En graviditetsgene vi sjældent snakker om! ADVARSEL: Ikke for sarte sjæle.

Hvem BURDE tage morgenvagten?

img_1359

“Mikler..?? Er du PLEASE sød at tage Lillemand med op, så jeg lige kan ligge lidt?”, tigger jeg og ber til manden, der den sidste halvanden time har ligget og trukket torsk i land til den helt store guldmedalje, imens den trætte studerende mor har tumlet rundt med bette skid i et forsøg på at få den søvnige dreng til at sove bare LIDT længere.

ALLE ugens dage bliver jeg vækket af min alarm på telefonen, og jeg er – grundet mit studie og en helvedes masse læsning – tvunget til at stå op FØR min lille baby overhovedet vågner. SÅ deprimerende. Og HÅRDT synes jeg. Men lige i dag.. I dag havde jeg mulighed for at sove længe, og den naive Mutter havde egentlig taget det som en selvfølge, at den sygemeldte farmand uden tvivl ville være så sød, for det første at tage hele natten, og for det andet, at stå op med drengen, så jeg ku knalde brikker indtil jeg var udhvilet. Dermed ville jeg være dejlig frisk i hovedet til at skulle læse de 47.000 siders pensum, jeg skal fyre igennem i dag. NOT gonna happen.

Til jeres information er min bedre halvdel sygemeldt med et brækket håndled, hvilket betyder, at den rastløse dreng er tvunget til at være fuldtidsfar i flere UGER i træk uden at få et afbræk fra hverdagen, hvor han kan drikke sig ned i udlandet, ligge ved poolen i 30 graders thailandsk varme, Cruise rundt i en lejet bil med flotte stewardesser eller ganske enkelt sove længe OG uforstyrret i en dejlig stor seng for sig selv(forhåbentligt). Den stakkels handicappede mand har dog mellem 6 og 7 timers frihed hver dag, i mens sønnike er i vuggestue og mor læser om langhårede teoretikere på volapyk-sprog. Men Fatter keeeeeeeder sig og er allerede ved at planlægge en herre-tur ned og besøge sine pilotvenner i Malaga. “Hvornår skal jeg ellers komme ud og opleve lidt andet, end det her hjemme??”, som han sagde. Øhh.. Hvornår skal JEG det? Det er jo ikke normalt, at man hver uge skal ud af landet for at få et par dage væk fra familien. Det er noget nogle folk DESVÆRRE er tvunget til grundet arbejde. Sådan vil jeg da ihverfald helst se på det.

Tilbage til den uharmoniske familie i sengen..
“Neeeej, kan vi ikke stå op sammen, Tulle??”, spørger pilotmanden, der helst ikke vil gøre noget som helst alene. Og han fortsætter på mest ynkelig vis: “Jeg troede ellers vi skulle hygge..”. Jeg kan i det mørklagte lokale nærmest se for mig, hvordan mulen vokser længere og længere ned mod jorden.

“Mikler. Jeg har ligget vågen med lillemand det sidste lange stykke tid, og det her er min eneste chance for at sove længe. Vil du ikke PLEASE bare tage ham.”, tigger og ber jeg endnu en gang, selvom jeg efterhånden er så vågen og FRUSTRERET, at jeg umuligt ville kunne falde til ro i den halve time, jeg MÅSKE til sidst får lov til at sove.

En prut og lidt baby gråd senere overgiver kæresten sig ENDELIG. Han tager bassen med under armen og forlader soveværelset.. UDEN at lukke døren.. Så er der da i hvertfald en chance for, at jeg ikke finder det muligt at abstraherer fra vores morgenfriske babys råberi og de klodser, der gang på gang bliver HAMRET ned i vores ødelagte trægulv, så jeg kan få lidt søvn. To bad for me.

Små tyve minutter senere kommer den multihandicappede gut ind i lokalet igen. Han vækker mig og siger noget lignede: “Tulle, du skal lade være med at være så morgen sur..” Behøver jeg at forklare, hvor stor en eksplosion, der fandt sted inde i mit brugte korpus? Biiiip.. Biip.

