg måtte bruge 45 min på at putte ham igen. Nu spiser jeg Chips (sørgeligt – I know!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det var da sødt gjort😏👊🏻 Synes slet ikke du er sørgelig !❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   ..og tak fordi du deler ! 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min dejlig husbond og jeg er to egoister, som fylder meget på hver vores måde – derfor nyder jeg, at vi bor hver for sig (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er sgu meget smart. Det kender jeg flere der gør! Det er måske ved at blive moderne 😍😁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et TAK og lækre billeder #fuckjanteloven