Det kører for mig!

Bedre sent end aldrig..

Jeg er simpelthen en SKOVL til mange ting! Det kan være yderst vanskeligt for nogle at forstå, men det er som om, at min kloge hjerne på visse tidspunkter kortslutter.. I sådan lidt for lang tid. Det var slemt før, men nu hvor jeg er blevet mor, er det jo helt til hundende. Hvorfor siger man egentlig det? Helt til hundende? Nogle gange siger jeg bare nogle ting, der i mit forvirrede hovede lyder rigtigt, uden at vide hvorfor man siger det. Nå, det var et sidespor.

Tilbage til Frøken Skovl.. En guldfisk har bedre hukommelse end jeg, hvilket i 9 uf af 10 tilfælde er årsag til, at jeg simpelthen ikke får gjort det, der bare SKAL gøres. De sidste 10 procent af tilfældene skyldes uvidenhed eller dovenskab. I virkeligheden er det måske en god blanding af alle delene.

Dog reder min dårlige samvittighed mig ofte. Den kommer og prikker mig på mine belastede skuldre og får mig til at ordne de sager, jeg burde have fixet for 7 år siden. Hvis jeg altså kommer i tanke om det. Noget forsvinder i glemmebogen for evigt. Så undskyld Moster Malene eller Olde Olga, hvis jeg aldrig fik sagt tak for julegaverne. Og undskyld Veninde Vilda, hvis jeg aldrig ringede tilbage, som jeg lovede dig i sidste uge. Og undskyld Læser Laila, hvis jeg aldrig fik svaret på den lange besked, du sendte mig i din panik over mor-rollen eller andre hårde tider. Det er ikke med vilje. Jeg gør mit bedste. Det lover jeg. Men bedre sent end aldrig, ik’?

14923954_10154268615068952_304538572_o

 

Færst nu kommer jeg i tanke om, at jeg ikke har barberet hårene under armene i lang tid nok til, at jeg i morges følte mig nødsaget til at tage en langærmet trøje på, på trods af alle de praktiske og svedfremkaldende øvelser vi skal lave på gulvet i dag i mit fag ‘Drama- og teaterpædagogik’. Måtter må fixe armhulerne næste gang, hun finder tid til en skylder under bruseren.

Bedre sent end aldrig, ik?

 

Først nu har jeg fået en aftale i hus med min dejlige veninde fra mødregruppen, der har forsøgt at klemme sig ind i mine planer i flere uger. Jeg elsker hende og hendes lille tykke dreng, og det er simpelthen for dårligt, at jeg ikke har gjort mere ved det. Men..

Bedre sent end aldrig, ik’? 

14915095_10154268571958952_722313827_n 14937915_10154268571778952_974781878_n

 

Først nu har jeg fået snøvlet mig sammen til at læse de mails, der på mystisk vis er røget i mit spamfilter. Mails fra alle mulige nice mennesker, der sikkert tror, at jeg er en nederen bitch, der blot har ignoreret dem. SNART finder jeg tid til at svare dem alle(please husk det Alexandra)! For..

Bedre sent end aldrig, ik’?

 

Først nu har jeg fået svaret på kommentarer til nogle af mine allerførste indlæg, der er både 10 og 12 måneder gamle. Helt seriøst.. Jeg fattede jo slet ikke, hvordan hele blogmediet fungerede, hvorfor jeg desværre ikke har opdaget langt over halvdelen af alle de skønne kommentarer, jeg dengang fik. Nu føler jeg så pludselig en stor trang til at vise min taknemmelighed samt at gøre opmærksom på, at jeg faktisk HAR nærstuderet hvert enkelt ord fra jer. Jeg sætter stor pris på ALT det i kommer med, og derfor synes jeg også, at jeg skylder en respons på den tid, i har lagt i jeres støttende skriverier.

Bedre sendt end aldrig, ik? 

Først nu har vi fået booket en tid til Lillemands 1-års undersøgelse på trods af, at bassen snarere nærmer sig de halvanden. Ups. Ferier, sygdom, alluminiums allergi og meget andet har muligvis spændt ben for os, men når der så endelig har været plads i kalenderen, har jeg sgu glemt at ringe. Men hey..

Bedre sent end aldrig, ik’?

14954557_10154268596273952_2147091602_o

Først nu går det op for mig, at jeg i morges midt i min formatering af tarmsystemet blev afbrudt, hvorfor jeg nu sidder låst inde på et af universitetets offentlige toiletter for at færdiggøre processen, der heldigvis er forholdsvis overskuelig uden en baby, der klamrer sig til mine lange stænger.

