Lækre Bruschetta ALLE kan lave

Det var satans..

img_8751

..Satans heldigt! Fuck mig i røven, jeg var gået i PANIK(!!!!), hvis der havde været to streger på testen. Ja, undskyld mit franske. Men for at være ærlig – og det kan jeg jo allerbedst lide at være – nåede jeg lige at skide lidt i bukserne over alle jeres mistanker om en bolle i min ovn. Puuuhh.

Det kunne have skabt lidt spænding i mit liv. Sandt. Men den spænding ville hurtigt blive erstattet af gråd, angst og frygt.

Jeg ønsker på ingen måde at skulle stå i en uplanlagt gravidit, der hvor jeg er i mit liv lige nu. Så er det sagt. Lillemand må få lov til at blive storebror om et par år eller ti, når min traumatiske fødsel OG graviditet er blevet bearbejdet, og når jeg er et sted i mit liv, hvor jeg har tid, overskud og LYST til at få en mere.

Lige nu bruger jeg alt den energi og kærlighed jeg har på den her lille Solstråle, som jeg elsker så FANDENS meget!

img_8753

Ps. Nu når vi snakker om graviditet, burde i altså se min billedeserie af, hvordan højegravide kvinder i VIRKLIGHEDEN ser ud.  Se det HER.


Min Instagramprofil venter på dig HER!

4 kommentarer

 • Mette T

  Eller for lavt blodsukker… det giver også kvalme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Få evt tjekket om du har for lavt blodtryk
  Det kan give en led kvalme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er faktisk sjovt du lige siger det og minder mig på det, for de første måneder som nybagt mor gik jeg jævnligt til kontrol og var igennem alle mulige undersøgelser grundet et rigtig lavt blodtryk. Endnu en ting, jeg må få tjekket op på. 😅 Havde nemlig også den ledeste kvalme den gang om and OFF, men så igen.. ..der var jeg også meget stofskiftesyg, så måske det hele hænger sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre Bruschetta ALLE kan lave