17 sekunder senere. Jeg skulle jo lige have lov til at vågne…. (???!!!) Den pæne mand står i døråbningen i-fucking-gen.. Nu med en stinkende baby på hoften: “Tulle, kan du ikke lige skifte ham? Han har lavet pølser..” Sikke en dejlig dag, det er i dag.. Jeg må synge og danse med dig..

Kan i blive enige hjemme ved jer? Vi kan sgu ikke. Haha 🙈

Ps. Min lunte er måske en ANELSE kort, da Tante Rød netop er kommet på besøg, og min stofskifte sygdom er blusset op for fulde drøn. Jeg kan blive komplet hysterisk, og så hjælper det altså ikke på det med en mand, der hedder Ego til efternavn.

Pps. Jeg er med garanti lige så stor en KO i nogle tilfælde, men det må manden jo skrive en blog om, hvis han har lyst til det.

54 kommentarer

 • Julie

  Her hjemme har jeg nattevagten hver nat, tilgengæld får jeg i weekenderne lov til at sove, lige så længe jeg kan 🙈🙏🏼. Så den bliver sommetider 9-9.30 inden jeg slår de tunge øjenlåg op, og så må manden sgu klare lortebleer og tøjskift selv om morgenen 😂🙏🏼 . Idag fik jeg sågar en 3 timers eftermiddagslur, imens den lille myre sov i barnevognen og manden tog sig af babyalarmen 🙏🏼😄. Mit søvnbehov er ENORMT, så i hverdagene ligner jeg tit en omvandrende zombie (mombie) 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det lyder som om , at i har et meget misundelsesværdigt samarbejde ! Godt at høre, at der er nogen, der kan finde ud af det 😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Jeg skal have baby med min egen pilot-mand, og teenagecrusher også på William fra skam. Hvis du bliver træt af egen pilot kan du og lillemanden bare flytte hjem til mig. Så starter vi en klub

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det er sgu en aftale. Jeg ved der findes mange flere af os derude 😂☺️😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dijana

  Kære dig ❤️ Du gør det rigtig godt som mor , oveni alt det med studierne og du tit er så alene med lillemanden ❤️ Jeg ved at i elsker hinanden , og prøver jeres bedste .. Men , når man bliver en familie er man nødt til og hjælpe hinanden . Han skal unde dig lidt hvile og søvn engang i mellem . Ihvertfald når du ber om det og har brug for det ! Det går udover dig selv i sidste ende , for du bliver ødelagt .. Og så er jeg uforstående omkring at han allerede vil rejse væk for og få lidt luft , det lyder ihvertfald til at han havde en helt anden Forestilling om hvordan det er , og være far , mor og børn – og det er også okay at tingene ikke altid lige er hvad man har forestillet sig .. Men du er nødt til og tage en god lang snak med ham . Jeg ved hvis jeres familie bliver ved med og kører på denne her måde , så vil du blive alene mor , da du vil være så udbrændt at der intet andet er at gøre .. Så kære Mikkel , lyt nu til din hende , og forstå hendes behov og støt hende , hun er trods alt mor til dit barn og din bedre halvdel . Kæmpe knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Sikke sød og varm kommentar ❤️ Tusind tak for den❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Jeg synes Mikkel skal sende dig på ferie, i stedet for sig selv 👏🏼😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har læst indlægget og flere af kommentarerne. Min kæreste har aldrig frivilligt taget hverken morgen eller nattevagt. Der gik flere måneder før han overhovedet var alene med barnet. Én gang har han fået tur med vores datter alene. Under tvang. Jeg er den primære forældre, og ærligt så har både min familie og veninder sagt mere eller mindre direkte, at jeg skulle gå… Men det er bare ikke sort/hvidt. Der er et barn involveret, man har bygget et liv op sammen. Og så er der jo alle de gode ting. Dem man glemmer. Det der overskygges af det dårlige. Det jeg prøver at sige er, at du er ikke alene. Vi andre har sgu også nogen lorte forhold engang i mellem. Men vi holder ud og prøver at finde det gode. Ny mand, nyt problem er efterhånden mit motto når jeg er tæt på at ringe til en flyttemand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Hvor er det bare befriende at høre! Det er aldrig rart at føle sig alene om noget, der er svært. ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   HØRT HØRT 👍👍👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Så lige dit svar på min kommentar, og ville bare lige afrunde det med en sidste kommentar: man overlever jo fordi man SKAL og ikke har noget valg. Og dét som det har givet mig (udover bitterhed på manden😂) er at jeg nu ved at jeg KAN klare det! Jeg har de dejligste unger, som en gang imellem driver mig til vanvid, men de er velfungerende og glade, sunde børn- og det er noget JEG har skabt. Jeg kan ikke prale af de største bedrifter i mit liv, men lige det med at være mor har jeg sgu styr på! Også selvom det er mere eller mindre alene, og det må egentlig være den største bedrift der er. I mit liv om ikke andet 😊 Den dag i dag hvor ungerne er blevet “store” ved min mand udmærket hvem af os der løber med medaljen, når vi modtager ros for vore børn og det nyder jeg i fulde drag… selvom det ikke skal være nogen hemmelighed at det har kostet mig dyrt på nattesøvn, skønhed og personligt overskud. Og at jeg havde elsket at have en mand der tog mere ansvar og deltog i en højere grad! Er sikker på du er en fantastisk mor ! OG jeg elsker din ærlige blog! Det er virkelig fantastisk for mødre som mig, med liv og sind som heller ikke er rosenrøde.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ligeså meget som jeg godt kan lide at følge med på din blog, ligeså meget har jeg også lyst til aldrig at læse med mere når du skriver den her type indlæg. Ikke fordi det ikke er ærligt og humoristisk skrevet, men fordi jeg får sådan en klump i maven når jeg læser om jeres familie.