Bedre sent end aldrig, ik’? 

Først nu har jeg fået samlet mig sammen til at påbegynde en fortsættelse af det blogindlæg – der desuden vakte stor interesse og nysgerrighed – jeg udgav for et par uger siden(Læs det HER). Nu er målet bare ikke at glemme det, og dermed få skrevet videre på vores historie.

Bedre sent end aldrig, ik’? 

img_1319

Først nu kommer jeg i tanke om, at jeg har ladet en sindssygt sød og ydmyg læser hænge på sidelinien i flere uger, selvom vi for lang tid siden lavede en plan om, at bryde et tabu sammen. Gang på gang er det poppet op i min hukommelsen og LIGE så hurtigt, har jeg glemt det igen. FOR HELVEDE, hvor har jeg bare dårlig samvittighed over det. Men skal vi så ikke lege til, at det er..

Bedre sent end aldrig, ik’? 

Jeg bliver dagligt mindet på, at mit hovede ikke fungerer helt optimalt. Enten fordi jeg IGEN har glemt en vigtig fødselsdag, ikke har fået sagt tak, ringet tilbage eller andet.. Eller fordi jeg mit stress og jag ikke kan huske, hvad det egentlig er jeg har gang i. Hvorfor var det nu lige, jeg gik ind i soveværelset? Hvorfor har jeg grydeske i hånden i stedet for en hårbørste, når det var lokkerne der skulle ordnes? Hvor lagde jeg min telefon? Hvem var det egentlig jeg skulle ringe til? Det sker faktisk jævnligt, at jeg MIDT i en TELEFONsamtale, ikke kan koncentrere mig om de ord der siges, fordi jeg leder efter den iphone, jeg har I HÅNDEN. Åh gud.. Burde jeg søge læge?

Jeg kan aldrig finde hverken tandbørste eller tandpasta, fordi jeg åbenbart har en tendens til ligge det fra mig midt i mit forsøg på at få rene pløkker. Min bedre halvdel kan heller ej finde sin. Muligvis fordi jeg ofte bruger den forkerte børstebisser. Forleden dag foregik det således:

Pilotmand: “Tuller, tænk dig nu lige ordentlig om. HVOR har du lagt min tandbørste?!”

Manden er ved at være rimelig irriteret efter at have ledt hele hytten rundt efter den.

Mig: “Jeg tænker og tænker, men jeg VED det ikke. Jeg tror slet ikke, jeg har brugt den!” 

3 minutter senere står pilotmanden og fniser ude i køkkenet. Tandbørsten ligger – sammen med tandpastaen – på øverste hylde i KØLESKABET.. Ups. Så var det vidst mig, der havde brugt den.

#livetsommor #livetsomstofskiftesyg

..Anyhow. Her har i en stor fed undskyldning for mig selv, og alle de gange jeg fucker det hele op. Sorry!

Ps. Alarmer på min telefon hjælper intet. Jeg slukker dem og glemmer allerede på vej op af sofaen, at jeg havde noget, jeg skulle gøre. SÅ slemt er det(Abe der holder sig for øjnene).

Pps. I kan også læse mit meget pinlige indlæg, om nogle ret dumme ting, jeg ofte glemmer at gøre. Læs det HER 🙂 ..Og det er IKKE for sarte sjæle.


 Apropos at være klam, så kan jeg fortælle jer, at jeg også ofte er netop dét på min snapchat, som man skal være så velkommen til at følge med på, stille spørgsmål eller sende billeder til 🙂 Mit brugernavn er astaffensen <3

6 kommentarer

 • Rutsje

  Erfaring 1:
  Det kan være mangel på vigtige vitaminer – book tid til blodprøve 🙂
  Erfaring 2:
  Det kan skyldes en efterfødselsreaktion?

  Håber det snart bliver bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Du siger noget. Jeg burde faktisk få styr på mine vitaminer😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Louise

  Helt til hundENE 😉 og ordsproget er faktisk “helt til rotterne” (gået i hundene – at ende i elendighed/død og blive spist af vilde hund) http://www.bro-blog.dk/?p=1996

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Arrrhh, så giver det bedre mening 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du fik mig netop til at tjekke mit spamfilter..nå men øhh..bedre sent end aldrig ik? :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Håber det ikke var Alt for slemt 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kører for mig!