STOP DIG SELV

Der findes 7 slags tissemænd

I står overfor hinanden. Meget tæt. Begge iført tøj. Lidt endnu. Du betragter hans store hænder, der forsigtigt snitter dine stive niples, som lige netop kan anes gennem blusen. Hænderne bevæger sig forsigtigt men målrettet om mod din indbydende numse. Med et fast greb løfter han dig – let som en fjer – op mod sit hårde lem, der higer efter at mærke dig. Dine ben låser rundt om hans stærke krop, og du presser dit underliv hårdt ind mod hans. Han bider dig blidt i øreflippen, trækker vejret tungt og lader sig falde bagover. Ned i sengen med dig ovenpå ham. Du kysser ham intenst og viser tegn til, at han skal tage sin trøje af. Og det gør han. Du gør det samme. Du lader dine fugtige læber bevæge sig hele vejen ned langs manden flotte brystkasse og videre ned over hans mave lige ind til, at buksekanten stopper dig. Du er tændt, du er våd, du er klar.

Målrettet og liderlig knapper du hans bukser op og trækker dem af ham. Du placerer nu dine fingre på kanten af hans underbukser, og gør dig klar til at give ham verdens lækreste blowjob. Han skal rigtig forkæles. Langsomt og pirrende trækker du hans underbukser længere og længere ned, indtil du endelig får frit udsyn til hans pik. Wow..

img_9744

Hvad møder du? Størrelsen og formen på en pik er en af de ting på en mand, du ikke kan forudse. En overraskelse, om man vil. Hvert lem er meget muligt unikt, men jeg vil dog mene, at de stive tingester kan inddeles i 7 helt særlige kategorier:

Juletræet
Juletræet møder man som regel ikke ofte. De hører til den mere sjældne race inden for pikkemænd. Lad mig derfor beskrive den meget simpelt for dig. Forestil dig en tisser, der er spids for oven og RIGTIG bred for neden. Præcis som et juletræ, hvor kuglerne dog hænger under træet i stedet for på træet. Et meget interessant syn. Men hey, hvem kan ikke li’ jul?

Spydet
Denne type penis går også under betegnelsen ‘blyanten’. Den lange tynde dillertjavs, der under samleje fyrer direkte op i din livmoderhals. Pinden du snildt kan gabe over og holde om. Hvad mere kan man forLANGE?

Den middelmådige
Skaftet der følger de gennemsnitlige mål på en ynglestang. 15 centimer lang i stiv tilstand og ligger godt i hånden. Ikke noget at skrive hjem om.

Cocktailpølsen
En diller der til forveksling ligner en hævet klit. Ordene “Er den inde?” vil muligvis blive sagt midt i den hede elskovsagt. Cocktailpølsen KAN ligge til grund for et hav af akavede situationer, der heldigvis kan reddes af en fantastisk omgang oralsex, da ejerne af osterejer og cocktailpølser ofte er ekspert i netop dette.

Den skæve
En tissemand, der tilter mere til den ene side end det skæve tårn i Pisa. Dette behøver dog absolut ikke at forringe kvaliteten af legen under lagnerne, hvis blot ejermanden af dette klokkeværk forstår at bruge det rigtigt. Små skævheder har også sin charme, som man jo siger..

Kødklumpen
Kødklumpen er fed, tyk, doven og ændre nærmest ikke størrelse eller form i rejsen fra slap til stiv tilstand. En penis der altid er lidt halvstor. Og tyk. Og bolledejsagtig. Frøken Vagina bliver forvirret. Er du hård nu?

Flækkeren
Den store svaber, der også går under navnet ‘anakondaen’. Med mindre du har født 17 unger og er slap som en 80-årig, vil du med garanti få sved på panden, når dit syn for første gang møder Flækkeren. En ordentlig bandit, der måske kommer til at være årsag til en mindre bristning eller 2. Blowjobbet kan han glemme alt om, og du må i stedet med din rystende hånd forsøge at tilfredsstille ham på anden vis.

…En lille snak om tissemænd. Mangler jeg nogle på listen?

Ps. Har i forresten læst det her tankevækkende indlæg, hvor en masse mødre står frem:

“Sandheden om nybagte forældres sexliv”

 

 

22 kommentarer

 • Tine

  Jeg er med på at det her indlæg er et par dage gammelt, men man MÅ altså ikke glemme paddehatten/svampen/champignonen: de kan sikkert komme i mange størrelser, men fælles for dem er at de alle er indehavere af et pikhoved, der er en del bredere end skaftet. Altså lidt som en champignon. Min kæreste har sådan en og jeg ELSKER det!! Er kun stødt på en af den slags udover hans…og det er på en kendis..!😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Godt at du lige kunne få den med – og dejligt at du elsker det! Hvad mere kan man forlange ? 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg vil sige at du mangler den med “knækket” – der findes dillermænd formede som knager. Hvor de sidste 5 cm af monsteret, pejer 80 grader i en helt forkert retning… Ubehageligt 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, den har jeg heldigvis svedt ud😅 ..indtil nu 😅😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Der findes vel ligesåmange fiseletter 🙈 Kommer der mon et indlæg om det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Selvfølgelig gør der det. Jeg er i gang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • No 1

  Jeg spår en fremtid indenfor branchen mommy porn….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Haha, var sammen med en sort fyr med en kæmpe ”flækkert” – han blev offer for navne som både ”armen” og ”black beauty” (reference til hans hestepik…)
  Har dog også stødt på flere tissemænd, som nærmest har en klokkeform – bred ved roden, så lidt tyndere, bredere igen på midten og så tyndere igen ved spidsen.
  De er nogle løjerlige legemsdele, de dillere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Klokkeform?? Haha. Det kan jeg slet ikke lige se for mig 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ...

   Småtbegavede sluts i indlæg og kommentarfelt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ...

   Småtbegavede sluts i såvel indlæg som kommentarfelt. Stear away from these girls..!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Victoria

  😂😂😂 Seriøst – du har så meget ret. Jeg har mødt dem alle, også “diller-i-svøb”. Mega grineren indlæg! Ha’ en fantastisk dag – min sygedag herhjemme blev i hvert fald lige meget sjovere! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er jeg glad for at høre 😀 Haha .. God bedring!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Diller-uden-svøb: Der hvor kødlagteren blev liiiidt for ivrig, da han stod med skalpellen. Der er ikke efterladt noget at lege med

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Uhhh ha av.. Får helt ondt i maven af at tænke på det.:D Haha.. Hvad skal man lige stille op?? 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Haha, vi kalder flækkeren for hestepikken 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hestepikken.. Hahahah.. Det er sgu da også meget sjovere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Haha!
  – og diller-i-svøb; den med alt for meget forhud hvor man tænker er den overhovedet derinde et sted?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  Hahah sjovt indlæg. *G*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOP DIG SELV