  Jeg ved godt at vi ikke får hele billedet af dit forhold til Mikkel og hans engagement som forælder, men hvis hans grundlæggende indstilling til familielivet er, at det kun er til at holde ud hvis han kan komme væk med jævne mellemrum så har jeg virkelig ondt af dig – og allermest din søn, Elliott. Det er trods alt den lille fyr der kommer til at betale prisen i sidste ende, hvis du bliver ved med at finde dig i den opførsel. Der går ikke længe før han begynder at opfange Mikkels handlinger og jeres gnidninger endnu mere. Heldigvis for Elliot har han da dig, der størstedelen af tiden gør det op for to forældre, godt klaret!!

  Forresten, når du skriver den her type indlæg, hvordan reagerer Mikkel så? Og bruger du det også som en slags “prøv selv at se, Mikkel, læserne er enige”?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, hvordan reagerer han. Han siger som regel ikke så meget til dét, jeg skriver, men mere til reaktionerne, der opstår i forlængelse af mine indlæg. Han læser hver og en 🙂 Og til dit sidste spørgsmål.. Ja og nej. Jeg tager den ikke nødvendigvis op med ham, men jeg kunne da godt have et lille håb om, at han tager nogle af tingene til sig. Det er ingen hemmelighed. Men ellers giver indlæg som disse – når jeg beder ham om at læse dem igennem – god anledning til at få snakket om tingene. Nogle gange er det en fordel, og andre gange bliver vi bare endnu mere uvenner. Det er MEGET forskelligt. Jeg er jo typen der, ligesom mange andre kvinder, godt kan li at tale om tingene.. Og kæresten er typen der, ligesom mange andre mænd, helst ikke vil tale om tingene. Derfor skubbe jeg nogle gange lidt til ham på den her måde. Fordi der ligesom SKAL ske et eller andet, for at vi kan blive bedre til at kommunikere. Nogle gange er jeg bange for, at jeg går for langt over stregen.. Blandt andet med dette indlæg og et af mine tidligere indlæg. Men jeg har svært ved at finde grænsen, fordi pilotmanden ikke siger så meget, og fordi jeg jo er bare lidt rap i kæften i mine tanker og i virkeligheden slet ikke mener det så tungt. Jeg snakker meget ærligt om mange ting.. Også hvad jeg tænker om andre, og det kan til tider betyde, at jeg overskirder nogles grænser, selvom det for mig bare er helt naturligt, for jeg tænker jo bare højt-agtigt… Forstår du ? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Uhhh, jeg får nogen gange helt ondt i maven over de kommentarer du får 😧
   Min mand og jeg har et ganske sundt forhold, men har begge dummet os igennem vores 6 år lange forhold, min mand mere end jeg – og vi har også haft situationer ligesom du skriver om her, det kunne nærmest lige så godt have været mig der havde skrevet dette indlæg.. Min mand har altid prioriteret hans job meget højt, og fandt ikke far-rollen særlig naturlig, måske fordi hans egen far aldrig har været der selv. Nu er vores dreng blevet 3 år, og selvom det har været sindssygt hårdt at blive forældre for vores forhold, så begynder alt at blive meget nemmere nu og min mand bliver en bedre og bedre far for vores dreng.. Nogle har nogle større bump på vejen igennem livet end andre, og selvfølgelig er man selv herre over hvor meget lort man vil finde sig i, men jeg synes også man skal kæmpe for sit forhold specielt når man også har børn.. Vi høre jo heller aldrig Mikkels version, det skal man også huske 😉

