Om mit forhold til William fra SKAM

Om at være mor med tømmermænd.

Nogle af jer har nok læst mit yderst blærede indlæg om min fredag nat med William fra SKAM(ellers læs det HER), hvor pruttanken blev den heldige vinder af flere alkoholiske væsker, end du kan nævne på den tid, det tager at skifte en tampon. #Badmom

På trods af en engageret samtale med Ulrik, et stort stykke pizza og uanede mængder af Chips, dip og cola er jeg stadig ramt af tømmermænd her på dag 2. Og jeg har et barn. Og nogle gange to børn. Fuuuuck.

img_1440

I går aftens smuttede den spontane pilotmand pludselig til en uplanlagt halloweenfest, og på det tidspunkt at denne information blev givet, troede jeg ærlig talt, at jeg skulle sætte skoene. 3 1/2 times forstyrret søvn, havde jeg fået.. Og en lille morfar midt på dagen. Kvalmen sad langt oppe i halsen, og jeg var på ingen måde klar til en alene aften/nat med en lille bebs, der til tider kræver en del opmærksomhed – OGSÅ når han sover.

Hvorfor helvede ynkede jeg over tømmerdrengeene, dengang jeg ikke havde et barn og vitterligt kun skulle tænke på mig selv!? Shit, jeg havde det nemt. Nu, hvor man er blevet Mutter, er der jo NO MERCY..

Du  har lavet lort hele vejen op til nakken Lillemand.. Dén fikser mor da lige. No problem skatter basser. Bvard..

Jeg indrømmer gerne, at det ikke altid er LIGE overskueligt at skulle tage sig af en lille krudtugle, når man mest af alt har lyst til ligge i fosterstilling og forsvinde langsomt fra denne jord, men man overlever og formår på mystisk vis at være på og måske endda overskudsagtig. At babys aftensmad så består af mors afgnaskede pizza, snakker vi ikke om.

img_1420 img_1439

Men jeg klarede den, og jeg har sågar haft en fremragende dag i dag med sønnike og den søde dame, der for 10 måneder siden “opdagede” mig, og inviterede mig med ind i det store, seje Blog-Land. Imens farmand med sine kammerater har brugt dagen på at spille badminton, har vi herhjemme fedet den i sofaen med chips, dip, cola, slik, chokolade og pizza. Det er ik’ så ring’ endda.

img_1441

…Meeen de tømmermænd der. Dem der nu på 2. dagen sidder helt oppe i halsen på mig, for ikke at snakke om den anden ende, der også brokker sig ret ofte. Hvorfor findes der ikke en Og-sådan-ungård-du-tømmermænd-på-anden-dagen-guide, der IKKE handler om at skulle skære ned på sit alkoholforbrug eller være tvunget til at drikke 7 liter vand hver time af natten? Sådan en guide vil jeg MEGET gerne have fingrene i.

Jeg er kun 25 år gammel. Hvor mange dage skal jeg så ikke døje med det lort, når jeg engang bliver 40. Fuck opkast, mylderbæ og hedeture, når man er 20, ung og alene. Men når man er mor, ku’ Gud da godt lave en eller anden regl om, at man MAX kunne have tømmermænd i én dag. På forhånd tak, Gud. Det er vi mange mødre, der ville sætte STOR pris på.

I skal være velkomne til at stikke mig nogle gode råd! Jeg er villig til at prøve nærmest alt, der ikke indebærer kedelige salater, 3 liter ren  salt, kaffe eller en beslutning om at være røv-fornuftig og aldrig drikke mere. 😄

#Livetsommor

Ps. Tusind tak fordi, at i altid er så skide engagerede og gode til at kommentere og være med i mit liv. I gør at jeg bare ELSKER at blogge. Virkelig. Jeg er så glad for jer, hvor mærkeligt det end må lyde ❤️


Hvis man er lidt nysgerrig, kan man jo lige tilføje mig på Snapchat. Jeg skal nok love ikke at ligge en video op af mit bræk igen.. Sorry. Mit brugernavn er astaffensen 😘

15 kommentarer

 • Sofie92

  Øv! Alle de Ilandsproblemer 😂😂🙈👏🏽
  Et stykke rugbrød måske to med leverpostej og agurk når du kommer hjem, skyllet ned med et stort glas mælk! Det har altid været vejen frem for mig 🍀
  Også tvinge opkasen op dagen der på hvis man føler trang dagen der på alligevel 😷
  Tak fordi vi må følge med i jeres liv! I er skønne!!! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ved godt det lyder mærkeligt, men jeg tager altid en skefuld honning når jeg kommer hjem 😅 Ikke altid nemt at få ned, men læste engang at det skulle hjælpe, og bilder mig selv ind at det virker 😄 har også hørt at man skal drikke et glas vand med lidt salt i, men det har jeg aldrig turdet i frygt for at kaste op af det 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah, åhha’ – ingen gode råd, men god bedring :p
  Pizza er hvertfald vejem frem – og jeg, som nylig 26 årig, er virkelig også blevet gammel og mør, efter en druktur :p
  Vigtigst er dog at spise et giga måltid inden jeg dejser om, ellers er den hel gal dagen derpå. Goooodt med salt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  1) spis noget når du kommer hjem fra byen samt tage to Panodil med et stort glas vand.
  2) dagen efter – gå i bad
  3) gå en tur bagefter

  Efter utallige ture i byen er det simpelthen opskriften 😃👏🏻

  Hov,
  4) At manden blir hjemme og passer bebs og henter mad til dig og plejer dig!

  Tak for den bedste blog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jarh, 4’eren er lige som lidt et must! 😂 Men tak for det!😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvad mener du med at Christina opdagede dig for 10 måneder siden?
  Og så har jeg lige et spørgsmål ang din blog? Er du kommet “så langt” at du er begyndt at tjene penge på bloggen? 🙂 og hvor mange læsere harb du gennemsnitlig pr indlæg :)!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg mener bare, at fandt min blog og synes jeg var Nice 🙂 Det ville jeg sagtens kunne ja, men for jeg ikke skal lyde al for hellig har dt aldrig været målet med min blog, og det er det stadig heller ikke, hvorfor jeg også siger nej til en del af de tilbud, jeg får. Det sidste spørgsmål ved jeg ikke engang, hvor jeg finder svaret på🙈 jeg er en hat til de der statistikker. Jeg kigger bare på hvor mange besøgende jeg har om måneden og det svinge med mange tusinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har på mine 20 år her i verden (omend ikke alle 20 er tilbragt i selskab med alkohol) fundet lige præcis 3 (!) ting, der virker mod mine tømmermænd. Her kommer de i prioriteret rækkefølge:
  1. Søvn! Omend den er svær med (super nuttet) bebs i hælene 24/7 👶🏼
  2. Et bad! Fundet så sent som i går – jeg havde også en sjov fredag! 😉
  3. Frisk luft – allerhelst af den kolde slag! Dette opdagede efter forriges års julefrokost efterfulgt af juletræsjagt dagen efter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desværre ingen gode råd – men en masse medfølelse her fra! Uf hvor jeg kender det. Jeg er dog tilpas styg når jeg har tømmermænd, så mine drenge lader mig som regel være i fred. Er 29 og er kommet dertil, hvor jeg helst går i byen om fredagen, da der så er en nogenlunde chance for jeg er mig selv igen om mandagen :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha. Søde drenge du har 😄 Jeg tager også helst en fredag. Ellers kan man ko slet ikke hænge sammen om mandagen 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mit forhold til William fra SKAM