Om Pilotmanden, aleneaftener og knirkende gulvbrædder!

Et TAK og lækre billeder #fuckjanteloven

img_8636

Jeg vandt sgu.. Børn i byen prisen for ‘Bedste Blog’. Med 61.8% af stemmerne! Hvor er i vilde! Tak! Jeg er simpelthen så glad. Og jeg er SÅ beæret over, at der er så mange dejlige mennesker, der har stemt på MIG.

Det er blot et lille år siden, jeg i min barselsbobbel begyndte at blogge om dét at være mor og alle de dertilhørende frustrationer. Og nu.. Efter små 12 måneder vinder jeg en pris for alle mine hudløst ærlige skriverier. Det er så sindssygt. Jeg blev virkelig rørt i går, da Kalle fra Ramasjang råbte mit navn op. Jeg føler, at jeg aldrig har været sådan RIGTIG god til noget, men det er jeg så lige pludselig nu. Og det betyder bare meget mere for mig, end i måske overhovedet kan forestille jer. Nok fordi at alle mine tanker og følelser ligger I bloggen. Bloggen ER mig. Det lyder sikkert helt skørt, men jeg føler ikke, at det kun er bloggen der bliver værdsat.. Der har vundet.. Det er mig som person. Og dét er fandme stort. Af hjertet TAK til alle jer, der læser med, griner med mig, græder med mig, støtter mig, giver gode råd og store knus, når det hele sejler. Det betyder alt for mig <3

img_8639

img_8647

Da jeg skulle modtage min pris, tog jeg selvfølgelig bebs med op på scenen, så jeg ikke skulle stå der helt “nøgen”. Og selvfølgelig fordi, at prisen gik til mig og min tinderbaby, som jo ER lillemand. Jeg er ikke god til taler, hvor alle kigger på mig. Jeg bliver så skide nervøs og rød i knolden. Men jeg fik vidst alligevel sagt noget lignende: “Jeg tror nok, jeg må sige tak til Tinder. Og tak til Pilotmanden, der i dag er faren til min lille Baby. Jah… TAK”. Måske nejede jeg(????!), og så dansede jeg ud af scenen igen med smil op til begge øre.

img_8655 img_0773

Efter showet havde Bloggers Delight arrangeret en lækker middag for at fejre alle os, der var nominerede. Sindssygt lækkert og hyggeligt, selv om jeg havde liiidt dårlig samvittighed over at efterlade Farmand derhjemme, med en halvsyg og pylret lille bebs. Men altså.. Jeg kom hjem inden sengetid igen, så mon ikke det gik 🙂

img_8607 img_8608 img_8617img_8679  img_8688 img_8689

Det var SKIDE hyggeligt og som altid pisse befriende. Forestil jer sådan en håndfuld ærlige, åbne og tolerante Mommy-bloggere. Du kan snakke med dem om ALT. Elsker det miljø.

I dag er jeg så nedlagt med lorte/bræk syge endnu en fucking gang. Og lillemand er også syg og hjemme fra vuggeren.. Men hey. Det snakker vi ikke om! Jeg har vundet en pris, mødt Kalle fra Ramsjang og fået taget billeder med Hr. Skæg! Wuhuuu 😍

img_8687

 

Tak for helvede! Jeg er SÅ stolt og glad ❤️ #fuckjanteloven

 

img_8684

Ps. Hvis man skulle få lyst til at læse med hos nogle Nice mommy-bloggere, kan man jo lige tjekke de andre nominerede ud. Det er  eddermame nogle seje damer, jeg har været oppe i mod:

Meyermor

Karmamilli

Lortemor

Nutidensmor


Følg med på Snapchat, hvis i har lyst. I dag ligger vi bare og sumper rundt i sengen og har ondt af os selv 🙈 Astaffensen 😘