   Jeg kunne have skrevet meget mere, men svigermor serverer is til aftenkaffen nu, så det må komme senere 😂
   Så du får altså 👍 herfra for alt, håber det var ok jeg tager Mikkel lidt i forsvar 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for din kommentar, og fordi du gider dele din egen historie. Det betyder virkelig meget for mig ❤️ ..og så håber jeg du nød svigermors is og aftenkaffe 😍😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Det gjorde jeg bestemt 😋
   Synes det må være hårdt for dig at læse alle de kommentarer om, at andre synes du skal gå fra Mikkel (mere eller mindre), fordi jeg selv ville være blevet ked af det. Og det hjælper jo ikke dig, at mange/nogle andre bare har det perfekte forhold.. Jeg synes det vigtigste er, at du har det godt, at I har det godt sammen det meste af tiden og at E trives.. Og jeg synes jeg ser en meget velfungerende dreng på snappen, han er sgu for kær 😍
   Ja, og så var pointen med min kommentar jo, at tingene bliver nemmere jo ældre børnene bliver – både for Mikkel at være fra (udfra vores erfaringer i hvert fald) og for jer at være par 😊

   Synes det kunne være vildt sjovt, hvis Mikkel kunne gæste-blogge lidt engang imellem, har I nogensinde snakket om det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • astrid

  Hvis jeg var din kæreste, og læste med her, ville jeg sidde med en flad smag i munden.Han er muligvis en pæn fyr, men han lyder til at være bedst til egenomsorg.Jeg håber fandeme, han snart gror sig lidt modenhed. Du må gerne hilse ham og fortælle, at hans opførsel er så usexet.
  Jeg går selv med en brækket hånd, og det er sgu ikke ensbetydende med at man melder sig ud af dagligdagen. Han skal da så meget i gang med at bonde med sin familie og tænke på, hvordan han kan forkæle dig og jeres søn. Groft skrevet, godt ment. Pas på jer selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esmor

  Min mand er afrikaner og jeg havde frygtet at stå med ALT selv, for i Afrika er det bare mors job at tage sig af børnene. Men han er SÅ god til at tage hende om morgenen, så jeg kan få sovet efter en nat hvor mini negeren har kartet rundt siden kl. 3.
  Jeg tager mig selv i at være evigt taknemlig for det, selvom det burde være en selvfølge. Nu har vi snart to børn under et år ( og ja ja jeg ved vi er hurtige herhjemme, men det var bestemt heller ikke meningen) og jeg tror virkelig ikke jeg ville kunne overskue tanken, hvis ikke han var så hands on 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Med to børn under et år, er det sgu også vigtigt at farmand er på😍😅 Dejligt at du blev positivt overrasket!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kommenterer normalt aldrig – men hvor bliver jeg sur på dine vegne. I stedet for at bruge sin tid med jer, og hjælpe dig lidt i hverdagen, vil han hellere pakke en kuffert og smutte på ferie med gutterne – det er simpelthen ikke ok, når han i forvejen er så meget væk. Jeg ville have flippet skråt.

  Nok med negativitet – jeg synes din blog er fantastisk, og jeg synes faktisk du udholder utroligt meget fra hans side. Utroligt at du kan holde til det hele.

