Sandheden om de første timer som nybagt mor.

Tilbage til begyndelsen…

Lad os skrue tiden 2 1/2 år tilbage til dengang den flotte pilotmand og den vilde single pige matchede på datingappen Tinder, der på daværende tidspunkt var THE SHIT.

img_1319

Efter vores første date, hvor vi – i forlængelse af et par glas vin og en åbenbart MEGET fyldt blære – helt tilfældigt begge to endte i min knirkende IKEA seng, gik det stærkt. Og så alligevel ikke..

Den muskuløse mand fra Tinder havde mødt mig på et meget uheldigt tidspunkt, hvis man kan sige det sådan. Jeg var i en periode i mit liv, hvor jeg inderst inde var helt ødelagt over bruddet med min x-kæreste. Den sorg forsøgte jeg at drukne ved hjælp af spritstive byture og en helvedes masse opmærksomhed(på den ene eller anden måde) fra charmerende guttermænd, der simpelthen bare MÅTTE ha’ mig. Faktisk har jeg været nødsaget til efterfølgende, at undskylde min latterlige opførsel til en fyr eller to. Det havde aldrig været nogen hemmelighed, at jeg spillede på mange heste, men jeg følte alligevel, at det var en smule tarveligt at få alle de søde bejlere til at tro, at vi havde noget specielt, når sandheden var, at jeg allerhelst bare ville have fat i ham der Piloten fra Barcelona.

Men jeg var bange.. Og det havde ALDRIG været mit ønske at finde en ny kæreste, efter jeg havde mærket på egen krop, hvor ødelæggende det kunne være at blive forladt at en man elsker.

Den alt for lækre luftchauffør var farlig for mig. Det kunne jeg mærke. Jeg var opmærksom på, at jeg skulle holde igen med mine følelser. Det var bestemt ikke til at overse, at den trænede mand ikke ligefrem var nogen engel. Og det skulle jeg da også finde ud af. Flere gange.

Først og fremmest var vi forelsket i hinanden fysisk. 2 lækre kroppe, der smeltede sammen under lagnerne dagen OG natten lang. Jeg glemte alt om min sorg i de timer vi brugte sammen, og pilotmanden havde noget at lave, hver gang han var i Danmark. Sådan bund ærligt – sådan tror jeg, at det hang sammen.

img_1322

Jeg tog flere gange manden i at udveksle afslørende billeder og søde beskeder med andre smukke kvinder i de varme u-lande, og det opretholdte egentlig bare mit behov for OGSÅ at fortsætte mit vilde dating-liv. For JEG skulle fandme IKKE såres. Vi var lige gode om det. Ingen tvivl om det.

“Hvad skal vi så lave i morgen, babe?”, kunne den pæne mand med de grønne øjne finde på at spørge mig, imens han lå der charmerende og halvnøgen i min seng.

“Jeg kan ikke i morgen. Jeg har en aftale.”, svarede jeg sødt men alligevel afvisende.

“Hvad skal du?”, spurgte pilotmanden, imens han forsøgte at udstråle, at han da slet ikke var nysgerrig.

“Jeg skal bare på date, med en fra Tinder.”, svarede jeg, som om det var det mest normale i verden, at fortælle sin nye flirt.

SÅ fucked var vores forhold. Det lugtede langt væk af, at en af os på et tidspunkt nok skulle få et rap over nalderen, og jeg håbede bare på, at det ikke var mig. Alligevel var der noget, der gjorde, at vi blev ved med at holde fast i hinanden. Vi havde flere gange besøg af Klamme Lydia, hvor vi skiftevis forsøgte at snakke os ud af lorten. Hvor kom hun fra!? Det var hårdt, men alligevel til at tåle, da vi havde en KLAR aftale om, at vi ikke var kærester ENDNU.

Men i løbet af et par måneder, kom romancen ind i billedet. Vildkaten(mig) og drengerøven blev forelsket i hinandens personligheder. Manden begyndte at folde små sølvpapirsroser til mig og efterlade dem på min kommode, inden han igen rejste væk. Jeg formåede at cutte alle fyrene af, og min kommende partner forsøgte på det samme, men fejlede en gang eller to.. Eller tre. Spion, mistroisk og snu som jeg er, blev det selvfølgelig opdaget. Klaphat.

Piloten sendte mig lange beskeder om, hvor fantastisk jeg var samt søde billeder af små bebser, hvortil han fortalte, hvor meget han ønskede en fremtid med mig. Aldrig havde han elsket nogen så højt, sagde han med det sødeste smil på læben. Dét huske jeg tydeligt! Mor, far og børn. Det var vores planer. Ikke nu – men en skønne dag.

