Lort!

Et dilemma kun mødre kender til..


Jeg lyver ikke, når jeg siger, at Hr. Endetarm NÆSTEN er gået i krampe..

Klokken er i skrivende stund 9 om morgenen, og sønnike ligger og snorker med hovedet på min flade brystkasse. Den stakkels lille gut har været vågen i MANGE timer i nat! Oh My Fucking Gåååååd, jeg var LIGE ved at miste besindelsen flere gange. Det er simpelthen så frusterende at blive vækket af grynten og gråd hvert 5. minut uden at kende til en årsag eller en løsning på problemet. FUCK.

Da klokken nærmede sig 3 listede farmand – hurtig som en Ninja – ind på sofaen i stuen og tilbragte derinde det resterende af natten i ro og fred. Bevares, jeg havde jo lovet manden for en gangs skyld at tage vagten.

Men nu.. Nu kan jeg ikke flytte mig. Eller det kan jeg, men Frøken Hønemor NÆGTER at rive Bassens kødklump af en pude væk under hans lille hovede, der helt sikkert har brug for at trække torsk i land lidt endnu. Netop derfor har jeg skaffet mig en halvkrampende kropsåbning, der MEGET gerne vil sige hej til det lille hus SNART. Et af de typiske mor-dilemmaer. Ungen bruger en som seng, og Pølle og Bæ presser sig på. Hvad gør man? Vækker hystaden? Skider i bukserne? Holder Bruno inde? ..Hvis det da overhovedet er muligt.

Og for det ikke skal være løgn, er jeg netop kommet i tanke om, at jeg glemte alt om lille Tampoline i går. Ikke skide smart, når Tante Rød er på besøg. Flot mor.

Så for dælen.. Nu vågner han sgu! Min lille Krøltop. Så må jeg hellere få smidt ungen ind til Farmand, så jeg kan tage hånd om massakren ude på prut-tønden.

img_8530

Noter til mig selv:

– Hvis Pilotmanden forlader dig, ved du hvorfor.

– I så fald ville du aldrig få en ny kæreste.

– Snak mindre om lort.

Ps. Alle andre er sgu da lige så klamme. Jeg snakker bare højt om det. …Ik?


 

   

4 kommentarer

 • Camilla

  Hahahahahaha det er jo bare SÅ rigtigt og hylende morsomt!! Vi snakker altså også om lort hjemme ved os. Babys, mit og mandens – det er bare et vigtigt emne og noget der fylder meget i ens liv. Og hvis den del af kroppen ikke funger, så funger man sgu heller ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Vi snakker tit om lort hjemme ved os. Vores egen og babyens og hundenes prutter. Elsker også at se komedier med folk med tyndskid, eks American pie og Van the man 😅😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg tænkte, at jeg lige ville benytte lejligheden til at svare på dit spørgsmål. Jo, vi andre er lige så klamme som dig. Mindst.
  Og hvor er det fedt, at man føler sig mindre forkert, fordi du tør åbne op. Dét er fandme sejt. Måske jeg burde åbne kæften og tale ufiltreret lidt oftere? Du inspirerer mig i hvert fald til at prøve. Det dersens fejen-under-gulvtæppet, det holder sku alligevel ikke på længere sigt.
  Kram fra en alborgenser <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lort!