Hvem BURDE tage morgenvagten?

Om mit forhold til William fra SKAM

img_1384

Vi mødte hinanden en aften, hvor vi begge var i pisse godt humør. Helt ædru var ingen af os. Faktisk havde vi begge – side om side – brugt de seneste mange minutter af vores liv på hælde lækre drinks og effektive shots ned i drøblen på os selv. Jeg med mine søde blogger-veninder, Miriam og Nana, og William med 6-7 af sine norske kammerater.

Vi befinder os på natklubben Blume i København. Lokalet er mørkt, musikken spiller og stemningen er GO’! Og så skete det..

Vi får øjenkontakt. William og jeg. Wow. William kigger på MIG. At dette så muligvis skyldes det faktum, at jeg havde placeret min ivrige krop og mit smilende ansigt kun 3 centimeter foran hans flotte teenagekrop, spekulerer jeg ikke så meget over. Jeg indleder en samtale på yderst elegant vis:

Mig: Taler du dansk?

William: Huh?

Jeg vil lige have lov til at indskyde en kort bemærkning om, at jeg en lille time senere sad med knolden begravet dybt nede i kummen blandt klubbens gæsters stinkende urin, hvorfor jeg muligvis har været lidt uklar i mine formuleringer..

Mig: Forstår du dansk?

William: I’m from Norway

Mig: Så du ER William fra SKAM!? 

Jeg kører i 7. gear, har julelys i øjnene og snakker nu også Norsk(?!???)..

William: Ja, det er meg…

Mig: Må jeg få et billede sammen med dig? 

Willam smiler og nikker. Jeg river telefonen frem og tager et selfie, der dog hurtigt blev erstattet af et nyt, da jeg lignede noget der var løgn på det første. Og det dur jo ikke!

Vi fester sammen resten af aftenen. Eller.. Han er i hvertfald hele tiden meget tæt på mig. Måske kom mine veninder og jeg til at rende ham en lille smule i røven. Men hey, jeg fortryder intet. En halv time senere mødtes vi HELT TILFÆLDIGT(haha) på dansegulvet, og jeg fik lov til at grinde min røv op af hans i flere sekunder, end jeg overhovedet på daværende tidspunkt kunne tælle til. What The fuuuuck. SKER det her!?!? Det gjorde det. Og jeg er stadig fuldstændig åndssvagt høj på det!

Natten sluttede dog brat, da William og de norske gutter smuttede og jeg på præcis samme tid, følte mig tvunget til at hilse på ham der Ulrik.

William.. Du er muligvis en drittsek og kun 19 år gammel, men du er syk deilig! #teenagecrush

..Man skal huske de glade stunder i livet 😍😁😏😜

Ps. Man skal have set den norske tv-serie SKAM for at forstå, hvor heldig jeg er!

19 kommentarer

 • Kat

  Det er så mega mega SNYD!!! 😩 Heldige kartoffel !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For satan, Alexandra. Kjødder du med meg? Hvorfor skal du skrive sådan et detaljeret indlæg? Jeg kan næsten ikke unde dig det, men måske er det fordi jeg er så JÆVLA misundelig. Bah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. det er sgu sandt 😂😂😂😍😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har ikke overgivet mig til skam endnu… Men hold nu kæft han er lækker, man bliver lidt nødt til at se den, ikk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   JO! Man bliver NØDT til at se det!😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  I orden!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du er dritt heldig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ÅNDSSVAG jaloux!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo næsten ikke til at holde ud! Du er jo verdens heldigste! Åh William 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mon ikke pilotmanden bliver lidt jaloux? 😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Pilotmanden jaloux ? Nej. Den følelse kender han slet ikke til 😂😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Forstår dig 100 %!! Du er meget meget heldig! Håber du havde en dejlig aften ;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ord kan ikke beskrive hvor misundelig jeg er!!!!! Det må seriøst være universets måde at give dig lidt igen for alt det hårde slæb derhjemme!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem BURDE tage morgenvagten?