  Kram herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg flipper også skråt et par gange om måneden, men det hjælper ikke rigtig noget. Jo mere jeg blander mig og forsøger at “styre” ham, jo mere rebel bliver manden. Sådan for jeg det også lidt selv. Så det må være vores kommunikation, der fejler 😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Lyder hårdt! Jeg håber din mand læser med, og opfatter det som positive spark i hans r..;-) Selv om mange læsere måske(inklusiv mig) tænker om du mon ikke udleverer ham lidt for meget her, så har jeg faktisk stor respekt for din åbenhed. For vi ved jo, at han også er en fantastisk mand (det har du jo også mange gange skrevet om), Selvfølgelig er der 2 opfattelser af jeres problemer, men mon ikke, at han godt ved at han burde mande sig lidt op!?!

  Jeg tror at mange forhold går i stykker netop pga. disse problemer, og det er da trist – når nu kærligheden er der.

  Så vil give dig high five for din ærlighed/åbenhed. Måske dette netop er med til, at få jer til at holde sammen! Er i hvert fald sikker på, at du hjælper mange andre af dine læsere herinde.

  Nå, kommenterer aldrig på noget på nettet (og er tæt på at slette denne – haha). Er på arbejde nu., og har slet ikke tid til det her…. Du er sgu sej – fed blog! Er selv 37 år med halvstore unger – så vi er ikke samme sted i livet, men det betyder så åbenbart ikke noget for læselysten fra min side. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Lige det her indlæg vil jeg gerne indrømme, tog faktisk et par timer for mig at udgive, fordi jeg netop var i tvivl om det var for meget. Men mine vrede og frustration tog over, og jeg fik trykket på “udgiv” alligevel, og synes egentlig det hjalp mig til at finde lidt ro. Det er lidt svært for mig at forklare. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville flejne skråt hvis min kæreste gjorde sådan der! Vi aftaler som regel hvem der står op med ingen og det er aldrig sket at han har prøvet at snyde sig uden om.. godt kun mig der har bedt ham om at gøre det når jeg egentlig havde lovet det.. Han tager også gerne en nattevagt hvis jeg har brug for at sove uforstyrret i den anden ende af huset.. aldrig et eneste brok-ord er der kommet.. fra ham, that is – Jeg brokker mig i tide og utide 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Haha, pilotmanden minder om mig når jeg er sådan virkelig træt og bare tror at jeg kan charmere min mand til at gøre det hele med et par enkelte: ” Skaaat, er du ikke nok sød at tage bebs så jeg liiige kan…” Men jeg ved jo godt at jeg ligeså godt selv kunne gøre det, det er bare fordi at jeg ved at han gør tingene hvis jeg overtaler ham. Så tror du ikke bare at pilotmanden skal have et kærligt spark i røven så han ikke kan charme sig til det hele? 😃
  Jeg tænker også at så meget som han er væk, så er det faktisk ikke særlig sødt at han vil besøge kollegaerne. Han burde hellige sig jeres familietid. Eventuelt skal han da se efter et arbejde i dk, så han kan være der for jer. Tænker også at han måske ellers fortryder det senere når sønnike måske ellers ikke bliver sådan en der tror at far virkelig er der og vil ham helt. Bare mine tanker.
  Din blog er helt fantastisk. Mok den mest ærlige pige nettet har haft 😊
  Jeg læste dit blog indlæg op for min mand igår, alle de ord der kom ud af min mund 😳😂🙈 Men hold kæft det var sjovt at se hans ansigtsudtryk 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg tænker at du har FULSTÆNDIGT ret, men det er svært at få mandens øjne op for de ting. Er overbevist om han engang kommer til at kigge tilbage og fortryde mange ting, men han skal jo lære af sine egne fejl. Mig lytter han ikke på.. Eller nogen anden for den sags skyld 😉 Han kører sit eget show, som han tænker det er bedst ., ..for ham selv 😅 Har givet ham mere end bare et kærligt spark bag i. Tro mig. Som jeg altid siger til ham: “dig har jeg sgu ik’ været heldig med” 😜😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min mand er hjemme hver dag, så han har altid morgenvagten så jeg kan knalde brikker efter nattens sporadiske søvn. Uden de par timer jeg får om morgenen vikle jeg være ca lige så frisk som et mosefund. Han gør det uden brok – og prøver på ikke at vække mig selv når ungen skal have en gang foder i mælkebaren (ja, han har lært at hægte en sulten unge på mit ømme yver, stille som en ninja)