26 kommentarer

 • Tillykke med det. Det er velfortjent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg sidder sgu og bliver lidt smårørt (hormoner kører på fuldhammer herhjemme 😂). Men hold nu kæft hvor er det fortjent. Det der gør din blog så pisse fed er jo at du er DIG. Og man føler man kender dig, selvom det er igennem nettet. Jeg elsker at følge med på alle 3 medier 👏. Så hurra for dig og din smukke lille familie. Så jeg fælder lige en tåre og læser troligt med fremover også 🙌😄. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Århh tak, hvor er du søøøød! Sikke en dejlig besked af vågne op til. 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er mit yndlings-cyber-space menneske! Så selvfølgelig skulle du vinde. Og ved du hvad… Du vandt da fordi du er lige netop DIG! Det er ikke bare din blog. Det er sgu det mega dejlige og åbne væsen bag skærmen vi alle kan lide 😀
  Kæmpe hurra for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Du er så fucking sej ❤ Kæmpe tillykke ❤ jeg elsker simpelthen at læse med og lære dig at kende ❤ og et kæmpe tak til dig fordi du deler alt og nedbryder tabuet gang op gang ❤ Kæmpe knus og glædes tåre herfra ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taaaaaak ! Mega sød besked altså,, 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fantastisk.. Og så fortjent..! STORT tillykke.. Jeg elsker at læse med, og jeg elsker din måde at skrive på..
  Tusind tak for en fantastisk blog.
  🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ihhh altså.. Tak for de rosende ord. Er glad for du læser med 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Stort tillykke! Så velfortjent. 🎉👍 det er 100% dig og din personlighed vi alle er så vilde med.
  Ps. Jeg ville være død hvis jeg havde bræksyge så tit som du har 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Stort tillykke!!
  Hvor har du købt den finde bluse du har på?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så velfortjent!😍 Stemte også på dig selv om jeg trofast følger med de andre nominerede også.
  Du er virkelig en ener og jeg er vild med måden du skriver på, dejligt ærligt og meget nede på jorden 😊 For det at være mor er fantastisk men det er også hårdt til tider🙊 Tak for en vidunderlig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det så skide sejt gået det der! MEGET fortjent ❤️ Din blog er en af de bedste og DU skiller dig ud… på den fedeste måde! Du tør hvor andre tier og netop DET gør dig unik 😉 Der er ingen tvivl om at du er den bedste mor – det ses jo på lillemanden, som stortrives. Så mok er du MEGA sej til at blogge, men du os skide sej til at være mor – for det skisme ik nemt! Igen… MEGA meget og hep hep hep tillykke med prisen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du er god til mange ting, fx at være mor og hovedansvarlig for at din dreng monstertrives!Og rimelig rå til skrive, så man kan mærke mennesket på tasterne!Stort tillykke med den velfortjente pris

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Tillykke, hvor sejt!
  Er totalt misundelig fordi du har fået taget billede med Hr. Skæg, som jeg har et kæmpe crush på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har du også så meget fortjent! 😀 Jeg er så tosset med din blog, og tak fordi du er den du er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hold da op Tillykke med det. Når du nu har vundet prisen og har været op imod dem☝så er du sej👏. Må indrømme at jeg også er blevet afhængig af dit blog og elsker din ærlighed. Og de andre nominerede var mine favoritter, men det var FØR jeg stødte på din blog 😉.. sejt og tillykke med prisen. Håber på endnu flere og at du virkelig opnår at Hvad du ønsker dig i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hold kæft hvor er du sød! Det var da et kæmpe kompliment . Tak 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tillykke Alexandra. Det er SÅ fortjent (jeg havde SELVFØLGELIG stemt på dig).

  Følger der noget med prisen (ud over æren og trofæet)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak, hvor er Du sød 🙂 Nej, det gør der ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Jusjong

  Stort tillykke! Hvor er du sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Taaaak Jannie! 😍 Jeg håber, at i har det godt ! 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Pilotmanden, aleneaftener og knirkende gulvbrædder!