Vi skypede dagligt. Gerne MANGE gange om dagen. Faktisk døjede jeg på det tidspunkt med voldsom angst om natten, og jeg kunne ikke fordrage at sove alene. Derfor blev Manden hos mig online. Jeg faldt i søvn til at han gennem kameraet lå og snorkede. Haha. Det havde jeg faktisk helt glemt. Når jeg vågnede med mareridt klokken røv om natten, var han der stadig, og jeg kunne vække ham og få ham til at snakke mig til ro. Det var sgu sødt! Den mand ville gøre stort set ALT for, at jeg var glad, tryg og tilfreds.

img_1320

Jeg blev ret hurtigt inviteret med op til hans forældre til lækker mad. Jeg gjorde mig meget umage med at blive accepteret og tog endda en langærmet trøje på for at skjule mine tatoverede arme, da jeg kunne forstå på min date, at den fremtidige svigermekanik bestemt ikke brød sig om farver i huden. Shit.. Præstationsangst.

Pludselig begyndte vi at bruge færre timer i sengen og flere timer på at nyde hinanden på andre måder. Vi førte lange og dybe samtaler, og ENDELIG fik jeg lov til at komme ind under huden på Mr. Jeg-er-smart-i-en-fart-og-græder-aldrig. Jeg blev VILD med den bløde og nyopdagede side af hans personlighed.

img_1324

Sommerforelsket og fyldt med en glæde og en opmærksomhed, jeg længe havde savnet, rejste jeg til Barcelona, hvor han dengang havde base. Ingen kvaler – Piloten betaler. En vaske ægte, forkælet prinsesse.. Sådan følte jeg mig. Og HER på denne tur overgav jeg mig endelig og sagde JA til at blive mandens kæreste. Ham og mig <3

image

..Fortsættelse følger

 

Ps. Dette indlæg er læst, godkendt OG rost af pilotmanden selv, hvis nogle skulle være i tvivl 🙂

32 kommentarer

 • Simone

  Kærlighed 💏🇩🇰♥👍🎶🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hold kæft hvor er i søde altså!!! <3 Jeg elsker dine rå, hardcore og hudløst ærlige skriverier, men i har jo også en fantastisk sød og på sin egen måde helt pladder-romantisk historie, og den er SÅ fin jo. Tillykke med jer og at i har fundet hinanden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Må sige at dit oplæg rørte mig, har selv været igennem noget ligende (dog stadig single og uden barn) 🙂 Fantastisk skrevet! Og venter spændt på fortsættelsen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Er glad for at det rørte noget ved dig. Det er altid rart at folk kan relaterer til det, jeg skriver ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg elsker dine indlæg 👏😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da simpelthen det sødeste, at han blev ved dig om natten over Skype!! <3 Dejligt også at høre gode historier om den kære pilotmand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Hold kæft hvor er det egentlig sødt! Er vild med det og jer 😍🙈❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Fuck en retard jeg er 🙈 Bare glem det første spørgsmål 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Hvor er du grinern😂 Håber du fandt svar på dine spørgsmål 😘😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej.
  Jeg har ikke fulgt med så længe, men er faldet for din skrivestil og ærlighed. Så nu bliver jeg 🙂
  Hvor mødte I hinanden, og hvor er han fra? (Troede han var dansk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Halååå efter sådan en fantastisk spændende og dejlig tekst kan man da ikke slutte med “fortsættelse følger…” 😉😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha sorry, men historien er jo lang 😅🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg ELSKER din blog, din snap og måden du deler ud på. Det var bare det 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Årh, tak ! Hvor er det sødt af dig, at bruge tid på at fortælle mig det. Det gør mig glad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Skønt indlæg! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Ih altså hvor er det en lækker ufilteret sød historie! Er vild med det og vild med din måde, at skrive på! Kæmpe ros ✌🏼️ // Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Dejligt oplæg 😍 Jeg sad lige med en øv følelse da der stod, fortsættelse følger 😂 Jeg venter spændt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak.. Jeg skal nok forsøge at skrive fortsættelsen inden Lillemand bliver konfirmeret 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Virkelig godt indlæg! Det viser virkelig, at der altid er en baghistorie ved et forhold. Og jeg synes det er så pisse sejt, at i tør dele ud! Og det er så pisse sejt, at i har formået at få det til at fungere på trods af, at i begge har haft svært ved at vise hinanden jeres følelser 🙂
  Thumbs up & and keep on!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak. Det er jeg virkelig glad for at høre ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Dejligt oplæg! ❤️ uden filter og ærlighed! Glæder mig til forsættelsen 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om de første timer som nybagt mor.