  Lige på det punkt er jeg fucking godt gift. Men hvis jeg ikke får nok søvn til at kunne hænge sammen ville WWIII også være en realitet herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha., Hvor er det godt skrevet 😂 Og sikke en DEJLIG mand du har dig på det punkt. Jeg er kun LIDT misundelig 😏😄🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Og nu er jeg er “aldrene” kvinde..over halvtreds i hvert fald 🙃 og jeg taler af erfaring..det kommer ikke til at holde, du løber surt i det er jeg bange for, og det må pilotdrengen indse..ellers mister han dig temmelig sikkert 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det må jeg lige fortælle ham.. Igen 😅 Tak for din kommentar❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg sværger..han var ikke blevet på min adresse ret længe, og forstår ikke du kan leve med den urimelige fordeling “i” har 🙄 Han må sgu da snart se efter at blive voksen, vågn op “mand”, du er blevet far..med de ting der nu engang følger. Han er eddermame heldig at du åbenbart er så forelsket i ham, at du finder dig i de ting han byder dig, og det er ikke småting! Tro mig, en dag har du fået nok, og så er det for sent 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Jeg er helt med på, hvad du mener. Manden er dog ikke altid så umedgørlig, men jeg er helt enig med dig i (og det har jeg også fortalt ham) at han skal vågne op og tage noget mere ansvar. Det kan vi godt bruge lidt tid på at diskutere herhjemme. 😏

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ærlig talt så ville jeg slet ikke acceptere den opførsel, hvis det var min kæreste. Hvis han altid har brug for at komme væk og ikke engang goder skifte mini, så er jeg ikke sikker på, at jeg overhovedet havde 10 sekunders overskud om dagen til at tale med ham. Man er altså sammen om de huslige pligter, hvilket også omfatter pasning af de små, og man kan ikke bare leve livet som om man stadig var 18 og single. Derudover ville jeg generelt være ked af det, hvis min kæreste altid havde brug for at “stikke af” fremfor at være sammen med familen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, og det er helt klart også et stort problem herhjemme. Det er ingen hemmelighed. Havde sagt det samme som dig for et par år siden, men når man pludselig står i det, kan det være vanskeligt at finde en løsning. ☺️ Tak for din kommentar ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Fuck altså, 😂😂 jeg er vild med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg døjer med en årelang depression og derfor tager min mand nattevagten selvom han skal på arbejde, da jeg nemt får svære nedture ved manglende søvn. Vi blev forældre 7 uger før tid og han blev og sov på sygehuset de 3 uger vi var indlagt. Han er guld værd og jeg ville ikke gøre andet end at vræle hvis han ikke tog alle nattevagterne. Vi er super gode til at passe hende, hvis den ene part f.eks vil til træning (mig) eller på jagt (ham). Der er vitterligt intet brok fra hans side omkring de nattevagter med lillepigen, da han har set hvor grimt det kan gå hvis jeg bliver presset på søvn. Jeg skylder den mand alt. Men vi har også været sammen i 8 år snart og jeg ville ikke kunne klare at leve sammen med en hvor man stod med ALT omkring baby selv og at man skulle diskutere hver gang hun har lavet i bleen om hvis tur det var til at skifte…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan jeg godt forstå. Hvor er din mand da bare herlig ❤️ Det er fandme kærlighed ☺️ Min fremstår måske mere umulig end han er. Og dog.,, Men bleerne diskutere vi kun sjældent, når mandens hånd ikke er brækket. Og nætterne tager han ok mange af når han har fri. Men så er der jo også bare nogle gange, hvor jeg er dybt presset og manden ikke kan eller vil forstå det, da han er typen der aldrig har været hårdt presset psykisk. Der slår vi nogle gange gnister!!! 😅 Tak for din kommentar. Jeg synes, det er dejligt at høre, at din mand passer på dig. Det er simpelthen så sødt ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg kan relatere til det i en grad der er skræmmende! Har 2 børn med 1 års mellemrum, og en far (til børnene-ikke til mig) der var mere væk det 1. år af yngste babys liv end hjemme- og når han endelig var hjemme var det stadig aldrig ham der gjorde noget som helst! I hvert fald ikke Af sig selv.. og sådan er det stadig! Med en 2 og en 3 årig og en voksen baby oveni hatten bliver man engang imellem en anelse træt! 😴💤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ej Puhaaa.. så skal jeg jo slet ikke brokke mig 😱😅 Du er sgu sej, at du lever endnu ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilly

  Fuck. Undskyld mig, men hvordan fanden kan man være så umoden og egoistisk når man har et barn?? Og ja, jeg mener din kæreste og ikke dig!
  Du må da være verdens mest overbærende menneske. Og ja, manden har sikkert også sine gode sider, men det der, der er bare nok til at min tålmodighed var fuldstændig forduftet og jeg havde med stor sandsynlighed stukket ham en flad.
  Ved ikke hvad der er værst: at han ikke kan unde dig at sove længe eller at selv når han er “tvangsindlagt” til at være hjemme, så stikker han af.

  Jeg siger det af hele mit hjerte; jeg håber virkelig den mand behandler dig bedre end du så ofte giver udtryk for, og ellers pas på dig selv og overvej hvad du får ud af det forhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Tak for din kommentar ❤️❤️❤️ Det er faktisk rigtig rart at få af vide at jeg er overbærende, for det er slet ikke den opfattelse jeg altid får ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Altså for det meste kan vi godt, hihi 🙊🙈 men vi kan sgu også være uenige. Jeg synes godt nok du er sej at være alenemor meget af tiden. Jeg har for første gang været alene med min datter på 7 mdr i 2 dage, pga. fars arbejde, og jeg var ved at DØ! Men så tænkte jeg faktisk på dig, og sagde til mig selv at jeg ikke skulle have ondt af mig selv. Du klarer det virkelig flot!
  Ps. Elsker din blog- det er så dejligt befriende at læse med. Glæder mig altid til nye indlæg 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Haha.. Hvor er du SØD! 😍❤️ Det kommer jo an på, hvad man er vant til. Nogle er alene med 5 børn.. men så kan man jo aldrig ha det hårdt, hvis man altid skal tænke sådan 😅🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vi uddelegerer morgenvagter inden vi går i seng.
  Det tager en del fustrationer. At der var en klar aftale.

  Men lige nu er vores barn desværre inde i en fase der heder ‘gå væk” som råbes af far nat og morgen hvia jeg også er hjemme. Heldigvis så de en ugentlig fridag sammen og har haft i 9 måneder uden mig. Så når jeg ikke er hjemme så kan far skam sagtens pakke pusletasken helt korrekt og barnet får gos mad. Det er når vi begge er hjemme det går galt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, det er nemlig når begge er til stede. Nogle gange vil jeg hellere stå tidligt op og tage i skole, for så VED jeg, at jeg ikke bliver lokket til alle mulige ting 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Same shit herhjemme, skal også tigge og bede,men hvorfor egentlig….det er sgu da lige så meget deres børn, det er åbenbart bare blevet en selvfølge at man som altid tager de kære børn. Fatter det ikke…..Sjovt min mand hedder også ego til efternavn 😡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Det kan være de er i familie sammen 😅😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Uha hvor jeg kender det.. her hjemme er det 13 ud af 14 dage jeg kan få lov til at sove bare en lille smule længe.. og får at vide at jeg jo bare kan gå tidligere i seng.. jeg tror det er et mande gen det der med at lige at skulle vågne i 45 minutter før de står op og tager den lille og lader døren stå åben så man da slet ikke kan få sovet..
  Føler med dig. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MigogminTinderbaby

   Ja, hva sker der for den åbne dør!? Shit, det pisser mig af.. 😂😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Uden at lyde alt for dum, så tager får herhjemme morgen og evt nattevagter i weekender og ferier med lillebror på 13 måneder og storesøster på 4 år :-). Ikke altid uden Brok, men bare fordi jeg gør det alle de andre dage, fordi jeg går hjemme.og passer gravid mave og hus. Så i weekenderne sover jeg gerne en time længere end resten af huse og står op til morgenmad som Farmand har lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En graviditetsgene vi sjældent snakker om! ADVARSEL: Ikke for sarte sjæle.